Tuotteet hakusanalla pala (40)

Gourmet Kulta-Kinkku - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Gourmet Kulta-Kinkku - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee tumman vaaleanpunaisen-magentan värin, intensiivisen maun, erinomaisen tuoksun, jossa on erilaisia rasvaväriä, pehmeä ja kiiltävä. Meidän kinkkumme erottuvat makeudestaan (hyvin vähän suolaisia), joten niillä on hienovarainen maku ja ne ovat kypsytetty kolmeen montaneraan. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaaminen, suolaaminen, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Keskipaino: 8-8,5 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaaminen, suolaaminen, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Keskipaino: 8-8,5 kg
Iberialainen Cebo Kinkku 50% – Flor Ibérica - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Iberialainen Cebo Kinkku 50% – Flor Ibérica - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pidempi ja virtaviivainen pala, valmistettu hienosta ruoko. Elävä väri, pehmeä ja vertaansa vailla oleva maku. Poikkeuksellinen aromi ja marmoroitua rasvaa. Käsintehdyt palat, vähäisiä suolapitoisuuksia ja kypsytetty 20–26 kuukautta.
Elegance One Harmaa - Yhden Palan Kotelo

Elegance One Harmaa - Yhden Palan Kotelo

Kuvaus Elegance One Harmaa. Kylmän ja kuuman veden annostelija, suunniteltu harmaan väriseksi, valmistettu yhdestä HDPE (korkean tiheyden polyeteeni) kappaleesta. Tämä materiaali on kestävämpi ja pitkäikäisempi. Elegance One Harmaa säilyttää Elegance-mallin yksinkertaisen ja tyylikkään muotoilun, mutta yhdessä kappaleessa. Elegance One Harmaa koostuu paremmista komponenteista ja siinä on uusi kompressori sekä tehokkaammat termostaatit, jotka parantavat jäähdytystehoa, vähentävät energiankulutusta ja tekevät annostelijasta paljon hiljaisemman. Sisältää ylivuotosuojajärjestelmän, joka toimii sisäisellä kellukalla, joka estää veden ylivuodon, kun annostelijan vesitankin kapasiteetti on täynnä. Siinä on myös tiputusastia, joka kerää vettä, kun täytettävä lasi ylivuotaa. Lämpötilansäätölaite mahdollistaa lämpötilan säätämisen mieltymysten mukaan, ja kuuman veden kytkin mahdollistaa sen sammuttamisen, jolloin vesi muuttuu luonnolliseksi. Jäähdytysteho: 3,5 litraa/tunti Kuumentamiskapasiteetti: 5 litraa/tunti Kylmän veden lämpötila: 5ºC – 10ºC Kuuman veden lämpötila: 85ºC – 95ºC Kylmän veden säiliön kapasiteetti: 2 litraa Kuuman veden säiliön kapasiteetti: 2 litraa
Valikoima Kinkku - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Valikoima Kinkku - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee kirkkaan värin, pehmeän ja vertaansa vailla olevan maun, erinomaisen tuoksun ja suonikkaan rasvan. Käsityönä valmistetut palat, vähäsuolaiset ja kypsytetty 20-26 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi.
Veitsellä viipaloitu Bellota-kinkku 50% Iberian rotu - VIIPALOITU

Veitsellä viipaloitu Bellota-kinkku 50% Iberian rotu - VIIPALOITU

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee tumman vaaleanpunaisen-magentan värin, intensiivisen maun, erinomaisen tuoksun, jossa on erilaisia rasvaväriä, pehmeä ja kiiltävä. Meidän kinkkumme erottuvat makeudestaan (hyvin vähän suolaa), joten niillä on hienovarainen maku ja kypsyminen kestää 28-36 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa, veitsellä viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Bellota-kinkku 50% Iberian rotua Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa Ainesosat: Bellota-kinkku 50% Iberian rotua Nettopaino: 100 g.
Iberialainen Cebo de Campo Kinkku 50% – Flor Ibérica - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Iberialainen Cebo de Campo Kinkku 50% – Flor Ibérica - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pitkä ja tyylitelty pala hienoa ruokoa. Elävä väri, pehmeä ja vertaansa vailla oleva maku, poikkeuksellinen aromi ja marmoroitu rasva. Käsintehdyt palat, vähäisellä suolapitoisuudella ja 20–26 kuukauden kypsymisajalla.
Sushi: 30 kappaletta

Sushi: 30 kappaletta

4 lohinigiriä, 2 Ebi-katkarapunigiriä, 4 hosonomakia lohitartarilla, avokadolla ja juustolla, 4 hosonomakia surimilla, avokadolla ja juustolla, 8 tonnikalapiquillo-makia, 4 lohimakia, 4 avokadomakia. Sisältää soijakastepaketin, miniwasabin ja syömäpuikot. 5 kpl/paketti SKU:843601089790 SUSHITA on johtava yritys Espanjassa sushin ja pakastettujen aasialaisten tuotteiden tuotannossa ja jakelussa. Vuodesta 1999 olemme erikoistuneet tarjoamaan korkealaatuista pakastettua sushia tukkumyyntinä, käyttäen edistyneitä pakastustekniikoita, kuten nestemäistä typpeä, säilyttääksemme tuotteidemme tuoreuden ja organoleptiset ominaisuudet. Tarjontamme sisältää: - Pakastettua sushia tukkumyyntinä ravintoloille - Sushi yritysten cateringiin - Sushi suurissa erissä tapahtumiin - Pakastettuja gyozoja, samosoja ja dim sumia - Sushi yrityksille: Räätälöidyt pakastetut sushiratkaisut - Gourmet-pakastettua sushia cateringiin - Perinteisiä aasialaisia kastikkeita sushin ja muiden aasialaisten ruokien kanssa SUSHITA:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ensiluokkaisia pakastettuja elintarvikkeita, suurista sushieristä erikoistuotteisiin, kuten gyozoihin ja dim sumeihin. Kestävyys ja innovaatio ovat keskiössä, ja käytämme valikoituja raaka-aineita, kuten kestävästi pyydettyä lohta ja sertifioitua riisiä, varmistaaksemme erinomaisuuden jokaisessa tuotteessamme. Tehokas logistiikkaverkostomme takaa päivittäisen toimituksen 48 tunnin sisällä, säilyttäen tuoreuden ja laadun, jota asiakkaamme ansaitsevat. Ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua luomaan unohtumattomia kulinaarisia elämyksiä!
Tukkumyynti Korupaketti - Kaulaketjut, Rannekkeet, A

Tukkumyynti Korupaketti - Kaulaketjut, Rannekkeet, A

1000 kappaleen sekoitus koruja eri malleissa. - Uusi, pakattu ja valmis myyntiin! Saat SUURIA VOITTOJA tukkukorulootistamme, joka sisältää 1000 sekoitettua kappaletta vain 0,25€ per yksikkö. Se sisältää laajan valikoiman kaulaketjuja, korviksia, rannekoruja, sormuksia ja kaulaketjuja korvisten kanssa. * Kuvissa on esitelty joitakin malleista, jotka sisältyvät erään. Tuotteet lähetetään laatikoissa tai lavaa, riippuen määrästä. Kaikki tuotteemme ovat uusia ja alkuperäisiä. Hinta mukautuu ostomäärän mukaan; mitä suurempi määrä, sitä alhaisempi hinta ja suurempi valikoima. Tarjouksemme ovat saatavilla eri asiakkaille tai liiketoimille. Tuotteemme tulevat suurten varastojen ylijäämistä, mikä tekee siitä ihanteellisen, jos etsit kauden lopun varastoja, varaston tyhjennystä, tukkutarjouksia Euroopassa tai haluat ostaa suuria tarjouksia parhaaseen hintaan.
PC-50 Sarja - Kappaleiden laskentapainot

PC-50 Sarja - Kappaleiden laskentapainot

Kappalelaskentapunnitusvaakat ilman tulostinta ja ilman viestintää. Cely PC-50 teollisuusvaakat on erityisesti suunniteltu yksinkertaisiin punnitusoperaatioihin: kappalelaskentaan, painonvalvontaan… Nämä ovat vaakoja ilman tulostinta ja sisäisellä ladattavalla akulla.
Iberialainen Cebo Lapa 50% Iberialainen Rotu - LAPAT JA KÄÄRETTÄ

Iberialainen Cebo Lapa 50% Iberialainen Rotu - LAPAT JA KÄÄRETTÄ

Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu viljalla. Valmistettu selkä- ja puoliselkälihaksista, sekä pitkistä, lannerangan ja rintarangan lihaksista, suolattu, maustettu ja täytetty suoleen, joka on käynyt läpi asianmukaisen kypsymisprosessin vähintään 70 päivän ajan. Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty. Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ei allergeeneja. Paino: 0,7-1,2 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C. Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli Paino: 0,7-1,2 kg
Ajo Negro En Cabezas - 2 Piezas

Ajo Negro En Cabezas - 2 Piezas

Ajo Negro -päät Pussi 2 kpl. Tuote valmistettu tuoreesta luonnollisesta valkosipulista. Ilman lisäaineita. Väri: Musta Aroma: Hedelmällinen Maku: Makea. Vivahteita lakritsista, luumuista. Nettopaino n. 80 g. Suoraan kulutettavaksi kypsänä hedelmänä. Gourmet-tuote ravintoloille, hedelmäkaupoille, luontaistuotekaupoille, ravitsemusterapeuteille, elintarvikekaupoille, cateringille, pienille ja suurille supermarketeille tai muille, jotka käyttävät tavallista tuoretta valkosipulia. Käytettävissä keittiössä mausteena tai lisukkeena.
Sushi: 10 Kappaletta

Sushi: 10 Kappaletta

2 lohinigiriä, 2 futomakia surimilla, avokadolla, tuorejuustolla ja seesamilla, 2 lohi- ja tuorejuustomakia, 2 avokadomakia ja 2 surimimakia, juustolla ja avokadolla. Sisältää soijakastipaketin, miniwasabin ja syömäpuikot. SKU:8436010988434 SUSHITA on johtava yritys Espanjassa sushin ja pakastettujen aasialaisten tuotteiden tuotannossa ja jakelussa. Vuodesta 1999 olemme erikoistuneet tarjoamaan korkealaatuista pakastettua sushia tukkumyyntinä, käyttäen edistyneitä pakastustekniikoita, kuten nestemäistä typpeä, säilyttääksemme tuotteidemme tuoreuden ja aistinvaraiset ominaisuudet. Tarjontamme sisältää: - Pakastettua sushia tukkumyyntinä ravintoloille - Sushi yritysten cateringiin - Sushi suurissa erissä tapahtumiin - Pakastettuja gyozoja, samosoja ja dim sumia - Sushi yrityksille: Räätälöidyt pakastetut sushi-ratkaisut - Gourmet-pakastettua sushia cateringiin - Perinteisiä aasialaisia kastikkeita sushin ja muiden aasialaisten ruokien kanssa SUSHITA:ssa sitoudumme tarjoamaan ensiluokkaisia pakastettuja elintarvikkeita, suurista sushieristä erikoistuotteisiin, kuten gyozoihin ja dim sumeihin. Kestävyys ja innovaatio ovat keskiössä, ja käytämme valikoituja raaka-aineita, kuten kestävästi pyydettyä lohta ja sertifioitua riisiä, varmistaaksemme erinomaisuuden jokaisessa tuotteessamme. Tehokas logistiikkaverkostomme takaa päivittäisen toimituksen 48 tunnin sisällä, säilyttäen tuoreuden ja laadun, jota asiakkaamme ansaitsevat. Ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua luomaan unohtumattomia kulinaarisia elämyksiä!
DELTA III automaattinen osasaha

DELTA III automaattinen osasaha

Lineaarinen etuleikkuri kulmasaha toistuville 90º sykleille Sisältää automaattisen tankosyöttimen Kulmasaha, jota hallitaan täysin CNC:llä ja toimintopainikkeella
Iberialainen Tammi-Kinkku. 50% Iberialainen Rotu - KINKUT JA PALETIT

Iberialainen Tammi-Kinkku. 50% Iberialainen Rotu - KINKUT JA PALETIT

Pitkä ja tyylikäs ohut putki. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan. Käsityönä valmistetut palat, joissa on alhainen suolapitoisuus ja kypsytys 24-28 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Ainesosat: Tammi-sian olkapää ja merisuola. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Ainesosat: Tammi-sian olkapää ja merisuola.
Tryffelirouhe Tuber Aestivum - Kesätryffelirouhe

Tryffelirouhe Tuber Aestivum - Kesätryffelirouhe

Villiruokotrufelit (Tuber Aestivum Vitt) valmistettu ammattilaisille, jotka työskentelevät alalla ja teollisuudessa, joka on omistautunut truffelituotteille, lihalle, juustoille, pastalle ja muille. Saatavilla ympäri vuoden.
Tammi-ruokittu 75% Iberialainen Lapa (2 kappaletta purkissa) - Lapa

Tammi-ruokittu 75% Iberialainen Lapa (2 kappaletta purkissa) - Lapa

Meidän tammenterhoilla ruokitun 75 % Iberian Loinin esittely purkissa sisältää kaksi kappaletta. Se on intensiivinen burgundinpunainen, jossa on helmiäisvärisiä rasvajuovia, sileä ja täyteläinen rakenne, voimakas ja kestävä maku sekä miellyttävä aromi. Hidas luonnollinen kuivausprosessi ja marinadi, joka koostuu paprikasta ja luonnollisista mausteista, joita perheemme on käyttänyt kolmen sukupolven ajan, antavat Lomo-llemme vertaansa vailla olevan tuoksun. SKU: 637000 Toimituspaino: 3 kg
Iberialainen Cebo Kinkku 50% – Iberialainen Kukka - KINKUT JA PALETIT

Iberialainen Cebo Kinkku 50% – Iberialainen Kukka - KINKUT JA PALETIT

Pitkä ja tyylitelty pala, valmistettu hienosta ruoko. Siinä on elävä väri, mieto maku, poikkeuksellinen aromi ja marmoroitua rasvaa. Käsintehdyt palat, vähäiset suolapitoisuudet ja kypsytetty 20-24 kuukautta. 100% luonnollinen tuote.
Ajo Negro Bio En Cabezas - 2 Piezas

Ajo Negro Bio En Cabezas - 2 Piezas

Ekologinen musta valkosipuli kokonaisena Pussi 2 kpl. Tuote valmistettu tuoreesta luonnonvalkosipulista. Ilman lisäaineita. Väri: Musta Aromi: Hedelmällinen Maku: Makea. Vivahteita lakritsista, luumuista. Suoraan kulutettavaksi kuin kypsä hedelmä. Gourmet-tuote ravintoloille, hedelmäkaupoille, luontaistuotekaupoille, ravitsemusterapeuteille, elintarvikekaupoille, cateringille, pienille ja suurille supermarketeille tai muille, jotka käyttävät tuoretta valkosipulia. Käytettävissä keittiössä mausteena tai lisukkeena.
Viipaloitu Bellota-Kinkku 100% Iberian Rotu - VIIPALOITU

Viipaloitu Bellota-Kinkku 100% Iberian Rotu - VIIPALOITU

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan. Käsityönä valmistetut palat, vähäsuolaiset ja kypsytetty 24-30 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa, viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Iberialainen Bellota-kinkku, suola ja säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa. Ainesosat: Iberialainen Bellota-kinkku, suola ja säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g.
Tryffelirouhe Tuber Aestivum aromilla - Maustettu tryffelirouhe

Tryffelirouhe Tuber Aestivum aromilla - Maustettu tryffelirouhe

Villiruokatrufelit aromilla (Tuber Aestivum Vitt) valmistettu ammattilaisille, jotka työskentelevät alalla ja teollisuudessa, joka on omistautunut truffelituotteille, lihalle, juustoille, pastalle ja muille. Saatavilla ympäri vuoden.
Veitsellä viipaloitu Gourmet-Kinkku 'Simón Martín' - VIIPALEET

Veitsellä viipaloitu Gourmet-Kinkku 'Simón Martín' - VIIPALEET

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee tumman vaaleanpunaisen-magentan värin, intensiivisen maun, erinomaisen tuoksun, jossa on erilaisia rasvaväriä, pehmeä ja kiiltävä. Meidän kinkkumme erottuvat makeudestaan (hyvin vähän suolaa), joten niillä on hienostunut maku ja kypsyminen kestää 28-36 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa, veitsellä viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Gourmet-kinkku Oro ja suola. Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa. Ainesosat: Gourmet-kinkku Oro ja suola. Nettopaino: 100 g.
Gourmet Kulta Palette - KINKKU JA PALETAS

Gourmet Kulta Palette - KINKKU JA PALETAS

Pitkä ja tyylitelty pala, valmistettu hienosta ruoko. Se on tumman vaaleanpunainen-magenta väri, intensiivinen maku, poikkeuksellinen aromi, erilaisilla marmoroiduilla rasva-infiltraatioilla, sileä ja kiiltävä.
PC-60 Sarja - Kappalelaskentapunnukset

PC-60 Sarja - Kappalelaskentapunnukset

Punnituslaitteet, joissa on RS-232-viestintä, liitettävissä lisäalustaan. Teolliset Cely PC-60 -punnituslaitteet on erityisesti suunniteltu käytettäväksi varastoissa laskentatoimintoihin kahdella alustalla (paksuus/näytteenotto). Ne ovat punnituslaitteita, joissa on ladattava sisäinen akku ja RS-232-viestintä PC:hen tai ulkoiseen tulostimeen liittämistä varten.
Ajo Negro en Cabezas, extra-kokoinen - 2 Kappaletta

Ajo Negro en Cabezas, extra-kokoinen - 2 Kappaletta

Extra-kokoiset Ajo Negro -päät. Pussi 2 kpl. Tuote valmistettu tuoreesta luonnollisesta valkosipulista. Ilman lisäaineita. Väri: Musta Aromi: Hedelmällinen Maku: Makea. Vivahteita lakritsista, kuivatuista luumuista. Nettopaino n. 110 g. Suoraan kulutettavaksi kypsänä hedelmänä. Gourmet-tuote ravintoloille, hedelmäkaupoille, yrttikaupoille, ravitsemusterapeuteille, elintarvikekaupoille, cateringille, pienille ja suurille supermarketeille tai muille, jotka käyttävät tuoretta valkosipulia. Käytettävissä keittiössä mausteena tai lisukkeena.
Saha alumiinille ja PVC:lle

Saha alumiinille ja PVC:lle

OMINAISUUDET Alumiininen pöytä erityisellä seoksella, teräksinen levytyöpöytä, kestävä ja pitkäikäinen elektrostaattinen maalaus. Levyjen suoja. Manuaalinen leikkaus- ja syöttöjärjestelmä. Leikkausominaisuus vasemmalta oikealle standardikulmissa: 15º – 22,5º – 30º – 45º – 90º ja vapaa leikkaus useissa kulmissa. Värähtelyjen eristämiseen tarkoitettu kaappi. Ilmakäyttöiset puristimet. Automaattinen voitelujärjestelmä. Levy Ø 400 mm. Huoltokytkin Voitelujärjestelmä
PC-50 Sarja - Kappalelaskentapainot

PC-50 Sarja - Kappalelaskentapainot

Punnitusvaaka ilman tulostinta ja ilman viestintää. Cely PC-50 teollisuusvaakat on erityisesti suunniteltu yksinkertaisiin punnitusoperaatioihin: kappaleiden laskemiseen, painon tarkistamiseen... Ne ovat vaakoja ilman tulostinta ja niissä on ladattava sisäinen akku.
Muoviosien viimeistelyt

Muoviosien viimeistelyt

Muoviosien valmistus Läpinäkyvät osat Koristellut osat Ulkonäköosat Maalaminen Tampografia Serigrafia
Valintapaletit – Ilman luuta – 1,400 Kg - KINKKU- JA OLKAPÄÄT (ILMAN LUUTA)

Valintapaletit – Ilman luuta – 1,400 Kg - KINKKU- JA OLKAPÄÄT (ILMAN LUUTA)

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee elävän värin, pehmeän ja vertaansa vailla olevan maun, erinomaisen tuoksun ja suonikkaan rasvan. Käsityönä valmistetut palat, joissa on alhainen suolapitoisuus ja kypsytys 20-26 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Ainesosat: Iberialainen olkapää, suola Paino: 1,400 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi Ainesosat: Iberialainen olkapää, suola Paino: 1,400 kg
Kaksipäinen viistosaha GEMINI V R

Kaksipäinen viistosaha GEMINI V R

Kaksipäinen automaattileikkuri, jossa on 550 mm:n levy, kolmiakselinen servohallinta, on ihanteellinen alumiini- ja PVC-profiilien leikkaamiseen eri kulmista ja paksuuksista. Se tarjoaa automaattisen sijoittamisen kaikissa välikulma-asteissa -22,5º ja 45º välillä, lisäksi se takaa täydellisen leikkaustoiminnan. Se mahdollistaa profiilien leikkaamisen, joiden minimipituus on 400 mm ja maksimipituus 4948 mm, käyttäen kahta päät samalla kertaa, mahdollistaen leikkauksen, joka ylittää koneen todellisen koon. Kiitos automaattisten vaakasuorien ja pystysuorien puristimien sekä profiilitukiyksikön, leikkauslaatu paranee samalla kun turvallisuus on etusijalla.
Valintapaletit - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Valintapaletit - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pitkä ja tyylikäs ohut putki. Esittelee kirkkaan värin, pehmeän maun, erinomaisen tuoksun ja suonikkaan rasvan. Käsityönä valmistetut palat, vähäsuolaiset ja kypsytetty 20-24 kuukautta. Ainesosat: Iberialainen olkapää, suola Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Ainesosat: Iberialainen olkapää, suola