Tuotteet hakusanalla pala (33)

Gourmet Kulta Palette - KINKKU JA PALETAS

Gourmet Kulta Palette - KINKKU JA PALETAS

Pitkä ja tyylitelty pala, valmistettu hienosta ruoko. Se on tumman vaaleanpunainen-magenta väri, intensiivinen maku, poikkeuksellinen aromi, erilaisilla marmoroiduilla rasva-infiltraatioilla, sileä ja kiiltävä.
Iberialainen Cebo de Campo Kinkku 50% – Flor Ibérica - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Iberialainen Cebo de Campo Kinkku 50% – Flor Ibérica - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pitkä ja tyylitelty pala hienoa ruokoa. Elävä väri, pehmeä ja vertaansa vailla oleva maku, poikkeuksellinen aromi ja marmoroitu rasva. Käsintehdyt palat, vähäisellä suolapitoisuudella ja 20–26 kuukauden kypsymisajalla.
Veitsellä viipaloitu Bellota-kinkku 50% Iberian rotu - VIIPALOITU

Veitsellä viipaloitu Bellota-kinkku 50% Iberian rotu - VIIPALOITU

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee tumman vaaleanpunaisen-magentan värin, intensiivisen maun, erinomaisen tuoksun, jossa on erilaisia rasvaväriä, pehmeä ja kiiltävä. Meidän kinkkumme erottuvat makeudestaan (hyvin vähän suolaa), joten niillä on hienovarainen maku ja kypsyminen kestää 28-36 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa, veitsellä viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Bellota-kinkku 50% Iberian rotua Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa Ainesosat: Bellota-kinkku 50% Iberian rotua Nettopaino: 100 g.