Tuotteet hakusanalla pala (33)

Iberialainen Cebo Kinkku 50% – Iberialainen Kukka - KINKUT JA PALETIT

Iberialainen Cebo Kinkku 50% – Iberialainen Kukka - KINKUT JA PALETIT

Pitkä ja tyylitelty pala, valmistettu hienosta ruoko. Siinä on elävä väri, mieto maku, poikkeuksellinen aromi ja marmoroitua rasvaa. Käsintehdyt palat, vähäiset suolapitoisuudet ja kypsytetty 20-24 kuukautta. 100% luonnollinen tuote.
Sushi: 10 Kappaletta

Sushi: 10 Kappaletta

2 lohinigiriä, 2 futomakia surimilla, avokadolla, tuorejuustolla ja seesamilla, 2 lohi- ja tuorejuustomakia, 2 avokadomakia ja 2 surimimakia, juustolla ja avokadolla. Sisältää soijakastipaketin, miniwasabin ja syömäpuikot. SKU:8436010988434 SUSHITA on johtava yritys Espanjassa sushin ja pakastettujen aasialaisten tuotteiden tuotannossa ja jakelussa. Vuodesta 1999 olemme erikoistuneet tarjoamaan korkealaatuista pakastettua sushia tukkumyyntinä, käyttäen edistyneitä pakastustekniikoita, kuten nestemäistä typpeä, säilyttääksemme tuotteidemme tuoreuden ja aistinvaraiset ominaisuudet. Tarjontamme sisältää: - Pakastettua sushia tukkumyyntinä ravintoloille - Sushi yritysten cateringiin - Sushi suurissa erissä tapahtumiin - Pakastettuja gyozoja, samosoja ja dim sumia - Sushi yrityksille: Räätälöidyt pakastetut sushi-ratkaisut - Gourmet-pakastettua sushia cateringiin - Perinteisiä aasialaisia kastikkeita sushin ja muiden aasialaisten ruokien kanssa SUSHITA:ssa sitoudumme tarjoamaan ensiluokkaisia pakastettuja elintarvikkeita, suurista sushieristä erikoistuotteisiin, kuten gyozoihin ja dim sumeihin. Kestävyys ja innovaatio ovat keskiössä, ja käytämme valikoituja raaka-aineita, kuten kestävästi pyydettyä lohta ja sertifioitua riisiä, varmistaaksemme erinomaisuuden jokaisessa tuotteessamme. Tehokas logistiikkaverkostomme takaa päivittäisen toimituksen 48 tunnin sisällä, säilyttäen tuoreuden ja laadun, jota asiakkaamme ansaitsevat. Ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua luomaan unohtumattomia kulinaarisia elämyksiä!
Tammi-ruokittu 75% Iberialainen Lapa (2 kappaletta purkissa) - Lapa

Tammi-ruokittu 75% Iberialainen Lapa (2 kappaletta purkissa) - Lapa

Meidän tammenterhoilla ruokitun 75 % Iberian Loinin esittely purkissa sisältää kaksi kappaletta. Se on intensiivinen burgundinpunainen, jossa on helmiäisvärisiä rasvajuovia, sileä ja täyteläinen rakenne, voimakas ja kestävä maku sekä miellyttävä aromi. Hidas luonnollinen kuivausprosessi ja marinadi, joka koostuu paprikasta ja luonnollisista mausteista, joita perheemme on käyttänyt kolmen sukupolven ajan, antavat Lomo-llemme vertaansa vailla olevan tuoksun. SKU: 637000 Toimituspaino: 3 kg
PAPRIKA VIINITILAN KINKKUPALA

PAPRIKA VIINITILAN KINKKUPALA

PAPRIKA VIINIKELLARI KINKKUPALA Viite: 3634 PAINO: 6,5-7 Kg
Monegal - Eksklusiiviset kappaleet

Monegal - Eksklusiiviset kappaleet

Monegal - Eksklusiiviset kappaleet
Iberialaisen sian "Secreto Papada"

Iberialaisen sian "Secreto Papada"

Iberian sika yli 10 kuukautta. Pieni pala vatsan alareunasta. Noin 150 g. El Secreto Papada de cerdo ibérico on herkkä ja mehukas pala, joka on saatu iberian sian vatsan alareunasta. Se erottuu intensiivisestä maustaan ja pehmeästä koostumuksestaan. Tämä leikkuu, joka tulee yli 10 kuukautta kasvatetuista iberian sioista, painaa noin 150 grammaa ja on ihanteellinen grillaukseen, paistamiseen tai gourmet-ruokiin. Tasapainoinen rasvapitoisuus tarjoaa aitoja ja syviä gastronomisia elämyksiä. El Secreto Papada on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laatua iberian sian lihasta, taaten herkullisen maun ja vertaansa vailla olevan koostumuksen.
Ajo Negro En Cabezas - 2 Piezas

Ajo Negro En Cabezas - 2 Piezas

Ajo Negro -päät Pussi 2 kpl. Tuote valmistettu tuoreesta luonnollisesta valkosipulista. Ilman lisäaineita. Väri: Musta Aroma: Hedelmällinen Maku: Makea. Vivahteita lakritsista, luumuista. Nettopaino n. 80 g. Suoraan kulutettavaksi kypsänä hedelmänä. Gourmet-tuote ravintoloille, hedelmäkaupoille, luontaistuotekaupoille, ravitsemusterapeuteille, elintarvikekaupoille, cateringille, pienille ja suurille supermarketeille tai muille, jotka käyttävät tavallista tuoretta valkosipulia. Käytettävissä keittiössä mausteena tai lisukkeena.
Hiontalaitteet platinaosille EQUILAB EQ-PUL - Hiontalaitteet

Hiontalaitteet platinaosille EQUILAB EQ-PUL - Hiontalaitteet

Platinasosien kunto helmien valmistuksessa vaikuttaa merkittävästi XRF-analyysin lopputulokseen. Lisäksi se parantaa ja helpottaa näytteiden valmistusaikoja. Equilab esittelee EQ-PUL-hiontalaitteen, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan tukevan pidon eri osille niiden myöhempää hiomista ja kiillotusta varten. Tässä yksikössä on mahdollisuus valita jopa 8 eri pyörimisnopeutta. Se on pieni, helppokäyttöinen ja erittäin monipuolinen laite.
Elegane One Valkoinen - Yhden Kappaleen Kotelo

Elegane One Valkoinen - Yhden Kappaleen Kotelo

Kylmän ja kuuman veden jakelija, suunniteltu valkoisena, valmistettu yhdestä HDPE (korkean tiheyden polyeteeni) kappaleesta. Se koostuu paremmista komponenteista ja uudesta tehokkaammasta kompressorista, joka lisää jäähdytystehoa, vähentää energiankulutusta ja on paljon hiljaisempi. Sisältää ylivuotosuojajärjestelmän, joka toimii sisäisellä kellukalla estäen veden ylivuodon, kun jakelijan vesitankin täyttöaste on maksimaalinen. Se sisältää myös tiputustelineen, joka kerää vettä, kun täytettävä lasi ylivuotaa. Lämpötilansäätölaite mahdollistaa lämpötilan säätämisen mieltymysten mukaan, ja kuuman veden kytkin mahdollistaa sen sammuttamisen siirtymällä luonnolliseen veteen. Kuuman veden turvahanan estää vahingossa tapahtuvat palovammat. Lisäksi kaikki vesikontaktissa olevat putket ovat korkealaatuista RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ, mikä varmistaa, ettei vedessä tapahdu mitään siirtymistä. Jäähdytysteho: 3,5 litraa/tunti Kuumentamiskyky: 5 litraa/tunti Kylmän veden lämpötila: 5ºC – 10ºC Kuuman veden lämpötila: 85ºC – 95ºC Kylmän säiliön kapasiteetti: 2 litraa Kuuman säiliön kapasiteetti: 2 litraa
Muoviosien viimeistelyt

Muoviosien viimeistelyt

Muoviosien valmistus Läpinäkyvät osat Koristellut osat Ulkonäköosat Maalaminen Tampografia Serigrafia
PC-50 Sarja - Kappalelaskentapainot

PC-50 Sarja - Kappalelaskentapainot

Punnitusvaaka ilman tulostinta ja ilman viestintää. Cely PC-50 teollisuusvaakat on erityisesti suunniteltu yksinkertaisiin punnitusoperaatioihin: kappaleiden laskemiseen, painon tarkistamiseen... Ne ovat vaakoja ilman tulostinta ja niissä on ladattava sisäinen akku.
TAIKINANANNOSTELI LEIVONNAISILLE JA JÄLKIRUOILLE - Annostelee automaattisesti pehmeitä tai puolipehmeitä taikinoita nopeasti ja kätevästi.

TAIKINANANNOSTELI LEIVONNAISILLE JA JÄLKIRUOILLE - Annostelee automaattisesti pehmeitä tai puolipehmeitä taikinoita nopeasti ja kätevästi.

LA MEZCLA PUEDE LLEVAR PARTÍCULAS SÓLIDAS INCORPORADAS como pepitas de chocolate, frutos secos, fruta confitada, etc. •Para medianas y grandes producciones según el grado de automatización del obrador. •La dosificación volumétrica del producto es exacta y garantiza la misma dosis en todas las boquillas. •El control de la dosificación se gestiona a través de un sistema de motor servo. •A través de la pantalla táctil el usuario puede controlar la cantidad de dosis así como las velocidades tanto de carga como de descarga de producto. •Se pueden configurar a medida diferentes elementos de la dosificadora: número de boquillas, ancho de bandeja, depósito calefactado, cinta transportadora, para adaptarse a las características del producto a dosificar. PARA HACER magdalenas, muffins, tortas, mantecadas, bizcochos, ponquesitos, queques, brownies, plum-cake, sobaos, panqué, bizcocho mármol, cremas, yogur, tartas, salsas, sopa, flanes, brandadas, mousse, pasta de croquetas...SU PRODUCTO.
Sushi: 30 kappaletta

Sushi: 30 kappaletta

4 lohinigiriä, 2 Ebi-katkarapunigiriä, 4 hosonomakia lohitartarilla, avokadolla ja juustolla, 4 hosonomakia surimilla, avokadolla ja juustolla, 8 tonnikalapiquillo-makia, 4 lohimakia, 4 avokadomakia. Sisältää soijakastepaketin, miniwasabin ja syömäpuikot. 5 kpl/paketti SKU:843601089790 SUSHITA on johtava yritys Espanjassa sushin ja pakastettujen aasialaisten tuotteiden tuotannossa ja jakelussa. Vuodesta 1999 olemme erikoistuneet tarjoamaan korkealaatuista pakastettua sushia tukkumyyntinä, käyttäen edistyneitä pakastustekniikoita, kuten nestemäistä typpeä, säilyttääksemme tuotteidemme tuoreuden ja organoleptiset ominaisuudet. Tarjontamme sisältää: - Pakastettua sushia tukkumyyntinä ravintoloille - Sushi yritysten cateringiin - Sushi suurissa erissä tapahtumiin - Pakastettuja gyozoja, samosoja ja dim sumia - Sushi yrityksille: Räätälöidyt pakastetut sushiratkaisut - Gourmet-pakastettua sushia cateringiin - Perinteisiä aasialaisia kastikkeita sushin ja muiden aasialaisten ruokien kanssa SUSHITA:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ensiluokkaisia pakastettuja elintarvikkeita, suurista sushieristä erikoistuotteisiin, kuten gyozoihin ja dim sumeihin. Kestävyys ja innovaatio ovat keskiössä, ja käytämme valikoituja raaka-aineita, kuten kestävästi pyydettyä lohta ja sertifioitua riisiä, varmistaaksemme erinomaisuuden jokaisessa tuotteessamme. Tehokas logistiikkaverkostomme takaa päivittäisen toimituksen 48 tunnin sisällä, säilyttäen tuoreuden ja laadun, jota asiakkaamme ansaitsevat. Ota meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua luomaan unohtumattomia kulinaarisia elämyksiä!
Tammi-ruokittu 100% Iberialainen Lapa (2 kappaletta purkissa) - Lapa

Tammi-ruokittu 100% Iberialainen Lapa (2 kappaletta purkissa) - Lapa

Meidän tammenterhoilla ruokitun 100 % Iberian Loinin esittely purkissa sisältää kaksi kappaletta. Se on syvän burgundinpunainen, jossa on helmiäisvärisiä rasvajuovia, sileä ja täyteläinen rakenne, intensiivinen ja kestävä maku sekä miellyttävä aromi. Hidas luonnollinen kuivausprosessi ja perheen kolmen sukupolven ajan käyttämä paprika- ja luonnonmausteista valmistettu marinadi antavat Lomo-lle vertaansa vailla olevan tuoksun. SKU: 637001 Toimituspaino: 3 kg
Iberialainen Cebo Lapa 50% Iberialainen Rotu - LAPAT JA KÄÄRETTÄ

Iberialainen Cebo Lapa 50% Iberialainen Rotu - LAPAT JA KÄÄRETTÄ

Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu viljalla. Valmistettu selkä- ja puoliselkälihaksista, sekä pitkistä, lannerangan ja rintarangan lihaksista, suolattu, maustettu ja täytetty suoleen, joka on käynyt läpi asianmukaisen kypsymisprosessin vähintään 70 päivän ajan. Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty. Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ei allergeeneja. Paino: 0,7-1,2 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C. Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli Paino: 0,7-1,2 kg
Monegal - Eksklusiiviset kappaleet

Monegal - Eksklusiiviset kappaleet

Monegal - Eksklusiiviset kappaleet
Ajo Negro Bio En Cabezas - 2 Piezas

Ajo Negro Bio En Cabezas - 2 Piezas

Ekologinen musta valkosipuli kokonaisena Pussi 2 kpl. Tuote valmistettu tuoreesta luonnonvalkosipulista. Ilman lisäaineita. Väri: Musta Aromi: Hedelmällinen Maku: Makea. Vivahteita lakritsista, luumuista. Suoraan kulutettavaksi kuin kypsä hedelmä. Gourmet-tuote ravintoloille, hedelmäkaupoille, luontaistuotekaupoille, ravitsemusterapeuteille, elintarvikekaupoille, cateringille, pienille ja suurille supermarketeille tai muille, jotka käyttävät tuoretta valkosipulia. Käytettävissä keittiössä mausteena tai lisukkeena.
Ajo Negro en Cabezas, extra-kokoinen - 2 Kappaletta

Ajo Negro en Cabezas, extra-kokoinen - 2 Kappaletta

Extra-kokoiset Ajo Negro -päät. Pussi 2 kpl. Tuote valmistettu tuoreesta luonnollisesta valkosipulista. Ilman lisäaineita. Väri: Musta Aromi: Hedelmällinen Maku: Makea. Vivahteita lakritsista, kuivatuista luumuista. Nettopaino n. 110 g. Suoraan kulutettavaksi kypsänä hedelmänä. Gourmet-tuote ravintoloille, hedelmäkaupoille, yrttikaupoille, ravitsemusterapeuteille, elintarvikekaupoille, cateringille, pienille ja suurille supermarketeille tai muille, jotka käyttävät tuoretta valkosipulia. Käytettävissä keittiössä mausteena tai lisukkeena.
Iberialainen Tammi-Kinkku. 50% Iberialainen Rotu - KINKUT JA PALETIT

Iberialainen Tammi-Kinkku. 50% Iberialainen Rotu - KINKUT JA PALETIT

Pitkä ja tyylikäs ohut putki. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan. Käsityönä valmistetut palat, joissa on alhainen suolapitoisuus ja kypsytys 24-28 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Ainesosat: Tammi-sian olkapää ja merisuola. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Ainesosat: Tammi-sian olkapää ja merisuola.
Valintapaletit - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Valintapaletit - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pitkä ja tyylikäs ohut putki. Esittelee kirkkaan värin, pehmeän maun, erinomaisen tuoksun ja suonikkaan rasvan. Käsityönä valmistetut palat, vähäsuolaiset ja kypsytetty 20-24 kuukautta. Ainesosat: Iberialainen olkapää, suola Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Ainesosat: Iberialainen olkapää, suola
Iberialainen Cebo Kinkku 50% – Flor Ibérica - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Iberialainen Cebo Kinkku 50% – Flor Ibérica - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pidempi ja virtaviivainen pala, valmistettu hienosta ruoko. Elävä väri, pehmeä ja vertaansa vailla oleva maku. Poikkeuksellinen aromi ja marmoroitua rasvaa. Käsintehdyt palat, vähäisiä suolapitoisuuksia ja kypsytetty 20–26 kuukautta.
Veitsellä viipaloitu Gourmet-Kinkku 'Simón Martín' - VIIPALEET

Veitsellä viipaloitu Gourmet-Kinkku 'Simón Martín' - VIIPALEET

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee tumman vaaleanpunaisen-magentan värin, intensiivisen maun, erinomaisen tuoksun, jossa on erilaisia rasvaväriä, pehmeä ja kiiltävä. Meidän kinkkumme erottuvat makeudestaan (hyvin vähän suolaa), joten niillä on hienostunut maku ja kypsyminen kestää 28-36 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa, veitsellä viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Gourmet-kinkku Oro ja suola. Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa. Ainesosat: Gourmet-kinkku Oro ja suola. Nettopaino: 100 g.
Viipaloitu Bellota-Kinkku 100% Iberialainen Rotu - VIIPALOITU

Viipaloitu Bellota-Kinkku 100% Iberialainen Rotu - VIIPALOITU

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan. Käsityönä valmistettuja paloja, joissa on vähän suolaa ja kypsytys 24-28 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa, viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Iberico Bellota -kinkku, suola ja säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen, lämpötilan on oltava alle 5ºC. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa. Ainesosat: Iberico Bellota -kinkku, suola ja säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g.
PC-50 Sarja - Kappaleiden laskentapainot

PC-50 Sarja - Kappaleiden laskentapainot

Kappalelaskentapunnitusvaakat ilman tulostinta ja ilman viestintää. Cely PC-50 teollisuusvaakat on erityisesti suunniteltu yksinkertaisiin punnitusoperaatioihin: kappalelaskentaan, painonvalvontaan… Nämä ovat vaakoja ilman tulostinta ja sisäisellä ladattavalla akulla.
Elegance One Harmaa - Yhden Palan Kotelo

Elegance One Harmaa - Yhden Palan Kotelo

Kuvaus Elegance One Harmaa. Kylmän ja kuuman veden annostelija, suunniteltu harmaan väriseksi, valmistettu yhdestä HDPE (korkean tiheyden polyeteeni) kappaleesta. Tämä materiaali on kestävämpi ja pitkäikäisempi. Elegance One Harmaa säilyttää Elegance-mallin yksinkertaisen ja tyylikkään muotoilun, mutta yhdessä kappaleessa. Elegance One Harmaa koostuu paremmista komponenteista ja siinä on uusi kompressori sekä tehokkaammat termostaatit, jotka parantavat jäähdytystehoa, vähentävät energiankulutusta ja tekevät annostelijasta paljon hiljaisemman. Sisältää ylivuotosuojajärjestelmän, joka toimii sisäisellä kellukalla, joka estää veden ylivuodon, kun annostelijan vesitankin kapasiteetti on täynnä. Siinä on myös tiputusastia, joka kerää vettä, kun täytettävä lasi ylivuotaa. Lämpötilansäätölaite mahdollistaa lämpötilan säätämisen mieltymysten mukaan, ja kuuman veden kytkin mahdollistaa sen sammuttamisen, jolloin vesi muuttuu luonnolliseksi. Jäähdytysteho: 3,5 litraa/tunti Kuumentamiskapasiteetti: 5 litraa/tunti Kylmän veden lämpötila: 5ºC – 10ºC Kuuman veden lämpötila: 85ºC – 95ºC Kylmän veden säiliön kapasiteetti: 2 litraa Kuuman veden säiliön kapasiteetti: 2 litraa
Valintapaletit – Ilman luuta – 1,400 Kg - KINKKU- JA OLKAPÄÄT (ILMAN LUUTA)

Valintapaletit – Ilman luuta – 1,400 Kg - KINKKU- JA OLKAPÄÄT (ILMAN LUUTA)

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee elävän värin, pehmeän ja vertaansa vailla olevan maun, erinomaisen tuoksun ja suonikkaan rasvan. Käsityönä valmistetut palat, joissa on alhainen suolapitoisuus ja kypsytys 20-26 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Ainesosat: Iberialainen olkapää, suola Paino: 1,400 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi Ainesosat: Iberialainen olkapää, suola Paino: 1,400 kg
Viipaloitu Bellota-Kinkku 100% Iberian Rotu - VIIPALOITU

Viipaloitu Bellota-Kinkku 100% Iberian Rotu - VIIPALOITU

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan. Käsityönä valmistetut palat, vähäsuolaiset ja kypsytetty 24-30 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa, viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Iberialainen Bellota-kinkku, suola ja säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa. Ainesosat: Iberialainen Bellota-kinkku, suola ja säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g.
Gourmet Kulta-Kinkku - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Gourmet Kulta-Kinkku - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee tumman vaaleanpunaisen-magentan värin, intensiivisen maun, erinomaisen tuoksun, jossa on erilaisia rasvaväriä, pehmeä ja kiiltävä. Meidän kinkkumme erottuvat makeudestaan (hyvin vähän suolaisia), joten niillä on hienovarainen maku ja ne ovat kypsytetty kolmeen montaneraan. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaaminen, suolaaminen, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Keskipaino: 8-8,5 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaaminen, suolaaminen, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Keskipaino: 8-8,5 kg
Valikoima Kinkku - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Valikoima Kinkku - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee kirkkaan värin, pehmeän ja vertaansa vailla olevan maun, erinomaisen tuoksun ja suonikkaan rasvan. Käsityönä valmistetut palat, vähäsuolaiset ja kypsytetty 20-26 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi.
PC-60 Sarja - Kappalelaskentapunnukset

PC-60 Sarja - Kappalelaskentapunnukset

Punnituslaitteet, joissa on RS-232-viestintä, liitettävissä lisäalustaan. Teolliset Cely PC-60 -punnituslaitteet on erityisesti suunniteltu käytettäväksi varastoissa laskentatoimintoihin kahdella alustalla (paksuus/näytteenotto). Ne ovat punnituslaitteita, joissa on ladattava sisäinen akku ja RS-232-viestintä PC:hen tai ulkoiseen tulostimeen liittämistä varten.