Belgia, Wingene
... siksi, että torjunta-aineita ja kemiallisia lannoitteita ei ollut saatavilla. Vuonna 2015 tämä sai virallisesti luomusertifikaatin Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Japaniin! Kokoa Kamili -fermentointikeskuksen sähkö tulee aurinkoenergiasta. Alkuperä: Tansania Alue: Kilombero-laakso Lajike: Trinitario ja Neo-national Vihjeet: Punaiset hedelmät, kukkainen (violetti), pähkinäinen SKU: 5430002193199 PUHDAS SUKLAA: 100% kaakaopapuja Energia: 550 Kcal, 2300 kJ Kokonaisrasva: 52 g josta Tyydyttynyt rasva: 31 g Hiilihydraatit: 5 g josta Sokeri: 0 g Proteiini: 15 g Suola: 0 g...
Portfolio (49)
Belgia, La Hulpe
... sisältävät korkeampia kofeiinipitoisuuksia, mikä antaa kahville voimakkaamman ja karvaamman maun. Makuprofiililtaan Guinean kahvissa on maamaisia ja puumaisia vivahteita, ja joskus siinä on pähkinä- ja tumma suklaa-nyansseja. Sen korkea kofeiinipitoisuus antaa myös voimakkaan karvauden.
Portfolio (15)
...VAHAPURO VAHAPURO on ainutlaatuinen vaha, joka on valmistettu parhaista hartseista ja lisäpuhdistettu, koska vain paras on riittävän hyvä ihollemme, eikö niin? Erityisesti kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille, VAHAPURO ei tartu ihoon, vaan vain karvoihin (ja tämä koskee myös pienimpiä karvoja), mikä tekee siitä vähemmän kivuliasta kuin muut vahatuotteet ja huomattavasti vähentää ihon ärsytysriskiä. Suklaa, banaani, avokado tai persikka: ainutlaatuiset koostumuksemme, jotka on täytetty luonnollisilla ainesosilla, tarjoavat myös ravitsevan ja ihon korjaavan vaikutuksen.
Portfolio (410)
Belgia, Ramsdonk
... parhaista raaka-aineista, samalla kun pidämme silmällä jatkuvasti trendejä. Tavalliset suklaatrufelivalikoimat ovat joko tomutettuja tai lastutettuja. Tryffelit valmistetaan ja pakataan tehtaallamme omalla brändillämme, Lemaître. Herkullisia suklaatruflejamme voidaan myös toimittaa erilaisissa laatikoissa yksityisbrändinä. Pyynnöstä voimme mukauttaa tryffelimme 'markkinoillesi' sopivaksi. Maitosuklaasta valmistettu lastutettu tryffeli ja kaakaolla tomutettu suklaatrufeli ovat parhaiten myyviä tuotteitamme. Olemme keskittyneet konseptikehitykseen vuodesta 2005.
Portfolio (43)
... sekä maltaauutteita, jotka luovat erilaisia suklaamakuja. Nämä tuotteet antavat myös suun täyteläisyyden, joka on tarpeen tämän tyyppisille oluilla. Kaikki sekoituksen komponentit ovat elintarvikelaatuista 100 % luonnollista, eikä niillä ole ollut kosketusta muihin liuottimiin kuin CO2:een, jolla on GRAS-status (yleisesti tunnustettu turvalliseksi elintarviketuotannossa FDA:n toimesta) ja joka haihtuu täysin uuttamisen jälkeen. EDUT Korkea tuotantofleksibiliteetti, sillä brändin karakterisointi tapahtuu prosessin viimeisessä vaiheessa. Mikään ei tarvitse muuttua tavallisessa tuotannossa. Ainoa...
Portfolio (49)
Belgia, Seneffe
... (muutamia päiviä jääkaalilämpötilassa) - Kestävä pakastamiselle/ sulatukselle - Helppo lisätä värejä ja makuja (Bakbel Flavouring Compound Paste) - Helppo luoda marmoroitu efekti Karamelli, Suklaa, Kulta, Neutraali, Punainen, Rubiini, Hopea, Mansikka, Valkoinen. Ei-standardit lajikkeet saatavilla pyynnöstä. Esimerkiksi: Kiwi, Mandariini, Vadelma, Kukka- ja hedelmämakuja (Kukka, Jasmiini, Hibiscus, Laventeli, Minttu, Ruusu) ja paljon muuta. Neutraali jäädytys peilikuvakuorrutus on myös saatavilla, se pysyy kiiltävänä ja läpinäkyvänä -21°C/-5,8°F.
Portfolio (9)
Belgia, Herentals
... Purkkien kapselointi perustuu erittäin kestävään konseptiin, jonka hyvä toiminta on todistettu vuosien varrella. Koneen voi myös vuokrata tai leasata. Vaihtoehdot: - hissi - tyhjöanturi - täyttöjärjestelmä - keräystaso (kääntöalusta) Sovellukset: majoneesi, vihannekset, kastikkeet, valmiit tuotteet (vol-au-vent, ...), hunaja, hillo, suklaa, juomat, ...
Portfolio (44)
Belgia, Webbekom
...Mol d'Artin koneet erottuvat jokainen huolellisesti suunnitellusta muotoilustaan, parhaiden materiaalien käytöstä ja täydellisestä viimeistelystä. Jokainen kone käy läpi kattavan laatuvalvonnan ennen tehtaalta lähtöä. Lisäksi Mol d'Art tarjoaa 3 vuoden takuun jokaiselle valikoiman koneelle! Jokainen kone voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaan. Mol d'Art huolehtii koneen saumattomasta integroinnista olemassa olevaan työprosessiin. Tarjoamme myös erityisiä ratkaisuja jokaiseen sulamiseen, temperointiin, jäähdyttämiseen tai lämmittämiseen liittyvään ongelmaan.
Portfolio (3)
Belgia, Relegem
... käsityönä marsipaanista, sokerista ja suklaasta tehtyjä koristeita. Kaikki nämä koristeet, syötävät tai ei, antavat mahdollisuuden koristella kaikki leivonnaisesi tapahtumissasi (häät, kasteet, syntymäpäivät, maalliset juhlat,…). "Laita kirsikka kakun päälle" Yrityksen toinen toiminta on suoraan edellisen toiminnan jatke. Impressweet on räätälöity suklaan painatus- ja suunnittelupalvelu. Valitse muodot, värit, suklaa ja tee toiveistasi todellisuutta, jota voit nauttia ilman kohtuuden rajoja.
Portfolio (51)
Belgia, Beringen
... kansainvälisten asiakkaiden erityisvaatimusten täyttämiseksi. Yritys on herättänyt innostusta kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla. Se työskentelee myös makeisten tukkumyyntiyritysten kanssa Yhdistyneessä kuningaskunnassa sekä tuonti- ja vientiyritysten kanssa ympäri maailmaa, johtuen tarjoamiensa tuotteiden laadusta. Tunnettujen mentorien johdolla yritys on kasvanut räjähdysmäisesti. Tarjoamme...
Portfolio (189)
Belgia, Liège
...ja kauniisti muotoillut kukat ilahduttavat sinua. Pakollinen valinta: suklaamustat viikset. Täältä löydät myös laajan valikoiman Grand Cru -suklaita, luomusuklaita ja reilun kaupan tuotteita. Mélanie Lemmens on onnistunut tekemään suklaaharrastuksestaan ammatin. Taidehistorian tutkinnon suorittaneena hän on käyttänyt esteettistä silmäänsä työssään. Pienenä tyttönä hän haaveili joulukuusesta, jota pidettäisiin pääsiäiseen asti, jotta siihen voitaisiin ripustaa munia. Hän on saanut Becommerce-palkinnon ja hänet on nimetty vuoden liègeilaiseksi.
Belgia, Bruxelles
... Chocolate työskentelee lukuisten kansainvälisten yritysten kanssa, jotka käyttävät personoituja suklaatuotteita mainontaan, markkinointiin tai suhteiden lahjoihin (asiakkaille tai henkilöstölle). Opastetut vierailut (vain ennakkovarauksella) ryhmille.. Maistaminen ei ole unohtunut! Tarjoamme myös vierailuja, joissa vieraat osallistuvat aktiivisesti, alkeistyöpajoja, viini- ja suklaamaistajaisia (ennakkovarauksella ja tarjouksella).
Belgia, Wauthier-Braine
... ja innovatiivisia. Kaikki Tohi-tuotteet ovat yksinomaan sertifioidusta luomuviljelystä peräisin. Valitut poikkeuksellisen laadun vuoksi, ainesosamme, jotka on sisällytetty suklaan sydämeen, paljastavat hienovaraiset ja todelliset makunsa. Tohi kunnioittaa ekologiaa. Suklaatehdas on myös CO2-neutraali sertifioitu. Tohi valmistaa taatusti suklaata. Laadunvalvontaa - teknistä ja aistinvaraista - suoritetaan jokaisessa valmistusprosessin vaiheessa. Tohin suklaat ovat siten Fair Trade -sertifioituja.
...Suklaakoristeiden, suklaakuppien ja suklaarullien toimitus tapahtuu useimmiten tukkukaupan tai jakelijan kautta. Toimitamme myös tuotteitamme suoraan asiakkaillemme. Emme ainoastaan toimita maailmanlaajuisesti, vaan myös tuotamme suklaakoristeita, suklaakuppeja ja suklaarullia Hollannin rajojen ulkopuolella. Teemme tätä Alankomaissa, Belgiassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa.
Belgia, Betekom
... monipuolinen makujen, muotojen ja värien suhteen. Se sisältää noin 70 praliinia, sekoituksen klassisia ja uusia menestysreseptejä. Myös caraques ja täytetyt hahmot ovat Delvora-erikoisuuksia. Lisäksi he valmistavat tilauksesta eksklusiivisia kappaleita, esimerkiksi yrityslahjoiksi. Myös kausituotteita (Pyhä Nikolaus, Pääsiäinen, ...) ja tyhjöitä valmistetaan heidän työpajassaan.
Belgia, Gent
... makeutetaan luonnollisilla makeutusaineilla. Sokerilla valmistetuista hilloista löytyy erityisiä, erittäin haluttuja makuja, kuten Kiwi, Mansikka ja Raparperi sekä jopa Metsämarjahillo. Viimeksi mainittua käytetään myös sekoitettuna grillikastikkeisiin. Sokerittomat hilloja sopivat diabeetikoille.
... profiloituu vahvasti yhteistyökumppanina tärkeimmille kotimaisille ja ulkomaisille suklaan tuottajille. ECC on myös tunnettu ja arvostettu yksityismerkkituotteiden toimittaja. Elintarvikkeiden hygienia ja elintarviketurvallisuus ovat ECC NV:lle ensiarvoisen tärkeitä. ECC on myös sertifioitu BIO-, NOP- ja Kosher parve -tuotteiden tuotantoon.
Barry Callebaut on maailman suurin suklaatehdas. Barry Callebautin asiakaskunta koostuu monikansallisista yrityksistä, kansallisista brändituotteista ja suklaan käsityöläiskäyttäjistä (suklaatehtailijat, kondiittorit, leipurit ja catering-yritykset). Valmistuksen lisäksi yritys tekee myös tutkimusta suklaaresepteistä: viime vuosina he ovat esimerkiksi lanseeranneet hammasturvallista suklaata: suklaata, jossa on korkea antioksidanttitaso (myydään Acticoa-brändin alla).
Belgialainen mestarikonvehtimestari François Deremiens toivottaa teidät tervetulleeksi. Meillä on ratkaisuja kaikilla tasoilla, jotta voimme parhaiten vastata yritysmaailman odotuksiin. Oletteko tukkukauppias tai jakelija? Voimme tarjota teille kumppanuusratkaisun. Jos haluatte, voimme myös räätälöidä lahjanne (suklaat, pakkaukset...). Lisätietoja varten, vieraile verkkosivustollamme. Meillä on ilo tutkia pyyntöänne ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.
Belgia, Ghislenghien
Belvas, puhdasta kaakaota aidolle suklaalle. Yksi Euroopan harvoista reilun kaupan suklaatehtaista, korkealaatuinen suklaa on Max Havelaar -sertifioitu. Se on myös kääntynyt luomuun: praliinit ja sokerittomat suklaat aidoilla makuilla, puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita (vain Stevia, Maltitoli ja kaakaossa sekä hasselpähkinässä luonnostaan esiintyvät sokerit). Meidän motto: vain luonnollista...
Belgia, Liège
...Liègeessä, Belgiassa sijaitseva Millésime Chocolat on yksi harvoista Belgian suklaatehtaista, joka työskentelee suoraan kaakaopavuista: "Pavusta suklaalevyyn", myös tunnettu nimellä "Bean-to-Bar". Olemme ainoita, jotka tuottavat yksinomaan vuosikertasuklaata, joka on peräisin tietyltä alueelta ja tarkasta maantieteellisestä sijainnista. Tavoitteemme on työskennellä vain poikkeuksellisista istutuksista ja alueista peräisin olevien papujen kanssa. Emme sekoita satoja, alueita tai vuosikertoja. Papumme ovat peräisin puista, jotka kunnioittavat kaakaopuiden perinteistä geneettistä rakennetta.
Belgia, Fleurus
...25 vuoden ajan sukupolvet lapsia ovat rynnänneet kuuluisan Glace-Tonio -pakastimen luo ja sen tunnusomaiseen musiikkiin. Tällä hetkellä jäätelömme tarjoavat yli 30 makua, perinteisistä kuten vanilja ja suklaa aina yllättäviin: spekuloos, violetti jne. Voit myös tulla nauttimaan jäätelöistämme paikan päällä Charleroi'ssa, ostoskeskuksessa (kaupunki 2), Amarena-ravintolassa. Toimitamme myös käsintehtyä jäätelöä yrityksille sekä kaikkiin yksityisiin tai ammatillisiin tapahtumiin.
Belgia, Mouscron
... myydään Deleye Products -brändin alla, mutta myös jakelijabrändien alla. Käytämme vain tuoreita ja korkealaatuisia raaka-aineita. Näin ollen Callebaut-suklaa, hedelmäsoseet (eikä jauhe), aito italialainen mascarpone... ovat osa reseptejämme. Tiimimme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista leipureista, joissa käsityön rooli on edelleen tärkeä. Tuotteemme pysyvät siis käsityönä valmistettuina.
Belgia, Erpe
Transport Belle Vue NV:llä on useita asiakkaita ja se harjoittaa erilaisia toimintoja, kuten: leivän ja leivonnaisten kuljetus, pakasteet; elintarvikkeiden kuljetus (esim. suklaa, riisikakut…), vaatteiden kuljetus, vaaralliset aineet (= ADR-kuljetukset) sekä kodinkoneet, huonekalut… Kalusto on täysin koottu ja rakennettu asiakkaiden vaatimusten ja toiveiden mukaan, ja se täyttää kaikki säädökselliset velvoitteet. Yrityksellä on varasto, jonka pinta-ala on noin 800 m², joten tarvittaessa voidaan tarjota myös varastotilaa tavaroillesi.
Belgia, Fosses-La-Ville
Chocolaterie Chantal Florent on suklaan ystävien turvapaikka. Liike valmistaa toinen toistaan herkullisempia erikoisuuksia Valprona-suklaasta (luonnollinen ja ilman säilöntäaineita): yli 50 erilaista pralineja, suklaakakkuja, suklaakuorrutettuja hedelmiä, levitettä... Mutta myös paikallisia tuotteita. Voit osallistua pralinejen tai muiden suklaa-erikoisuuksien valmistusworkshoppeihin (kutsu henkilökuntasi, ystäväsi, perheesi (vähintään 7 henkilöä)). Chocolaterie tarjoaa myös tilaisuuksiin liittyviä luomuksia, kuten Pyhä Nikolaus...
Belgia, Antwerpen
... toimitusaikojen sekä täydellisen hinta-laatusuhteen ansiosta Chocolaterie Carmina on täydellinen kumppani kaikille suklaa- ja makeistuotteillesi. Myös räätälöidyt tuotteet eivät ole meille vieraita, ja perheyrityksenä meillä on vuosien kokemus, joka mahdollistaa niiden täydellisen kehittämisen sukupolvelta toiselle.
Belgia, Beerse
... laittaa myyntihyllyille. Tähän erityisesti koulutetut pakkaajat pakkaavat holgoedin folioon, sellofaaniin, pusseihin, laatikoihin... asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kuten kaikki eurooppalaiset elintarvikealan yritykset, suklaatehdas Matthé nv on jo pitkään soveltanut HACCP:tä (Haitta-analyysi ja kriittiset valvontapisteet), joka takaa täysin turvalliset tuotteet. Suklaatehdas Matthé nv varmistaa myös kaikkien saapuvien raaka-aineiden jäljitettävyyden lopputuotteessa.
Belgia, Maasmechelen
Viehättävänä herkullisesta mausta, aromista ja suklaan ulkonäöstä luomme päivittäin maukkaita pralineja ja muita suklaatuotteita. Meidän periaatteemme ovat klassiset maut ja värit laadukkaista raaka-aineista. Suklaantekijöinä pyrimme jatkuvasti yllättämään teitä, asiakkaitamme, alkuperäisillä luomuksilla juhlapäivinä (pääsiäinen, joulupukki, isän- ja äitienpäivä, ...). Teemme myös mielellämme kanssanne räätälöityjä suklaatuotteita, kuten pralineiden painatusta nimellä, logolla tai kuvalla, mahdollisesti kauniisti pakattuna herkulliseksi lahjaksi.
...Corné Port-Royal... oli alun perin 'Corné', kun Maurice Corné perusti sen. Mutta suklaanvalmistamon loistava menestys antoi ideoita muille perheenjäsenille. Nähtyään menestyksen, hänen sisarensa ja veljensä alkoivat myös valmistaa pralineja. Erottuakseen muista, suklaatehdas päätti lisätä nimen eteen partikkelin: näin syntyi Corné Port-Royal. Valloittaakseen asiantuntijoiden makuhermot, parhaat...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play