...-asetolaktaatin dekarboksyloinnin katalysoimiseen suoraan asetoiniksi heti, kun hiiva alkaa erittää alfa-asetolaktaattia. Kypsymisjakso voidaan poistaa diasytyylin osalta. LÄMPÖTILA Tämän entsyymin optimaalinen lämpötila on noin 30-40 °C, ja normaalissa lager-fermentaatiolämpötilassa entsyymi toimii 25 %:n maksimitoiminnastaan, mutta koska fermentaatio on pitkä prosessi (useita päiviä), entsyymi voi poistaa kaiken alfa-asetolaktaatin. pH-VAIKUTUS Optimaalinen pH on 5,5-6. pH:ssa 5 entsyymi toimii 50 %:n maksimitoiminnastaan, ja pH:ssa...
Portfolio (49)
Belgia, Beringen
...Hollannista kotoisin oleva Bavaria Lager on kevyt ja raikas olut, jonka alkoholipitoisuus on 5 %. Jokainen Britanniaan viety Bavaria-pullo on valmistettu ja pullotettu alkuperäisessä Lieshoutin panimossa ainutlaatuisen ja autenttisen maun säilyttämiseksi, joka on suosittu ympäri maailmaa.
Portfolio (189)
Belgia, Anderlecht
...Heineken Lager -olut, tai yksinkertaisesti Heineken, on hollantilainen vaalea lager, jonka alkoholipitoisuus on 5%, ja jota tuottaa hollantilainen panimo Heineken N.V. Heineken-olutta myydään vihreässä pullossa, jossa on punainen tähti.
Belgia, Mons
...4,9% alkoholia (5,4% Lager) Alkuperä: Saksa...
Portfolio (170)
Belgia, Beersel
...50 vuotta kotipanimo-geuzestekerij. Armand Debelder kokoaa aitoa lambikia kirkastavaksi Oude Geuzeksi ja syvänpunaiseksi Oude Kriekiksi. Yllättäviä makuja käsityöläisoluesta, kuten perinteisesti on valmistettu ja kypsytetty tammitynnyreissä. Oluemme: Armand'4, Zwet.be, Armand'Spirit, Oude Geuze, Vintage Geuze, Oude Kriek, Oude Schaarbeekse Kriek, Doesjel, Beersel Blond, Beersel Lager.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play