...50-60 °C alfa-amylaasi: 90-100 °C pH-VAIKUTUS Optimaalinen pH 5-6 välillä. TARKOITUKSET Parantaa mäskifiltraation tuottoa, kun proteiinigeelit, nesteyttämättömät tärkkelykset, ß-glukaanit ja/tai pentosaanit aiheuttavat ongelmia mäskifiltraatiossa. Saavuttaa korkeampia...
Portfolio (49)
Belgia, Hamoir
Perustettu 1.1.2006 (esim. Nestlé): pakastetut letut (makeat tai suolaiset) omalla brändillä tai yksityisellä brändillä (Belgia ja vienti) elintarvikkeet (rullakuivaus): vauvanruoka (viljapohjat ja vauvanruokareseptit, tärkkelys) suklaajuoma viljoilla, terveelliset juomat perheviljat, enteral ravitsemus, aikuisten ravitsemus Teknologia: viljojen hydrolyysi, sekoitukset, täyttö.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play