...Kooltaan ja painoltaan pienempi kuin kinkku, meidän Paleta de Bellota Ibérica -tuotteemme on muodoltaan pidempi ja vähemmän pyöreä. Sen tasainen ja kiiltävä väri, jossa on valkoisia helmiäisrasvavälejä, on visuaalinen ennusmerkki voimakkaasta pähkinämausta, makeasta, voimakkaasta ja intensiivisestä aromista, joka yhdessä havaittavan jälkimakunsa kanssa herättää eloon maiseman dehesoissamme.
... säilöntäaineet.
Nettopaino: 100 g.
Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen, lämpötilan on oltava alle 5ºC. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15º-18ºC.
Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa.
Ainesosat: Iberico Bellota -kinkku, suola ja säilöntäaineet.
Nettopaino: 100 g.
VUODESTA 1983
Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta.
Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
FISAN on perheyritys, jolla on pitkä historia (perustettu 1920, satavuotias yritys), joka on erikoistunut artisaanituotantoon Espanjan gastronomian tähtituotteesta, Iberico Bellota -kinkusta. Valmistamme myös monia muita Iberico-sian tuotteita, kuten embutidos (chorizo, lomo...) ja pakastettuja leikkeitä (pluma, secreto, presa...). Tarjoamme useita muotoja, jotta voimme mukauttaa tuotteen asiakkai...
Olemme yritys, joka keskittyy elintarvikkeiden ja juomien vientiin ja tuontiin. Jakamme erilaisia alkuperämerkintöjä viineistä, tärkeimmistä Espanjasta ja Kanariansaarilta, joista osa on yksinoikeudella. Jakamme myös ekstra-neitsytoliiviöljyä ja auringonkukkaöljyä. Olutta. Energiajuomaa. Paperinenäliinoja. Vettä. Mehuja. Yms. Voimme tarjota näitä tuotteita, räätälöimällä jokaiselle asiakkaalle hei...
...Vapaana kasvatettujen iberian sikojen paletot, jotka tulevat Extremaduran Dehesas-alueelta, ja joita on ruokittu yksinomaan tammenterhoilla montanera-kauden aikana. Paleta, jonka kypsyminen on yli 24 kuukautta.
Iberico de bellota -makujen herkullinen versio pienemmässä muodossa.
Niño Manuel on perheyritys, joka on erikoistunut iberian sianlihan tuotteiden kaupallistamiseen. Sijaitsemme Aracenassa, Aracena-vuoriston ja Picos de Aroche (Huelva) alueella, mikä mahdollistaa meille erinomaiset olosuhteet, jotta voimme saavuttaa tuotteidemme tunnistettavan ja jäljittelemättömän laadun. Niño Manuelilla iberialaiset tuotteemme valmistetaan iberian rotuisista sioista, jotka kasvat...
...Kinkku "5 Jotas" omaa vertaansa vailla olevan ja kestävän maun sekä aromin. Leikattaessa se paljastaa tasaisen värin ja koostumuksen, jossa on erilaisia ja kiiltäviä rasvasyitä.
Kypsytys: 32 - 40 kuukautta...
César Nieto on lihatuotteiden ja kinkkujen valmistaja, joka tarjoaa seuraavat tuotteet:
Iberialaiset kypsytetyt:
- jamón de bellota
- lomo de bellota
- lomito de bellota
- chorizo de bellota
- salchichón de bellota
- chorizo vela de bellota
- sobrasada de bellota ibérica
- loncheados de bellota
Iberialaiset tuoreet:
- cabecero de bellota
- chuletero de bellota
- carrillada de bellota
- corona de bellota
- abanico de bellota
- secreto de bellota
- presa de bellota
- pluma de bellota
- solomillo de bellota
- carne de cerdo ibérico
- carne ibérica
- frigorífico cárnico...
... risteytetty.
Ruoan mukaan:
Bellota-kinkku: Peräisin vapaana kasvatetusta iberikkosikasta, joka on viime kuukausina ruokittu luonnollisilla niityillä ja bellotalla.
Cebo de Campo -kinkku: Peräisin iberikkosikasta, joka on kasvatettu...
Embutidos y Jamones Los Serranos. Olemme perheyritys, jolla on perinteinen luonne ja pitkä kokemus kinkku- ja makkarateollisuudesta. Sijaitsemme Salamanca-n alueen Campo Charro sydämessä. Los Serranos keskittyy artesaanityönä valmistettujen iberialaisten makkaroiden ja bellota-kinkkujen valmistamiseen, ja meillä on kaksi selkeästi erottuvaa tuotantolinjaa. 1. Iberian sian makkaroiden ja kinkkujen...
Valmistamme iberialaisia kinkkuja, kuten bellota, cebo de campo ja cebo, sekä iberialaisia paloja. Olemme tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten sianlihojen myyntipiste. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... teemme teurastuksia lähes koko vuoden. Suora myynti tehtaasta loppukäyttäjälle ja ammattilaisille tukkumyyntinä. Toimitamme koko EU:n alueelle. Jakaamme myös tyypillisiä tuotteita Sierra de Aracenasta (Huelva), tuotekatalogistamme löydät tämän alueen tyypillisiä vuohenjuustoja, viinejä, pateita ja muita levitteitä, hunajaa tai villisieniä.
Valitut tuotteet Andalusiasta, extra-neitsytoliiviöljyt, Jabugon bellota-kinkut, Andalusian viinit, Andalusian kalasäilykkeet, suolatut tuotteet. Maailman paras kinkku - Huelvan kinkku. Lähetämme tilauksesi koko Eurooppaan, Venäjälle, Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Etelä-Amerikkaan. Katso verkkosivustoltamme www.selectandalucia.com...
... bellotalla ja niityillä. Jabugo-kinkkuamme kypsytetään käsityönä Aracena-vuoriston ja Picos de Aroche -luonnonpuiston tuulissa vähintään 24-36 kuukauden ajan. Huolenpito ja tarkkuus, jota käytämme JABUGO-kinkkumme valmistuksessa, mahdollistavat sen, että voimme tarjota niitä juuri oikealla kypsyysasteella. Meiltä löytyy myös Iberian cebo -kinkkua, Bellota-tyyppistä Iberian olkapäätä, Iberian lomo -lihaa, extra-morcónia, Iberian chorizoa, Iberian salchichónia ja viipaloituja Iberian makkaroita. Ota meihin yhteyttä tämän kanavan kautta, niin palvelemme sinua viipymättä.
... % Bellota -iberian makkarat ja juustot verkossa parhaaseen hintaan, valmistettu käsityönä parhaista raaka-aineista. Olemme 100 % espanjalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Córdoba. Ponnistelumme keskittyvät parhaiden iberian kinkkujen valintaan ja siihen, että asiakkaamme saavat erinomaisen kokemuksen ostoksestaan. Pääasiallinen tavoitteemme on markkinoida parasta iberian kinkkua, jota...
...Jamones y Embutidos La Bellota perustettiin vuonna 1968 pieneksi lihatuotteiden myymäläksi, joka keskittyi vähittäiskauppaan, mutta piti silmällä ammattilaismarkkinoiden kehitystä, ja aloitti toimintansa - muutama vuosi myöhemmin - Iberian kinkkujen ja lihatuotteiden jakelijana. 1980-luvulla, jo vakiintuneena tukkukauppana, Jamones y Embutidos La Bellota suuntaa markkinoille symbioosin laadun ja innovaatioiden välillä, joka konkretisoituu kehittämällä konseptia "valmis tuote, avaa ja tarjoile", suuntaamalla myyntipolitiikkaansa korkealle laadulle tuotteissaan.
...Suora myynti kinkkuja, hartioita ja iberialaisia makkaroita merkeiltä "Club de Bellota" ja "La Almoraima", sekä juustoja, säilykkeitä, öljyjä ja viinejä. Catering-palvelu. Erikoistunut iberialaisiin joulupaketteihin ja kinkunleikkaajiin tapahtumiin.
...Olemme karjankasvattajia, meillä on hyvä sika, josta saamme parhaat tuotteet. Seuraamme sikoja kasvatuksesta teurastukseen, mikä mahdollistaa erinomaisen kinkun, palan, lihan ja bellota-makkaroiden tarjoamisen. Erinomainen iberialainen sika, jota ruokitaan maalla, saa arvostuksen "Bellota 100% Ibérico" ja "cebo de campo". Meillä on yli 4 000 hehtaaria satoja vuosia vanhoja tammi-metsiä Extremadurassa, joissa valitsemme, kasvatamme ja ruokimme iberialaisia sikoja. Sian kasvatus ja seuranta tekevät tuotteistamme erinomaisia ja erottuvat laadultaan.
Olemme parhaan laatuisen iberialaisten kinkkujen, palettien ja makkaratuotteiden tuottajia. Meillä on omia dehesas-alueita, leikkuusaleja ja kuivatushuoneita Jabugossa (Huelva). Tarjoamme bellota-kinkkuja, cebo campo -kinkkuja ja cebo-kinkkuja, itse valmistettuja makkaroita sekä tuoreita ja pakastettuja iberialaista sianlihaa.
... alkuperäisen rotumme, iberialaisten sikojen, suojeluun.
Ammattimainen kinkunleikkaaja
Tällä hetkellä yhdistän erilaisia tapahtumien järjestämistä iberialaiseen bellota-kinkkuun liittyen, leikkaamalla parhaissa paikoissa Espanjassa, ja yritän välittää intohimoni ja tietoni räätälöidyissä mestarikursseissa sekä yrityksille suunnatuissa kursseissa ja työpajoissa. Olen brändin lähettiläs ja hallinnoin...
... koko iberialaisten tuotteidensa tuotantoprosessia. Hetkestä, jolloin valikoidut iberialaiset siat syntyvät yli 100 hehtaarin tilallamme "el barrero", aina hetkeen, jolloin toimitamme valmistamamme ja myymämme tuotteet uuden verkkokauppamme kautta.
Verkkokaupassamme voit ostaa Bellota-iberialaista kinkkua tai cebo-kinkkua, iberialaisia paloja, lomoja ja muita makkaroita. Suora myynti tehtaasta.
Bellota Ibérica on Grupo Mendozan Iberian-tuotteiden yksinoikeudellinen jakelija, joka on erikoistunut iberian sian kasvatukseen sekä kinkkujen, palettien ja lihan valmistukseen. Heillä on useita tiloja eri paikoissa Huelvan vuoristossa (ANDALUSIA), ja kaikki heidän tuotteensa ovat omasta karjasta ja laiduntavat heidän tiloillaan. Kasvatus-, teurastus-, muotoilu-, suolaus-, kuivaus- ja kypsytysprosessi tapahtuu perinteisellä tavalla, kuten tällä alueella on ollut tapana muinaisista ajoista lähtien, perinteisissä ja yksinomaisissa teurastamoissa, kuivaamoissa ja lihatuotantotehtaissa.
Olemme yritys, joka on erikoistunut Extremaduran iberialaisten tuotteiden myyntiin, erityisesti Bellota-iberialaisen kinkun myyntiin. Meillä on kaksi tuotesarjaa: • PURO Iberico (100%) • Iberico, jonka puhtausaste on vähintään 75%. Työskentelemme yksinomaan Dehesa de Extremadura -alkuperämerkinnän alaisuudessa olevien tuotteiden parissa, sillä neljästä olemassa olevasta (D.O. Los Pedroches, D.O...
... linjassa kansallisten ja eurooppalaisten säädösten kanssa. Iberialaisia kinkkuja on monenlaisia, ja niiden erottaminen on olennaista laadun varmistamiseksi. Elige Tu Ibérico -palvelussa olemme kehittäneet erityisen merkintäjärjestelmän iberialaisille kinkuille, jonka avulla voit taata tuotteesi laadun. Järjestelmä koostuu neljästä tarrasta, jotka todistavat, että kinkku on iberialainen bellota, 100...
...Iberian Bellota -kinkku "JMH Ibericos" on 36 kuukautta kypsytetty iberialainen kinkku ja korkealaatuisia kypsytettyjä iberialaisia lihoja, tarjoten verkkokäyttäjille paikan ostaa parhaita lihoja parhaaseen hintaan. Tunnetaan myös nimellä " pata negra ", tämä kinkku tulee vapaasti laiduntavista sioista, jotka vaeltavat tammimetsissä (nimeltään dehesas) ja syövät vain tammenterhoja tämän viimeisen...
Verkkokauppa Eurooppaan iberialaisten kinkkujen, iberialaisten chorizojen ja muiden espanjalaisten gourmet-tuotteiden myyntiin, sekä yksityishenkilöille että jakelijoille, espanjalaisille ravintoloille, baareille jne. Tuotteet ovat D.O Guijuelo -merkinnällä tai puhdasta bellota -laatua, korkealaatuisia kohtuullisin hinnoin.