Me olemme LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, osuuskunta, joka yhdistää 800 viininviljelijäperhettä ja asiantuntijaa tunnetussa Bourgognen alueessa.
Eri viinityypit tulevat viinitarhoista ja kellareista, jotka ovat peräisin seitsemästä tunnetusta talosta pohjoisesta etelään tässä erinomaisessa viinialueessa:
• Bailly Lapierre, tunnettu Crémants de Bourgogne -viineistään ja rauhallisista Auxerrois-viineis...
...Viini: Perhe Fourny ilahduttaa meitä jälleen tällä upealla Champagne Rosé 1er Cru Brutilla. Väri on kauniin intensiivinen ja suussa räjähtää upea aromipaletti: ilmeikkäitä pieniä punaisia marjoja, briossisia ja pähkinäisiä vivahteita, tämä pullo omaa ehdottomasti kauniin, hienostuneen luonteen. Monimutkainen nautinto, jota voi nauttia niin aperitiivina kuin ruokapöydässä, erityisesti...
...TERROIR
Viini tölkissä kuohuviini rosé
Star Bubbles BrutRosé on peräisin Ranskan kauneimmista terroireista huolellisen valinnan kautta. Tiimimme viinintekijöitä on kulkenut näillä valoa tulvillaan olevilla ja ilmeikkäillä alueilla.
CÉPAGE
Merlot
Grenache
VINIFICATION
Perinteisen osaamisen ja modernien tekniikoiden yhdistelmä ohjaa meitä tämän viinin valmistuksessa. Rypäleiden sadosta...
...CÉPAGES
Gamay 35%
Cinsault 30%
Cabernet 25%
Sciacarellu 10%
VINIFICATION
Toinen luonnollinen käymisprosessi pullossa, joka on saatu aikaan "Perinteisen menetelmän" avulla. Tämä Rosé on tulos huolellisesta valinnasta kuohuviinien, jotka tekevät "samppanjoinnista". Se on kypsytetty vähintään 12 kuukautta, mikä antaa viinille sen hedelmäisyyden ja monimutkaisuuden.
DÉGUSTATION
Sen kuplat ovat...
...Samppanja
Seos:
Pinot Meunier - Pinot Noir
Kypsymispotentiaali:
Noin 2 vuotta
Viininvalmistus:
Viini, joka on valmistettu sekoituksesta brut-samppanjaa ja punaviiniä Champagne-kukkuloilta...
... vivahteita. Pehmeä ja runsas maku tuo pyöreyttä ilman liiallista viinimäisyyttä, säilyttäen samalla tietyn raikkauden jälkimaussa. Meidän kuohuva viini sopii täydellisesti vaaleiden liharuokien sekä grilliruokien kanssa. Se täydentää myös harmonisesti mantelilla maustettua lohta tai armorican-tyylillä valmistettua kampelaa. Vuohenjuustot ovat myös uskollinen kumppani.
Lopuksi, CHAMPAGNE Claude PERRARD BrutRosé nostaa esiin marjapohjaiset jälkiruokasi.