Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La Hogu...
Portfolio (34)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
Iberialihammas ja makkarat. Iberialaiset tuotteemme heijastavat ympäristöä, jossa ne syntyvät: dehesa, luonnon lahja, jossa eläimemme kasvavat ja kehittyvät tarjotakseen parhaat iberialaiset tuotteet. Castro y Gonzálezilla on ensisijaisena tavoitteena huolehtia ja kehittää tätä elämänlähdettä kestävästi, ja tiedämme, että jokainen puro, tammi, korkkitammi, tasanko ja lähde dehesassamme on olennai...
Portfolio (55)
Espanja, Monroyo (teruel)
Olemme kinkkujen ja makkaratuotteiden valmistajia Teruelin maakunnassa, ja olemme tuottaneet käsityönä vuodesta 1898 lähtien. Seuraamme tiukkaa valmistusprosessia, jossa laatu on ensisijainen, jotta voimme saada aikaan erittäin erottuvan tuotteen. Tämän saavuttamiseksi perustamme toimintamme huolelliseen raaka-aineiden valintaan ja tiukkaan valmistusmenetelmään, jossa yhdistyvät perinteinen tietot...
Portfolio (43)
Espanja, Aracena
... kasvatetaan vapaasti ja luonnollisesti, ruokitaan Iberian niemimaan eri dehesa-alueiden ja niittyjen tarjoamilla resursseilla, jotka tunnetaan korkeasta laadustaan ​​ja tammenterhojen hedelmistä. Tämä tarkoittaa, että sioillemme annetaan erityistä huolenpitoa syntymästä loppuvaiheeseen ja ne kasvatetaan erityisesti meille ja makumme mukaan. Siojamme teurastetaan ja paloitetaan, hyödyntäen jokaisen osan...
Portfolio (3)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Olemme perheyritys, joka valmistaa ja myy korkealaatuisia iberialaisia tuotteita omasta karjasta, halliten kaikki prosessit alusta alkaen. Valmistamme kinkkuja, paloja, lomoja, makkaroita ja kaikenlaisia iberialaisesta porsaanlihasta valmistettuja tuotteita. Meitä leimaa perinteet, huolellisuus ja omistautuminen jokaisessa vaiheessa lopputuotteen valmistuksessa. Meillä on useita tiloja, joissa ...
Portfolio (2)
YRITYS, JOKA ON OMISTAUTUNUT FRESH IBÉRIALAISTEN SIKALIHAN, IBÉRIALAISEN KINKUN JA IBÉRIALAISTEN KURKKUJEN MYYNTIIN...
Espanja, Sant Feliu de Pallerols
FONT-SANS on perheyritys, joka on erikoistunut parhaisiin kuivalihoihin. Pyreneillä vuodesta 1917, käytämme vain parasta laatua olevia tuoreita sianlihoja paikallisilta toimittajilta, sekoitettuna valittuihin mausteisiin ja gastronomisiin ainesosiin. Pyreneiden ilmasto mahdollistaa luonnollisen kuivausprosessin, joka tarjoaa aitoja makuja, aromia ja rakennetta. FONT-SANSin tuotteet, jotka tarkiste...
Espanja, Murcia
Uskomme Espanjassa valmistettujen tuotteiden laatuun, ja siksi haluamme jakaa niitä koko maailman kanssa. Asturialaiset ovat ylpeitä vuohenjuustostaan, valencialaiset paellastaan, riojalaiset viinistään, mutta koko Espanja iloitsee, kun tuotteemme ja reseptimme ylittävät rajamme. Espanjalaisina olemme ylpeitä gastronomiastamme ja maamme tuotteiden monimuotoisuudesta. Gourmet Corporation perustetti...
Portfolio (178)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
FRANRODEL, erikoistunut iberialaisten kinkkujen ja makkaratuotteiden valmistukseen ja myyntiin yli sadan vuoden ajan. Tässä perheyrityksessä, jota on johtanut neljä sukupolvea Francisco Rodríguez Delgadon johdolla, on onnistuttu yhdistämään täydellisesti käsityöperinteet uusien teknologioiden ja innovatiivisten tilojen kanssa. Kaiken tämän tavoitteena on taata, että iberialaisten kinkkujen ja pal...
Espanja, Guijuelo
Yritys Black Pork Sociedad Limitada vie 100 % bellota -jalohammasmakkaraa sekä kokonaisina että viipaloituina. JAMON IBERICO 100 % DE BELLOTA / PATA NEGRA Yksittäispakkaus 100 grammaa Hinta: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Espanja) Käyttöaika: 12 kuukautta tuotantopäivästä 40 kappaletta laatikossa (jokaisen laatikon keskipaino on 6,55 kiloa) Minimitilaus: 50 laatikkoa (2.000 kappaletta 100 grammaa k...
Portfolio (2)
Espanja, Málaga
Iberialaisen kinkun ja Espanjan gourmet-tuotteiden verkkokauppa. - Iberialaiset kinkut ja hartiat - 5J-tuotteet - Lihatuotteet - luuttomat ja viipaloidut kinkut - Lisävarusteet - Kinkutelineet - Ammattiveitset - Oliiviöljy...
Suora myynti kinkkuja, hartioita ja iberialaisia makkaroita merkeiltä "Club de Bellota" ja "La Almoraima", sekä juustoja, säilykkeitä, öljyjä ja viinejä. Catering-palvelu. Erikoistunut iberialaisiin joulupaketteihin ja kinkunleikkaajiin tapahtumiin.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play