Espanja, Banyeres De Mariola
Tervetuloa NOVAFRUITiin ja Abonovaan: Tuoreiden ja pakastettujen trooppisten hedelmien toimittajasi NOVAFRUITissa, joka on osa Abonova-ryhmää, tuomme maahan ja jaamme maailman parhaat tuoreet ja pakastetut trooppiset hedelmät. Valikoimamme on huolellisesti valittu poikkeuksellisen laadun, tuoreuden ja maun perusteella. Tehtävämme on tarjota laaja valikoima trooppisia hedelmiä, jotka on valittu hu...
Portfolio (16)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. on perheyritys, joka on yli sadan vuoden ajan valmistanut ja kypsyttänyt iberialaista kinkkua ja muita iberialaiseen sikoihin liittyviä tuotteita. Yritys on onnistunut yhdistämään perinteiset menetelmät edistyneimpään teknologiaan, sertifioimalla tilat Euroopan unionin vaatimusten mukaisiksi ja liittymällä Denominación de Origen Jamón de Guijuelo -nimitykseen sen perust...
Portfolio (43)
Espanja, Almería
... kautta ja on täysin saatavilla kasville. Kaliumin täydellinen saatavuus kasville on taattu lehtien ja juurten kautta, kiitos kelaattiaineen käytön.\n\nKorkean kaliumpitoisuuden vuoksi, kun sitä käytetään tietyissä vaiheissa (hedelmöitys ja kypsyminen), se aiheuttaa merkittäviä muutoksia, kuten hedelmän koon kasvua, kypsymisprosessien nopeutumista, värin parantumista, rasva-aineiden komponentteja, sokeripitoisuuden jne. Se edistää kasvin vahvistumista olosuhteissa, joissa on puutetta, ilmastohaasteita ja sairauksia."}...
Portfolio (10)
Espanja, Aigüeta (cabanes)-Girona
...Sorgho x Sudanheinä -lajike, kolme niittoa. Monipuolisuus rehuina, myöhäinen kypsyminen, laajempi sadonkorjuuaika. Proteiinipitoisuus ja sulavuus korkeammat kuin perinteisissä sorgho x Sudanheinä -hybrideissä. Hyvä vihreiden lehtien säilyvyys. Erinomainen versominen, uusiminen ja kasvu. 25 kg:n säkki.
Portfolio (182)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Espanja, Paterna
Innovaatio kokemuksesta Neljä sukupolvea Artal-perheestä tarjoavat ratkaisuja maataloudelle. Yli 120 vuotta omistettu kehitykselle, kaavoitukselle ja lannoitteiden sekä kasviravinteiden markkinoinnille. Sopeutettavuus, evoluutio, innovaatio ja tuotteidemme laatu tekevät meistä ainutlaatuisia. Perustamisestamme vuonna 1895 lähtien olemme keskittyneet lannoitteiden ja agrinutrienttituotteiden kaavo...
Portfolio (9)
Espanja, Badajoz
...Vapaana kasvatettujen iberian sikojen paletot, jotka tulevat Extremaduran Dehesas-alueelta, ja joita on ruokittu yksinomaan tammenterhoilla montanera-kauden aikana. Paleta, jonka kypsyminen on yli 24 kuukautta. Iberico de bellota -makujen herkullinen versio pienemmässä muodossa.
Portfolio (9)
Espanja, Sevilla
...OLOROSO - CASTILLO DE GUZMÁN FICHA TÉCNICA: Alkuperämerkintä: DOP Jerez-Xérès-Sherry Koostumus: 100% Palomino Viininvalmistus: Palomino-rypäleistä valmistettu viini, joka on saatu perinteisellä lattiakäytävällä ja criaderas-järjestelmällä. Kypsytetty amerikkalaisissa tammitynnyreissä. Happamuuden kypsyminen tapahtuu hyvin hitaasti viinitilan lämpötilan ja kosteuden ansiosta. Alkoholipitoisuus: 18,5o Tilavuus: 50cl MAISTAMISMUISTIO: Ulkonäkö: amberin väri Tuoksu: Intensiivinen pähkinäaromi. Maku: Kestävä ja laaja maku.
Portfolio (9)
Espanja, Totanes
...Kypsyminen kestää vähintään 30 päivää, kuori on luonnollinen ja paprikankeltainen. Juuston sisus on valkoinen, ja siinä on tasaisesti jakautuneita silmiä. Rasvaisuus, pehmeys ja maku ovat pääominaisuudet, jotka tunnistavat Campos de Toledo -vuohenjuustomme. Kaikki juustomme valmistetaan ilman lisäaineita ja ovat lysozyymistä, natamysiinista ja sorbaateista vapaita. Ilman gluteenia.
Portfolio (6)
...Nesteinen orgaaninen yhdiste, joka tuotetaan entsymaattisella hydrolyysillä (luonnollinen) kalaproteiinien täydentämiseksi. Sitä voidaan käyttää ympäri vuoden milloin tahansa kasvukauden aikana. Se on nopeasti omaksuttavissa (juurien tai lehtien kautta) ja edistää endogeenisten proteiinien, entsyymien, kasvuregulaattoreiden ja sokerien tuotantoa, erityisesti suurimman aineenvaihdunnan rasituksen aikana (istutus, kukinta, lopullinen kypsyminen) saadakseen parempaa laatua ja määrää sadosta.
Portfolio (10)
Espanja, Montesa (valencia)
... tavaroiden toimitukseen. Brändimme ovat viittaus hedelmäkaupan maailmassa. Ne tunnetaan kansallisesti ja kansainvälisesti, sillä tuotteemme, joita tukevat brändit ANUCA ja FRESSANZ, viedään koko Espanjaan ja eri Euroopan maihin. Fressanz ja Anuca vastaavat laadukkaita tuotteita, joiden kasvatus ja kypsyminen valvotaan Integroitu tuotantoprosessi -menetelmän avulla, jota tukee maatalousministeriö. Meillä on myös Global G.A.P. -sertifikaatti, joka kattaa kaikki tuotteemme maailmanlaajuisesti. Tämä sertifikaatti perustuu sääntöihin, jotka takaavat...
Espanja, Tomelloso
... ja kypsien juustojen kanssa. COUPAGE: Vintage: 2004 Variety: 50% Tempranillo, 50% Cabernet Sauvignon Elaboration: Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö 28-30º. Coupagen kypsyminen kestää neljä kuukautta ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä, joissa viininvalmistusprosessi, joka alkoi vuosi sitten, päättyy. Visuaalisesti löydämme...
Espanja, Toledo
... valmistusprosessiin liittyvät myös aika ja rakkaus, jota käytetään jokaisen olut-erän valmistamiseen, mikä tekee sen mausta "kuin viisikymmentä vuotta sitten". Eri olutlajien saavuttamiseksi ne valmistetaan perusmaltaasta, johon lisätään muita paahdettuja maltaita, jotta saadaan erilaisia värejä ja makuja. Lisäksi vaikuttavat muut tekijät, kuten uuttamisaika, käymislämpötila, hiiva tai kypsyminen, jotka vaihtelevat oluttyypin mukaan. "Se on täysin yksilöllinen ja henkilökohtainen valmistusprosessi jokaiselle tyypille."...
Espanja, La Pobla De Vallbona
... hiivakannan käyttö yhdessä täysin käsityönä tapahtuvan valmistuksen kanssa tuo mukanaan makujen ja aromien harmonian, jota voit nauttia juodessasi. Sen pitkä kypsyminen pullossa auttaa korostamaan huolellisesti valittujen raaka-aineiden tuomia vivahteita, vahvistaen sen intensiivisen maun ja pehmeän katkeruuden sekä raikkaan humala-aromin ainutlaatuisuutta. Sen alhainen hiilidioksidipitoisuus sekä hienostunut aromiyhdistelmä tekevät siitä suositeltavan rauhalliseen nauttimiseen lämpötilassa 6-10 astetta, antaen sen levätä lasissa muutaman sekunnin ajan, jotta se kehittää koko makuvalikoimansa.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play