Espanja, Banyeres De Mariola
Tervetuloa NOVAFRUITiin ja Abonovaan: Tuoreiden ja pakastettujen trooppisten hedelmien toimittajasi NOVAFRUITissa, joka on osa Abonova-ryhmää, tuomme maahan ja jaamme maailman parhaat tuoreet ja pakastetut trooppiset hedelmät. Valikoimamme on huolellisesti valittu poikkeuksellisen laadun, tuoreuden ja maun perusteella. Tehtävämme on tarjota laaja valikoima trooppisia hedelmiä, jotka on valittu hu...
Portfolio (16)
Saksa, Dissen
Fuchs Group sijaitsee Dissenissä (Saksa) ja on asiantuntija makuasioissa elintarviketeollisuudelle ja kaupalle, tarjoten laajan valikoiman mausteita ja teknologisia ratkaisuja. Meillä on yli 70 vuoden asiantuntemus kattavan kansainvälisen toimialan tietämyksen, omien tuotekehitysten, sensorilaboratorioiden sekä maustesommelierien ja sommelierien avulla. Portfoliomme kattaa: mausteet, yrtit, seoks...
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. on perheyritys, joka on yli sadan vuoden ajan valmistanut ja kypsyttänyt iberialaista kinkkua ja muita iberialaiseen sikoihin liittyviä tuotteita. Yritys on onnistunut yhdistämään perinteiset menetelmät edistyneimpään teknologiaan, sertifioimalla tilat Euroopan unionin vaatimusten mukaisiksi ja liittymällä Denominación de Origen Jamón de Guijuelo -nimitykseen sen perust...
Portfolio (43)
Ranska, Rochonvillers
Kolme sukupolvea BRIER -tilalla, joka sijaitsee Rochonvillersissa, on omistautunut maataloudelle ja eläinten kasvatukselle intohimolla. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota yli 20 vuoden ajan nuorten nautakarjan lihaa, joka tunnetaan erinomaisesta laadustaan, vertaansa vailla olevasta mureudestaan ja poikkeuksellisesta maustaan. Perheyrityksenä sitoudumme tarjoamaan teille vain omaa kasvatustamme o...
Portfolio (15)
Ranska, Bordeaux
...Haut-Médocin viinit ovat viinejä, joilla on korkea kypsymispotentiaali. Nuorina ne esittelevät vahvaa tanniinista puolta: jotkut viinit eivät ole maistettavissa ennen useita vuosia. Ne tarjoavat sitten pehmeän ja lihaksikkaan kehityksen ja tuottavat viinejä, joissa on monimutkaisia aromikimaroita punaisista hedelmistä. Tammiastioissa kypsyminen tuo mukanaan paahtamisen ja nahan aromeja. Alkoholi: 13,5% vol. Tuottaja: Marque AG Vins Muodot ja pakkaukset: Pullo (75cl) - 6 pakkauksen laatikko - 2021...
Portfolio (93)
Italia, Sizzano
...Lajike Greco Novarese 100% YHDISTELMÄ Siniset ja kypsytetyt juustot Kermakakut Leivonnaiset VÄRI Amber AROMA Sahrami ja kamomillakukat Rusinat, hasselpähkinä ja sokeroidut hedelmät KYPSYMINEN Puussa vuodesta 2019 LÄMPÖTILA: 8-12 °C...
Portfolio (13)
Romania, Botosani
...Vaikka se saattaa vaikuttaa tieteeltä, se on enemmän perinteestä. Kypsyminen on prosessi, joka pehmentää naudanlihaa luonnollisten prosessien ansiosta. Pidämme Karpaattista naudanlihaa useita päiviä tiloissa, joissa valvomme tarkasti lämpötilaa, kosteutta ja ilmanvirtausta. Odottamme, että liha saavuttaa makunsa ja parantaa makujaan. Tuloksena on mureaa ja mehevää lihaa. Olimme ensimmäisiä, jotka ymmärsivät tämän tärkeyden, ja toimme kypsytettyjä naudanlihatuotteita Romaniaan.
Portfolio (23)
... korkeuksille ja ilmastoalueille, mikä tekee siitä sopivan istutettavaksi eri maissa. Kasvi: keskikokoinen voimakas, puoliksi avautuva kasvu. Hedelmä: keskikokoinen, pyöreä, vaaleanruskea, 45 % kuorintatuotto. Kukinta: myöhäinen. Suositeltu pölyttäjä: Tonda Gentile Romana. Hedelmä: pähkinä kuoren sisällä on valkoinen, pinnalla on pieniä kuituja, jotka irtoavat helposti, erittäin hyvä maku ja aromi. Tuottavuus: keskitasoa. Kypsyminen: keskikautinen, elokuun lopulla.
Portfolio (13)
Italia, Salerno
...Valitsemme vain parhaat tuoreet anjovis, jotka sopivat parhaiten perinteiseen käsityöhön, johon suolassa kypsyminen antaa Cetaran autenttisimmat maut.
Portfolio (8)
...Ninfa - APRIKOOSI Laji: APRIKOOSI Alkuperä: Italia Puu: Korkea elinvoima ja pystysuora oksastuskäyttäytyminen. Nopea siirtyminen tuotantoon Hedelmä: Keskikokoinen, erittäin hyvä, makea maku ja kaunis punainen väri Pölyttäjät: Itsepölyttävä Kypsyminen - Sadonkorjuu: Kesäkuun alussa...
Portfolio (90)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Serbia, Subotica
Me Economic Cooperative -yhteistyössä olemme kokeneiden ammattilaisten tiimi, joka perustaa hedelmäpuujen, koristekasvien, taimien ja lisäämismateriaalin tuotantoa, tarjoten sertifioituja ja terveitä kasveja. Meillä on taustaa kaupankäynnissä, myynnissä, neuvotteluissa, dokumentaatiossa, logistiikassa, jakelussa ja markkinoinnissa Balkanin alueella sekä EU:ssa, Aasian ja Afrikan markkinoilla. Tarj...
Portfolio (50)
Puola, Poznań
Makosh-yhtiö aloitti lannoitteiden jakelun Euroopan markkinoilla yli 10 vuotta sitten. Etsimme jatkuvasti kumppaneita, jotka ovat valmiita liittymään jakelijaverkostoomme Puolassa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa, Luxemburgissa, Liettuassa, Latviassa, Slovakiassa, Itävallassa, Romaniassa, Moldovassa, Tšekissä ja muissa maissa. Makosh - on silta tuottajan ja viljelijän välillä. Yhtiö työskentele...
Portfolio (7)
Italia, Sala Bolognese
Avainasiakaspalveluperiaatteella ja työjärjestelmällä toimiva ENDÜSTRİYEL MUTFAK TR pitää asiakastyytyväisyyden korkeimmalla tasolla. Suunnitteluvaiheen jälkeen tuotanto tapahtuu noin 2.000 neliömetrin alueella sijaitsevissa tuotanto- ja toimistotiloissa. Tänään, teollisen keittiökalusteen brändinä, olemme luoneet laajan jakelu-, myyntipiste- ja huoltoverkoston koko Turkin alueelle ja olemme ylpe...
Portfolio (9)
...Haluatko antaa ekologisen ja ympäristöystävällisen henkilökohtaisen lahjan? Tämä uudelleenkäytettävä bambumuki on täydellinen siihen. Tämä personoitu muki on hyväksytty elintarvikkeille, kestävä, ekologinen, antibakteerinen ja helppo puhdistaa. Materiaali: Bambu on nopeasti kasvava kasvi, jolla on puumaiset ominaisuudet. Se saavuttaa kypsyyden 5 vuodessa, kun taas puun kypsyminen vie 30–120...
Portfolio (35)
Espanja, Aigüeta (cabanes)-Girona
...Sorgho x Sudanheinä -lajike, kolme niittoa. Monipuolisuus rehuina, myöhäinen kypsyminen, laajempi sadonkorjuuaika. Proteiinipitoisuus ja sulavuus korkeammat kuin perinteisissä sorgho x Sudanheinä -hybrideissä. Hyvä vihreiden lehtien säilyvyys. Erinomainen versominen, uusiminen ja kasvu. 25 kg:n säkki.
Portfolio (182)
Bulgaria, Varna
... Lajike Andino Korkeatuottoinen tähkävarsi, jolla on varhainen kypsyminen ja erinomainen suorituskyvyn vakaus Matala kasvu, jolla on erinomainen kestävyys kaatumista vastaan Erittäin kestävä kuivuudelle Lisääntynyt versojentulo ja erittäin hyvä yhtenäisyys versojen kesken Ei murene luokasta Korkea kestävyys ruskealle ruosteelle, jauhehomeelle ja muille taloudellisesti tärkeille taudeille Hyödyntää yhtä hyvin sadon potentiaalia Pohjois- ja Etelä-Bulgariassa Rekisteröity Bulgariassa. Andino on ylittänyt standardin 23,1 % vuonna 2007/2008 ja 19,6 % vuonna 2008/2009.
Portfolio (16)
Italia, Dorgali
...Pehmeä sydän ja lyhyt kypsyminen. Tämä juusto esittäytyy sileällä tai hieman uurretulla kuorella, ja sen väri vaihtelee valkoisesta hennon vaaleanruskeaan. Novello Sardo valmistetaan pastöroidusta lampaanmaidosta, juustonvalmistusnesteestä ja suolasta. Se on makea juusto, jossa on pehmeä ja tiivis valkoinen massa. Sen makea ja hienovarainen maku tekee siitä täydellisen nauttia päärynöiden...
Portfolio (10)
...RIBES - ribes rubrum - MUSTA Kypsyminen: kesäkuun loppu. Ominaisuudet: Mustaherukka on itsehedelmöityvä, mutta ristipölytys muiden lajikkeiden kanssa edistää pölyttämistä.
Portfolio (95)
Espanja, Badajoz
...Vapaana kasvatettujen iberian sikojen paletot, jotka tulevat Extremaduran Dehesas-alueelta, ja joita on ruokittu yksinomaan tammenterhoilla montanera-kauden aikana. Paleta, jonka kypsyminen on yli 24 kuukautta. Iberico de bellota -makujen herkullinen versio pienemmässä muodossa.
Portfolio (9)
Ranska, Montmorot
...Rijvac quadri: Comté-juustot, jotka ovat kypsyneet 8–10 kuukautta. Punainen Rivjac: Extra-valikoima Comté: tämä juusto on erityisesti valittu vastaamaan asiakkaan erityisiä vaatimuksia, sen kypsyminen kestää 6–8 kuukautta. Vihreä Rivjac: Comté Extra, vähintään 4 kuukauden kypsytys.
Portfolio (18)
...Bio Vistabella Bobal -rypäle 2014, Sisältää ripauksen Välimeren olemusta sekä kastilialaisten viinien johdonmukaisuutta ja hillittömyyttä. Bobal 2014 Vistabella syntyi keskimailla Valencian ja Kastilian alueen välillä. Se on espanjalainen BOBAL-rypäle savimailla, ja viiden kuukauden kypsyminen ranskalaisessa tammessa, yhdessä seitsemän vuoden pullokypsymisen kanssa, antaa sille ainutlaatuisen...
Portfolio (4)
Ranska, Colombe La Fosse
...Aito samppanja par excellence, cuvée Fût de Chêne erottuu voimakkuudellaan, eleganssillaan ja raikkaudellaan. Sen kypsyminen suurissa tammitynnyreissä sadosta pullotukseen tekee siitä samppanjan, joka ei jää huomaamatta.
Portfolio (7)
Ranska, Bayonne
...Koskorin perheelle on ominaista taikinan kypsyminen ja kohotus, korkea kosteus ja rustiikkinen ulkonäkö. Päivittäiseen kulutukseen suunnatuissa resepteissämme olemme terävöittäneet niitä, sanalla sanoen, antamalla niille uusia muotoja ja enemmän tilavuutta. Tämä on pitkäikäinen leipä, joka pehmeän rakenteensa ansiosta on helppo sulattaa. Ilman lisäaineita tai säilöntäaineita, se on leipä, joka...
Portfolio (44)
Ranska, Issy-Les-Moulineaux
...Viini: Tämä suuri Châteauneuf-du-Pape -pullo Usseglio-perheeltä on voiman malli samettihansikkaassa! Huumaava sekä tuoksussa että maussa, se paljastaa erittäin kauniin tiheän, syvän ja täydellisesti tasapainoisen rakenteen. Kirsikan, luumun ja mustikan aromit sekoittuvat mausteisiin (pippuri, kaneli, garrigue) sekä paahdetun leivän vivahteeseen, jonka sen kypsyminen tynnyreissä tuo mukanaan...
Portfolio (321)
Ranska, Quincampoix
...Rhum vieux Montebello – 3 vuotta – 0,7 litran pullo 46° | maatalous Alkuperä: Guadeloupe Tuottaja: distillerie Montebello Tuoksu: melko suolainen sävy. Maku: erittäin pehmeät tanniinit, taustalla mantelit ja sokeriruoko. Loppu: miehekäs pitkä jälkimaku. Erittäin mielenkiintoinen Rhum vieux Montebello, enemmän kuin mitä sen 3 vuoden kypsyminen antaa ymmärtää. Dynaaminen kypsyminen Gallantilla vaikuttaa tässä hyvin havaittavasti ja miellyttävästi. Tätä rommia on kuljetettu purjehtimalla Gallantin kyydissä.
Portfolio (20)
Espanja, Almería
... kautta ja on täysin saatavilla kasville. Kaliumin täydellinen saatavuus kasville on taattu lehtien ja juurten kautta, kiitos kelaattiaineen käytön.\n\nKorkean kaliumpitoisuuden vuoksi, kun sitä käytetään tietyissä vaiheissa (hedelmöitys ja kypsyminen), se aiheuttaa merkittäviä muutoksia, kuten hedelmän koon kasvua, kypsymisprosessien nopeutumista, värin parantumista, rasva-aineiden komponentteja, sokeripitoisuuden jne. Se edistää kasvin vahvistumista olosuhteissa, joissa on puutetta, ilmastohaasteita ja sairauksia."}...
Portfolio (10)
Suositut maat tälle hakutermille