Ranska, Rochonvillers
Kolme sukupolvea BRIER -tilalla, joka sijaitsee Rochonvillersissa, on omistautunut maataloudelle ja eläinten kasvatukselle intohimolla. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota yli 20 vuoden ajan nuorten nautakarjan lihaa, joka tunnetaan erinomaisesta laadustaan, vertaansa vailla olevasta mureudestaan ja poikkeuksellisesta maustaan. Perheyrityksenä sitoudumme tarjoamaan teille vain omaa kasvatustamme o...
Portfolio (15)
Ranska, Bordeaux
...Haut-Médocin viinit ovat viinejä, joilla on korkea kypsymispotentiaali. Nuorina ne esittelevät vahvaa tanniinista puolta: jotkut viinit eivät ole maistettavissa ennen useita vuosia. Ne tarjoavat sitten pehmeän ja lihaksikkaan kehityksen ja tuottavat viinejä, joissa on monimutkaisia aromikimaroita punaisista hedelmistä. Tammiastioissa kypsyminen tuo mukanaan paahtamisen ja nahan aromeja. Alkoholi: 13,5% vol. Tuottaja: Marque AG Vins Muodot ja pakkaukset: Pullo (75cl) - 6 pakkauksen laatikko - 2021...
Portfolio (93)
Ranska, Moncoutant Sur Sèvre
... valkosipulin hitaasta fermentoinnista, joka on peräisin japanilaisesta perinteestä. Valkosipulin kypsyminen poistaa sen pistävän maun ja lisää sen antioksidanttipitoisuutta (polyfenolit ja flavonoidit). CholéCardyl® on suunnattu kaikille, joilla on taipumusta korkeaan kolesterolitasoon ja jotka haluavat ylläpitää normaalia sydämen toimintaa.
Portfolio (42)
Ranska, Colombe La Fosse
...Aito samppanja par excellence, cuvée Fût de Chêne erottuu voimakkuudellaan, eleganssillaan ja raikkaudellaan. Sen kypsyminen suurissa tammitynnyreissä sadosta pullotukseen tekee siitä samppanjan, joka ei jää huomaamatta.
Portfolio (7)
Ranska, Quincampoix
...Rhum vieux Montebello – 3 vuotta – 0,7 litran pullo 46° | maatalous Alkuperä: Guadeloupe Tuottaja: distillerie Montebello Tuoksu: melko suolainen sävy. Maku: erittäin pehmeät tanniinit, taustalla mantelit ja sokeriruoko. Loppu: miehekäs pitkä jälkimaku. Erittäin mielenkiintoinen Rhum vieux Montebello, enemmän kuin mitä sen 3 vuoden kypsyminen antaa ymmärtää. Dynaaminen kypsyminen Gallantilla vaikuttaa tässä hyvin havaittavasti ja miellyttävästi. Tätä rommia on kuljetettu purjehtimalla Gallantin kyydissä.
Portfolio (18)
Ranska, Bayonne
...Koskorin perheelle on ominaista taikinan kypsyminen ja kohotus, korkea kosteus ja rustiikkinen ulkonäkö. Päivittäiseen kulutukseen suunnatuissa resepteissämme olemme terävöittäneet niitä, sanalla sanoen, antamalla niille uusia muotoja ja enemmän tilavuutta. Tämä on pitkäikäinen leipä, joka pehmeän rakenteensa ansiosta on helppo sulattaa. Ilman lisäaineita tai säilöntäaineita, se on leipä, joka...
Portfolio (44)
...Haluatko antaa ekologisen ja ympäristöystävällisen henkilökohtaisen lahjan? Tämä uudelleenkäytettävä bambumuki on täydellinen siihen. Tämä personoitu muki on hyväksytty elintarvikkeille, kestävä, ekologinen, antibakteerinen ja helppo puhdistaa. Materiaali: Bambu on nopeasti kasvava kasvi, jolla on puumaiset ominaisuudet. Se saavuttaa kypsyyden 5 vuodessa, kun taas puun kypsyminen vie 30–120...
Portfolio (35)
Ranska, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Samppanja - Côte des Bar Yhdistelmä : Pinot noir 78%, Chardonnay 12%, Pinot blanc 8%, Pinot meunier 2% Kypsytys : 65% suurissa tynnyreissä, 35% säiliöissä Kypsyminen pullossa : 48 kuukautta Viininvalmistus : Perinteinen champagnemainen puristus, alkoholikäyminen emaloiduissa ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä, vuosikertojen yhdistäminen ja sitten tirage-liqueurin lisääminen.
Portfolio (53)
Ranska, Montmorot
...Rijvac quadri: Comté-juustot, jotka ovat kypsyneet 8–10 kuukautta. Punainen Rivjac: Extra-valikoima Comté: tämä juusto on erityisesti valittu vastaamaan asiakkaan erityisiä vaatimuksia, sen kypsyminen kestää 6–8 kuukautta. Vihreä Rivjac: Comté Extra, vähintään 4 kuukauden kypsytys.
Portfolio (18)
Ranska, Issy-Les-Moulineaux
...Viini: Tämä suuri Châteauneuf-du-Pape -pullo Usseglio-perheeltä on voiman malli samettihansikkaassa! Huumaava sekä tuoksussa että maussa, se paljastaa erittäin kauniin tiheän, syvän ja täydellisesti tasapainoisen rakenteen. Kirsikan, luumun ja mustikan aromit sekoittuvat mausteisiin (pippuri, kaneli, garrigue) sekä paahdetun leivän vivahteeseen, jonka sen kypsyminen tynnyreissä tuo mukanaan...
Portfolio (321)
Ranska, Auxerre
...riista, kana, mausteinen ruoka, kovaa tai sinihomejuustoa tai pehmeää juustoa, tuorejuusto, jälkiruoka Vinification Esikäymisvaihe kestää 10 päivää 8°C:ssa. Alkoholikäyminen seuraa klassista viininvalmistusta, jossa on kevyitä päivittäisiä nostoja uuttamisen edistämiseksi. Malolaktisen käymisen jälkeen tynnyreissä, kypsyminen leesien päällä kestää 4 kuukautta. Œil:syvä ja vaikuttava väri...
Portfolio (190)
Ranska, Fraisse Des Corbieres
... hitaasti useita viikkoja. Domaine du Cardona valmistaa hunajamelssiä garrigue-hunajasta, viiniteollisuuden menetelmällä, ja tietyissä erissä kypsyminen tapahtuu saviastioissa (nykyaikaiset amforat, 160 l). Hunajamelssi nautitaan jääkylmänä, kuumana ja maustettuna, ja se on nykyään usein osa monien cocktailien valmistusta. Sitä käytetään myös ruoanlaitossa deglazeamiseen (foie gras) ja marinadina, koska se pehmentää lihaa.
Portfolio (10)
Ranska, Brissac Loire Aubance
...Opas Hachette 2020 VINTAGE: 2017 RYTMI: Cabernet franc. MAAPERÄ: Ostrakos-mudat (oyster) savi-kalkkikivellä. VIININ VALMISTUS JA KYPSYMINEN: Rypäleet kerätään erittäin kypsinä ja 100 % viinirypäleet poistetaan. 1 kuukauden maseraatio värin uuttamiseksi ja monimutkaisen rakenteen tuomiseksi. Kypsytys tammitynnyrissä 12 kuukautta. APPELLAATIO: AOP Anjou Villages Brissac. MAISTAMISMUISTIO...
Portfolio (12)
Ranska, Saint-Loubes
...Rypälesuhde on 50% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot ja 20% Cabernet Franc. Kuten Château Valentons Canteloup, kypsyminen kestää 18 kuukautta säiliöissä (70%) ja 6 kuukautta tammitynnyreissä (30%).
Portfolio (21)
Ranska, Paris
... kahvin, sokerin ja banaanien tuotanto, ja se työllistää 50 % työvoimasta. Guatemalalaisilla rommeilla on erityispiirteenä kypsyminen korkealla vuoristossa. Yleensä ne tislataan melassista tai sokeriruokohunajasta (sokeriruokosiirappi), ja ne kypsyvät solera-menetelmällä. Maailmalla tunnettu laadukkaiden rommien tuotannostaan. "RON" Guatemalasta Guatemalalainen melassarommi: kolonnitislattu, 2/3 vuotta vanha, kypsytetty amerikkalaisessa tammitynnyrissä, joka on ollut ex-Bourbon. Sen nauttiminen on matka kutsu!
Portfolio (26)
Ranska, Lyon
...Bigorren AOP: n mustapossun kokonainen luuton kinkku. Luonteenomainen kinkku, joka tunnistetaan sen marmoroinnista ja poikkeuksellisesta rasvasta, jonka 24 kuukauden kypsyminen antaa. Bigorren mustapossu, joka on serkku Iberian "Pata Negralle" ja tunnistettavissa mustasta turkistaan, on poikkeuksellinen ranskalainen sika. Se nauttii 100 % kasvisruokavaliosta ja elää vapaana vuorten juurella.
Portfolio (40)
Ranska, Mareuil Sur Ay
Perheomistuksessa oleva tila, joka sijaitsee Champagnen parhaiden viinialueiden sydämessä vuodesta 1936. Huolellisesti valitut rypäleet kerätään kypsinä ja puristetaan tilalla. Cuvéet valmistetaan intohimolla, keskittyen erinomaisuuteen ja aitouteen. Pitkä kypsyminen hiivasakassa kalkkikivessä antaa tälle samppanjalle hienon ja herkän kuplivuuden... Yllättävät Aarteet...
Ranska, Lacaune
... valmistamalla aitoja tuotteita. Hyvä maku menneisyydestä on säilytetty, mutta siihen on tuotu moderni kosketus. Pitkästä perhesukupolvesta periytyneet taidot Lacaunen lihatuottajilta Lacaune on kylpyläky village, joka sijaitsee Haut Languedocin luonnonpuiston sydämessä. Sijaiten 800 metrin korkeudessa, sen ilmaston puhtaus ja raikkaus ovat ratkaisevia laadukkaiden lihatuotteiden, kuten kuivattujen kinkkujen, kuivattujen makkaran ja kuivatun makkaran valmistuksessa ja kypsyttämisessä. Juuri täällä, merituulien ja vuoristotuulien myötä, tuotteidemme kypsyminen tapahtuu hitaasti.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play