...Korkean kaliumtason vuoksi hedelmien kypsyminen, värjäytyminen ja laadun parantuminen vaikuttavat suoraan. Kaliumin mukana olevien muiden aineiden ansiosta se auttaa kypsymättömien nuorten hedelmien suurentumisessa. Se ei aiheuta pakotettua kypsymistä. Se auttaa kasveja selviytymään haitallisista olosuhteista, lisää vastustuskykyä taudinaiheuttajia vastaan. Se vaikuttaa myönteisesti hedelmien luonnollisen värin kehittymiseen.
Portfolio (10)
Avainasiakaspalveluperiaatteella ja työjärjestelmällä toimiva ENDÜSTRİYEL MUTFAK TR pitää asiakastyytyväisyyden korkeimmalla tasolla. Suunnitteluvaiheen jälkeen tuotanto tapahtuu noin 2.000 neliömetrin alueella sijaitsevissa tuotanto- ja toimistotiloissa. Tänään, teollisen keittiökalusteen brändinä, olemme luoneet laajan jakelu-, myyntipiste- ja huoltoverkoston koko Turkin alueelle ja olemme ylpe...
Portfolio (9)
Turkki, Istanbul
KARÇIĞ JÄÄHDYTYS TEOLLISUUSKEITTIÖLAITTEET PROJEKTI VALMISTUS ASENNUS LAATUJÄRJESTELMÄ ISO 9001 -SERTIFIKAATTI KANSAINVÄLISEN STANDARDIN MUKAAN HOTELLIT RAVINTOLAT BAARIT KAHVILAT PASTAAT NOPEA RUOKA MARKKETIT LOMAKYLÄT TEHTAAT SAIRAALAT SOTILASYKSIKÖT JA KOULUT VALMISTAA TEHOKKAITA HYGIENISIÄ KOKONAISKEITTIÖ- JA JÄÄHDYTYSLAITTEITA.
Portfolio (9)
Turkki, Izmir
... kypsyminen päättyy elokuun toisella puoliskolla. Erittäin makeat hedelmät ovat matalan happoisuuden omaavia ja rapeita. Kolmas tyyppi, chojurolat, on muita suurempia (keskimäärin 400 g ja 8 cm halkaisijaltaan), mutta silti mehukkaita ja rapeita. Tämä tyyppi, joka syntyi Japanissa vuonna 1895, on kooltaan suosituin nashi-laji. Ne voivat pysyä jääkaapissa jopa kuusi kuukautta.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play