Espanja, Tomelloso
... ja kypsien juustojen kanssa. COUPAGE: Vintage: 2004 Variety: 50% Tempranillo, 50% Cabernet Sauvignon Elaboration: Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö 28-30º. Coupagen kypsyminen kestää neljä kuukautta ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä, joissa viininvalmistusprosessi, joka alkoi vuosi sitten, päättyy. Visuaalisesti löydämme...
Espanja, Toledo
... valmistusprosessiin liittyvät myös aika ja rakkaus, jota käytetään jokaisen olut-erän valmistamiseen, mikä tekee sen mausta "kuin viisikymmentä vuotta sitten". Eri olutlajien saavuttamiseksi ne valmistetaan perusmaltaasta, johon lisätään muita paahdettuja maltaita, jotta saadaan erilaisia värejä ja makuja. Lisäksi vaikuttavat muut tekijät, kuten uuttamisaika, käymislämpötila, hiiva tai kypsyminen, jotka vaihtelevat oluttyypin mukaan. "Se on täysin yksilöllinen ja henkilökohtainen valmistusprosessi jokaiselle tyypille."...
Yhdistynyt kuningaskunta, Leicester
... bakteerikolonioiden monimutkaisuus pinnalla etenevät seuraavasti: - kalvon muodostuminen - tiettyjen bakteerien kiinnittyminen ja lisääntyminen - mikrokolonioiden luominen - biofilmin muodostuminen - kasvu ja kypsyminen Teknologiamme on: - biotsideista vapaa, - estää biofilmin muodostumisen, - estää bakteerien kasvua ja lisääntymistä, - ei siirry eikä häviä ajan myötä - helpottaa hihnapinnan desinfiointia...
Ranska, Lacaune
... valmistamalla aitoja tuotteita. Hyvä maku menneisyydestä on säilytetty, mutta siihen on tuotu moderni kosketus. Pitkästä perhesukupolvesta periytyneet taidot Lacaunen lihatuottajilta Lacaune on kylpyläky village, joka sijaitsee Haut Languedocin luonnonpuiston sydämessä. Sijaiten 800 metrin korkeudessa, sen ilmaston puhtaus ja raikkaus ovat ratkaisevia laadukkaiden lihatuotteiden, kuten kuivattujen kinkkujen, kuivattujen makkaran ja kuivatun makkaran valmistuksessa ja kypsyttämisessä. Juuri täällä, merituulien ja vuoristotuulien myötä, tuotteidemme kypsyminen tapahtuu hitaasti.
... ympäristöämme, kasvin hoidosta aina siihen asti, kunnes tämä vihreä kulta on säilytetty astiassa. Vältämme kaikenlaista kemiallisten tuotteiden käyttöä. Sadonkorjuu tapahtuu kasvin kunnioittamiseksi. Oliivit viedään sertifioituun myllyyn, jota pitävät yllä kaksi todellista mestaria. He käyttävät vain puhtaasti mekaanisia keinoja saadakseen erittäin korkealaatuista ekstra-neitsytoliiviöljyä. Oliivit puristetaan 12 tunnin (enintään) kuluessa sadonkorjuusta, jotta vältetään kaikki keinotekoinen kypsyminen. Kun oliiviöljy on saatu, se säilytetään metallisissa astioissa optimaalista suojaa varten.
Turkki, Izmir
... kypsyminen päättyy elokuun toisella puoliskolla. Erittäin makeat hedelmät ovat matalan happoisuuden omaavia ja rapeita. Kolmas tyyppi, chojurolat, on muita suurempia (keskimäärin 400 g ja 8 cm halkaisijaltaan), mutta silti mehukkaita ja rapeita. Tämä tyyppi, joka syntyi Japanissa vuonna 1895, on kooltaan suosituin nashi-laji. Ne voivat pysyä jääkaapissa jopa kuusi kuukautta.
Italia, Langhirano
TUOTANTO - KYYNÄN KYPSYMINEN...
PROSCIUTTIN KYPSYMINEN...
Italia, Traversetolo
PROSCIUTTIN KYPSYMINEN...
Espanja, La Pobla De Vallbona
... hiivakannan käyttö yhdessä täysin käsityönä tapahtuvan valmistuksen kanssa tuo mukanaan makujen ja aromien harmonian, jota voit nauttia juodessasi. Sen pitkä kypsyminen pullossa auttaa korostamaan huolellisesti valittujen raaka-aineiden tuomia vivahteita, vahvistaen sen intensiivisen maun ja pehmeän katkeruuden sekä raikkaan humala-aromin ainutlaatuisuutta. Sen alhainen hiilidioksidipitoisuus sekä hienostunut aromiyhdistelmä tekevät siitä suositeltavan rauhalliseen nauttimiseen lämpötilassa 6-10 astetta, antaen sen levätä lasissa muutaman sekunnin ajan, jotta se kehittää koko makuvalikoimansa.
Italia, Marano Sul Panaro
KYPSYMINEN - KAUPPA...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play