... ympäristöämme, kasvin hoidosta aina siihen asti, kunnes tämä vihreä kulta on säilytetty astiassa. Vältämme kaikenlaista kemiallisten tuotteiden käyttöä. Sadonkorjuu tapahtuu kasvin kunnioittamiseksi. Oliivit viedään sertifioituun myllyyn, jota pitävät yllä kaksi todellista mestaria. He käyttävät vain puhtaasti mekaanisia keinoja saadakseen erittäin korkealaatuista ekstra-neitsytoliiviöljyä. Oliivit puristetaan 12 tunnin (enintään) kuluessa sadonkorjuusta, jotta vältetään kaikki keinotekoinen kypsyminen. Kun oliiviöljy on saatu, se säilytetään metallisissa astioissa optimaalista suojaa varten.
Turkki, Izmir
... kypsyminen päättyy elokuun toisella puoliskolla. Erittäin makeat hedelmät ovat matalan happoisuuden omaavia ja rapeita. Kolmas tyyppi, chojurolat, on muita suurempia (keskimäärin 400 g ja 8 cm halkaisijaltaan), mutta silti mehukkaita ja rapeita. Tämä tyyppi, joka syntyi Japanissa vuonna 1895, on kooltaan suosituin nashi-laji. Ne voivat pysyä jääkaapissa jopa kuusi kuukautta.
Italia, Langhirano
TUOTANTO - KYYNÄN KYPSYMINEN...
PROSCIUTTIN KYPSYMINEN...
Italia, Traversetolo
PROSCIUTTIN KYPSYMINEN...
Italia, Marano Sul Panaro
KYPSYMINEN - KAUPPA...
Suositut maat tälle hakutermille