Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Kooltaan ja painoltaan pienempi kuin kinkku, meidän Paleta de Bellota Ibérica -tuotteemme on muodoltaan pidempi ja vähemmän pyöreä. Sen tasainen ja kiiltävä väri, jossa on valkoisia helmiäisrasvavälejä, on visuaalinen ennusmerkki voimakkaasta pähkinämausta, makeasta, voimakkaasta ja intensiivisestä aromista, joka yhdessä havaittavan jälkimakunsa kanssa herättää eloon maiseman dehesoissamme.
Portfolio (55)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
... naudan suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ilman keinotekoisia E-koodia. Paino: 0,280 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen ja kypsyttäminen. Ainesosat: Iberico-porsaan bellota-liha, suola, sokerit, luonnolliset mausteet, kasviproteiini Paino: 0,280 kg...
Portfolio (43)
... grillaukseen, paistamiseen tai uunissa valmistamiseen. Tämän sisäfileen laatu ja mureus tarjoavat ensiluokkaisen gastronomisen kokemuksen, jota arvostavat iberialaisen lihan ystävät. Vapaana kasvatettu ja luonnollisesti ruokittu iberialainen sika tarjoaa jokaisessa suupalassa tunnistettavan maun ja rakenteen.
Portfolio (15)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Tuote on valmistettu huolellisesti valitusta jauhetusta / paloitetusta lihasta, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja muita mausteita, ja se on meidän Iberico Bellota -chorizo. Tämä on todellinen herkku makunystyröille, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Iberico Brisa -siat Iberico Brisa -sioilla on erityisiä piirteitä, jotka erottavat ne selvästi muista, ja niiden tuloksena syntyy...
Espanja, Badajoz
...Iberialainen Bellota-kinkku käsin viipaloitu sertifioidun mestarileikkurin toimesta ja pakattu vakuumiin säilyttääkseen kaikki aromit ja maut. Arvioitu paino: 100 g.
Portfolio (9)
Espanja, Cuarte De Huerva
...Iberialainen lomo on tyypillinen espanjalainen makkara, joka muistuttaa vähärasvaista coppa-makkaraa, ja sen koostumus on hieno ja hieman mausteinen. Cinco Jotas -merkin puhdas Bellota-lomo valmistetaan iberialaisen sian iliopsoas-lihaksesta, joka kasvatetaan puolivapaasti Iberian niemimaan laitumilla. Tänä aikana, joka tunnetaan nimellä "Montanera" (tämä on erityinen lihottamisvaihe, joka...
Portfolio (10)
Espanja, Aracena
Niño Manuel on perheyritys, joka on erikoistunut iberian sianlihan tuotteiden kaupallistamiseen. Sijaitsemme Aracenassa, Aracena-vuoriston ja Picos de Aroche (Huelva) alueella, mikä mahdollistaa meille erinomaiset olosuhteet, jotta voimme saavuttaa tuotteidemme tunnistettavan ja jäljittelemättömän laadun. Niño Manuelilla iberialaiset tuotteemme valmistetaan iberian rotuisista sioista, jotka kasvat...
Portfolio (3)
Olemme yritys, joka keskittyy elintarvikkeiden ja juomien vientiin ja tuontiin. Jakamme erilaisia alkuperämerkintöjä viineistä, tärkeimmistä Espanjasta ja Kanariansaarilta, joista osa on yksinoikeudella. Jakamme myös ekstra-neitsytoliiviöljyä ja auringonkukkaöljyä. Olutta. Energiajuomaa. Paperinenäliinoja. Vettä. Mehuja. Yms. Voimme tarjota näitä tuotteita, räätälöimällä jokaiselle asiakkaalle hei...
Portfolio (7)
Espanja, Alcobendas
Espanja, Guijuelo
FISAN on perheyritys, jolla on pitkä historia (perustettu 1920, satavuotias yritys), joka on erikoistunut artisaanituotantoon Espanjan gastronomian tähtituotteesta, Iberico Bellota -kinkusta. Valmistamme myös monia muita Iberico-sian tuotteita, kuten embutidos (chorizo, lomo...) ja pakastettuja leikkeitä (pluma, secreto, presa...). Tarjoamme useita muotoja, jotta voimme mukauttaa tuotteen asiakkai...
Portfolio (10)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Huippulaadukkaat kuivatut tuotteet. Omia karjaa ja omia puistoja. Bellota-tuotevalikoima.
Portfolio (2)
Espanja, Valencia
XarcuSpain on yritys, joka keskittyy pääasiassa espanjalaisten gourmet-, käsityö-, terveellisten ja ekologisten tuotteiden vientiin. Vaikka olemme erikoistuneet kuivattuihin lihoihin (kinkku, chorizo ja lomo), löydät katalogistamme erilaisia kategorioita. Hunajat, tryffelit, liköörit, öljyt ja kaikenlaiset lihat. Suunnittelemme toimintamme HORECA-kanavalle, ja vaikka työskentelemme pääasiassa ja...
Portfolio (8)
Espanja, Almeria
Espanja, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Olemme iberialaisten kinkkujen, bellota-makkaroiden ja viipaloitujen tuotteiden jakelijoita ja tukkukauppiaita. Bellota-makkarat - Viipaloidut tuotteet - Iberialainen bellota-lapa - Iberialainen olkapää.
Portfolio (14)
Espanja, Talavera La Real (badajoz)
...Olemme karjankasvattajia, meillä on hyvä sika, josta saamme parhaat tuotteet. Seuraamme sikoja kasvatuksesta teurastukseen, mikä mahdollistaa erinomaisen kinkun, palan, lihan ja bellota-makkaroiden tarjoamisen. Erinomainen iberialainen sika, jota ruokitaan maalla, saa arvostuksen "Bellota 100% Ibérico" ja "cebo de campo". Meillä on yli 4 000 hehtaaria satoja vuosia vanhoja tammi-metsiä Extremadurassa, joissa valitsemme, kasvatamme ja ruokimme iberialaisia sikoja. Sian kasvatus ja seuranta tekevät tuotteistamme erinomaisia ja erottuvat laadultaan.
Ranska, Ste Eulalie
Olemme Jambons Oliveras, perheyritys, joka tarjoaa pata negra cebo- ja bellota-iberialaista kinkkua verkossa. Verkkokaupastamme löydät serrano-kinkkua (vuoristokinkkua) sekä espanjalaisen lihajalostuksen klassikoita (iberialainen lomo, Salamancan chorizo, morcilla, iberialainen fuet, maalaissalamia). Olemme iberialaisen kinkun maahantuojia yli 18 vuoden ajan (vuodesta 1998). Olemme läsnä yli 50...
Pedro Nieto on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelon alueella (Salamanca) ja joka valmistaa käsityönä iberialaisia kinkkuja, iberialaisia paloja ja bellota-iberialaisia makkaroita. Iberialainen kinkku on ehdottomasti iberialaisen sian kuningasosa. Se tulee aikuisista iberialaisista sioista. Tuote valmistetaan takajalan tai kinkun osasta, mikä tekee siitä ohuen ja arvokkailla sekä ylellisillä...
Espanja, Alicante
...Iberian Bellota -kinkku "JMH Ibericos" on 36 kuukautta kypsytetty iberialainen kinkku ja korkealaatuisia kypsytettyjä iberialaisia lihoja, tarjoten verkkokäyttäjille paikan ostaa parhaita lihoja parhaaseen hintaan. Tunnetaan myös nimellä " pata negra ", tämä kinkku tulee vapaasti laiduntavista sioista, jotka vaeltavat tammimetsissä (nimeltään dehesas) ja syövät vain tammenterhoja tämän viimeisen...
Espanja, Badajoz
... linjassa kansallisten ja eurooppalaisten säädösten kanssa. Iberialaisia kinkkuja on monenlaisia, ja niiden erottaminen on olennaista laadun varmistamiseksi. Elige Tu Ibérico -palvelussa olemme kehittäneet erityisen merkintäjärjestelmän iberialaisille kinkuille, jonka avulla voit taata tuotteesi laadun. Järjestelmä koostuu neljästä tarrasta, jotka todistavat, että kinkku on iberialainen bellota, 100...
Espanja, Barcelona
Tukkuyritys, joka tarjoaa eksklusiivisia gourmet-tuotteita. Erikoistunut Jamón Ibérico de Bellota -tuotteeseen (pähkinöillä ruokittu iberialainen kinkku) ja Anchoas de Cantábrico -tuotteeseen (cantabrica-anjovis). Tuotteet suoraan alkuperästä määränpäähäsi. Laadunvarmistetut tuotteet.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play