Italia, Misano Adriatico
...Kokeile arvokasta Pecorino toscano DOP -juustoa, joka on kypsytetty kokonaisena 1,3 kg:n muodossa. Nauti Toscanan ainutlaatuisesta ja autenttisesta mausta, pehmeästä koostumuksesta ja intensiivisestä aromista. Täydellinen juustojen ja leikkeleiden seuraksi tai nautittavaksi sellaisenaan. 100 % Made in Italy.
Portfolio (200)
...Parmigiano Reggiano DOP on tulos taitavasti perinteisesti valmistetusta juustosta, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle. Tuottajat valmistavat sitä perinteisellä menetelmällä Mantovan maakunnassa Po-joen oikealla rannalla. Saatavilla eri kokoisina ja kypsytettyinä, kypsytysajat vaihtelevat vähintään 14 kuukaudesta jopa 30 kuukauteen.
Italia, Imperia
... muita ligurialaiselle perinteelle vieraita ainesosia. Genoan basilika pesto dop Calvi:lla on intensiivinen vihreä väri ja se on luonteenomaista raikas ja hienostunut maku. Tuotteen etiketti Liitteistä löydät etiketin ravintotietoineen ja muita tietoja tuotteesta. Yhdistelmät Erinomainen mauste pääruoille. Säilytystapa Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa, kaukana lämpölähteistä. Avattuasi säilytä jääkaapissa (+4°C) ja käytä 5 päivän kuluessa. Koodi: PESTO 500...
Portfolio (44)
Italia, Pasturo
Carozzi Formaggi sijaitsee Pasturossa. Yli viidenkymmenen vuoden ajan olemme sitoutuneet yhdistämään juustontekijöiden arvokkaat käsityötaidot nykyaikaisiin makutarpeisiin. Tuloksena on laaja valikoima ainutlaatuisia juustoja, jotka ovat tulosta vankasta intohimosta ja muutamista onnellisista oivalluksista, ja jotka ovat vuosien varrella saaneet arvostettuja tunnustuksia. ARTISANALITEETTI: Säilytä...
Portfolio (7)
Italia, Bergamo
...Salume DOP, joka perustuu sianlihaan, on yksinoikeudella Piacenzan alueelta. Liha, joka on peräisin sian kaulasta, on käsin täytetty luonnolliseen suoleen ja kypsytetty vähintään 90 päivää, ja sillä on makea ja miellyttävä maku. Se on pääosassa alkupaloissa ja aperitiiveissä.
Portfolio (54)
Italia, Radicofani
Cacio di Pienza -juuston tuotanto on perinne, jolla on hyvin vanhat juuret, ja se on siirtynyt sukupolvelta toiselle nykypäivään asti. Maitotuottajat ovat kokoontuneet Cooperativa di Cotignanossa, käyttäen ja säilyttäen tyypillisiä käsittelymenetelmiä: maidon hankinta erityisillä aromeilla, joita antavat Val d'Orcian laitumien tyypilliset yrtit, hienostuneet kypsytysmenetelmät ja ennen kaikkea eri...
Portfolio (48)
Italia, MILANO
...Parma DOP "Zaurina" - 30 kuukautta kypsytetty kinkku on korkealaatuinen käsityötuote, joka on ihanteellinen niille, jotka etsivät aitoja italialaisia makkaratuotteita. Perinteisiä menetelmiä käyttäen valmistettu kinkku tarjoaa rikkaan ja intensiivisen maun, joka sopii täydellisesti gourmet-alkupaloihin ja hienostuneisiin ruokiin. 2 kappaleen pakkaus on ihanteellinen tukkumyyntiin, taaten...
Portfolio (133)
...Hänen on ”uhraattava” sian arvokkain osa. Itse asiassa Culatello di Zibello DOP, kaikkien makkaratuotteiden kiistaton prinssi, ”valmistetaan” sian reiden keskimmäisistä lihaksista. Tuoretta raskasta italialaista sianlihaa käsitellään huolellisesti ja muotoillaan tyypilliseen päärynän muotoon. Suolaa ja pippuria, 15 päivää viileässä tilassa leväten, sitten se sidotaan käsin luonnolliseen rakkoon...
Portfolio (10)
...Grana Padano DOP on puolirasvainen juusto, jota tuotetaan laajalla alueella Pohjois-Italiassa, johon kuuluvat Piemonte, Lombardia, Veneto (paitsi Belluno), Trenton maakunta ja Emilia-Romagna, erityisesti Bologna (Renon joen oikealla puolella), Ferrara, Forlì-Cesena, Piacenza, Ravenna ja Rimini. Se on valmistettu lehmänmaidosta, joka on ruokittu luonnollisilla rehulla, ja Grana Padano DOP:lla on...
Portfolio (10)
Italia, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato on perinteinen juusto, joka on valmistettu pastöroidusta lampaanmaidosta, johon on lisätty juoksutetta ja suolaa. Pecorino Toscano DOP Stagionato -juustolla on vähintään 120 päivän kypsytys, ja se sopii erinomaisesti rikastuttamaan italialaisen keittiön perinteisiä ruokia.
Portfolio (10)
...Bufalajuuston Ricotta kuuluu maitotuoteteollisuuden historiaan ja perinteeseen, ja se on symboli maataloudestamme sekä eteläisen Italian alueiden erityispiirteistä. Bufalajuuston Ricotta DOP on tuore maitotuote, joten se ei kypsy, ja se saadaan aikaan bufalamaidon heraproteiinien lämpökoagulaatiolla. Tämä raaka-aine on peräisin Bufalajuuston valmistuksesta, ja se antaa tuotteelle erityisiä rakenteellisia ominaisuuksia, kuten kermaisuuden ja pehmeyden, posliinisen valkoisen värin sekä voimakkaita aistittavia ominaisuuksia, joita voidaan kuvata hienovaraisena maidon aromina ja makeutena.
Portfolio (2)
...IL SENESE Prosciutto cotto "Cinta Senese DOP" Raaka-aineet: Tuore "Cinta Senese DOP" -jalka, valittu jalka kg 15,00 Ainesosat: "Cinta Senese DOP" tuore jalka, ilman polyfosfaattia, maitotuotteita, gluteenia ja glutamaattia: suola, aromit ja mausteet, dekstroosi, fruktoosi, antioksidantti E316, säilöntäaineet E250 Valmis tuote: Kg 10, kypsennetty liinassa, jotta kypsennysmehut pysyvät tuotteen kosketuksessa, sidottu, pakattu läpinäkyvään Cryovac-pakkaukseen ja pastöroitu, pakkaus laatikoissa, joissa on 2 kpl.
Portfolio (4)
...Haluamme esitellä teille DOP-oliiviöljymme. Käytämme oliivipuuta "Moraiolo", joka on yleinen Assisissa ja Spoleto. Se vaikuttaa öljyn tuotantoon, jolla on intensiivinen maku, voimakas hedelmäinen maku ja joka säilyy vakaana ajan myötä. Sen agronomiset ja laadulliset ominaisuudet korostuvat ja sekoittuvat muiden lajikkeiden, kuten "Leccino", "Frantoio" ja "Dolce Agogia", kanssa. Nämä...
Portfolio (2)
Italia, Giarre
...Pachinon DOP-tomaatti edustaa kaakkois-Sicilian maataloustuotannon huippua. Se on vihannes, jolla on makeahko maku ja intensiivinen punainen väri, ja se sopii keittiössä käytettäväksi mihin tahansa tarkoitukseen, alkupaloista salaatteihin ja kastikkeisiin. DOP-merkki tekee siitä ainutlaatuisen ja jäljittelemättömän maultaan. Saatavilla lähes koko vuoden, mutta huippulaatu saavutetaan kesäkaudella.
Portfolio (9)
Italia, Acicastello
...Myymme Bronte DOP -vihreitä pistaasipähkinöitä ja Välimeren pistaasipähkinöitä suoraan tuottajilta kilpailukykyisin hinnoin kansainvälisillä markkinoilla. Brontelaiset vihreät pistaasipähkinät DOP 34,50 euroa/kg Vihreä pistaasipähkinärouhe 34,00 euroa/kg Kuorittuja Välimeren pistaasipähkinöitä 27,00 euroa/kg Välimeren pistaasipähkinärouhe 24,00 euroa/kg Paahdettu Välimeren pistaasipähkinä 22,00 euroa Suolatut kuorittuja maapähkinöitä 2,90 euroa/kg Hinnat ovat FOB varastosta + ALV...
Portfolio (10)
Italia, Milano
NeroSano on ainutlaatuinen italialainen tuote. Musta valkosipuli on yksinkertaisesti tuoretta valkosipulia (Allium sativum L.), joka on fermentoitu vain hallituilla lämpötilan, ilman kosteuden ja ilmanpaineen vaihteluilla tietyn ajan. Prosessi muuttaa kynnet valkoisista tummiksi, antaa niille makean maun ja muuttaa niiden pureskeltavuutta geelimäiseksi. Muutos valkoisesta valkosipulista mustaksi v...
Portfolio (7)
Italia, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, käsin valmistettu pasta filata ja mozzata saatavilla: Nodini, Treccia, paino myös asiakkaan pyynnöstä. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Täysin käsin valmistettu, pasta filata sisältää sisällä herkän sydämen stracciatellasta ja kermasta. Ricotta artigianale d'affioramento pelkästään lehmänmaidosta. Miellyttävän runsas ja kermaisa, erityisesti käytettäväksi keittiössä. Mascarpone: Erittäin tuore, pelkästään lehmänmaidon kermasta valmistettu, ilman säilöntäaineita.
Portfolio (7)
...Italialaisen pastan DOP-tuotanto Gragnano...
Portfolio (3)
Italia, Codogno
...Grana Padano DOP on kovaa, kypsennettyä ja hitaasti kypsyvää juustoa. Sitä tuotetaan Po-joen laaksossa, käyttäen tuoretta, puolirasvaista raakamaitoa, joka tulee endeemisiltä sairauksilta vapailta lehmätarhoilta. Se on italialainen suojattu alkuperämerkintäjuusto (DOP). Tämä tarkoittaa, että kaikki kolme keskeistä vaihetta tuotantoketjussa: eläinten kasvatus, maidon muuntaminen juustoksi ja...
Portfolio (4)
Italia, Torino
...Koodi: PRA 39 Yksikkö: Kg Laatikko 2 Kg:lle Kuvaus Pecorino Sardo DOP -ganache, joka on päällystetty 58 %:n puhtaalla tummalla suklaalla ja koristeltu sokerirakeilla.
Portfolio (97)
Italia, VILLA CASTELLI
...Valkoinen, punainen ja roseeviini, ei DOP eikä IGP. Alkoholipitoisuus 11,50% Vol. Minimimäärä 200 bag-in-box 5 litraa.
Portfolio (10)
Italia, Codigoro
...Michele Grassi, juustoteknologian asiantuntija, keskittyy italialaisten raakamaitojuustojen teknologiseen tutkimukseen. Hän on juustokonsultti ja opettaja alan työntekijöiden koulutuksessa. Hän on kirjoittanut useita teoksia juustosta, mukaan lukien Aroma, aistimatka italialaisiin DOP-juustoihin, Tamellini-kustantajalta, sekä Manuale del Casaro, joka on julkaistu Hoeplin toimesta.
Portfolio (5)
Italia, Biancavilla
Oliiviöljytehdas Cuscunà, joka perustettiin vuonna 1904, on toiminut öljyalan parissa neljässä sukupolvessa. Meillä on useita oliivitarhoja Etna-vuoren rinteillä, suojellulla alkuperäalueella. Olemme ketjuyritys ja seuraamme kaikkia tuotteen käsittelyprosesseja. Viljelystä, sadonkorjuusta, puristamisesta pakkaamiseen. Oliivitarhamme sijaitsevat Sisiliassa seuraavilla alueilla, Etna-vuoren rinteill...
Portfolio (8)
Italia, Campello Sul Clitunno
Bonoli Oils S.r.l., joka sijaitsee UMBRIASSA, Italiassa, on merkittävä laadukkaiden oliiviöljyjen tuottaja arvostetun BONOLI-brändin alla. Ketterä rakenteemme ja taitava tiimimme varmistavat tehokkuuden ja laadun eri markkinoilla, mukaan lukien tukkukauppa, horeca, leipomo ja suurtoimitukset. Keskittyen jatkuvaan tutkimukseen ja kehitykseen, navigoimme dynaamisessa markkinassa tarkkuudella, innova...
Portfolio (9)
Italia, Fratta Todina
Tuotamme Onnea! Pieniä suuria mestariteoksia, joissa maku heijastuu niiden hymyssä, jotka niitä nauttivat. Teemme tämän etsimällä luonnollisimmat viljelyt, valitsemalla parhaat raaka-aineet, tutkimalla vähemmän aggressiivisia ja turvallisempia käsittelytapoja ja ennen kaikkea maistamalla päivä päivältä suurta intohimoa, joka yhdistää meidät tähän ammattiin. Monia tuotteita löydettävänä, kaikki ti...
Portfolio (4)
Italia, Langhirano
Yli 40 vuoden ajan Monica & Grossi on valmistanut prosciutto di Parma Dop:ta, prosciutti crudoa ja prosciutti cottia. Lisäksi se myy Prosciutto crudo di San Danielea, speckia, savustettua prosciuttoa, culattaa ja culatelloa, jossa on nahka. Valitaan ensiluokkaisia kotimaisia lihoja, joita työstetään suurella kokemuksella mestariprosciuttajien toimesta ja kypsytetään Langhiranon ihanteellisessa ilm...
Portfolio (3)
B2C-verkkosivusto, joka myy gastronomisia erikoisuuksia Italian Food Valleysta koko Euroopassa, tuotettu valituista Emilia-Romagnan yrityksistä, jotka toimittavat tuotteita lähialueelta. Maistajamme ovat valinneet parhaat erikoisuudet perinteisestä Emilialaisesta mausta. Nämä ovat gastronomisia tuotteita, joita nautitaan päivittäin Food Valleyn pöydissä. Parmigiano Reggiano DOP tasangoilta, kukkul...
Portfolio (10)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play