Italia, Marmirolo
...W: 120 - 130. Farina tyyppi '00', joka on saatu valituista italialaisista ja eurooppalaisista viljoista. Ihanteellinen nopeisiin taikinoihin. Mahdollistaa murenevan ja maukkaan taikinan valmistamisen. Suositellaan kaikille muillekin muille taikinalle perustuville valmistuksille: piirakat, pikkuleivät, canestrellit ja pienet leivonnaiset, kuivat keksit, vohvelit. 10KG...
Portfolio (56)
...Pienet ja herkulliset käsintehdyt murotaikinakuoret, jotka on täytetty aprikoosihillolla. Forneria Veneziana -pikkuleivät valmistetaan GLUTEENITTOMISTA JA LUONNOLLISESTI GLUTEENITTOMISTA JAUHOISTA. Tässä versiossa ne ovat myös ilman maitoa ja maitotuotteita. MUROTAIKINA on valmistettu riisi- ja tattarijauhosta, maissitärkkelyksestä ja riisitärkkelyksestä sekä munista. Ihana idea niin suurille...
Portfolio (10)
Italia, Bagnoregio
Meidän savemme syntyy pienessä kylässä nimeltä Vetriolo, joka sijaitsee korkealla Tuscia Viterbesessä Toscanan rajalla. Taustalla ovat calanchi, jonka kuumaiset maisemat ovat tehneet läheisestä Civita di Bagnoregiosta kuuluisan ympäri maailmaa. Juuri pinnallisten savien rikkautta on ollut syynä siihen, että muuraustaito on ollut yksi maan pääasiallisista resursseista aikojen alusta asti. Tämä tait...
Italia, Bertinoro
PERFEKTIONIN MAASTO YLI 60 VUOTTA. Romagnan sydämessä, alueella, joka on täynnä perinteitä ja gastronomista kulttuuria, Attilio Babbi perusti vuonna 1952 BABBI-makeistehtaan, joka keskittyi kartioiden, wafereiden ja puolivalmisteiden tuotantoon jäätelöalan mestareille. Yritys, kiitos täysin aitojen raaka-aineiden ja käytettyjen ainesosien tuoreuden, tuli nopeasti käsityöjäätelön mestareiden viitep...
Italia, Castelbuono
Paolo Fortin tuotteiden tarina on vahvasti sidoksissa perheperinteeseen ja paikalliseen kulttuuriin, erityisesti sicilialaiseen leivontaperinteeseen. Perinteiden, kokemuksen ja modernin teknologian yhdistelmä, joka takaa korkeiden laatustandardien ylläpitämisen, mahdollistaa sen, että tänä päivänä Paolo Forti, perheensä tukemana, tuottaa ja markkinoi leivonnaisia, jotka tunnetaan ja arvostetaan su...
Italia, Giffoni Valle Piana
HAZELNUT-TAHDIN, liköörien, levitteiden, hasselpähkinäkakkujen ja Giffoni-hasselpähkinöistä valmistettujen paikallisten tuotteiden tuotanto.
Italia, Montelupo Fiorentino
SFIZIO syntyi Antonio Martoranan ja Aya Yaman ideasta, jotka yhteisestä intohimostaan hyvää ruokaa kohtaan päättivät perustaa pienen työpajan Montelupo Fiorentinon keskustaan, vain muutaman askeleen päässä Firenzestä, Toscanan sydämessä. Tässä valmistamme erilaisia cantucci- ja teekeksejä, valiten huolellisesti kaikki korkealaatuiset ainesosat, kuten italialaiset mantelit, Cosenza-viikunat, pistaa...
Tänään, kuten eilen, perinne jatkuu, pitäen yllä niitä periaatteita ja työmenetelmiä, jotka ovat aina erottaneet Pasticceria Pierrotin, ansaiten asiakkaiden arvostuksen ja luottamuksen. Taide ja intohimo ovat tärkeimmät ainekset suurelle konditorille. Ne ovat ainesosia, jotka tekevät näistä leivonnaisista erityisiä tuotteita, unohtumattoman tapaamisen perinteen ja laadun kanssa. Perinteen kunnioit...
Olemme yritys Lecce-provinssissa, joka tarjoaa korkealaatuisia leivonnaisia, erityisesti käsintehtyjä mantelileivonnaisia, jotka on valmistettu terveellisistä ja aidoista raaka-aineista ilman säilöntäaineita. Markkinamme ovat sekä kansalliset että kansainväliset, sillä viennimme ulottuu jopa Japaniin. Meillä on valikoima, joka kattaa panettonet, pikkuleivät, pääsiäiskakut ja cupetat. Liitän...
Portfolio (8)
Kolme sukupolvea olemme joka päivä lahjoittaneet teille makeita hetkiä päivittäin valmistetuilla kekseillämme, jotka on tehty samalla intohimolla ja huolella kuin ennenkin. Aamukeksit, kiharat, pikkuleivät, trikoot, taralle, savoiardit, viikunoilla ja manteleilla täytetyt, bauletti, burrì, tiputtavat, keksit, mantelikeksit, kuningattaret, täysjyväcruscolot ja pancacao ovat yksinkertaisia ja...
Italia, Andora
Pandolio on pieni käsityöyritys, joka tuottaa pääasiassa tyypillisiä ligurialaisia keksejä, jotka on valmistettu oliiviöljystä. Keveitä, maukkaita makeisia ilman kolesterolia. Vuoden 2014 uutuus on oliiviöljystä valmistetut suolaiset naposteltavat.
Italia, Asolo
Asolodolce valmistaa herkullisia leivonnaisia ja makeita erikoisuuksia hyödyntäen moderneja ja edistyneitä menetelmiä ja prosesseja, mutta säilyttäen laadun ja käsityöläisyyden perinteet. Asolodolce on perheyritys, joka on nyt toista sukupolvea, ja se tuo esiin suuria lukuja, mutta on vahvistanut alkuperäisiä arvoja ja lähestymistapaa, joita perustaja Sergio Gallina, joka on edelleen aktiivinen yr...
Pasticceria Dagnino Historiallinen palermolainen konditoria, joka avasi upeat tilansa pääkaupungissa 1950-luvulla, tuoden mukanaan makeistradition, jonka vahvuudet löytyvät erinomaisista raaka-aineista, mestarillisesta ammattitaidosta, aina tuoreiden ja herkullisten tuotteiden pakkaamisesta, mutta ennen kaikkea vanhoista sicilialaisista resepteistä. Näiden peruspilareiden varassa Pasticceria Dagn...
Italia, Livorno
Amorpan syntyy halusta säilyttää laadukkaiden käsintehtyjen leivonnaisten tuotantoa hyödyntäen moderneja teknologioita. Yhdistämällä innovaation ja perinteen asetamme itsemme asiakkaidemme palvelukseen tarjotaksemme loppukäyttäjille laadukkaita ratkaisuja, kunnioittaen makua ja käytön helppoutta. Amorpan-tuotesarja on vastauksemme näihin tarpeisiin. Amorpan-tuotteet perustuvat erittäin korkealaatu...
Italia, Thiene
Elintarviketeollisuuden koneita valmistava yritys. Erityisesti yrityksemme valmistaa erilaisia täyttökoneita (pieni, keskikokoinen ja suuri tuotanto), jotka soveltuvat kaikenlaisiin taikinoihin (murutaikina, vaahdotettu murutaikina, pehmeä taikina, gluteeniton taikina, manteli-taikina tai mihin tahansa muuhun ainesosaan).
Portfolio (1)
Italia, Arzano
ColonialSud Spa avasi vuonna 1954 ensimmäisen vähittäismyymälänsä elintarvikkeille Napolissa, Secondigliano-kaupunginosassa. Italian talousbuumin myötä, joka perustui italialaisten haluun kasvaa, liiketoiminta löysi nopeasti menestyksen tien, ja osakkaista tuli elintarvikkeiden tukkumyyjiä siirtäen pääkonttorin Arzanoon, tiloihin, jotka olivat suuremmat ja moderneimmat. Vuonna 1985 avattiin Arzano...
Italia, Vicenza
Kauppa ja Baari Vicenzassa gluteenittomilla tuotteilla (myös tuoreilla) keliakiaa sairastaville ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.
Italia, San Ginesio
Italia, Casalpusterlengo
... italialaisesta perinteestä, jotta löydettäisiin reseptit, jotka parhaiten ilmentävät leivontataiteen olemusta ja samalla säilyttävät alkuperäisen aitouden. Sisäisen tuotannon organisointikyky, käytettyjen raaka-aineiden laatu ja erityisesti suunniteltu pakkaus auttavat varmistamaan, että nämä reseptit säilyttävät kaiken tuoreutensa ja arominsa vientiprosessin aikana. Le Officine Culinarien menestyksekkäästi viemien makeistuotteiden joukossa ovat italialaisen perinteen mukaiset kakut ja pikkuleivät.
Konditoriassa on saatavilla tilauksesta kaikki aamiaispullat, leivokset, kakut, keksit ja suolaiset pikkuleivät. Keskitymme kaikkien tyyppisten syntymäpäiväkakkujen valmistamiseen, perinteisistä kakuista monimutkaisempaan sokerimassakakkuun ja herkullisiin makeisiin. Jos haluat valmistaa todella erityisen syntymäpäiväkakun tärkeälle henkilölle, sinun tarvitsee vain tulla käymään meillä...
Italia, Melito ( Napoli)
Yritys, joka tuo maahan ja myy suurmyynnissä erilaisia makeisia, suklaata, wafereita, välipaloja, marsipaania kakkujen koristeluun jne. Toimitus kuriirin kautta koko ITALIASSA enintään 48 tunnissa.
Italia, Barletta
Yritys, joka on erikoistunut Apulian tyypillisten tuotteiden tuotantoon, erikoisleipien tuotanto, catering-palvelu, keksejä.
Italia, altamura
Elintarvikkeiden jakeluyritys, joka myy keksejä, taralleja, focacciaa, pizzapohjia, öljyä, viiniä, säilykkeitä ja leikkeleitä.
L'E-Commerce DaCarrara .it syntyi halusta laajentaa Carraran, Alppien juurella sijaitsevan kaupungin, kulinaarista, viini- ja veistosperinnettä kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Carrara, joka houkuttelee vierailijoita ympäri maailmaa, on koti monille viinin, makeisten ja lardon tuottajille, sekä design-esineiden valmistajille; ainutlaatuiset tuotteet, jotka syntyvät suotuisassa ilmastossa...
Italia, Villar Perosa
Hyvät perhetraditiot Toiminta, joka sai alkunsa vuonna 1991 Marco Perro ja hänen perheensä halusta, on löytänyt uudelleen ja arvostanut isoäidin Lucian reseptejä, jotka jo vuosisadan alussa leipoivat ja myivät Piemonteen markkinoilla herkullisia leivonnaisia ja herkullisia "Paste di Meliga" -leivoksia. Pieni käsityöleipomo on tänään yli 2000 neliömetrin tehdas, jossa on nykyaikaisimmat teknologia...
Italia, Suvereto
Keksimme ovat täysin käsityönä valmistettuja vuodesta 1992. Valmistamme panfortea, Ricciarellia, cavalluccia, Stinchettiä, Amarettia, pehmeitä Amarettia ja Cantuccia mantelilla sekä kastanjajauhoista ja paljon muuta.. perheyrityksen korkealaatuista käsityötuotantoa. Keksimme kertovat tarinan.. Val di Cornian ja Toscanan korkeiden maremmojen tarinan, jonka Dante ylisti määritellen sen kukkuloiden j...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play