Italia, Marmirolo
... suuntausta kohti luonnollisempia prosesseja: karkeammalla jauhamisella kunnioitetaan vehnän arvokkaimpia osia, jotka säilyttävät näin organoleptiset ominaisuutensa sekä kuoriosien kuidut. Tämä jauho yhdistää erinomaiset ravitsemukselliset ominaisuudet suurempaan käsittelykykyyn verrattuna täysjyväjauhoon, mikä tuottaa lopputuotteen, joka on karkea, tuoksuva ja sulava, voimakkaalla maulla ja tummemmalla värillä.
Portfolio (56)
Italia, Castellazzo Bormida (al)
...Työskentelemme yksinomaan yritysten kanssa, tarjoten räätälöityjä toimituksia ravintoloitsijoiden, jakelijoiden ja gourmet-kauppojen tarpeiden täyttämiseksi. - Luotettavuus ja Logistiikka: Tehokkaan logistisen järjestelmän ansiosta takaamme nopeat toimitukset Italiassa ja ulkomailla, säilyttäen tryffelin organoleptiset ominaisuudet. - Omistautunut Konsultointi: Tiimimme on aina käytettävissä auttamaan...
Portfolio (34)
Italia, Ripalimosani
... ruokien tuoreuden ja luonnolliset ominaisuudet. Jokainen kone on valmistettu kestävästä ja helposti puhdistettavasta materiaalista, taaten hygienian ja pitkäikäisyyden. Pääedut: - Integroitu prosessi: hallitsee kaikki vaiheet käsittelystä säilytykseen, optimoiden aikaa ja resursseja. - Korkea laatu ja turvallisuus: säilyttää vihannes- ja hedelmätuotteiden organoleptiset ominaisuudet, noudattaen...
Portfolio (6)
Italia, Forlì
... antioksidantteja, ja lisäksi ne ovat kuitupitoisimpia ruokia. Raakojen kuorittujen mantelien organoleptiset ominaisuudet ovat kuitenkin niin mielenkiintoisia, että niitä voidaan käyttää eri keittiöaloilla. Löydämme niitä leivonnassa ja konditoriatöissä, juomien, yrttiteiden ja jäätelön valmistuksessa, sekä alkupaloissa, naposteltavissa, pääruoissa ja jälkiruoissa. Ne voidaan myös paahdettuina, karamellisoituina, murskattuina tai jauhettuina, mikä osoittaa niiden monipuolisuuden.
Portfolio (50)
...Rock22 on automaattinen vaihteleva painon annostelukone, joka on suunniteltu toimimaan linjassa. Ammattimainen ratkaisu kovien juustojen "rock"-leikkauksen suorittamiseen. Juusto leikataan automaattisesti täydellisesti identtisesti käsin tehdylle "tuoreelle" leikkuulle: (tuotteen pinta pysyy karheana ja säilyttää kaikki tuoreesti leikattujen juustojen organoleptiset ja esteettiset ominaisuudet...
Portfolio (47)
... organoleptiset ominaisuudet tuodaan esiin myös viljelymaan tyypin, viljelymenetelmien, huolellisen puristuksen ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä ilmaston ansiosta. Itse asiassa syksyn keski-matalat lämpötilat edistävät öljyhapon muodostumista oliiveissa.
Portfolio (2)
Italia, Campobasso
...BM50 EASY-D:ssä on kaksi erillistä astiaa, jotka toimivat täysin itsenäisesti ja automaattisesti. VACUUM mahdollistaa ruoanlaiton lähes kaikilla keittomenetelmillä, erityisesti vakuumissa, mikä on ihanteellinen huippulaatuisten hillojen ja marmeladien valmistamiseen: tuote kypsyy 60°C:ssa huomattavasti lyhyemmässä ajassa, säilyttäen näin organoleptiset ominaisuudet, kuten maun, aromin ja värin...
... tuotantoeläimille. Stevia on saatavilla eri muodoissa, kuten: Koko lehti, Tee-leikkaus, Hienoksi jauhettu ja Mikronisoitu, käyttäen kryogeenisiä mikronisaattoreita, jotta kaikki toiminnalliset organoleptiset ominaisuudet säilyvät kokonaisina. Valvottu ja taattu toimitusketjumme mahdollistaa meille parhaan laadun varmistamisen kaikille tuotteillemme, parhaista raaka-aineista pakattuihin tuotteisiin. ARVOMME Uskomme terveelliseen, tasapainoiseen ja kestävään elämäntapaan. Suunnittelemme ihmisille, jotka kuten me haluavat ravita itseään luonnollisesti.
Portfolio (9)
Italia, Zola Predosa
... rakennettu tarjoamaan kuumaa tai jopa kylmää ruokaa täydellisessä lämpötilassa. Korkeat hygieniastandardit varmistavat elintarvikkeiden täydellisen säilyvyyden, jotta jokaisen ruoan organoleptiset ominaisuudet säilyvät, ja lämmitys on tarkasti säädetty jokaiselle tuotteelle. 3 Bicom-automaattien vahvuutta: 1. Soveltuvuus kaikenlaisiin pakkauksiin 2. Yhteensopivuus kaikille elintarvikkeiden ominaisuuksille...
... aromaattisen valkoisen riisin. Riisin käsittelymme tapahtuu perinteiden mukaan: riisi käsitellään vähitellen valkaisemalla, kivijauhatuksella ja huoneenlämmössä viimeistelyllä, jotta voimme säilyttää korkealaatuisen riisimme organoleptiset ominaisuudet. Crespirison tuotteet: Carnaroli-riisi, Vialone nano -riisi, Baldo-riisi, Arborio-riisi, Roma-riisi, Aromatic-riisi, Venere-mustariisi, Ermes-punariisi, maissijauho, riisijauho, riisikeksit, valmiit risotot Carnaroli-tryffelillä, sienillä, riisipasta.
Italia, San Marco Evangelista
... sekoittamisen taiteelle, jotta saavutetaan kermaisuus, täyteläisyys, katkeruus, happamuus, tuoksu ja kesto; - Nämä aistimelliset ominaisuudet säilytetään myös pakkausvaiheessa, jotta tuotteen organoleptiset ominaisuudet säilyvät, välttäen kontaktia kaasujen, kosteuden, valon ja muiden ulkoisten tekijöiden kanssa, jotka voisivat vahingoittaa näin helposti pilaantuvaa tuotetta. Meidän kehittämä tuotevalikoima...
Italia, Milano
... yhdistettynä teknologiaan ja innovaatioon luo yksittäispakatun kapselin, joka on puristettu ja pakattu siten, että se säilyttää kaikki aitoon italialaiseen espressoon liittyvät organoleptiset ominaisuudet. Kapselijärjestelmä ei ainoastaan takaa korkeinta laatua kupissa, vaan tarjoaa myös käytännöllisyyttä ja säästöjä suoraan kotiin. Ei vain kahvia, Il caffeitaliano -yhteensopivien kapselien tuotevalikoimasta löytyy myös teetä, liukoisia teelaatuja ja maustettuja vaihtoehtoja. Monia makuja ja vaihtoehtoja hienoimmille ja vaativimmille makuille.
Italia, Calabritto
...Kolme erilaista tuotetta – Klassinen, Supremi, Prezioso – tarjoavat Oleificio Valletta kolme öljyä, joiden organoleptiset ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja jotka pystyvät tyydyttämään vaativimmankin makuhermon. Maustetut öljyt, lahjapakkaukset ja "mittatilaustyönä tehdyt" öljyt rikastuttavat katalogia. Vahvana perinteensä tukemana ja tuotteidensa laadusta tietoisena yritys on valmis laajentamaan toimintaansa ulkomaisille markkinoille, aina Arabiemiraateista Yhdysvaltoihin.
... "Bagòssista", tarkoitetaan alppijuustojen kuningasta: arvokkainta, suurten ravintoloiden ja yksinkertaisten trattorioiden salaisuutta, joka on aina voittava kortti hienoissa resepteissä tai pelkissä, raaoissa juustotarjottimissa. Monien vuosien jälkeen "Bagòssin" laatu ja organoleptiset ominaisuudet ovat pysyneet samoina, sen maine on ylittänyt kansalliset rajat, saanut tärkeitä tunnustuksia ja tullut tehokkaaksi välineeksi koko Caffaro-laakson markkinoinnissa. "Bagòssin" historia on olennainen osa kylää ja sen.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play