...Fiocchetto saadaan sian reidestä. Se eroaa tunnetummasta culatellosta, koska se on vähärasvaisempi ja maku on hienovaraisempi. Tässä versiossa se kypsennetään mausteiden ja yrttien kanssa, mikä antaa sille vaihtoehtoisen maun verrattuna perinteiseen.
Portfolio (54)
...Musta sian kinkku, syvän punainen väri ja intensiivinen maku, muistuttaa metsän tuoksua ja siinä on syvää makeutta, joka syntyy kasvatustavasta ja ulkona tapahtuvasta ruokinnasta. Myös valmistus, joka on täysin käsityötä, tapahtuu kunnioittaen emilian perinteitämme.
Portfolio (10)
Italia, MILANO
...Salame Piacentino DOP on lihatuote, makkara, karkea, joka on valmistettu laihasta lihasta ja pienestä prosentista rasvaosia sioista, jotka kuuluvat Large White- ja Landrace Italiana -rotuihin, Duroc-rotuun tai muihin Italian raskaan sian kanssa yhteensopiviin rotuihin. GR 0, 591 HINTA PER KG EURO 8,00 PAKKAUS 5 KPL MINIMI TILAUS 50 PAKKAUSTA 5 KPL VOIMASSAOLO 29/09/2025...
Portfolio (85)
Italia, Mesoraca
...Soppressata on yksi Kalabrian ikonisimmista leikkeleistä. Se valmistetaan tiukasti sian reidestä ja pekonista, joihin lisätään rasvaa, kaikki hienonnetaan erikseen ja sitten sekoitetaan yhteen kalabralaisille leikkeleille tyypillisten mausteiden kanssa. Taikina täytetään ja sidotaan käsin ensin suuriksi makkaroiksi, ja puristamisvaiheen ansiosta saadaan sen alkuperäinen muoto, jonka kaikki...
Portfolio (19)
...Coppa di testa, jota kutsutaan myös coppa in cassetta, valmistetaan pään lihasta ja siihen lisätään sian arvokkaita osia. Tuote on peräisin "vanhoilta norcineilta" ja se on taitavasti siirretty eteenpäin vanhasta reseptistä. Hieman maustettu sitruunalla ja appelsiinilla, herkullinen välipalana tai maustettuna extra-neitsytoliiviöljyllä ja chilillä pääruokana. Maukas.
Portfolio (7)
Italia, Brusaporto
...Casonseit (tai casoncellit) ovat yksi tunnetuimmista Bergamon keittiön ruoista. Tämä täytetty pasta syntyi käyttämään sian- ja naudanlihan ylijäämiä. Tuote rikastui vuosien myötä täytteeseen lisättyjen: amaretti-keksejä, rusinoita ja sitruunankuorta. Pastificio Davenan "Casonsèi de la Bergamasca" on sertifioitu "Bergamo Città dei Mille... Sapori" -merkillä, jonka myöntää Kauppakamari. Saatavilla 250 g ja 500 g pakkauksissa.
Portfolio (10)
...Se syntyy suolatuista italialaisista sian reidistä, jossa rasvainen osa on peitetty nahalla, suolattuna kostealla suolalla, ja lihaksikkaassa osassa kuivalla suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja luonnollisilla mausteilla. Kinkut asetetaan suolauskammioon (lämpötila +1° ja +4°, kosteus 80 %), minkä jälkeen ne siirretään toiseen huoneeseen, jota kutsutaan "lepohuoneeksi". Tässä, kun ylimääräinen...
Portfolio (2)
Italia, Langhirano
...Se on luonnon ja ihmisen mestariteos. Se syntyy tämän maan hyvyydestä, puhtaan perinteen kunnioittamisesta, käsityötaidosta, joka tekee jokaisesta kinkusta italialaisen makutaiteen mestariteoksen. Vain italialaisia sian reisiä, tuoretta lihaa, ei koskaan pakastettua, käsiteltyä, hoidettua ja kypsytettyä huolella, joka on tämän maan, sen perinteen, ilman ja ilmaston ainutlaatuinen perintö. Keskikoko: kg. 9.5-11 Kappaleita kaulaa kohti: 2...
Portfolio (3)
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Valmistettu valituista sianlihasta, keskikarkeasta jauhatuksesta ja kuutioidusta läskistä, pakataan kollageenisuoleen ja kypsytetään. PROSCIUTTO - sian reisi "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Valmistettu valituista sianlihasta, on tyypillinen toskanalainen makkara, joka on maustettu fenkolinsiemenillä ja pakattu kollageenisuoleen. PANCETTA puhtaasta sianlihasta, rullattu tai tasainen, suolattu ja kypsytetty toskanalaisittain.
Portfolio (7)
Italia, San Donaci
...Viini, joka on valmistettu Negroamaro-rypäleistä (90%) ja Malvasia Nera -rypäleistä (10%). Tuotantoalue: Salento, Brindisin ja Lecce'n maakuntien välillä. Kypsytys tynnyreissä. Tuoksussa erottuvat kypsien punapulpraisten hedelmien ja hillojen aromit, mausteina mustapippuri, lakritsi, paahteisuus ja välimerellinen balsaminen vivahde. Ihanteellinen kovien juustojen, kuten Comté ja Gorgonzola, sekä lihatuotteiden, kuten sian pancetta, chorizo, capocollo ja grillattujen punaisen lihan kanssa.
Portfolio (5)
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale on sian poskesta valmistettu leikkele. Lihaa hierotaan suolalla noin viisi päivää. Mustapippuri ja chili lisätään, ja liha maustetaan rosmariinilla ja salvialla, jotta siitä tulee entistä maukkaampaa. Kypsymisaika, joka vaihtelee 60:stä 90 päivään, tapahtuu optimaalisissa ilmasto- ja kosteusolosuhteissa. Sitä käytetään keittiössä monissa resepteissä ja kastikkeissa: pasta alla carbonara, gricia ja amatriciana mainitakseni tunnetuimmat.
Portfolio (10)
...Rypälelajike: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Väri: rubiininpunainen, violetteja vivahteita ja ikääntyessään granatin suuntaan | Tuoksu: erittäin elegantti viini. Aistitaan hedelmäisiä aromeja, kuten mustikkaa ja karhunvatukkaa, hienostuneita paahteisia ja vaniljaisia nuotteja | Maku: suussa viini on kuiva, lämmin ja täyteläinen. Tanniinit tuntuvat, mutta pehmeästi, kiitos barrique-kypsytyksen. RUOKAPARIT: Erinomainen viini paistettujen lihojen kanssa, erityisesti sian, lampaan ja vuohen. Sopii hyvin riistalle. Myös miettimiseen tarkoitettu viini.
Vastaavat tuotteet
Altropasso
Altropasso
Portfolio (1)
Italia, Villanterio
... proteiinijauhojen tuotannossa, jotka valmistetaan naudan, sian ja siipikarjan raaka-aineista, tarkoitettu lemmikkieläinten ruokintaan ja lannoitteiden tuotantoon, sekä raakavillan keruussa ja käsittelyssä. Lisätietoja varten, tutustukaa yrityksen verkkosivustoon.</p><p><br></p>...
Portfolio (4)
Italia, Santa Croce Sull'arno
... viimeistelyssä) tuntoaistin muokkaajat, värjäyksen, nahkakäsittelyn ja uudelleenkäsittelyn apuaineet. Muotituotteiden tutkimus ja kehitys kaikentyyppisille nahoille: lampaan, naudan, sian, sekä raakana että kromikäsiteltynä, kasviperäisenä tai synteettisenä. PATENTOITU TYNYYRITEKNOLOGIA KUMINAHAKELLE, "BEETHOVEN-TEKNOLOGIA" nahoille, jotka eivät kutita, "MIWAX-TEKNOLOGIA" vahapintojen luomiseksi...
Italia, Mirandola
UNIMEAT on yritys, joka suunnittelee ja toimittaa koneita ja kokonaisia laitoksia sian, naudan ja lampaan lihan teurastukseen ja käsittelyyn. Kahdenkymmenen vuoden kokemuksen myötä hankitut ammatilliset taidot ovat mahdollistaneet meille niiden teknisten tietojen kehittämisen, joita monet yritykset tänään meiltä vaativat kohdatakseen moninaiset haasteet, jotka liittyvät uuden elintarviketehtaan rakentamiseen tai olemassa olevan tehtaan uudistamiseen alan hygienia- ja terveysnormeja täysin noudattaen.
Italia, Bussolengo
Tuoreiden ja pakastettujen sian- ja naudanlihojen kauppa.
Italia, Macerata
...Ravintola, mutta myös baari ja ruokakauppa, josta saa mukaan otettavia annoksia. Klassisten annosten lisäksi tarjolla on frascarellia, polentaa turskalla, vasikan mahalaukkua ja papuja sian nahalla. Ravintola perustettiin vuonna 2007 Agnesen ja Marion toimesta, jotka tarjoavat tyypillistä maceratese-kokkausta, jossa menneiden aikojen maut korostuvat ja tehdään ainutlaatuisiksi. Näiden vuosien aikana Agnese ja Mario ovat erottuneet laadusta ja hinnasta, ja he ovat saavuttaneet suurta tyytyväisyyttä cateringissa, syntymäpäiväjuhlissa, häissä ja kasteissa. Aito, kuin olisi kotona!
Italia, Avellino
La Alimentari -ryhmä on vuonna 1970 perustettu yritys, joka on erikoistunut luonnollisten suolen myyntiin, ja sillä on asianmukaiset sertifikaatit italialaisille ja ulkomaisille tuotteille. La Alimentari -ryhmä on erikoistunut sian, lampaan ja hevosen suolen myyntiin ja tarjoaa korkealaatuista tuotetta.
Italia, Atena Lucana
...La Physis srl Impresa & Ambiente perustettiin tavoitteena kehittää dynaamisesti uutta ympäristöetiikkaa, joka johtaa vihreiden teknologioiden nopeaan omaksumiseen. Tämä tapahtuu suunnittelemalla ja toteuttamalla puhdistuslaitoksia jätevesien käsittelyyn, jotka tulevat esimerkiksi: autopesuloista, autokorjaamoista, romukaupoista, huoltoasemilta, juustoloista, viinitiloilta, naudan, sian ja...
Italia, Campo Calabro
... Omega 3:n läsnäolon ansiosta se suojaa kehoamme, edistäen keskittymiskyvyn, mielialan parantamista ja veren triglyseriditasojen hallintaa. Käytetään sekä tuoreena että perinteisiin lihatuotteisiin jalostettuna, Calabrian mustan sian liha on tuote, jonka laadut ovat äärimmäisen voimakkaita ja tunnistettavia.
Italia, Cinisi
...optiset lajittelijat, erikoislaitteet erityisiin käsittelyihin (elintarvikkeiden käsittely). 9) tarvikkeet, varastointi, säilykkeet, säilytys, kylmähuoneet, jäähdytys. 10) Ruokakonsulttiemme, agronomiemme ja insinöörimme avulla pystymme tarjoamaan sopivan ratkaisun, myös etsimällä mahdollisia käytettyjä laitteita, jotka tarkastetaan huolellisesti. 11) muovauskone, sian teurastustehdas, lampaat...
Italia, Galatone
Mondial Carni Due srl, lihankäsittelyteollisuus, on UNIPEG-tuotteiden myynnin yksinoikeudellinen edustaja ja tekee yhteistyötä sen kanssa. Yritys myy tukkumyyntinä korkealaatuisia naudan-, sian-, hevosen- ja vuohilihatuotteita sekä kotimaasta että ulkomailta hotelli-, ravintola-, supermarketti- ja teollisuuslihamyyntiin. Lihan käsittely ja jakelu hoidetaan äärimmäisellä huolellisuudella, ja...
Italia, San Demetrio Corone
Erityisesti suolaisten tuotteiden, kuten D.O.P. -luokitellun capocollo- ja pancetta-raakavalmisteiden, valmistamiseen tarkoitettu Madeo Industria Alimentare valmistaa myös Calabrian mustan sian kinkkua ja salamia. Käytetyt tekniikat ovat pääasiassa käsityöläisiä, kuten suolaus, joka tehdään edelleen käsin tyypillisissä suolaliuoksissa, kuten ennen vanhaan. Kuitenkin, missä se on tarpeen, ei modernien teknologioiden käyttöä vältetä, sillä kuivaus on luotettu entalpisiin koneisiin, jotka hyödyntävät ulkoisia sääolosuhteita luodakseen sisätiloihin ihanteellisen ilmanvaihdon.
Italia, Palo Del Colle
Naudanjalostus, leikkaus, käsittely ja pakkaus naudan, sian, vuohen ja hevosen lihalle Naudan, sian, vuohen lihan ja naudan sekä sian lihatuotteiden kehittäminen ja tuotanto Lihatuotteiden ja riistan kaupallistaminen...
Italia, l'aquila
Yrityksemme harjoittaa naudan, sian, lampaan ja hevosen lihan teurastusta ja markkinointia.
Italia, Biella
Italia, Viareggio
Italia, Corsico
Italia, Cormano

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play