Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Espanja, Malaga
...Sian poskilihasta. Kaksi tuntia hitaasti kypsentämistä erityisellä viinillä Cádizista, nimeltään Palo Cortado, sekoitettuna herkulliseen Bechamel-kastikkeeseen ja päällystettynä korppujauhoilla. KATEGORIA: Kroketit...
Portfolio (29)
Espanja, Monroyo (teruel)
...Serrano-jammi, joka on erinomaisen serrano-sian lihaa, on saanut "Denominación Origen Teruel" -nimityksen ja se on useaan otteeseen palkittu Teruelin parhaana jammina. Saadakseen alkuperämerkinnän, jammin on täytettävä vähimmäisvaatimukset, jotka sisältävät kypsymisaikojen, vähimmäispainon, vanhempien rotujen (Duroc ja Landrace) sekä rehujen, joilla eläimiä ruokitaan, jotka on valmistettava vain...
Portfolio (43)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
...AINEKSET: Sika (89 %), vesi, suola, maitoproteiini, mausteet, dekstroosi, sokeri, stabilointiaineet (E450, E451, E452), antioksidantti (askorbiinihappo) ja säilöntäaine (natriumnitriitti). Luonnollinen sian suoli. Luonnollinen savustus. Saattaa sisältää jälkiä soijasta ja sinapista.
Portfolio (28)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...valkosipuli, oreganoa ja säilöntäaineita, valkoviini, täytetty luonnollisella suolistolla. Nettopaino: 0.350 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Valinta, jauhaminen, vaivaaminen, täyttäminen, kypsyttäminen, viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Iberian sian liha, D.O. la Vera -paprika (Cáceres), suola, valkosipuli, oreganoa ja säilöntäaineita. Nettopaino: 0.350 g...
Portfolio (43)
Espanja, Granollers
Martin Barnils S.L. on espanjalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Granollersissa (Barcelona). Yritys on erikoistunut luonnollisten suolien valmistukseen ja jakeluun makkaratuotannossa. Perustettu vuonna 1920, yrityksellä on laaja kokemus alalta ja se on vakiinnuttanut asemansa kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla. Martin Barnils S.L. tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuo...
Portfolio (6)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Jauhettua tai paloiteltua lihaseosta, johon on lisätty suolaa, paprikaa ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonnollisiin sian suoliin (kaliber 60/65 ja pituus 35–55 cm), joka on käynyt läpi kypsymis- ja kuivausprosessin. Viite: l0002...
Espanja, Murcia
...Paranneltu lihatuote, joka on valmistettu lihasta, joka vastaa lihasmassaa, jossa on luuta, jalkaa ja etujalan kavioita Iberian sian puolikkaasta, joka on ruokittu tammenterhoilla ja luonnonvaroilla ja joka soveltuu ihmisten kulutukseen. Paino per kappale, noin 2,5 kg. PAINO: 2-3 kg...
Portfolio (178)
...Kiinnostaako sinua sian takajalat? Olemme erikoistuneet sian jalkojen ja muiden korkealaatuisten sianlihan leikkujen kauppaan.
Portfolio (10)
Espanja, Villena
Panal Flotante on osa yrityskonsernia, joka on erikoistunut muovimateriaalien ruisku- ja puhallusvalmistukseen eri teollisuudenaloilla kansallisesti ja kansainvälisesti, yli 50 vuoden kokemuksella. Tämä pitkä yrityshistoria ja laaja kokemus muovikomponenttien valmistuksessa on synnyttänyt Hexaballsin. Innovatiivinen modulaarinen kelluva peittosysteemi, joka on suunniteltu ehkäisemään yhtä maailma...
Portfolio (4)
Espanja, Quart
...Se on sian osa, joka on lähimpänä päätä. Sitä pidetään vähärasvaisena osana (vähemmän rasvaa) ja se on ihanteellinen paistettavaksi kokonaisena mausteiden ja sianrasvan kanssa, jotta siihen muodostuu rapea ja herkullinen kuori. Se on kypsennettävä hyvin, jotta se ei jää raaksi sisältä. Paistamisen jälkeen se annetaan jäähtyä ennen leikkaamista, jotta se ei hajoa pieniksi paloiksi ja sillä on täydellinen esillepano. Suositellaan kypsennettäväksi sulattamatta. Kuten kaikki tuotteemme, se ei sisällä allergeeneja ja vain luonnollisia ainesosia.
Portfolio (9)
Espanja, Aracena
...Sian takapalanen, viljalla ja heinällä ruokittu. Tuntemus, ne muovautuvat huolellisesti valituista kinkkuista ja olkapäistä, jotka ovat peräisin perinteisesti kasvatetuista sioista. Niiden ruokinta on tapahtunut luonnollisesti, mikä heijastuu jokaisen palasen laatuun.
Portfolio (3)
Espanja, Madrid
...Tämä leikkaus on erittäin houkutteleva grillijuhliin, ja se koostuu Iberian sian kyljistä, jotka on leikattu keskeltä. Ne voidaan pakata alipaineeseen, flow packiin ja ski packiin, mutta jälkimmäinen on pienempi. Vienti voi olla tuoretta tai pakastettua.
Portfolio (3)
...Hydrolysoitu kana, riisi, vehnäproteiini, linnunrasva, kuivattu kalaproteiini LT, palkokasvit, luonnollinen linnunmakuaine, oluthiiva, sian hemoglobiini, kalasäiliööljy, kuivattu muna, lignoselluloosa, glukosamiinihydrokloridi, kondroitiinisulfaatti, kalsiumfosfaatti, tauriini, manaani-oligosakkaridit, frukto-oligosakkaridit, luonnolliset antioksidantit, vitamiinit ja mineraalit, L-karnitiini, kelaattizinkki, yucca-uute.
Portfolio (5)
Espanja, Collado Villalba
...SQS2 on automaattinen ja integroitu analyysijärjestelmä, joka arvioi sian, naudan, lampaan, vuohen, hevosen ja koirien siemennesteen solukalvon laatua alle minuutissa kolmen yksinkertaisen vaiheen avulla. Fluoresenssiteknologian avulla laite yhdistää nopeuden, tarkkuuden, helppokäyttöisyyden ja jäljitettävyyden tarjotakseen nopean, luotettavan ja kannettavan siemennesteanalyysityökalun. Sen koostumus takaa korkean luotettavuuden integroimalla fluoresenssimikroskopiaan perustuvan siittiölaskurin, korkean resoluution CMOS-kameran, tehokkaan sinivalon LEDin ja edistyneen tietokonenäköjärjestelmän.
Portfolio (6)
Espanja, Toral De Los Vados-León-España
...Käsityönä valmistetut tuotteet, kuten: El Botillo del Bierzo, mausteiset ja makeat chorizot, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, kypsytetty kinkku, San Martiños (salami), Cecina de Babilla, savustettu lacon, pekoni, savustettu pekoni, haudutettu lacon (gourmet-tuote) ja muita... Meiltä löytyy myös tuoretta sianlihaa, kuten: pihvit, sisäfileet, kylki, pekoni, lacon, tuore kinkku, tuore potka, sekä suolatuotteet ja tuoreet tuotteet, kuten: korva, häntä, selkä, sian pää, kuono, sian jalka.
Portfolio (4)
Espanja, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"sian teurastus, joka tapahtuu Aragonian pohjoisosassa.","FORMA":"hevoskenkämuotoinen.","PREPARAZIONE":"leikattu ohuiksi, hieman pyöristetyiksi viipaleiksi.","DA CONSERVARSI":"viileässä ja kuivassa paikassa.","PRESENTAZIONE":"koko 28/30; luonnolliseen suoleen pakattu.","INGREDIENTI":"sian vähärasvaiset osat ja pekoni.","DA ACCOMPAGNARE":"paahdetun leivän kanssa, joka on maustettu...
Portfolio (10)
Valmistamme iberialaisia kinkkuja, kuten bellota, cebo de campo ja cebo, sekä iberialaisia paloja. Olemme tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten sianlihojen myyntipiste. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... teemme teurastuksia lähes koko vuoden. Suora myynti tehtaasta loppukäyttäjälle ja ammattilaisille tukkumyyntinä. Toimitamme koko EU:n alueelle. Jakaamme myös tyypillisiä tuot...
Portfolio (7)
Espanja, Alcobendas
DOMPAL:issa meillä on paras valikoima kinkkuja ja makkaroita, iberialaista lihaa, ainutlaatuisia juustoja, AOVE-öljyä, viinejä sekä valikoituja kasvisten ja meren antimia säilykkeitä. Jokainen tuotteemme on tulos huolellisesta valinnasta, jotta voimme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme. Kuivatus- ja valmistuslaitoksemme sijaitsee Jabugossa (Huelva) ja pääkonttorimme Alcobendasissa (Madrid), j...
Portfolio (10)
Espanja, Guijuelo
Yritys Black Pork Sociedad Limitada vie 100 % bellota -jalohammasmakkaraa sekä kokonaisina että viipaloituina. JAMON IBERICO 100 % DE BELLOTA / PATA NEGRA Yksittäispakkaus 100 grammaa Hinta: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Espanja) Käyttöaika: 12 kuukautta tuotantopäivästä 40 kappaletta laatikossa (jokaisen laatikon keskipaino on 6,55 kiloa) Minimitilaus: 50 laatikkoa (2.000 kappaletta 100 grammaa k...
Portfolio (2)
... Perinteinen valmistusprosessi koostuu lihanjauhamisesta ja pekonin sekoittamisesta mausteiden kanssa, taikinan lepuuttamisesta viileässä paikassa yön yli, taikinan täyttämisestä sian suoleen, sitomisesta ja ilmastoinnista luonnollisessa ympäristössä, valiten sopivia paikkoja lämpötilan ja kosteuden ominaisuuksien mukaan.
Espanja, Guijuelo-Salamanca
... myynnissä. Siksi se on mukana investointiprosessissa uusien tuotteiden, kuten sydänten, maksujen, munuaisten, kielten, korvien ja muiden iberian sian tuotteiden, esittelyssä. Lisäksi teurastamo harjoittaa huomattavaa ja merkittävää vientitoimintaa sisäisessä toiminnassaan. Maguisa on hyväksytty yritys markkinoilla, kuten Japani, Korea, Chile. Yhdysvalloissa se on tällä hetkellä hyväksymisprosessissa myyntiä ja jakelua varten koko maassa.
... leikkaus), munuaiset, sian jalat (Trimmaus 80/20 pallea), kieli. - Iberialainen liha; hylly, lapa, sian kylkiluut tai filee. Iberialainen sianliha: iberialainen rasva, jossa on nahka +3 (Iberialainen selkärasva nahka päällä), iberialainen rasva, jossa on nahka +4 (Iberialainen selkärasva nahka päällä), iberialainen rasva ilman nahkaa (Iberialainen selkärasva nahka pois), vatsa. - Eläinperäisten tuotteiden toimittaja.
Muut tuotteet
Emakkohäntä
Emakkohäntä
Portfolio (1)
Espanja, Guijuelo
... asiakkaidemme tarpeisiin (luulliset kinkut, luuttomat kinkut, embutidos, pakastettu Iberico-sian liha ja käsin leikattuja tuotteita). Toisaalta FISAN on tehnyt yhteistyötä joidenkin Espanjan arvostetuimpien kokkien kanssa, kuten Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) tai José Carlos Fuentes (*Michelin) muiden joukossa, jotka ovat parhaita esimerkkejä...
Portfolio (10)
Espanja, Riudellots De La Selva-Girona
Teurastamo ja sian käsittelyhuone. Markkinoimme sianlihaa sekä kansallisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Vienti on globaalia.
Espanja, Tortosa
... sulkemiseen sekä kartonkierottimet (perus, kosteudenkestävä tai liukumaton) lavatusta varten. Olemme myös erikoistuneet paperiin, jota käytetään siipikarjan tai sian kasvatuksessa: laatikoiden pohjat ja muovipaperiset kananpojat, sikoja varten tarkoitettuja selluloosasta valmistettuja synnytysmattoja, biohajoavat paperirullat kananpoikasten aloitukseen tilalla. Tarjoamme suorat tehdashinnat asiakkaille, laskutuksen suoraan tehtaista ilman välikäsiä. Laadimme tarjouksen ilman sitoumuksia. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.
Espanja, Madrid
... sianlihan paloittelua, kuten häntiä, kyljyksiä tai sian jalkoja. Vientituotteisiimme kuuluvat myös majoneesi, kuivamaito, margariini, säilykesarvi sekä makkara ja munat. Ota meihin yhteyttä, ja tulet yllättymään hinnoistamme ja ihastumaan laatuumme. Kokenut tiimimme on käytettävissäsi.
Espanja, Terrasa
Lihatuotteiden valmistajat, vartaat ja kebabit sian, kalkkunan ja kanan lihasta, sekä marinoidut siivet ja suolatut luut.
Portfolio (2)
Espanja, St. Vicenc de Torello, Barcelona
Teurastamo ja sian käsittelyhuone. Markkinoi sianlihaa sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Toimittaja: liha, sianliha, käsittely, sian, teurastamo.

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play