Italia, Marmirolo
... polkua, joka tähtää luonnollisempien prosessien etsimiseen: karkeampien jauhamismenetelmien avulla kunnioitetaan vehnän arvokkaimpia osia, jolloin se säilyttää sekä sen aistinvaraiset ominaisuudet että kuituja leseen osista. Tämä jauho yhdistää erinomaiset ravitsemukselliset ominaisuudet suurempaan työstettävyyteen verrattuna täysjyväjauhoon, lopputuotteena on maalaistyylinen, tuoksuva ja sulava, intensiivisen makuinen ja tummempi kuin Tyyppi 1 ja 2 jauhoista valmistetut taikinat. 10KG JA 25KG...
Portfolio (56)
Italia, Guardiagrele
...Luonnollinen apuaine, joka rentouttaa gluteeniverkoston ja poistaa kutistumisilmiöt, jotta taikinat ovat muovattavampia ja työstettävämpiä. Muoto: 25 kg Annostus: 1 - 2 %...
Portfolio (91)
Italia, Canelli
... moottoroidulla vetolla ja lopullisella keräysalustalla. - Ilmakompressori astioiden sieppaamiseen ja erottamiseen. - Tiheille nesteille (hunaja, hedelmämehu, hillot, kastikkeet, taikinat, pateet, juustofondue, kermat jne.) soveltuva volyymimittari, säädettävissä 40–1000 cc. - Alhaisen kierrosnopeuden pneumattinen ruuvinväännin säädettävällä voimalla. Vaatii vain muutoskappaleen erikokoisille kapselille. Saatavilla on myös versioita suurempiin tuotantomääriin.
Portfolio (111)
Italia, Olgiate Olona
... nousulta että talven lämmön haihtumiselta. Olitpa sitten lähettämässä kuorma-autolla, rautateitse, meritse tai ilmassa, Eredi Caimin tuotteet ovat ratkaisu. Suojelemamme monien erilaisten tuotteiden joukossa ovat: Kemikaalit, puhdistusaineet Hedelmät ja vihannekset, taikinat leivonnaisiin, leivonnaistuotteet Viinit, oluet, virvoitusjuomat ja hedelmämehut, suola Lääkkeet Henkilökohtaisen hygienian tuotteet, kosmetiikka Pakkausmateriaalit Puhdistustuotteet Elintarvikkeiden ainesosat...
Portfolio (10)
Italia, Bertinoro
PERFEKTIONIN MAASTO YLI 60 VUOTTA. Romagnan sydämessä, alueella, joka on täynnä perinteitä ja gastronomista kulttuuria, Attilio Babbi perusti vuonna 1952 BABBI-makeistehtaan, joka keskittyi kartioiden, wafereiden ja puolivalmisteiden tuotantoon jäätelöalan mestareille. Yritys, kiitos täysin aitojen raaka-aineiden ja käytettyjen ainesosien tuoreuden, tuli nopeasti käsityöjäätelön mestareiden viitep...
Italia, Riese Pio X
Ollessamme jo useita vuosia elintarvikemarkkinoilla, olemme erikoistuneet levy-lasagnen valmistukseen, jota tarjoamme eri kokoisina, painoisina ja ainesosina: Durumvehnäsemina, puolikuituinen ja täysjyvä durumvehnäsemina, speltti, speltti dicocco, speltti spelta ja monia muita. Laatu, perinteet ja erityinen huomio tuotteen aitouteen ovat olleet keskiössä useiden vuosien ajan, ja painopisteemme on ...
... reseptiperinnön ja makujen arvon. Pakastetut tuotteet/Frozen food. Lisäksi tuotamme ei-pakastettuja myyntituotteita, kuten Brik Mantelimaidosta, joka on kolesteroliton, laktoositon, gluteeniton ja valmis juotavaksi; Klassiset ja mantelilla maustetut viinit, korkealaatuiset sertifioidut sicilialaiset D.O.C., keksit, mantelileivonnaiset, Babà rommiliemessä GDO-pakkauksessa, Cannoli- ja bignè-taikinat...
Italia, Riposto
... gastronomisia tuotteita pitäen tiukkaa valvontaa tuotantoprosesseissa. Makeassa gastronomiassa pakastetut cassate ja sicilian cannolit ovat erityisen tärkeitä. Suolaisessa gastronomiassa päätuote on pakastetut arancinit. Ne ovat saatavilla kolmessa versiossa: ragù-arancinit, voiarancinit ja speck-arancinit. Suolaisen gastronomian täydentäjänä Maestro Gourmet: pakastetut pizzat, pakastetut täytetyt taikinat, pakastetut supplìt, pakastetut riisikroketit, pakastetut cartocciat ja pakastetut calzonit.
Italia, Grassobbio
Suositut maat tälle hakutermille