Italia, Radicofani
...Se on juusto, joka on valmistettu lampaanmaidosta noin 30/32 °C lämpötilassa. Tämän tyyppisellä käsittelyllä saadaan aikaan valkoinen, hieman mureneva pecorino, jonka maku on kuiva ja hienovarainen. Tuotantoa on suunniteltu kahdessa koossa: yksi noin 1,450 kg:n kulhojuustona ja toinen noin 1,900 kg:n suoraan muotoiltuna. Ennen kaupallistamista se käsitellään mustalla plastikoatilla kuoren päällä. Kypsytys kestää noin 60/70 päivää.
Portfolio (48)
Italia, Martina Franca
...Pecorino Agrodolce on aroma- ja voimakkaasti maustettu juusto, joka syntyy puolikypsän pecorino-juuston pippuristen sävyjen ja tuoreen vincotto-viinin makeiden nuottien yhdistelmästä. Tummanruskea, kova kuori kätkee sisäänsä murenevan ja hieman sulavan massan, jossa on maito-, tuoremehu- ja viinivivahteita. Tämä juusto on ihanteellinen niille, jotka etsivät ainutlaatuista ja alueellista makua, täydellinen rikastuttamaan ruokia ja aperitiiveja.
Portfolio (29)
Italia, Acquaviva Picena
...Kuivat kastikkeet valmistetaan ilman liesiä. Helppo ja nopea valmistus tekee niistä ainutlaatuisia kustannusten ja laadun suhteen. Ne sopivat kaikkiin keittiökäyttöihin, kuten mausteiksi, kastikkeiksi, täytteiksi, päällysteiksi ja taikinoiksi muiden ainesosien kanssa. Valmistus: Sekoita 100 g kuivaseosta, lisää 200/300 g vettä halutun koostumuksen mukaan ja 10 g tuoretta pecorino-juustoa. Kestävä uunissa, jäädyttämisessä ja pakastamisessa.
Portfolio (3)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play