Saksa, Hemer
Vuonna 1999 päätin perustaa yrityksen. BeckerComPlanGmbH. Meillä ei kuitenkaan ollut paljoakaan tekemistä eläinruoan kanssa. Koska vuosieni työelämässä oli paljon tekemistä kontrolloinnin ja kustannusten vähentämisen kanssa, päätin perustaa yrityksen, joka tarjoaisi monille muille yrityksille ostopäätöksistä etuja. Koska olen kasvanut eläinten ympäröimänä ja eläimillä, kuten koiralla, hevosella j...
Portfolio (69)
Italia, MILANO
...Salame Piacentino DOP on lihatuote, makkara, karkea, joka on valmistettu laihasta lihasta ja pienestä prosentista rasvaosia sioista, jotka kuuluvat Large White- ja Landrace Italiana -rotuihin, Duroc-rotuun tai muihin Italian raskaan sian kanssa yhteensopiviin rotuihin. GR 0, 591 HINTA PER KG EURO 8,00 PAKKAUS 5 KPL MINIMI TILAUS 50 PAKKAUSTA 5 KPL VOIMASSAOLO 29/09/2025...
Portfolio (202)
Ranska, Laissac
COTE2BOEUF, Aveyronissa käsintehtyjen lihatuotteiden valmistaja, palauttaa ranskalaisen gastronomian symbolin arvon: saucisson! Sen valmistus tapahtuu kuten ennen vanhaan, vain kolmesta ainesosasta: valikoidusta lihasta Aveyronin maatiloilta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista. Ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei nitriittejä! Vain kolme ainesosaa kuten ennen vanhaan. Coppa, lonzo, ku...
Portfolio (29)
Belgia, Bruxelles
Olemme elintarvikkeiden, pakastettujen tuotteiden ja FMCG-tuotteiden (vaipat, teippi, ...) vientiyritys. Olemme läsnä Euroopassa ja Afrikassa. Vuosien varrella olemme merkittävästi laajentaneet tuotevalikoimaamme ja laajentaneet jakeluverkostoamme arvostetun asiakaskuntamme iloksi. Vienti Afrikan subsaharalle tapahtuu kenttä- tai teollisuusvalvonnassa (EU, Amerikka, ...) aina toimitukseen Afrikass...
Portfolio (26)
Ranska, Marseille
...Italialaisten elintarvikkeiden tukkumyyjä. Italialaiset AOP-tuotteet. Suora tuonti Italiasta. Italialaisten juustojen jakelun asiantuntija: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP tai Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta tai mozzarella di bufala… Italialaisen lihatuotteen tukkumyyjä: tyypillinen italialainen lihatuote: Jambon San Daniele AOP, coppa, speck. Italialaisten...
Portfolio (9)
Espanja, Murcia
Ranska, Lyon
...Chorizomme on valmistettu perinteisellä reseptillä, maustettuna Espelette-pippurilla. Käsityönä valmistettu lihatuote, jonka aito maku viehättää kaikkia chorizon ystäviä.
Portfolio (40)
Ranska, Rungis Cedex
...BUISSON on Korsikan ja Italian elintarvikkeiden tukkumyyjä. Korsikalainen lihatuote ja Korsikalainen juusto. tukkumyyjä Korsika. Korsikan elintarvikkeiden jakelija. Korsikan elintarvikkeiden toimittaja. tukkumyyjä Italia. Italian elintarvikkeiden jakelija. Italian lihatuote ja Italian juusto.
Italia, Martina Franca
...Martina Francan Capocollo on arvokas lihatuote, joka valmistetaan vanhan käsityöperinteen mukaan. Tämä lihatuote on tunnettu mausteisesta ja aromaattisesta maustaan, joka saadaan käyttämällä paikallista vincottoa ja savustamalla Välimeren kasviston puilla. Capocollo on täydellinen nautittavaksi sellaisenaan tai osana leikkelelautasta, yhdessä paikallisten juustojen ja viinien kanssa. Sen käsityöläisvalmistus ja ainutlaatuinen maku tekevät siitä erinomaisen tuotteen puglialaisessa gastronomiassa.
Portfolio (29)
Italia, Codogno
...Felino-salami on herkullinen lihatuote, joka valmistetaan sianlihasta. Se saa nimensä alkuperäpaikastaan, joka on kunta Parmassa. Felino-salamissa on korkeammat proteiinipitoisuudet ja vähemmän rasvaa verrattuna muihin samankaltaisiin salameihin. Perinteisesti se leikataan vinosti, jolloin syntyy soikeita viipaleita, joiden pituus on noin kaksinkertainen salamin halkaisijaan verrattuna.
Portfolio (4)
Espanja, Peligros
Productos Ruca perustettiin vuonna 1948 Granadan kaupungissa useiden Martín Molina ja Rubio Casero -perheiden jäsenten yhteistyönä. Aloitimme toimintamme tarjoamalla mausteita ja mausteita perinteiseen "MATANZA" -kotikanalan teurastukseen, ja vähitellen erikoistumme valmiiden MAUSTEIDEN tuotantoon näiden makkaroiden säilyttämiseksi. Näinä ensimmäisinä vuosina toimintamme johti jatkuviin tilamuut...
Belgia, Soumagne
...LA HALLE PAYSANNE on lihaliike/lihatuote. Kaikki vaiheet, teurastuksesta tuotteen myyntiin, ovat tarkasti valvottuja ja noudattavat tiukkoja hygieniastandardeja. Liha käy myös läpi bakteriologisia tarkastuksia hyväksytyssä riippumattomassa laboratoriossa. Tämä erittäin lyhyt jakeluketju, ilman välikäsiä, takaa laadukkaan tuotteen, maukasta lihaa. Leikkaus tapahtuu suoraan lihaliikkeessä, samoin kuin lihapohjaiset valmistelut, La Halle Paysanne takaa äärimmäisen tuoreita tuotteita.
Suola ja teollisuustarvikkeet Oy on vuonna 1990 perustettu yritys. Modernit toimisto-, varasto- ja neuvottelutilamme sijaitsevat Pritzwalk-Süd -teollisuusalueella. Suola on pääliiketoimintamme, jota harjoitamme koko maassa. Toimitamme teille laadukkaita suoloja eri karkeusasteilla ja pakkauskokoina, kuten esimerkiksi ruokasuolaa kotitalouksiin, elintarvike-, lihatuote- ja säilyketuotantoon...
Belgia, Chaineux
...Vuonna 1978 perustettu perheyritys D’Argifral on erikoistunut sianlihan kypsien lihatuotteiden valmistukseen ja myyntiin. Useiden sukupolvien käsityötaidosta syntynyt osaaminen yhdistettynä nykyaikaisiin tuotantovälineisiin on mahdollistanut D’Argifralin tarjota korkealaatuisia tuotteita, joita myydään asiakkaidensa perinteisissä ja/tai itsepalveluhyllyissä. D’Argifral on tänään tunnettu ja arvostettu kypsistä kinkkuistaan ja lihatuote-erikoisuuksistaan, ja sen maine perustuu kolmen sukupolven yrittäjähenkeen.
Luxemburg, Munsbach
... valmiina annoksina moderniin gastronomiaan ja yhteisökeittiöihin. Laaja luomuruokavalikoimamme on suunnattu vähittäiskauppaan, pieniin myymälöihin sekä suuriin myymälöihin. Valikoimamme koostuu seuraavista: Ruoka: hedelmät ja vihannekset, maitotuotteet, kuivatuotteet, siipikarja ja munat, sekä muutama lihatuote. Ei-ruoka: pesuaineet ja puhdistustuotteet (SONETT).
Los Extremeños. Teurastamo, valikoitu lihatuote. Catering, noutopöydät. Kinkkuja, makkaraa, juustoja, pateita ja herkkuja. Los Extremeños on Mª José Sánchezin toteutunut unelma. Hän halusi perustaa Espanjan parhaan kaupan. Hänen tarinansa alkoi Maresmesta, mutta tuotteidensa laatu, myymälät ja palvelu ovat saaneet hänen maineensa ylittämään rajat. Nykyään se on viittauslihakauppa Espanjassa. Vuonna 2009 sisäministeriö palkitsi sen toisella kansallisella pienyrityspalkinnolla.
Ranska, Lacaune
Jo vuonna 1926 ”Milhau” aloitti sikojen kasvatuksen ja lihatuotteiden valmistuksen korkealla vuoristossa Lacaunen vuorilla: uusi Lacaunen lihatuote oli syntynyt. Myöhemmin, vuonna 1967, Yves Milhau jatkoi isoisänsä työtä perustamalla työpajat Lacaunen sydämeen, joka on lihatuotteiden pääkaupunki Occitanien alueella: Lacaune, maun lähde. Tänään neljäs sukupolvi jatkaa perinteen vaalimista...
Haute Savoien ja Rhône-Alpesin suolatut tuotteet luonnollisessa suolistossa, ilman väriaineita tai kemiallisia säilöntäaineita. Makkarat on peitetty luonnollisella kukalla. Kinkun pähkinä vähintään 6 viikon kuivausajalla. Huippuluokan kuivattu lihatuote säilytetään kypsymissolussa Pontchâteaussa tuotteen kunnioittamiseksi.
Ranska, Barbentane
Olemme käsityöliha-alan valmistaja seitsemän sukupolven ajan. Meidän lihatuotteemme valmistetaan käsityönä joka viikko, jotta voimme taata tuotteidemme tuoreuden. Ilman säilöntäaineita tai väriaineita, ne tarjoavat alueemme makuja. Kuivattu lihatuote: härän makkara, rullattu rinta.....jne. Kypsennetyt lihatuotteet: päärynäjuusto, andouillettes, caillettes jne. Grillattavat: andouillettes, makkarat (chili, lampaan minttu, basilika jne.)...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play