Ranska, Laissac
COTE2BOEUF, Aveyronissa käsintehtyjen lihatuotteiden valmistaja, palauttaa ranskalaisen gastronomian symbolin arvon: saucisson! Sen valmistus tapahtuu kuten ennen vanhaan, vain kolmesta ainesosasta: valikoidusta lihasta Aveyronin maatiloilta, Guérande-suolasta ja Kampotin IGP-pippurista. Ei säilöntäaineita, ei väriaineita, ei nitriittejä! Vain kolme ainesosaa kuten ennen vanhaan. Coppa, lonzo, ku...
Portfolio (29)
Ranska, Marseille
...Italialaisten elintarvikkeiden tukkumyyjä. Italialaiset AOP-tuotteet. Suora tuonti Italiasta. Italialaisten juustojen jakelun asiantuntija: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP tai Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta tai mozzarella di bufala… Italialaisen lihatuotteen tukkumyyjä: tyypillinen italialainen lihatuote: Jambon San Daniele AOP, coppa, speck. Italialaisten...
Portfolio (9)
Ranska, Lyon
...Chorizomme on valmistettu perinteisellä reseptillä, maustettuna Espelette-pippurilla. Käsityönä valmistettu lihatuote, jonka aito maku viehättää kaikkia chorizon ystäviä.
Portfolio (40)
Ranska, Rungis Cedex
...BUISSON on Korsikan ja Italian elintarvikkeiden tukkumyyjä. Korsikalainen lihatuote ja Korsikalainen juusto. tukkumyyjä Korsika. Korsikan elintarvikkeiden jakelija. Korsikan elintarvikkeiden toimittaja. tukkumyyjä Italia. Italian elintarvikkeiden jakelija. Italian lihatuote ja Italian juusto.
Ranska, Lacaune
Jo vuonna 1926 ”Milhau” aloitti sikojen kasvatuksen ja lihatuotteiden valmistuksen korkealla vuoristossa Lacaunen vuorilla: uusi Lacaunen lihatuote oli syntynyt. Myöhemmin, vuonna 1967, Yves Milhau jatkoi isoisänsä työtä perustamalla työpajat Lacaunen sydämeen, joka on lihatuotteiden pääkaupunki Occitanien alueella: Lacaune, maun lähde. Tänään neljäs sukupolvi jatkaa perinteen vaalimista...
Haute Savoien ja Rhône-Alpesin suolatut tuotteet luonnollisessa suolistossa, ilman väriaineita tai kemiallisia säilöntäaineita. Makkarat on peitetty luonnollisella kukalla. Kinkun pähkinä vähintään 6 viikon kuivausajalla. Huippuluokan kuivattu lihatuote säilytetään kypsymissolussa Pontchâteaussa tuotteen kunnioittamiseksi.
Ranska, Barbentane
Olemme käsityöliha-alan valmistaja seitsemän sukupolven ajan. Meidän lihatuotteemme valmistetaan käsityönä joka viikko, jotta voimme taata tuotteidemme tuoreuden. Ilman säilöntäaineita tai väriaineita, ne tarjoavat alueemme makuja. Kuivattu lihatuote: härän makkara, rullattu rinta.....jne. Kypsennetyt lihatuotteet: päärynäjuusto, andouillettes, caillettes jne. Grillattavat: andouillettes, makkarat (chili, lampaan minttu, basilika jne.)...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play