... herkuista pitäville... uudista klassikoitasi lisäämällä tätä siirappia kauneimpiin jälkiruokiisi: riisipuuro, kermat, pannacotta... kaikki on sallittua!
Ja uteliaille herkkusuille... käytä sitä makeuttamaan tuorejuustosi!
Koostumus: Heinänuote (vesi, heinä), sokeri, sitruunamehu tiivisteestä.
...jälkiruoissa kuten kakuissa, pannacotta -jälkiruoissa, hedelmäjogurteissa ja jälkiruokakastikkeissa, ja se tarjoaa täyteläisen marsipaanin aromin, joka sulaa suussa.
Luomuaprikoosiydinöljymme on (vaalean) keltainen ja siinä on pähkinäinen aromi, joka muistuttaa marsipaania.
Öljyn valmistukseen käytetään vain kypsien hedelmien siemeniä, jotka sisältävät noin 13 % öljyä. Ensin hedelmäliha poistetaan, siemenet pestään ja halkaistaan. Tämän jälkeen siemenet erotetaan kovasta kuoresta ja kuivataan. Siemenet puristetaan kylmäpuristamalla, jotta saadaan aprikoosiydinöljy, joka lopuksi suodatetaan.
...PET-muovinen purkki on ihanteellinen jälkiruokia varten tai esimerkiksi seuraaville jälkiruoille: rahka, suklaamousse, pannacotta.
Tätä purkkia käytetään myös usein alkupaloille.
Näiden tuotteiden etu on niiden levenevä halkaisija.
Purkkeja on saatavilla kahdessa koossa, myydään kannen kanssa.