...La Donna Vain naisille Vain naisille Suklaalevymme valmistetaan puhtaasti käsityönä suurella rakkaudella ja pakataan suurimmalla huolella. Maailman ensimmäinen suklaa "Vain naisille". Kolme tähteä saanut kokki Ferran Adriàn vadelmilla, käsin sokeroiduilla ruusunnupuilla ja parhailla piemonteselaisilla hasselpähkinöillä tämä suloinen maitosuklaa hurmaa kuin mikään muu. "La Donna" saa jokaisen naisen sydämen sulamaan ja viehättää ainutlaatuisesti. Vakuutu itse.
Portfolio (9)
Italia, Taormina
...Nauti aidosta sicilialaisesta kulinaarisesta kokemuksesta vierailemalla yhdessä Sicilian vanhimmista ruokamarkkinoista ja opi salaisuuksia ja reseptejä yhdestä Italian parhaasta keittiöstä. Vietä päivä kuin paikalliset aidossa, lämpimässä tunnelmassa oikeassa Siracusassa. Ystävällinen kokki-opas tapaa sinut suoraan hotellissasi, jos majoituksesi on Ortigiassa. Kävele vanhoille ruokamarkkinoille...
Kopiointi- ja tulostusjärjestelmien sekä PC- ja ohjelmistoratkaisujen myynti ja palvelu. Toimistokalusteet, suunnittelu aina toimistokalusteiden lopulliseen kokoamiseen asti.
Portfolio (8)
...Koko villan vuokraus yksityisyyden ja rauhan takaamiseksi. Voimme yhdessä suunnitella lomasi Kreikassa, kaikilla saatavilla olevilla aktiviteeteilla. Kuljetus lentokentältä ja takaisin, jooga, hieronta, vaellus, retket veneellä tai autolla, vesiharrastukset, henkilökohtainen kokki. Ole hyvä ja tee varauksesi ajoissa, joko verkkosivujemme myporos.gr kautta, tai booking.com My Poros kautta, tai airbnb.com Myporos kautta.
Portfolio (1)
Ranska, Mulhouse
... mausteiden intohimoinen kokki tai etsit superruokia rikastuttamaan ruokavaliotasi, King Malal tarjoaa sinulle tuotteita, jotka yhdistävät perinteen, terveyden ja aidon maun. Luota King Malaliin poikkeuksellisten luonnollisten tuotteiden saamiseksi suoraan Intian ja Afrikan sydämestä.
Portfolio (4)
... suolaisiin ruokiisi. Olipa kyseessä lihan, vihannesten tai marinadien maustaminen, suolamme korostavat makuja tyylillä. Käytämme korkealaatuisia raaka-aineita. Valmistusprosessimme varmistavat, että jokainen tuote säilyttää makunsa ja tuoreutensa, tarjoten asiakkaillemme vertaansa vailla olevan kulinaarisen kokemuksen. Olemme ylpeitä siitä, että valmistamme ja vietämme tuotteitamme ympäri Eurooppaa. Olitpa sitten ravintola-alan ammattilainen, kokki tai ruoanlaiton harrastaja, tuotteemme on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja ylittämään odotuksesi. Ota meihin yhteyttä:...
Portfolio (200)
Kreikka, Patra
... perinteen ydintä, vangiten makuja ympäri maailmaa. Sitoutuneena laatuun ja kestävyyteen, TRUFFLES tuo Kreikan maut pöytiin ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolelle. Olitpa sitten kokki, joka etsii täydellistä ainesosaa luomuksesi kohottamiseksi, tai ruoan ystävä, joka on innokas tutkimaan kreikkalaisen gastronomian syvyyksiä, tryffelimme, hunajamme ja oliiviöljymme varmasti ilahduttavat. Liity kanssamme juhlistamaan luonnon antimia ja koe gastronomian taide parhaimmillaan!
Portfolio (15)
Vuokraruokailija liiketoimintaan - alueellinen Etsitkö pätevää vuokraruokailijaa ravintolallesi, cateringille tai tapahtumalle? Riippumatta siitä, mihin tehtävään, olipa se à la carte tai yhteisruokailu, olen oikea henkilö sinulle. Työskentelen joustavasti, luotettavasti, taloudellisesti ja aina tavoitteena tarjota paras mahdollinen laatu. Yksityinen kokki Etelä-Saksassa Olipa kyseessä...
Saksa, Neuburg Am Inn
... vaivannäköä ravintolassanne huomattavasti," selittää Z. Atanasov, kokki ja GUSTO FOODS -brändin perustaja. Lähtekää kanssamme matkalle Eurooppaan ja Itään. Kaunis annos Italiaa lautasellanne on kotitekoisen pastakastikkeemme ansiosta, ja myös käsin pyöritetyt, esipaistetut pizzapohjat ovat täydellinen perusta italialaisen perinteen keittiölle. Vakuuttukaa itse! Älkääkä unohtako tutustua muihin tuotteisiimme. Tuotevalikoimamme löytyy liitteenä olevasta esitteestä.
Portfolio (8)
Ranska, Morrières Les Avignon
Truffières de Rabasse on truffelialalla vuodesta 1996 toiminut yritys. Yrityksen perusti nykyinen johtaja Alain Braud, jota auttoi joissakin resepteissä tähdellä palkittu kokki Christian Etienne. Yritys sijaitsee Provencessa, ja se valmistaa ja myy truffeliin tai truffeliaromiin perustuvia tuotteita asiakkaidensa tarpeiden mukaan. Myytävät tuotteet vaihtelevat tuoreista truffeleista, säilyke- tai...
Ranska, Vannes
Cookxy-kustantamo tarjoaa ainutlaatuista osaamista. Isabel Lepage, yrityksen johdossa, on ympäröity ammattilaistiimillä, joka on palveluksessasi luodaksesi mittatilaustyönä tehdyn kirjasi. Cookxy palvelee kaikkia intohimoisia, jotka haluavat jakaa tietonsa kirjan kautta. Olitpa sitten kokki, hotellin tai ravintolan johtaja tai käsityöläinen, joka haluaa tuoda esiin yrityksensä tai ammattinsa...
Ruotsi, Vänersborg
... terveydenhuollosta kiinnostunut yksilö, intohimoinen kokki tai ravintoloitsija, joka etsii ensiluokkaisia raaka-aineita, olemme täällä sinua varten. Asiantunteva tiimimme on aina valmis auttamaan sinua täydellisten hedelmien ja vihannesten löytämisessä erityistarpeitasi varten.
Portfolio (4)
Ranska, Joinville-Le-Pont
...aamiaiskokoukset, buffetit ja ateriat. Näin tarjoamme sinulle hinnat, jotka sopivat volyymisi ja uskollisuutesi mukaan. Verkkosivujemme kautta tapahtuvan tilauksen avulla parannamme reaktiokykyämme. Kotiin tuleva kokki Marc Girard ja hänen tiiminsä takaavat täydellisen tyytyväisyyden johtokunnan ruokailuissasi. Yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella, joka on hankittu hotelleissa, gourmet...
Espanja, Alicante
... ILMAISENA..... KAPTEENI JA KOKKI, MOËT&CHANDON -PULLO, PUERTO DE INDIAS -PULLO TAI KAKSI PULLOA VIINIÄ......... JA MONIA MUITA ASIOITA........KYSY JA ME SOPEUTAMME BUDJETIN!!! Nauti aluksestamme, kaikki mukaan lukien, ja vietä nuo päivät.
Espanja, Ribarroja Del Túria (valencia)
...Profood on innovatiivinen valikoima ratkaisuja, jotka täyttävät ja ylittävät Horeca-, yhteisö- ja organisoidun ravintolatoiminnan tarpeet ja odotukset. Kastikkeet, liemet, keitot, sakeuttajat ja sitojat… tuotesarja, joka on tiukan laadunvalvonnan alaisena ja jatkuvassa T&K-investoinnissa. Ilman lisättyä suolaa, ne mahdollistavat natriummäärän säätämisen reseptin mukaan, jotta jokainen kokki voi luoda ja räätälöidä oman ainutlaatuisen ja erottuvan makunsa.
...Lunch bar & Restaurant al 227 on uusi kulinaarinen haaste, joka tukee Hotel degli Amici -hotellia Artenassa Via Latinalla. Tunnettu kokki Agostino Balzi valmistaa innovatiivisia, alkuperäisiä ja herkullisia gourmet-ruokia sekä perinteisiä ruokia uudella twistillä. Ravintola on aina asiakkaidensa käytettävissä aamiaisesta illalliseen. Voit nauttia ainutlaatuisista ja alkuperäisistä annoksista joka hetki, ja hyvä maku on aina mukana. Ystävällisyys ja ammattitaito ovat jokaisen asiakkaan käytettävissä lämpimässä, tyylikkäässä ja innovatiivisessa perheympäristössä.
Italia, Vizzini
Italialainen elintarviketuotantoyritys, jolla on rekisteröity tuotemerkki Buon Appetito Chef!, valmistaa pakastettuja alkuruokia, pääruokia, aperitiiveja ja sormiruokia, pääasiassa kalasta. Reseptit ja ruoat on suunnitellut ja valmistanut tunnettu tähdellä palkittu kokki Pietro d’Agostino, joka on valinnut ainesosat ja valmistanut meille parhaat modernisoidut versiot Välimeren perinteisistä...
Portfolio (2)
Saksa, Köln-Rodenkirchen
...täyteaineista, makuaineista ja muista apuaineista, jotka vain vääristäisivät luonnollista aromia. OLEMME LUOMUSERTIFIOITUJA – JA YLPEITÄ SIITÄ Luomutuotteiden on oltava valmistettu, käsitelty, varastoitu ja myyty tiukkojen sääntöjen mukaan. Tämä koskee sekä valmistajia että meitä myyjinä. LOUIS DIASISTA Portugalilainen kokki, gastronomi ja yrittäjä: Luis Dias löysi innostuksensa ruoanlaittoon...
Ranska, Saint-Denis-De-Villenette
... hyvinvoinnin vuoksi. Yksi uskollisimmista asiakkaistamme on tähdellä palkittu kokki THIERRY MARX. Markkinoimme tuotteitamme huippuravintoloissa, luksushotelleissa sekä korkealaatuisissa ravintoloissa. Herkullinen tuotevalikoimamme ja houkutteleva pakkaus ovat valloittaneet suuria ravintolanimiä, kuten George V, Lecointre ja Park Hyatt.
Portfolio (5)
Sveitsi, Schongau
1963 Oskar Kunz, keksijä ja gourmet, jolla oli neljä ammattitutkintoa - kokki, leipuri, kondiittori ja lihamestari - sai vision: hän halusi käsitellä kesän tuoreita yrttejä niin, että ne säilyttäisivät alkuperäisen arominsa myös talvella ilman kuivausmenetelmiä. Hän kehitti menetelmän noin 10 vuoden ajan. Hän patentoi sen ja myi sen lopulta liikekumppanilleen Josef Quiblierille. Tämä muunsi 1979...
Portfolio (10)
... käsittelystä, ja ne tarjoavat oikean työkalun jokaiseen tarpeeseen. Korkealaatuisen kokki-, keittiö- tai lihaveitsen valmistuksessa kolme tekijää ovat keskeisessä roolissa: raaka-aineet, kovetus ja käsittely. Perinteisesti perheyritys GIESSER käyttää vain raaka-aineita ja menetelmiä, jotka takaavat, että valmistusprosessin lopussa syntyy tuote, jota käyttäjät arvostavat ja joka helpottaa heidän työtään. Valmistuksessa ratkaisevaa on erityisesti hyvin koulutettu ja motivoitunut tiimimme, joka tuottaa päivittäin jopa 7 500 ammattilaisveistä ja jopa 5 000 yleis- ja vihannesveistä.
... kasvihuoneessa, jossa se pysyy tarvittavan ajan laadukkaan tuotteen takaamiseksi. GRADIRRIPAS:lla on tällä hetkellä 10 kokeneita työntekijöitä, jotka ovat erikoistuneet puutyön eri vaiheisiin. Valmiin tuotteen laatu on tunnustettu kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla, erityisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Suurin osa tuotannosta on suunnattu tälle maalle, erityisesti Jamie’s Italian -laudat, brändi, jonka kautta tunnettu kokki Jamie Oliver myy keittiövälineitään.
Kreikka, Athens
...Yacht-charter Kreikassa omalla yksityisellä purjevenevalikoimallamme koostuu erinomaisesti hoidetuista yksiköistä, jotka on varustettu loistavasti mukavuutta ja turvallisuutta varten. Huomioithan, että kippari, emäntä/kokki, varusteet ja vapaa-ajan välineet ovat lisävalintoja, jotka tekevät purjehduslomastasi täydellisen. Valitse upeasta valikoimastamme, valitse purjeveneen koko ja tutki Kreikan saarten kristallinkirkkaita vesiä. Tarjoamme purjeveneen vuokrausta lukuun ottamatta Ateenaa (Alimosin satama) koko Kreikan alueella, kuten Rodoksella, Mykonoksella, Korfulla jne.
...luovuudestaan ja erityisesti makuyhdistelmistä, joita hän osaa niin hyvin yhdistää, on yhdistänyt voimansa poikkeuksellisen keittiömestarin Bruno Cardinalen kanssa, joka on kiertävä kokki, ja Champagne ja Cerise Traiteur, joka tarjoaa myös luovaa ruokaa, tuhansilla väreillä kauden ja laadukkaista raaka-aineista. Tämä mestarien kumppanuus mahdollistaa täydellisten ja räätälöityjen palveluiden tarjoamisen kaikkiin tapahtumiin, intohimolla, omaperäisyydellä ja laadulla.
Belgia, Mechelen
...Passade on upea ravintola Mechelenissä, jossa voit nauttia herkullisista aterioista tai järjestää juhlia. Ravintolassa on erityinen keittiötiimi, joka pyrkii päivittäin saavuttamaan täydellisyyden siinä, miten he valmistavat ja tarjoilevat aterioita. Kokki saa inspiraatiota monista eri elementeistä. Täällä voit nauttia laajasta valikoimasta lännen ja idän ruokia, upeista 'bar bites' -herkuista...
Pizzeria perustettiin Taorminassa kokki Marcon ideasta, joka on aina ollut intohimoinen yhdistämään herkullisia pizzoja ja erinomaisia käsityöläoluita. Meiltä löydät pizzoja, perinteisistä klassikoista aina erikoisiin ja kekseliäisiin hedelmä- ja kalapizzoihin, sekä pienen valikoiman alkuruokia ja pääruokia niille, jotka eivät ole suuria pizzan ystäviä. Meillä on laaja valikoima eurooppalaisia...
Yhdistynyt kuningaskunta, London
...jossa on erinomainen menu, joka sisältää laajan valikoiman tuoreita ruokia erittäin pätevän ja kokeneen kokin valmistamana. Ennen saapumistasi täytettävä mieltymyssivumme kysyy kaikki ruokailu- ja juomamieltymyksesi sekä mahdolliset allergiat tai ruokavaliorajoitukset, jotta kokki voi valmistaa menusi sen mukaisesti. Yksityisellä jahtiveneellä ei koskaan puutu jännitystä. Olipa kyseessä kauniiden...
Saksa, Bechhofen
Olemme ammattilaispartneri kaikille ravintoloitsijoille, jotka arvostavat tehokasta ja luotettavaa yhteistyötä. Myymme kaikkea, mitä ravintolatoiminnassa tarvitaan, ja panostamme asiakaslähtöiseen ja läpinäkyvään palveluun. Vaikka olemme vielä suhteellisen nuori yritys, olemme jo saavuttaneet useita menestyksiä markkinoilla. Perustajamme Daniel Breiter on koulutettu kokki ja hänellä on pitkä...
Italia, Messina
Sea Dream Charter on toiminut purjehdusalan yritys jo monia vuosia. Tarjoamme asiakkaillemme unohtumattomia risteilyjä Eolian saarille kaicolla. Voit nähdä kuvia, reittejä ja hintoja vierailemalla verkkosivustollamme ja tekemällä varauksen suoraan sieltä. Caicco Santa Barbara koostuu kolmesta tai neljästä jäsenestä - kapteeni, kokki, isäntä, merimies. Järjestämme retkiä Strombolin ja Vulcano-vuorten kanssa oppaan johdolla. Odotamme sinua Caicco Santa Barbarassa viettämään unohtumattomia hetkiä Eolian saarten viehätyksessä.
Italia, Ravello
Ravintola sijaitsee puiston keskellä, joka ulottuu merelle ja tarjoaa yhden kauneimmista näkymistä Amalfin rannikolle. Se on rakennettu kokonaan lasista, kunnioittaen ympäristövaikutuksia ja sulautuen paikalliseen Välimeren kasvillisuuteen. Dipinon perheellä on ollut sukupolvien ajan kokemusta vieraanvaraisuudesta ja ravintolatoiminnasta. Henkilökohtaisesti rouva Rosa Mammato ja kokki Giuseppe...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play