... suolaisiin ruokiisi. Olipa kyseessä lihan, vihannesten tai marinadien maustaminen, suolamme korostavat makuja tyylillä. Käytämme korkealaatuisia raaka-aineita. Valmistusprosessimme varmistavat, että jokainen tuote säilyttää makunsa ja tuoreutensa, tarjoten asiakkaillemme vertaansa vailla olevan kulinaarisen kokemuksen. Olemme ylpeitä siitä, että valmistamme ja vietämme tuotteitamme ympäri Eurooppaa. Olitpa sitten ravintola-alan ammattilainen, kokki tai ruoanlaiton harrastaja, tuotteemme on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja ylittämään odotuksesi. Ota meihin yhteyttä:...
Portfolio (200)
Ranska, Mulhouse
... kokki tai etsit superruokia ravitsemuksesi rikastamiseksi, King Malal tarjoaa sinulle tuotteita, jotka yhdistävät perinteen, terveyden ja aidon maun. Luota King Malaliin poikkeuksellisten luonnollisten tuotteiden osalta, suoraan Intian ja Afrikan sydämestä.
Portfolio (98)
Kreikka, Patra
... perinteen ydintä, vangiten makuja ympäri maailmaa. Sitoutuneena laatuun ja kestävyyteen, TRUFFLES tuo Kreikan maut pöytiin ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolelle. Olitpa sitten kokki, joka etsii täydellistä ainesosaa luomuksesi kohottamiseksi, tai ruoan ystävä, joka on innokas tutkimaan kreikkalaisen gastronomian syvyyksiä, tryffelimme, hunajamme ja oliiviöljymme varmasti ilahduttavat. Liity kanssamme juhlistamaan luonnon antimia ja koe gastronomian taide parhaimmillaan!
Portfolio (15)
...Lunch bar & Restaurant al 227 on uusi kulinaarinen haaste, joka tukee Hotel degli Amici -hotellia Artenassa Via Latinalla. Tunnettu kokki Agostino Balzi valmistaa innovatiivisia, alkuperäisiä ja herkullisia gourmet-ruokia sekä perinteisiä ruokia uudella twistillä. Ravintola on aina asiakkaidensa käytettävissä aamiaisesta illalliseen. Voit nauttia ainutlaatuisista ja alkuperäisistä annoksista joka hetki, ja hyvä maku on aina mukana. Ystävällisyys ja ammattitaito ovat jokaisen asiakkaan käytettävissä lämpimässä, tyylikkäässä ja innovatiivisessa perheympäristössä.
Italia, Vizzini
Italialainen elintarviketuotantoyritys, jolla on rekisteröity tuotemerkki Buon Appetito Chef!, valmistaa pakastettuja alkuruokia, pääruokia, aperitiiveja ja sormiruokia, pääasiassa kalasta. Reseptit ja ruoat on suunnitellut ja valmistanut tunnettu tähdellä palkittu kokki Pietro d’Agostino, joka on valinnut ainesosat ja valmistanut meille parhaat modernisoidut versiot Välimeren perinteisistä...
Portfolio (2)
Saksa, Köln-Rodenkirchen
...täyteaineista, makuaineista ja muista apuaineista, jotka vain vääristäisivät luonnollista aromia. OLEMME LUOMUSERTIFIOITUJA – JA YLPEITÄ SIITÄ Luomutuotteiden on oltava valmistettu, käsitelty, varastoitu ja myyty tiukkojen sääntöjen mukaan. Tämä koskee sekä valmistajia että meitä myyjinä. LOUIS DIASISTA Portugalilainen kokki, gastronomi ja yrittäjä: Luis Dias löysi innostuksensa ruoanlaittoon...
Ranska, Saint-Denis-De-Villenette
... hyvinvoinnin vuoksi. Yksi uskollisimmista asiakkaistamme on tähdellä palkittu kokki THIERRY MARX. Markkinoimme tuotteitamme huippuravintoloissa, luksushotelleissa sekä korkealaatuisissa ravintoloissa. Herkullinen tuotevalikoimamme ja houkutteleva pakkaus ovat valloittaneet suuria ravintolanimiä, kuten George V, Lecointre ja Park Hyatt.
Portfolio (5)
Sveitsi, Schongau
Vuonna 1963 Oskar Kunz, kekseliäs ja gourmet, jolla oli neljä ammattitutkintoa - kokki, leipuri, kondiittori ja lihamestari - sai vision: hän halusi käsitellä kesäisiä tuoreita yrttejä niin, että ne säilyttäisivät puhtaan arominsa myös talvella ilman kuivausmenetelmiä. Hän kehitti menetelmän noin 10 vuoden ajan. Hän patentoi sen ja myi sen lopulta liikekumppanilleen Josef Quiblierille. Tämä...
Portfolio (10)
... käsittelystä, ja ne tarjoavat oikean työkalun jokaiseen tarpeeseen. Korkealaatuisen kokki-, keittiö- tai lihaveitsen valmistuksessa kolme tekijää ovat keskeisessä roolissa: raaka-aineet, kovetus ja käsittely. Perinteisesti perheyritys GIESSER käyttää vain raaka-aineita ja menetelmiä, jotka takaavat, että valmistusprosessin lopussa syntyy tuote, jota käyttäjät arvostavat ja joka helpottaa heidän työtään. Valmistuksessa ratkaisevaa on erityisesti hyvin koulutettu ja motivoitunut tiimimme, joka tuottaa päivittäin jopa 7 500 ammattilaisveistä ja jopa 5 000 yleis- ja vihannesveistä.
... kasvihuoneessa, jossa se pysyy tarvittavan ajan laadukkaan tuotteen takaamiseksi. GRADIRRIPAS:lla on tällä hetkellä 10 kokeneita työntekijöitä, jotka ovat erikoistuneet puutyön eri vaiheisiin. Valmiin tuotteen laatu on tunnustettu kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla, erityisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Suurin osa tuotannosta on suunnattu tälle maalle, erityisesti Jamie’s Italian -laudat, brändi, jonka kautta tunnettu kokki Jamie Oliver myy keittiövälineitään.
Kreikka, Athens
...Yacht-charter Kreikassa omalla yksityisellä purjevenevalikoimallamme koostuu erinomaisesti hoidetuista yksiköistä, jotka on varustettu loistavasti mukavuutta ja turvallisuutta varten. Huomioithan, että kippari, emäntä/kokki, varusteet ja vapaa-ajan välineet ovat lisävalintoja, jotka tekevät purjehduslomastasi täydellisen. Valitse upeasta valikoimastamme, valitse purjeveneen koko ja tutki Kreikan saarten kristallinkirkkaita vesiä. Tarjoamme purjeveneen vuokrausta lukuun ottamatta Ateenaa (Alimosin satama) koko Kreikan alueella, kuten Rodoksella, Mykonoksella, Korfulla jne.
...luovuudestaan ja erityisesti makuyhdistelmistä, joita hän osaa niin hyvin yhdistää, on yhdistänyt voimansa poikkeuksellisen keittiömestarin Bruno Cardinalen kanssa, joka on kiertävä kokki, ja Champagne ja Cerise Traiteur, joka tarjoaa myös luovaa ruokaa, tuhansilla väreillä kauden ja laadukkaista raaka-aineista. Tämä mestarien kumppanuus mahdollistaa täydellisten ja räätälöityjen palveluiden tarjoamisen kaikkiin tapahtumiin, intohimolla, omaperäisyydellä ja laadulla.
Belgia, Mechelen
...Passade on upea ravintola Mechelenissä, jossa voit nauttia herkullisista aterioista tai järjestää juhlia. Ravintolassa on erityinen keittiötiimi, joka pyrkii päivittäin saavuttamaan täydellisyyden siinä, miten he valmistavat ja tarjoilevat aterioita. Kokki saa inspiraatiota monista eri elementeistä. Täällä voit nauttia laajasta valikoimasta lännen ja idän ruokia, upeista 'bar bites' -herkuista...
Yhdistynyt kuningaskunta, London
...jossa on erinomainen menu, joka sisältää laajan valikoiman tuoreita ruokia erittäin pätevän ja kokeneen kokin valmistamana. Ennen saapumistasi täytettävä mieltymyssivumme kysyy kaikki ruokailu- ja juomamieltymyksesi sekä mahdolliset allergiat tai ruokavaliorajoitukset, jotta kokki voi valmistaa menusi sen mukaisesti. Yksityisellä jahtiveneellä ei koskaan puutu jännitystä. Olipa kyseessä kauniiden...
Saksa, Bechhofen
Olemme ammattilaispartneri kaikille ravintoloitsijoille, jotka arvostavat tehokasta ja luotettavaa yhteistyötä. Myymme kaikkea, mitä ravintolatoiminnassa tarvitaan, ja panostamme asiakaslähtöiseen ja läpinäkyvään palveluun. Vaikka olemme vielä suhteellisen nuori yritys, olemme jo saavuttaneet useita menestyksiä markkinoilla. Perustajamme Daniel Breiter on koulutettu kokki ja hänellä on pitkä...
Italia, Messina
Sea Dream Charter on toiminut purjehdusalan yritys jo monia vuosia. Tarjoamme asiakkaillemme unohtumattomia risteilyjä Eolian saarille kaicolla. Voit nähdä kuvia, reittejä ja hintoja vierailemalla verkkosivustollamme ja tekemällä varauksen suoraan sieltä. Caicco Santa Barbara koostuu kolmesta tai neljästä jäsenestä - kapteeni, kokki, isäntä, merimies. Järjestämme retkiä Strombolin ja Vulcano-vuorten kanssa oppaan johdolla. Odotamme sinua Caicco Santa Barbarassa viettämään unohtumattomia hetkiä Eolian saarten viehätyksessä.
Belgia, Vresse-Sur-Semois
... erilaisia järjestelyjä, kuten ystävänpäivä ja pääsiäinen vuoden alussa sekä riistaruokaviikonloput lokakuusta joulukuun loppuun. Jouluna ja uudenvuoden aikaan kokki suunnittelee myös gourmet-menuja. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone suihkulla, wc:llä, pesualtaalla ja hiustenkuivaajalla. Uudistettu sisustus, jossa on joko yhden hengen tai kahden hengen sänky, satelliittitelevisio, puhelin ja WIFI-internetyhteys.
Ranska, Castelnaudary
Alkuperäinen konsepti, jossa valmistat lämpimiä ja kylmiä ruokia kotona. Ruokien valmistuksen tekee kokki vieraidesi silmien edessä, ja he tulevat iloisiksi nauttiessaan herkullisista annoksista. He voivat arvostaa tuoksuja ja antautua auringon täyttämän ruoan lumoihin. Olitpa sitten perheen, ystävien, kollegoiden tai asiakkaiden kanssa, kokoontukaa upean paellan tai runsaan couscousin ympärille...
Italia, Monza
Eksklusiivinen luksus Yritys toimii luksuspalveluiden alalla. Olemme kykeneviä tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman palveluja koko Italiassa ja Euroopassa: - Lentokonesijoitus - Luksusautojen vuokraus (kuljettajalla ja ilman) - Henkilökohtainen avustaja - Henkilökohtainen ostaja - Henkilökohtainen kokki - Matkapaketit ja räätälöidyt matkat Olemme äskettäin avanneet toimiston Malagassa...
Italia, Parma
...korkealaatuiset raaka-aineet, jotka on valittu huolellisesti kokki Davidelta. Erityisiin tilaisuuksiin tai jokapäiväiseen keittiöönne, erityinen ja jatkuvasti päivittyvä valikoima tuoretta pastaa, paikallisia tuotteita ja valikoituja viinejä sekä käsintehtyjä jälkiruokia. SHOP ja toimitukset koko Italiaan. Ruokalista on sesonkikohtainen, ja jokaisessa menun vaihdossa nuorten yhteistyökumppaneiden...
Belgia, Veurne
...Ylellinen hotelli, gastronominen ravintola & juhlasali Beauvoordessa (Veurne). 3 huonetta, joissa on kaikki mukavuudet, kutsuvat teidät pitkään oleskeluun pelloilla. Tai mitä mieltä olette gastronomisesta viikonlopusta Beauvoordessa? 13 huolellisesti sisustettua huonetta luovat viihtyisän tunnelman, jossa voitte rauhassa viettää öitä kotoa poissa. Samalla voitte nauttia ainutlaatuisesta gastronomisesta viikonlopusta yhdistettynä kokki-omistaja Xavier Dehouckin kulinaarisiin herkkuihin.
Puola, Kraków
... yhdistelmällä. Klassinen rakennus Kazimierzin sydämessä odottaa kaikkia vieraita, jotka haluavat rentoutua mukavasti. Kodikkaat, mukavat ja tyylikkäät huoneet tarjoavat lepoa ylellisessä ympäristössä. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Tunnelmallinen, design-bar aulassa odottaa vieraita, jotka haluavat rentoutua mukavassa tuolissa. Hotellin ravintolassa, jota johtaa erinomainen kokki, voi...
Ranska, Paris
...Kansainvälisesti tunnettu kokki Alain Ducasse on ylpeä voidessaan johtaa Le Meuricen keittiöitä. Vastaanotot & Tapahtumat: Le Meuricella on 3 yhteydessä olevaa salia hotellin ensimmäisessä kerroksessa, mukaan lukien arvostettu Salon Pompadour. Ihanteellisesti suunniteltu liiketapaamisiin, muotinäytöksiin, cocktail-tilaisuuksiin, näyttelytiloihin tai yksityisiin illallisiin, ne voivat majoittaa 2–500 henkilöä. Le Meuricella on kauneimmat vastaanottotilat, ja se tarjoaa salinsa kaikkien käyttöön, jotka etsivät vastaanottopaikkaa Pariisin keskustasta.
Ranska, Paris
... yksityiskäyttöön järjestääksesi liiketapaamisia tai muita räätälöityjä tapahtumia ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa yhteisöllisyys on avainsana, ja ruokalajien monipuolisuus sekä trendikäs sisustus ovat taattu. BUSTRONOME: nykyaikainen sesonkikortti, joka on avoin maailmalle, mutta jolla on ehdottomasti ranskalainen kulttuuri. Sen kokki, joka tulee gastronomiselta alalta, osoittaa, että tekniikka ja paikallisuus, estetiikka ja perinne yhdistyvät harmonisesti lautasella. BUSTRONOME: makujen ja näköelämysten riemua matkailijalle. Lounaan, välipalan tai illallisen aikana jokainen reitti on uusi löytö.
Belgia, Paliseul
... -ravintolan kokki. Tutustu hotellin Chalet-sur-Lesse*** viehättäviin huoneisiin valokuvagalleriassamme. Kaikki huoneemme on varustettu mukavuudellasi mielessä: Näköala ympäröivään maaseutuun, rauhallisuus, luonto ja lämmin tunnelma hyviä unia varten, Täydelliset saniteettitilat: kylpyamme ja/tai suihku, wc, radio ja televisio.
Unkari, Budapest
... kumppaneille tarjotaan palvelusopimus, joka kattaa seuraavat toiminnot: - resurssien, myynnin ja markkinoinnin prosessien hallinta, jotta valmistaja voi keskittyä tuotantoon, - mahdollistamalla kotimaan ja kansainvälisen markkinoille pääsyn viikon sisällä. Tuottajalle ei ole maksuvelvoitteita. Palvelut perustuvat 20 %:n onnistumispalkkioon. Ainoa maksaja on tuoteostava kokki tai ravintola. Yritys on jo...
Belgia, Durbuy
... hyvien tarjousten ystäville, tutustu teema-menuihimme ja edullisiin oleskelupaketteihimme. Hotellissa on 13 täysin varusteltua huonetta sekä ilmainen WiFi koko tilassa, lämpimässä ja ystävällisessä ympäristössä. Lounaalle, ryhmäruokailulle tai romanttiselle illalliselle, La Calèchen ravintola tarjoaa lämpimän ympäristön ja monipuolisen ruokalistan. Jokaisena vuodenaikana, juhlassa tai tapahtumassa, kokki valmistaa herkullisia menuja. Ne vaihtelevat säännöllisesti. Voit tutustua niihin 'Menut' -osiossamme.
Belgia, Nieuwpoort
... useimmissa on poreamme. Upean puutarhan, jossa on lampia ja veistoksia, lisäksi teillä on myös kaunis terassi ja aurinkotuoleja. Runsas aamiaisbuffet nautitaan puutarhaverannalla. Kaikki täällä on rentoutumisen ja nautiskelun merkeissä. Perjantaisin ja lauantaisin voit varata gastronomisen viikonlopun. Ravintolassa voit nauttia hotellin omistajan, kokki Frankin, kulinaarisesta luovuudesta.
Romania, Bucuresti
... suurkaupungin huumaavaan tunnelmaan. Täydellinen paikka liiketapaamisiin, yksityistilaisuuksiin, nimipäiväjuhliin, yritystapahtumiin tai yksinkertaisesti runsaan lounaan nauttimiseen. Ajan myötä olemme kehittäneet myös uusia, monipuolisia ruokalistoja ja annoksia vastataksemme markkinoiden kysyntään. Tarjoamme teille mahdollisuuden hemmotella makunystyröitänne tilaamalla perinteisiä, pakastettuja tuotteitamme, jotka ovat valmiita paistettavaksi omassa keittiössänne. Tämän myötä pääsette myös esittelemään "kokki"-taitojanne.
... tarjoavat loistavaa mukavuutta ilmavassa ja kuivassa nukkumisympäristössä. Lämmin, kodikas ja yksilöllisesti sisustettu huone. Kylpyhuone, jossa on WC ja suihku, hiustenkuivain, kosmetiikkapeili. Yksilöllisesti säädettävä ilmastointi / lämmitys. Taulutelevisio kansainvälisillä kanavilla, radio kansainvälisillä kanavilla, herätyskello, minibaari. iPad2 ilmaisella internetillä. Silitysrauta ja -lauta, housuprässi. 2 puhelinta suoran linjan kanssa, elektroninen tallelokero. Ravintolamme "Le Mystique", keittiö, jossa on nykyaikaisia ja paikallisia makuja kokki Koenraad Steenkisten johdolla.