...Se on siksi, että rakastamme mantelia kaikissa muodoissaan, että kokki on luonut levitettä...
Tila: Uusi
AINEKSET: Mantelit 43%, maitosuklaa (kaakaovoi, kaakaomassa, lesitiini)
Nettopaino: 230 g
Alkuperä: Korsika...
...Kolmiosaisen kumppanuuden hedelmä, jonka ovat luoneet kokki Hubert Nobis ja hillontekijä André Guépratte, anna itsesi viedä täydellisen yhdistelmän herkullisuuden ja omaperäisyyden mukana, jonka
meidän heinähillomme tarjoaa.
Geelin näköinen tuote on valmistettu heinän uutteesta, johon on lisätty kidesokeria, 1 % hedelmäpektiiniä ja 0,5 % luomusitruunamehua.
Tämä alkuperäinen ja luonnollinen...
...Päivämäärähunaja on sama kuin päivämääräliquidi sokeri, mutta paksummassa ja ylellisimmässä koostumuksessa, joka muistuttaa perinteistä hunajaa sekä väriltään että rakenteeltaan. Se on täydellinen lisä mihin tahansa reseptiin. Lisäksi päivämäärähunajaa voidaan käyttää itsenäisenä tuotteena, mikä mahdollistaa ainutlaatuisten ja herkullisten makuprofiilien luomisen asiakkaille. Olitpa sitten kokki, ruoan ystävä tai terveydenhuollosta huolehtiva henkilö, päivämäärähunaja on jännittävä ainesosa tutkittavaksi.
... kanssa + 9,90 €).
Korkea tehokkuus ja energiansäästö
Huippuominaisuus, siitä vastaa 3 tähden kokki Juan...
Halkaisija: 28 cm
Korkeus: 4,5 cm
Paino: 1.200 g
Materiaali: Alumiinivalu + Keraami
Tilavuus: 2 litraa
Kahva: Muovia (230°C) ruostumattomalla liekkisuojalla
Valmistaja: acs Coating Systems GmbH...
...Väline, jota tarvitaan sekä tomaattikastikkeen kanssa pastan valmistamiseen että suurten ruokapöytien arvoiseen menuun. Kun tämä keittiöessun pukee ylleen, mikä tahansa sunnuntai-kokki muuttuu tähdelliseksi kokiksi!
Helppohoitoinen ja muotonsa pitävä
Säädettävä koko jatkuvalla nyörillä kaulasta vyötärölle
Kestävä ja vahva kangas 240 g/m²
Koostumus: 100 % puuvillaa...
...Autamme luomaan menestyvän HoReCa:n pienissä asioissa
Ravintolan kokonaismenestys koostuu pienimmistä yksityiskohdista. Alkuperäinen tarjoilu ja esillepano tekevät jopa yksinkertaisimmasta annoksesta ainutlaatuisen, karismaattinen ja tyylikäs tarjoilija luo luottamuksen ilmapiirin, ja kokki valmistaa varmasti seuraavan gastronomisen mestariteoksensa ammattimaisesti ja esteettisesti varustellussa...
...UUSI TAPA OLLA KOKKI SUURESSA KEITTIÖSSÄ.
RUOKAKULTTUURIN PERINNE, TAIDE JA INTOHIMO OVAT AINEKSET, JOILLA VALMISTAMME PUOLIVALMISTEET TEILLE.
Olemme kehittäneet ainutlaatuisia kaavoja, jotka auttavat sinua säästämään arvokasta aikaa keittiössä, tinkimättä kuitenkaan ruokiesi mausta ja aitoudesta. Investoi laatuun ja luotettavuuteen.
Valitse huippulaatu puolivalmisteidemme avulla ja löydä keino yksinkertaistaa työtäsi keittiössä ilman, että laatu kärsii.
Ota meihin yhteyttä jo tänään selvittääksesi vaihtoehtomme ja miten voimme auttaa sinua erottumaan alallasi. Selaa katalogia ja löydä oma herkkusi.
...Työvaatteet yrityksellesi ostettavissa verkosta
30% alennus uusille asiakkaille Koodi: WTIND30
Mukavat ja laadukkaat työvaatteet ovat perusedellytys, jotta voit antaa kaikkesi työssä. Me teemme kaikkemme, jotta voimme koota sinulle parhaat yhdistelmät valtavasta valikoimastamme. Olitpa sitten kokki, rakennustyöläinen, tarjoilija tai kampaaja, löydät meiltä kaiken, mitä tarvitset näyttäytyäksesi työssäsi hyvin. Voimme myös koristella ja yksilöidä jokaisen vaatekappaleen sopivalla logolla tai tekstillä.
...Asiakkaat voivat napauttaa nappia ilmoittaakseen tarjoilijalle, että he tarvitsevat tilata, täydentää jotain tai maksaa.
Kokki voi ilmoittaa tarjoilijalle napin avulla, että tietyn pöydän tilaus on valmis ja odottaa tiskillä.
Tarjoilija saa joka tapauksessa välittömästi ilmoituksen kelloonsa (vibrauksen avulla) ja suuntaa oikeaan paikkaan.
...Uutuus ja luovuus ovat läsnä Johan Martinin teoksessa Signature.
Johan Martin on toiminut Bellouet Conseil -koulussa opettajana yli 7 vuotta. Tämä monipuolinen kokki yhdistää tuoksuja, makuja, värejä ja muotoilua vaivattomasti.
Kirjassa on tarjolla 60 reseptiä, jotka sisältävät yksittäisiä kakkuja, jälkiruokia ja leivonnaisia, kaikki Johan Martinin luomia. Kirja on täydellisesti kuvattu, ja siinä on kokoamiskaavioita, joten se on suunnattu sekä harrastajille että gourmèteille.
Viite: BEL41
Varastossa: 7 tuotetta
Mitat: 300 sivua
Kieli: Ranska ja englanti...
...Olen vuodesta 2014 lähtien kokenut vain luomuruokaa terveydellisistä syistä. Olen vuodesta 1990 lähtien intohimoinen kokki, joka kokkaa intuitiivisesti... eli tunnen yksittäisten raaka-aineiden maun, kokoan mielessäni ruoan/menut, menen sitten tarkasti ostoksille ja kokkaan vain omien ajatusteni mukaan – harvoin ”syöjäni” eivät ole innoissaan kulinaarisista tuloksista – tämän projektin avulla haluan vuodesta 2016 lähtien kutsua muita ihmisiä osallistumaan aktiivisesti omaan terveyteensä.
On niin helppoa kokata terveellisesti ja valmistaa terveellistä luomuruokaa!!
...). Tämä pastatyyppi on tyypillinen Amalfiin, jossa se syntyi kokki Enrico Cosentinon käsissä vuonna 1978, kun hän esitteli Scialatiellit kulinaarisessa kilpailussa ja voitti niiden ansiosta vuoden entremetier -palkinnon.
Vastaavuus tuorepastan ja kuivatun pastan välillä:
Laadun tekeminen valinnaksi paremman elämän puolesta.
270 kcal/100g tuorepastalle
350 kcal/100g kuivatulle pastalle
Tuore Välimeren Pasta Made In Italy "Napoli"
Kylmäkuljetukset Stef...
...Luomus kokki Maxime Frédéric / Cheval Blanc Pariisille. Suunnittelu Richard Lauret.
Kultaseppäversio.
Näyttö, joka on omistettu välipaloille, kaikille päivän gourmet-hetkille.
Valmistettu Ranskassa.
Yksityiskohdat @lauretstudio...
...Ammattikoulun kokki hallitsee kaikkien ravintolan ruokien valmistus- ja esittelytekniikat. Hän vastaa hankinnoista, varastoista ja toimittajille tehtävistä tilauksista. Hänen on myös hallittava kustannuksia varmistaakseen ravintolansa tai hänen vastuullaan olevan laitoksen kannattavuuden.
Hän pystyy johtamaan tiimiä.
Hän varmistaa hygienia-, terveys- ja turvallisuusmääräysten noudattamisen...
... miekka. Kaikki tämä kypsennetään nuotiolla, kunnes kokki uupuu, koska hän maistaa jumalallista ruokaa." Pilaf pelasti Tamerlanin armeijan ja siitä tuli Keski-Aasian asukkaiden pääruoka. Tänään tämä ruoka koristaa sekä juhlallista että arkista dastarkhania (pöytää). Mausteet pilafin, riisi- ja liharuokien valmistamiseen kotona: kattilassa, uunissa ja mikroaaltouunissa.
Ainekset
Merisuola, zira, korianteri, kuivattu barberry, murskattu mustapippuri, jauhettu chilipippuri.
Käyttö
Käytä mausteita pilafin, riisiruoan ja kotona valmistettavan lihan valmistamiseen: ... ...
Investointia rahoittavat Slovenian tasavalta ja Euroopan unioni Euroopan aluekehitysrahastosta. (www.eu-skladi.si).
Tuotteilla, jotka ovat luoneet perinnettä ja laatua jo 80 vuoden ajan, jatkamme menestystarinaa myös tulevaisuudessa. Seuraamme trendejä ja päivitetään myyntivalikoimaa, samalla säilyttäen olennaisen ja huolehtien mukavuudesta ja ylellisyydestä jokaisessa kodin nurkassa: Keittiöteks...
...Keittiötakki on olennainen osa ammatillista keittiöasua. Riippumatta toimialastasi, lukuisat ammatit käyttävät keittiötakkeja: kokki, keittiöapulainen, keittiömestari, apulaiskokki, leipuri, kondiittori ...
Laadukas, ajaton unisex-keittiötakki on saanut tyylikkään ja huolitellun muotoilun.
Tässä keittiövaatteessa on kauluspaita ja integroitu hikoilua estävä järjestelmä, joka perustuu...
...Kuningatarpajun kukat on huolellisesti murskattu hiutaleiksi, jotta niitä on helppo ja kätevä käyttää.
Niiden hienostunut vanilja-manteleinen maku tuo hienostuneen vivahteen suosikkijälkiruokiisi. Ripottele vain näitä hiutaleita makeisiin valmistuksiisi antaaksesi niille hienovaraisen ja vastustamattoman tuoksun.
Olitpa sitten leivonnan harrastaja tai intohimoinen kokki, kuningatarpajun...
... "instituutio"! Tässä valmistuksessa kokki Titti on onnistunut korostamaan sen makua. Makeat ja suolaiset maut yhdistyvät täydellisesti. Täydellinen levitettäväksi, mutta myös ensimmäisten ja toisten ruokien maustamiseen. Sen nauttiminen on kuin matka aitoon Sisiliaan!
VIIPALOIDUT MUNAKKAAT ÖLJYSSÄ: Purkeissa on vain aitoja munakoisoja, valmistettu käsityönä.
...Energinen aktiviteetti, joka on täydellinen tiimin yhteenkuuluvuuden vahvistamiseen, viestintään, järjestämiseen ja yhdessä luomiseen! Meidän kokki-ohjaajamme ja hänen apulaisensa johdolla jokaisen tiimin on valmistettava sekä vapaita että määrättyjä reseptejä annetussa ajassa.
Luovuus, organisointi, annostelu, hävikin vähentäminen ja työpisteiden hygienia arvioidaan myös. Tämä aktiviteetti mahdollistaa buffet-tyyppisen aterian valmistamisen, johon vain juomat on lisättävä.
Mahdollista kokoustilassa tai omissa tiloissanne (edellyttäen sähköliitäntöjen ja vesipisteen saatavuutta).
...Esiliinat eivät ole hyödyllisiä vain ammattilaiskeittiössä, vaan myös kotona keittiössä esiliina voi olla erittäin hyödyllinen. Kokki-esiliinat suojaavat vaatteita hyvin pieniltä roiskeilta ja suuremmilta vahingoilta. Esiliinat ovat jälleen trendikkäitä ideoidesi ja kuvioidesi myötä! Me brodeeraamme esiliinojamme erilaisilla kirjontakuvioilla. Valitse monista eri esiliinaväreistä ja yhdistä niihin kirjontaväri. Sinulla on mahdollisuus luoda aivan erityinen yksilö.
...La Donna
Vain naisille
Vain naisille
Suklaalevymme valmistetaan
puhtaasti käsityönä suurella rakkaudella
ja pakataan suurimmalla huolella.
Maailman ensimmäinen suklaa "Vain naisille".
Kolme tähteä saanut kokki Ferran Adriàn vadelmilla, käsin sokeroiduilla ruusunnupuilla ja parhailla piemonteselaisilla hasselpähkinöillä tämä suloinen maitosuklaa hurmaa kuin mikään muu. "La Donna" saa jokaisen naisen sydämen sulamaan ja viehättää ainutlaatuisesti.
Vakuutu itse.
Kopiointi- ja tulostusjärjestelmien sekä PC- ja ohjelmistoratkaisujen myynti ja palvelu. Toimistokalusteet, suunnittelu aina toimistokalusteiden lopulliseen kokoamiseen asti.
...Nauti aidosta sicilialaisesta kulinaarisesta kokemuksesta vierailemalla yhdessä Sicilian vanhimmista ruokamarkkinoista ja opi salaisuuksia ja reseptejä yhdestä Italian parhaasta keittiöstä. Vietä päivä kuin paikalliset aidossa, lämpimässä tunnelmassa oikeassa Siracusassa.
Ystävällinen kokki-opas tapaa sinut suoraan hotellissasi, jos majoituksesi on Ortigiassa. Kävele vanhoille ruokamarkkinoille...