Espanja, Fresno De La Vega (león)
Ranska, Saint Germain En Laye
... optimoidun savugeneraattorien toiminnan. Ne ovat saatavilla puulastuina tai paloina ruokien savustamiseen (liha, makkarat, kalat ja juustot). Viisi puulajia on saatavilla: pyökki, tammi, kuusi, kirsikkapuu ja leppä. Niitä käytetään myös viinien parantamiseen (nimellä Best Oak), sienien ja ituja kasvattavina tukiaineina sekä jyrsijöiden ja matelijoiden alustoina (nimellä Chipsi).
Portfolio (8)
Bulgaria, Rakovski
Pienessä mutta taivaallisessa Bulgariassa, joka sijaitsee Euroopan kaakkoisosassa, korkeiden vuorten ja tasankojen välissä, on kaupunki, jolla on rikas historia, joka kertoo meille, että ahkera työ ei ole myytti vaan todellisuus - perheeni on vuosikymmenten ajan kasvattanut ankkoja, joita ruokitaan puhtaalla maissilla, tarjoten luonnollisen ja terveellisen ympäristön. Perheeni velvollisuus ja rak...
Portfolio (10)
Espanja, Alhama De Murcia
Natural d’Mezclasin ammattilaisista koostuva tiimi tekee päivittäin intensiivistä ja huolellista työtä tarjotakseen valikoiman parhaita apuainetuotteita ja palveluja elintarvikealalla. Olipa kyseessä luonnonväriaineet, lisäaineet, raaka-aineet, lihavalmisteet tai elintarvikearomit, kaikki toimitetaan markkinoilta löytyvällä korkeimmalla laadulla.
Portfolio (7)
LUIS OLIVERAS S.A on perheyritys, joka on erikoistunut kuivattujen lihatuotteiden valmistukseen vuodesta 1933. Sijaitsemme Pohjois-Espanjassa, lähellä Ranskan rajaa, tärkeimpien satamien ja lentokenttien läheisyydessä. Yhdistämällä asiantuntemuksemme ja parhaat raaka-aineet, pystymme tuottamaan korkealaatuisia sianlihatuotteita sekä Halal-sertifioituja kalkkuna- ja naudanlihatuotteita, joita valmi...
Portfolio (3)
Italia, Reggio Emilia
Spagni & Spagni tarjoaa Ruokalahjan markkinointivälineenä liiketoiminnan kehittämisen ja verkostoitumisstrategioiden tukemiseksi yritysten tavoitteiden saavuttamiseksi. Huolehdimme kaikesta, parhaiden italialaisten raaka-aineiden valinnasta, käsityönä valmistetuista tuotteista, räätälöidyn tarjouksen kehittämisestä jokaiseen tarpeeseen, aina lahjapakkaustemme kestävään toimitukseen. 360 asteen yr...
Portfolio (10)
Saksa, Hattersheim Am Main
...Aikaa säästävä monitoimilaite – kaikille muoville, kuitupitoisille, kollageeni- ja luonnonkuorille Puoliautomaattisten kaksoisklipsien avulla kaikki tuotteet – yksittäiset annokset tai ketjut, pitkät makkarat, puolirenkaat tai renkaat – voidaan valmistaa tehokkaasti. Ne sulkevat kuitupitoiset, kollageeni- tai luonnonkuoret, joiden halkaisija on jopa 50 mm, ja muovikuoret, joiden halkaisija on jopa 115 mm. Tekniset muutokset mahdollisia.
Portfolio (24)
Italia, Casoria
...Tukkumyynti ja vähittäismyynti kampanjan bufalolihaa ja leikkeleitä. Tuotteet: T-bone-pihvi 500 g, florenttilainen leikkaus, viipaleet, entrecôte, filee, makkarat, jauheliha, hampurilaiset, roast beef verkossa, rullattu verkossa, bresaola.
Portfolio (7)
Ranska, Saint-Etienne
CENTRALE D, Saint-Étiennessa sijaitseva tukkukauppa, on elintarvikkeiden tukkumyyjä sekä ammattilaisille että yksityishenkilöille. CENTRALE D tarjoaa laajan valikoiman elintarvikkeita ja pakkauksia sekä ammattilaisille että yksityishenkilöille. CENTRALE D:ltä löydät koko valikoiman elintarvikkeita: - meidän Espaces Frais -alueeltamme: juustoja, maitotuotteita, hedelmiä ja vihanneksia, lihaa ja k...
Portfolio (187)
Ukraina, Zaporozhye
...Ominaisuudet: Savustusmoodi - 2 vaihtoehtoa: 1. hedelmien, juuston, munien ja kalan savustus; 2. siipikarjan, riistan, lihan, makkaroiden ja pekonin savustus. Ohjausyksikkö säätelee: - lämpötilaa kammiosta ja uunista; - korkean jännitteen pulssin kokoa ja muotoa (edellytys tuotteen oikealle tunkeutumiselle fenoliin, koska sellaisilla tuotteilla kuin liha, makkarat ja kala on erilainen...
Portfolio (1)
Ranska, Mouvaux
... lihan syöttö siipipumppuun tarjoaa ratkaisevia etuja laadulle, kuten tasaisemman ulkonäön ja tasaisen jakautumisen kaikille täytettävälle lihalle. Laaja sovellusalue: Olipa kyseessä automaattinen makkaratuotanto, muotoilu, annostelu tai integroitu lihamylly: VF 620 on täysin avoin sovittimille, ketjuratkaisuille ja kaikenlaisille sovelluksille.
Portfolio (3)
Ranska, Castelnaudary
...Haricots lingots alkuperä Ranskasta, ankankonfit (laadun vuoksi käytämme vain ankankinttua), sianliha ja makkara alkuperä Ranskasta, nahat, tomaatti, suola, pippuri, mausteet. SULFITEJA jälkiä. KOKEN NEUVOT: Aseta cassoulet saviastiaan niin, että makkarat jäävät näkyviin. Itse lisään siihen ½ lasillista vettä. Anna sen paahtua uunissa samalla kun menen kellariini hakemaan Corbières- tai...
Portfolio (37)
...Kuluttamalla tätä lihaa sanot ei kolesterolille ja kyllä rautapitoisuudelle, joka on kaksinkertainen muihin lihoihin verrattuna. Anemia, laihdutusdieetti, urheilu tai yksinkertainen halu uusia ja paikallisia makuja, syitä valita tätä lihaa on monia ja kaikki terveyden hyväksi. Aaselinliha on sicilialainen tuote. Aaselinliha (80 %), sianliha (20 %), dekstroosi, sakkaroosi, mustapippuri, antioksidantti: E300, säilöntäaineet: E252, E250, luonnolliset aromit. Kaikki makkaramme on täytetty luonnollisiin suoliin. Säilytä + 4 º C:ssa.
Liettua, Bajorai, Vilniaus R.
...Mortadella Bologna on sylinterin tai munan muotoinen säilyke, joka on valmistettu yksinomaan sianlihasta. Siinä on vaaleanpunainen väri ja erottuva, intensiivinen, kevyesti maustettu aromi. Tällä tuotteella on PGI (IGP) -sertifikaatti.
Portfolio (10)
Itävalta, Schwarzach
...Itävaltalainen Premium Juusto- ja Makkaraliike. Alpen Sepp International. Taideteolliset juustot heinämilkistä. Tutustu itävaltalaisiin alppiruokatuotteisiin - vuorijuusto, alppijuusto, puolikova juusto, kuiva tai kova makkara.
Portfolio (1)
ufs.country_names.RU, Moscow
...pakkaus MAP:issa, kosteutta imevä liina. Astiamme ovat hermettisesti (sokkotiivistetty) suljettuja, joten neste ei pääse vuotamaan. Kosteutta imevä liina astiassa pitää pakatun tuotteen - liha tai jauheliha - tuoreena ja kuivana. Valmistamme myös alapuolisia muovauksia laajalla käyttölämpötila-alueella - niitä käytetään kalapakkauksissa (tuore, suolattu, savustettu), savustetuissa lihoissa ja puolivalmisteissa (makkarat, herkut, pakastetut puolivalmisteet pihveille, täytetyt kaalit, letut ja muut ruoat). Meiltä saat parhaat pakkausratkaisut tuotteillesi!
Portfolio (20)
...Kone tyhjennetään ensin, sekoitetaan kaasut ja täytetään kaasuseos, sitten tiivistetään. Näin saavutetaan korkea tyhjöaste. Kaasuseoksen suhde voidaan asettaa eri ruokien mukaan. Muunnellulla kaasulla pakattuna se pidentää säilyvyyttä samalla säilyttäen alkuperäisen maun, raikkaan värin ja hyvän ravintoarvon. Sovellus: Kaikenlaiset lihat, tuore liha, kypsytetty liha, makkarat, merenelävät ja...
Espanja, Villarrubia (cordoba)
...Kraftpaperilaminaatti SOL-materiaalin kanssa, joka tarjoaa korkean esteen. Kompleksi voidaan myös valmistaa muista materiaaleista. Erityisen sopiva kansille. Muita paperipinnoitteita on myös saatavilla. Ominaisuudet: Happi- ja aromieste. Vesitiivis. Pituussuuntainen ikkuna voidaan lisätä, jotta elintarvike näkyy sisällä. Sovellukset: Makkarat, juusto, leivonnaiset.
Portfolio (18)
Ranska, Canejan
... mahdollistaa liittämisen olemassa olevaan äänijärjestelmään. Poistamalla punaisen kannen pääsee DIP-kytkimiin viestien valitsemiseksi (makkarat, salami ja juusto, kala, leipomo, konditoria, pizzeria, catering, pizza ja jälkiruoat, jäätelö, hedelmät ja vihannekset, juusto ja maitotuotteet, numero, potilas, asiakas, hyväksyntä, varaus, lipunmyynti).
Portfolio (1543)
...Valmistettu valituista vähärasvaisista paloista ja marmoroidusta Iberian sianlihasta. Maustettu valituilla mausteilla (paprika punaiselle Iberian chorizolle) ja kuivattu luonnollisessa kuivauslaitoksessa.
Italia, Guidonia
...Tyypillinen kalabresalami, joka on valmistettu puhtaasta sianlihasta, karkeasti jauhettuna, sekoitettuna suolalla, luonnollisilla mausteilla ja laadukkaalla chilillä, täytetty ja kypsytetty luonnollisessa suolistossa noin 45 päivän ajan. Koko noin 300 g luonnollisessa suolistossa. Pakkaus: A.T.M. - S.V Ilman säilöntäaineita Ilman gluteenia Ilman laktoosia Ilman väriaineita...
Saksa, Harsewinkel
OIKEIN HYVÄ KOLBASI – KANSSA TAI ILMAN LIHAA Me olemme Windau: Harsewinkelissä, Itä-Westfalenin sydämessä, tuotamme perinteisiä kinkkuja ja makkaraspesialiteetteja, jotka maistuvat yksinkertaisesti todella hyviltä – vuodesta 1976. Perheyrityksemme sydän on korkeasti koulutettu ja motivoitunut henkilöstömme tuotannossa, pakkaamisessa ja hallinnossa. Näin olemme huipputeknologinen yritys, joka men...
Portfolio (1)
Espanja, Salteras
T S M F O O D S - Espanja - Perustettu marraskuussa 2010 Sevillassa maatalous- ja eläintuottajien ryhmäksi eurooppalaisille markkinoille. Meillä on tähän tarkoitukseen tilat Salterassa, Sevillassa ja Pariisissa, lähellä Rungisin markkinoita. Kaikilla tuotteillamme on tarvittavat laatu- ja jäljitettävyystodistukset, ja ne täyttävät tiukimmat eurooppalaiset merkintästandardit, jotka ovat välttämättö...
Ranska, Saint Lambert De La Potherie
...7 rullalla varustettu makkaragrilli on ihanteellinen pitämään lämpimänä jopa 260 makkaraa tunnissa. Amerikkalaistyylinen rullamakkaragrilli on erittäin houkutteleva ja pitää esikypsennetyt makkarat lämpiminä optimaalisen tuottavuuden ansiosta, jonka teho on 740 W. Kypsennys on tasaista ja rasvatonta. Mitat: L 520 x P 325 x K 175 mm Teho: 230V / 740W...
Portfolio (188)
Ranska, Pessac
...Makkarat, salamit, lonza, lampaan kinkku, vuohen kinkku, paikalliset erikoisuudet, guanciale, pancetta, raaka kinkku, coppa, Desulo kinkku, villisika, porcini-makkara, cannonau-salami, oliivi-salami...
Portfolio (8)
... pakastamattomista raaka-aineista. Tarjoamme asiakkaillemme monenlaisia tuotteita, jotka on valmistettu sekä tavallisista että harvinaisemmista ja eksklusiivisista lihalajeista, kuten riistasta ja vasikanlihasta. On tärkeää mainita, että tuotteemme ovat eksklusiivisia myös yhdestä näkökulmasta – ne sisältävät luonnollisia mausteita ja lisäaineita. Emme käytä mitään kiellettyjä lisäaineita ja pyrimme...
Saksa, Ssssss
Portfolio (1)
Ranska, Illkirch-Graffenstaden
... Enkelivihreä E102 – E131 Minttuvihreä E102 – E131 Pistachivihreä E102 – E131 Violetti E122 – E131 ULKOPUOLISET VÄRIT LIHATUOTTEISSA Alsace Oranssi E102 – E110 – E122 – E124 Pulvis Keltainen E102 – E124 – E132 Skarlatti Punainen E110 – E124 Frankfurt Keltainen E102 – E124 – E132 Sovellukset: siirapit, makkarat, merguez, päällysteet, juomat, leivonnaiset, makeiset, jne. *Nämä värit voivat vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuuteen ja keskittymiskykyyn. HINNAT JA NÄYTEET PYNNÖSTÄ >...
Portfolio (8)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...kuivaaminen ja kypsyttäminen. Makkaroiden hyödyt Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-sikamme tarjoavat meille lihaa. Energiapitoisuus: 432Kcal / 1919KJ Rasvat: 38.5 g Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g Hiilihydraatit: 2.1 g Sokerit: 1.3 g Proteiinit: 26 g Suola: 3 g...
Itävalta, Klagenfurt Am Wörthersee
...Klima-kypsytystasot Kylmä|Ilmasto|Tekniikka Lackner Ihanteellinen kypsytystaso teollisuudelle, lihaliikkeille, itsemyyjille, maanviljelijöille, viinitiloille... ja kaikille, jotka tarvitsevat tarkkoja lämpötiloja ja jatkuvaa ilmankosteutta (ilmasto) tuotteidensa kypsyttämiseen. Makkarat ja lihatuotteet täydellisessä laadussa optimaalisen ilmasto-olosuhteen ansiosta. Säästä jopa 50 % aikaa...
Portfolio (10)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play