Ranska, LA ROCHETTE
...Valmistamme suurta kunnioitusta vanhan ajan makkaroiden ja kuivattujen makkaroiden perinteelle: luonnollinen suoli, tuore liha, ilman väriaineita, gluteeniton ja ilman lisättyjä nitriittejä.
Portfolio (1)
Italia, Albino
...Tuotteemme nahkateollisuudelle on kehitetty parantamaan nahkatuotteiden laatua ja kestoa. Tarjoamme valikoiman ratkaisuja, jotka sisältävät maaleja, musteita ja liimoja, kaikki suunniteltu täyttämään nahkateollisuuden erityistarpeet. Tuotteidemme avulla nahkatehtaat voivat saavuttaa korkealaatuisia viimeistelyjä, jotka kestävät kulutusta ja säilyttävät halutun ulkonäön.
Portfolio (38)
Belgia, Lokeren
...Lampaan sisäelimistä käsitellään pääasiassa ohutsuolia. Lampaan suolisto sopii erinomaisesti seuraaville makkaratyypeille: - Frankfurter - Pienet mustat ja valkoiset verimakkarat (alkupaloina) - Bratwurst (tuore paistomakkara) - Grillimakkara - Chipolata - Merguez A-laatu (kestävä kypsennettäessä) on täydellinen Frankfurtereille, Wienereille (Itävallan makkarat) ja Bockwurstille. AB-, B- ja BC...
Vastaavat tuotteet
Lampaat
Lampaat
Muut tuotteet
Eco:sta
Eco:sta
Portfolio (6)
Turkki, Istanbul
...Valmistamme ja toimitamme korkealaatuisia APET / PET / PP / PS muovikalvoja (levyjä) erityistarpeiden ja vaatimusten täyttämiseksi. APET / PET / PP / PS kalvojamme (levyjä) käytetään monenlaisissa sovelluksissa, mukaan lukien elintarvike- ja ei-elintarvikepakkaus, alipainemuovaus ja laatikot. APET / PET / PP / PS kalvo/levy valmiille aterioille, pastarasiat, voileipäpakkaukset, makkarat ja...
Portfolio (288)
Ranska, Nîmes
France Collectivités, joka sijaitsee lähellä Nîmesiä, on erikoistunut kaupunkikalusteisiin sekä kalusteisiin kunnille ja yrityksille. Tiimillämme on yli 10 vuoden kokemus kunnista, kunnallisyhteisöistä, julkisista ja yksityisistä hallinnoista, yhdistyksistä, kouluista, oppilaitoksista, vanhainkodeista sekä julkisista töistä ja viheralueista. Tarjoamme kattavan valikoiman ulkotilojen kalusteita (ju...
Portfolio (1099)
Ranska, Saint-André-Le-Puy
Tuoteperhe, joka on valmistettu puhtaimmassa vuoristohenkisessä perinteessä. Parhaista lihapalasta valmistettu Grande Tradition -tuotevalikoimamme on Batistoun osaamisen ydin. KINKUT Kinkkumme ovat peräisin yksinomaan tiukasti valituista ranskalaisista sioista ja ne perustuvat niin sanottuun "Parma"-pyöreään leikkuutapaan. Kohtuullisesti suolattuja ja käsin kuivatulla suolalla hierottuja, ne ku...
Portfolio (2)
...Tarjoamme sinulle uuden välipalikonseptin. Ne ovat nopeita ja helppoja valmistaa, täydellisiä naposteltaviksi. Voit nauttia niitä missä tahansa: kotona, työssä tai ulkona.
Portfolio (9)
Italia, Castellamare
...Kypsytetyt lihat, joissa on aito ja hienostunut maku, tekevät jokaisesta yhteisestä hetkestä tilaisuuden nauttia italialaista laatua. Tiukasti maustetut lihat ja makkarat mahdollisimman luonnollisella tavalla. Terveellisiä ja yksinkertaisia elementtejä, joiden avulla voi löytää uudelleen vanhojen maalaistapojen ja maamme makuja.
Portfolio (26)
Espanja, Granollers
...Tarjotaan: Kerillä tai putkessa (Jäykkä tai joustava). Laatu: AAB, AB tai A. Pituus: 80m ja 90m. Se on ihanteellinen tuoreiden ja kypsytettyjen makkaroiden valmistukseen pienillä halkaisijoilla: Frankfurt, makkara, chistorra. Saatavilla on kahta pituutta kaikissa mitoissa (45 ja 80 metriä) MITAT 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portfolio (6)
...Syötävä, cabanoon, keitetty ja savustettu chorizo, puoliksi savustettu (frankfurterit ja hodarit, Strasbourg-makkarat; cervelas; musta tai valkoinen butifarra), pehmeä puraisu kuin luonnollisessa suolessa.
Ranska, Puget-Sur-Argens
Olemme elintarvikkeiden hankintakeskus, joka tarjoaa kuivia, tuoreita ja pakastettuja tuotteita, sekä erikoistunut 24 tunnin ateriapakettien "Meal Ready to Eat" - MRE suunnitteluun ja tuotantoon, sotilaallisiin ja humanitaarisiin tarkoituksiin. Tarjontamme on erittäin monipuolinen, pystymme toimittamaan suuria määriä niin pakastettua kanaa, kasviöljyä, tomaattisosetta, säilykelihaa ja -kana, säil...
Portfolio (8)
...Nyt se on se siunattu alue Po-joen alavalla Parmassa, joka tekee culatellosta ainutlaatuisen mestariteoksen. Kylmät ja sumuiset talvet, kevätsateet, polttava ja kostea kesä, ja viipale on syvän punainen, sillä on tuoksu, joka muistuttaa orvokkia ja kosteaa ruohoa, maku on runsas, makeus on vahva ja puhdas. Lopuksi Podere Bottone -kypsyttämömme kellareissa Bussetossa, vähintään 12 kuukauden jälkeen, mutta kellarin ja kausivaihteluiden mukaan jopa 16-18 kuukautta, ne ovat täydellisiä.
Portfolio (10)
Belgia, Bruxelles
... kotikeittiöihin. Sen käytännöllinen pakkaus varmistaa helpon käsittelyn ja optimaalisen säilyvyyden. Olitpa sitten ammattilaiskokki tai harrastelija, tämä saucisson on välttämätön valinta laadukkaisiin kulinaarisiin tuloksiin.
Portfolio (26)
...Tuotekuvaus: Emakon suoli, jossa on suuri halkaisija Alkuperä: Espanja Laatu: A. Kiinteä koostumus, ilman rasvajäämiä, ilman reikiä ja ilman epäsäännöllisyyksiä. Halkaisijat: -/34 to 40/+ • ICP Net | 3 kimpun. • ICP putkessa | 2 tai 3 kimpun. Luonnollinen kuori valmiina täytettäväksi. Lisää tuottavuuttasi ja säästä aikaa putkitetuilla kuorillamme. Pakkaus: • Ämpäri: 5 L ja 15 L. • Tynnyri: 100 L ja 200 L.
Vastaavat tuotteet
Emakkohäntä
Emakkohäntä
Portfolio (1)
...Spicefit Yrttejä ja mausteita ympäri maailmaa, jotka antavat ruokalajeillesi ainutlaatuisen maun.
Portfolio (19)
...SEMIARTISAN SALUMI: TUORE JA KYPSYTETTY MAUSTE, RAAKA PROSCIUTTO, NDUJA, MAKEA JA MAUSTEINEN SPIANATA, COPPA, CAPOCOLLO.
Portfolio (9)
...Tuotettu parhaista tuoreista kupuista, maustettuna vanhalla reseptillä, jonka on jättänyt isoisä Nazzareno, josta se saa nimensä. Aito ja unohtumaton maku. Keskimääräinen paino kg. 1.500 Saatavilla myös puolikkaana sv, viehättävän mainoskyltin kanssa, joka sopii joulupakkauksiinne.
Portfolio (7)
Espanja, Cuarte De Huerva
... koskee vain iberialaisen sian kasvatusta, joka saa laiduntaa vapaasti vähintään neljän kuukauden ajan, yleensä lokakuusta helmikuuhun), se syö tammenterhoja (espanjaksi las bellotas). Cinco Jotas -merkin puhdas lomo erottuu kevyellä mausteisella ja savuisella jälkimaultaan. Nettopaino: 450 g / 900 g Esittely: vakuumipakattu lomo, alkuperäisessä kartonkisylinterissä.
Portfolio (10)
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Paino 0,6 kg Ainesosat: Sianliha, Suola, Dekstroosi, Luonnolliset aromit, Mausteet, Antioksidantit, E301, Säilöntäaineet, E252 Ravintoarvot ja energiasisältö 100 grammaa tuotetta kohden Energiasisältö 278 kcal 1158 kJ Rasvat 20,1 g joista tyydyttyneitä rasvoja 6,9 g Hiilihydraatit 1,2 g joista sokereita 1,1 g Proteiinit 24 g ravintokuitu 0,02 g suola 4,7...
Portfolio (9)
Valmistamme iberialaisia kinkkuja, kuten bellota, cebo de campo ja cebo, sekä iberialaisia paloja. Olemme tuoreiden ja pakastettujen iberialaisten sianlihojen myyntipiste. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... teemme teurastuksia lähes koko vuoden. Suora myynti tehtaasta loppukäyttäjälle ja ammattilaisille tukkumyyntinä. Toimitamme koko EU:n alueelle. Jakaamme myös tyypillisiä tuot...
Portfolio (7)
Ranska, La Jaille Yvon
...MCÖ-soijaproteiinimme on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuus hyödyntää asiantuntemustamme, mutta myös jakamaan kanssasi luomuksemme ja reseptiehdotuksemme suoraan valmistuskeittiöstämme. Ainesosat: Ranskalainen luomusoija Vesi Luonnolliset aromit Valmistusmenetelmä: Paistaminen 3-4 minuuttia. Välittömään kulutukseen: Paista mieluiten öljyssä (kattilassa, jossa on 3-4 cm öljyä) kunnes...
Portfolio (5)
Ranska, Auros
... kaikkien kuivatuotteidemme kanssa Maison de la PLV:n ja hintalappuja, jotka korostavat käsityövalmistustemme laktoosittomuutta ja gluteenittomuutta. Meitä on kuusi henkilöä valmistuksessa, työskentelemme perinteisesti.
Portfolio (31)
Ranska, Rungis Cedex
...EUROVOLAILLES on italialaisen kinkun tukkumyyjä Rungisin markkinoilla. EUROVOLAILLES on erikoistunut Parma-kinkkuun ja San Daniele -kinkkuun Rungisissa. Italialaisen kinkun tukkumyynti Rungisin markkinoilla, raaka kinkku.
Portfolio (24)
Italia, Treviso
...Naudan reisistä saadaan sisäfileen sydän, arvokas ja laadukas leikkuuosa. Huolellisella käsittelyllä ja kuivalla, ilmavalla kypsyttämisellä saadaan aikaan vähärasvainen, murea ja herkullinen tuote. Paino: noin 1,60 kg Ainesosat: Italialainen halal-naudanliha, suola, mausteet, E252. Ominaisuudet: laktoositon ja ilman muita maitotuotteita, gluteeniton ja ei GMO. Pakkaus: alipainepakattu...
Portfolio (5)
Ranska, Carquefou
...Maison Quillardin catering-reseptit tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja perheruokailuun: kokonainen tai puolikas possu (20 tai 10 henkilöä), paistettuna vihanneksilla ja sisäfileellä, joka on tarjoiltu Port-viinikastikkeen kanssa. Se on myös saatavilla reiden ja fileen muodossa (6 tai 8 henkilöä).
Ranska, Lyon
...Fileetimme kuivataan 3 kuukautta ja hierotaan AOP Espelette-pippurilla, joka on vakiovaruste kaikilla etelä-lännen alkupalalautasilla.
Portfolio (40)
Saksa, Horb
...Lampaan, naudan, vasikan, kalkkunan ja kanan lihan myynti sekä oman teurastuksen liha- ja makkaratuotteiden tuotanto.
Vastaavat tuotteet
Lihapuoti Myynti
Lihapuoti Myynti
Portfolio (1)
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale on sian poskesta valmistettu leikkele. Lihaa hierotaan suolalla noin viisi päivää. Mustapippuri ja chili lisätään, ja liha maustetaan rosmariinilla ja salvialla, jotta siitä tulee entistä maukkaampaa. Kypsymisaika, joka vaihtelee 60:stä 90 päivään, tapahtuu optimaalisissa ilmasto- ja kosteusolosuhteissa. Sitä käytetään keittiössä monissa resepteissä ja kastikkeissa: pasta alla carbonara, gricia ja amatriciana mainitakseni tunnetuimmat.
Portfolio (10)
Espanja, Alcobendas
Italia, Codogno
...Felino-salami on herkullinen lihatuote, joka valmistetaan sianlihasta. Se saa nimensä alkuperäpaikastaan, joka on kunta Parmassa. Felino-salamissa on korkeammat proteiinipitoisuudet ja vähemmän rasvaa verrattuna muihin samankaltaisiin salameihin. Perinteisesti se leikataan vinosti, jolloin syntyy soikeita viipaleita, joiden pituus on noin kaksinkertainen salamin halkaisijaan verrattuna.
Portfolio (4)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play