Alankomaat, Oss
Japanilainen ravintola Tanuki keskittyy laatuun ja valmistaa herkullisimmat sushi- ja teppanyaki-annokset puhtaimmista raaka-aineista. Illallinen Japanilaisessa ravintolassa Tanuki Oss on elämys monella tapaa. Asiakkaisiin kiinnitetään huomiota niin kirjaimellisesti kuin Japanilaisessa ravintolassa Tanuki. Tässä kokki ja hänen tiiminsä ovat suoraan teidän vieressänne grillauspannujen äärellä ja...
Belgia, Gent
... teknologinen innovaatio ja huipputason design voivat saada kunnian paikan kulinaarisessa asiantuntemuksessa. Vastataksemme yhä kasvaviin vaatimuksiin asiakkailta, jotka etsivät erinomaisuutta, La Cornue tarjoaa keittolaitteiden lisäksi myös yleistä keittiösuunnittelua, joka sai nimekseen Architecture Culinaire. Tämä ainutlaatuinen tarjonta yhdistää ei vain keittolevyt, vaan myös huonekalut, ilmanvaihdon, jääkaapit, viinikellarit ja keittiövälineet; kaiken, mitä vaativa harrastelija kokki voi unelmoida.
Belgia, Oudenaarde
..."Rauhan keidas"… Tämä äärimmäisen viehättävä ja vieraanvarainen charmihotelli sijaitsee idyllisesti Flanderin Ardennien juurella, ja se on epäilemättä ihanteellinen tukikohta pyöräily- ja vaelluslomillesi tai liikematkoillesi! Tervetuloa nuoret ja vanhat, amatöörit ja monet ammattilaispyöräilijät legendaarisen… "Flanderin kierroksen" varjoon! Teemallisessa ravintolassamme, jossa on kodikas maalaistunnelma, voit nauttia kokki & grillimestari Adriaticon tarjoamista herkuista, jotka hurmaavat yksinkertaisuudellaan ja laadullaan, ja näin ollen valloittavat jokaisen maun.
Monaco, Monaco
... kehityksen. Aivan kuten hyvä kokki gastronomiassa, tämä kahvin paahtomenetelmä on suoraan vastuussa laadusta ja aromikkompleksisuudesta, jonka löydät jokaisesta kupista poikkeuksellisia reseptejämme! Olemme valinneet "erillisen paahtamisen" ja "hitaan paahtamisen" menetelmät.
Belgia, Hamont
Van Zon, vuodesta 1964 johtava toimija ravintola-alalla. Aidosti perheyritys, joka välittää työntekijöistään, huomioi toimittajat ja kunnioittaa asiakkaita. Tarjoamalla ravintola-alalle palvelua seitsemänä päivänä viikossa ja tuomalla valikoiman, johon jokainen kokki voi samaistua ja erottua, pyrimme luomaan kestävän yhteistyön asiakkaidemme kanssa. Lisäksi pidämme asiakkaamme mielellämme ajan tasalla uusista trendeistä demojen, työpajojen ja infotilaisuuksien kautta. Kun astut Van Zoniin, tunnet olosi tervetulleeksi. Maistat perhesiteen, autamme sinua eteenpäin hymyllä.
Italia, Roma
Ravintola Sandalia syntyi halusta luoda uusi makutaso, joka perustuu täysin tuoreeseen kalakeittiöön, jossa erityistä huomiota kiinnitetään parhaiden raaka-aineiden huolelliseen valintaan, jonka on henkilökohtaisesti valinnut kokki Vitalia Scano. Käytämme varmasti alkuperältään tunnettuja tuotteita, jotka saapuvat päivittäin tuoreina ravintolaan, ja niitä käytetään upeiden annosten valmistamiseen...
Belgia, Libramont-Chevigny
Pieni, tyypillinen ardennialainen majatalo sijaitsee Ardennien keskellä, 4 km päässä Saint-Hubertista ja 7 km Libramontista. Tulette löytämään makuja paikallisesta keittiöstämme, jonka on erityisesti valmistanut kokki. Vuodesta 2010 olemme erityisesti toivottaneet tervetulleiksi ratsastajat ja heidän hevosensa vaelluksensa aikana: hevosille on käytettävissä 7 karsinaa ja 7 tarhaa. Mahdollisuus...
Belgia, Dinant
..."Crétias"-hotellin maksimikapasiteetti on 32 henkilöä. Hotellissa on 11 erityisen mukavaa huonetta, jotka ansaitsevat 3 tähteään. Uudet standardit. Jokaisessa huoneessa on kylpyhuone, oma wc, televisio ja puhelin. Huoneista avautuu näkymä puistoon, puutarhaan tai maalaismaisemaan, joka on niin viehättävä. Ravintolassa, jonka kapasiteetti on 35 asiakaspaikkaa, tarjoillaan hienoja ranskalaisen keittiön erikoisuuksia, jotka on valmistettu parhaista paikallisista tuotteista, jotka kokki on huolellisesti valinnut markkinoilta.
Alankomaat, Hippolytushoef
Kroonkeukens Keittiö, joka vihdoin vastaa täysin kaikkia henkilökohtaisia toiveitasi, riippumatta siitä, millainen kokki olet. Nyt Kroonkeukens Hippolytushoefissa tarjoaa kaikille tämän mahdollisuuden. Kroonkeukens tarjoaa joustavuutta ja toimittaa edullista laatua, jossa asiakkaan toiveet ovat aina etusijalla. Uuden keittiön toimittamisesta ja asentamisesta nykyisen keittiön remontointiin ja modernisointiin. Vankasta neuvonnasta esimerkiksi hanojen tai kahvojen vaihtamiseen tai uusien keittiölaitteiden asentamiseen. Kroonkeukensissa se on mahdollista.
Saksa, Hamburg
...paella live -kokki, paellakokit Hampurissa. Herkullisia paelloja ja tapas-annoksia Hampurissa ja Pohjois-Saksassa: - vain Pedros Paellassa - Vieraile sivustollamme: www.pedros-paella.de Odotamme innolla teitä. Pedro...
Italia, Montesano Sulla Marcellana
...joille äiti on paras kokki ja perinne paras inspiraatio. Siksi heidän öljyssä säilötyissä boccaceissa löydät Cilenton paikallistuotteita, jotka on valmistettu Välimeren ruokavalion reseptien mukaan. Heidän Campanian paikallistuotteensa, jotka on säilötty öljyyn, etikkaan ja suolaliemeen, ovat erikoisuuksia, joiden maku on hienostunut, mutta joita voi nauttia ilman muodollisuuksia. Hillot, kastikkeet...
Yhdistynyt kuningaskunta, Brentwood
...Tuoreena valmistettuna alusta alkaen maailmanluokan kokkitiimimme toimesta, jota johtaa pääkokki Stephen Gomes (2 AA Rosette) ja Michelin-kokki David, toteutettuna erinomaisella asiakaspalvelutiimillä. Ravintola on varustettu à la carte -ruokailua varten sekä katu-ruokailua Al Fresco -tyyliin, tutustu ruokalistoihimme. Huolellisesti valitut premium-aineet, jotka hankitaan paikallisesti päivittäin...
Ranska, Nancy
... ruokavalokuvanne menuillenne, verkkosivustoillenne ja reseptikirjojen julkaisuillenne. Sillä kaunis kuva nautitaan silmillä! Teen kaikki ruokavalokuvanne ympäri Ranskaa. Olitpa tähdellä varustettu kokki, pieni ravintoloitsija tai suuri brändi, tulen tapaamaan teitä tuomaan esiin kauneimmat gastronomiset luomuksenne. Keittiössä kuva, valokuvaus on erityisen tärkeää, sillä se on se, mitä asiakkaasi näkee ennen kuin maistaa luomuksianne. Valokuvieni on puhuttava puolestanne!
Saksa, Karlsfeld
... nimeltä "Cafe Karl", jossa on oma kokki, josta ei vain työntekijät saa tuoreita ideoita. Brändin johtamisen ja brändiviestinnän tehokkaaksi toteuttamiseksi Proxenos yhdistää erikoistuneet yksiköt strategian, yritysdesignin, digitaalisen, sisällön markkinoinnin ja oman elokuvatuotannon Workflow Filmsin alle, jolloin kaikki keskeiset osaamisalueet ovat saman katon alla. Sloganin "VIRTUAALISESTI...
Yhdistynyt kuningaskunta, Lymm
Kohteet, Catering, kokki, julkkis, julkkiskokit, tapahtumakohteet, tapahtumat, media-agentuuri, hallintotoimisto, ruoka, julkkiskokki, varaa julkkiskokki, julkkiskokit Isossa-Britanniassa, kokin työt, kokkiradio, radio, markkinointi, PR,...
Meiltä löydät kauneimmat kokki- ja tarjoilijapuserot ja -housut: paidat, solmiot, perhoskravatit, polo-paidat, t-paidat, essut, lippikset, jalkineet; pizzoille, leipureille, kondiittoreille, gastronomille, teurastajille, leikkelemyyjille. Laaja valikoima essuja kotitalousapulaisille, avustajille, opettajille, myyjille, kosmetologeille, kampaajille, sairaanhoitajille, avustajille...
Ranska, Faches Thumesnil
...Sijaitsee 2 km päässä Lille Lesquinin lentokentältä, 5 minuutin päässä Lillen keskustasta, L'Escale des Gourmets tarjoaa noin tusinan verran mukautuvia huoneita. Ravintolamme, jota johtaa kokki Alain Gruson, tarjoaa täydellisen ruokalistan liiketapaamisiin, juhliin (kaste, ristiäiset, syntymäpäivä...) sekä seminaareihin. Tilat on varustettu kaikilla tarvittavilla välineillä työkokouksiinne, sillä niissä on wifi ja videotykit.
Ranska, FONTAINE DE VAUCLUSE
Käsityöyritys, jonka päätoiminta on Provencen erikoisherkkujen valmistaminen levitteinä aperitiiville (tapenade, tians, pistous…) ja kypsennettyjen mausteiden (sipulihilloke, viikunahilloke, provencelaiset sinapit…) valmistaminen. Ensisijaisena tavoitteena on raaka-aineiden valinta, laatu ja maku. Yan Bosc, ammatiltaan kokki isältä pojalle (18 vuotta gastronomista ravintola-alalla), noudattaa Provencen perinteitä, mutta rakastaa myös luoda uusia tuotteita sekä pakkausratkaisuja. Tämän vuoden uutuus syntyi yhdistämällä levitteemme ja perinteinen ...
Belgia, Temse
Horeca-kompleksi De RIETGORS on avannut ovensa jälleen. Sekä ravintola, juhlasali että hotelli on täysin kunnostettu. Uusina yrittäjinä haluamme tehdä uuden liiketoimintamme tunnetuksi. Viikonloppualueen De Rietgors sisäpihalla vallitsee jälleen miellyttävä vilinä. Keittiötiimimme työskentelee rakkaudella alaa kohtaan ja pyrkii joka päivä täydellisyyteen. Kokki saa inspiraationsa kaikilta...
Luxemburg, Vianden
... erinomaisesta paikallisesta ruoasta, joka on täynnä makua ja mielikuvitusta, sekä maistella Luxemburgin alueen erikoisuuksia. OLUTTUPA: Oluttupa tarjoaa perinteisiä ruokia, joita valmistaa kokki, kuten Ardennin kinkkua tai valkoviinissä keitettyjä simpukoita, jotka ovat hänen erikoisuuksiaan. KAHVILA: Kahvilassa on valikoima paikallisia tuotteita, kuten Ardennin kinkkua ja putkia sekä laaja valikoima juustoja ja leikkeleitä.
Espanja, Madrid
Antociano on yritys, joka on erikoistunut tapahtumien ja gastronomisten aktiviteettien järjestämiseen. MEIDÄN PALVELUALUEEMME - GASTRONOMISET AKTIVITEETIT: maistelutyöpajat, ruoanlaitto, pelit, yhdistelmät... - GASTRONOMISET TAPAHTUMAT: esitykset, messut ja markkinat, kansanjuhlat... - GASTRONOMINEN TURISMI: kaupunkikierrokset ja maaseutumatkat, maaseutumajoitukset... - KATTAMINEN: teemat, yhteisöille, juhlat, kokki kotona... - RATKAISUT 5 AISTILLA: kannustimet, gastronominen markkinointi, viestintä...
Belgia, Dinant
Kokki, joka on erikoistunut perinteisiin romanialaisiin resepteihin.
Espanja, El Quintanarejo (vinuesa)
... Vauvan sängyt Meillä on kaksi vauvan sänkyä asiakkaidemme käytettävissä. Kokkipalvelu Quinta San Jorge tarjoaa mahdollisuuden tilata kokki, jotta vierailunne taloissamme olisi mukavampaa. Jos haluatte tilata näitä palveluja, ottakaa meihin yhteyttä saadaksenne lisätietoja.
Belgia, Antwerpen
Tarvitsetko ruokarekkaa? Pasado Catering tulee luoksesi! Pasado Foodtruck Catering ja Palvelut. Kokki kotiisi yksityistilaisuuteesi tai yritysjuhliisi. Retro ruokarekkaamme tuo tunnelmaa tapahtumaasi. Pasado tuo maailman keittiön luoksesi kymmenien yhden pannun ruokien valikoimalla.
Green Kow, belgialainen yritys, tekee todellisen eurooppalaisen ensiesityksen tarjoamalla tuotteita, jotka sisältävät hyönteisiä (ténébrion) ja joita myydään luontaistuotekaupoissa. Tuotteidemme reseptit on luonut belgialainen 2 tähden kokki San Degeimbre: 2 suolaista levitettä, porkkana-ténébrion ja tomaatti-ténébrion (pastöroitu). 2 levitettävää suklaata: tumma suklaa-ténébrion ja maitosuklaa-ténébrion.
... juhlapalveluihin. Löydä sopiva kokki, missä tahansa olet Saksassa. Erityisesti kiireellisiin tarpeisiin keittiöpäällikön, kokin tai grillikokin sijaiseksi vuokralaiskokkitoimistomme on erinomainen vaihtoehto. Olipa kyseessä Chef de Partie tai Sous Chef, tarjoamme huippukokkeja koko Saksassa. Löydämme myös teille ja tiimillenne parhaan vuokralaiskokin!
Yhdistynyt kuningaskunta, Cardiff
...Cardiffin hienoin bistrotyylinen ravintola, joka tarjoaa aamiaista, brunssia ja illallisia sekä viinejä, giniä, cocktaileja ja kahvia rentouttavassa ja tervetulleessa ympäristössä. JENU:ssa on kyse kohtuuhintaisesta à la carte -ruokailusta maanläheisessä, lämpimässä ja rentouttavassa tunnelmassa. Pääkokki 'Kokki Ramsey' tuo syvyyttä ja luovuutta kaikkiin herkullisiin ruokalistoihimme...
...Monet ranskalaiset haluavat avata oman ravintolan. Unelma, joka voi joskus muuttua painajaiseksi, jos seikkailuun lähtee sokeasti. Ravintola-ala ei ole helppo ammatti. Monia vaikeuksia voi ilmetä, kuten tunnetussa televisio-ohjelmassa "painajainen keittiössä" tähdittämässä Michelin-tähden saanut kokki Philippe ETCHEBEST, joka esitetään kanavalla M6. Siksi on tärkeää tutkia projekti tarkasti...
Espanja, Fuengirola
Restaurante los Enebros on Fuengirolassa, Jesús Santos Rein -kadulla sijaitseva ravintola, joka tarjoaa autoruokaa. Rauhallinen ympäristö, jossa voit nauttia herkullisista annoksista, joita on valmistanut kokki Juan Rondón ja Restaurante los Enebrosin tiimi. Annosvalikoimasta löytyy suuri määrä lihaa, kalaa ja alkuperäisiä alkupaloja, jotka on valmistettu tuoreista raaka-aineista, ostettu samana...
Ravintolat Amalfin rannikolla, erikoisuudet liha- ja kalagrillissä, syö hyvin, maksa vähän. Vuodesta 1994 lähtien Ristorante Pizzeria Antico Mulino Vietri sul Maressa, viehättävässä paikassa Amalfin rannikolla, on tarjonnut asiakkailleen tyypillisiä liha- ja kalaruokia grillissä, mestarillisesti valmistettuna kokki Antonio Carmandon toimesta, tiukimpien merimiesperinteiden mukaan, jotka ovat...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play