Bertelli Formaggi S.r.l., joka on ollut markkinoilla neljässä sukupolvessa, tarjoaa erinomaisia kypsytettyjä ja tuoreita juustoja. Olemme monien eurooppalaisten yritysten luotettava kumppani, joka toimittaa paitsi 12 kuukauden ja 60 kuukauden kypsytettyä "Parmigiano Reggiano", myös perinteisiä italialaisia vuohen- ja lampaanjuustoja. Olemme myös tyypillisten leikkeleiden, kuten "salame", "fiocchet...
Portfolio (54)
Italia, Radicofani
...Se on juusto, joka on valmistettu lampaanmaidosta noin 30/32 °C lämpötilassa. Tämän tyyppisellä käsittelyllä saadaan aikaan valkoinen, hieman mureneva pecorino, jonka maku on kuiva ja hienovarainen. Tuotantoa on suunniteltu kahdessa koossa: yksi noin 1,450 kg:n kulhojuustona ja toinen noin 1,900 kg:n suoraan muotoiltuna. Ennen kaupallistamista se käsitellään mustalla plastikoatilla kuoren päällä. Kypsytys kestää noin 60/70 päivää.
Portfolio (48)
Belgia, Celles
Rochefortin juustojen ja voin valmistaja. Yrityksemme pakkaa "extra"-laatuista maitotuotetta. Ne pakataan noudattaen tiukimpia hygieniavaatimuksia! Valitsemme parhaat alueelliset, kansalliset ja eurooppalaiset voit ja huolehdimme niiden pakkaamisesta yli 200 pakkauksessa ja 14 eri koossa. Voitehdas, joka on erikoistunut voin pakkaamiseen, sijaitsee Houyetin kunnassa, kun taas juustotehdas, jossa j...
Portfolio (47)
...Iberialainen juusto on puristettua juustoa, joka valmistetaan kolmen maidon seoksesta (lehmä, lammas ja vuohi). Se on suosituin juusto Espanjassa, ja sen osalta noudatetaan 4. kohdassa esitettyjä suhteita, jotka on määritelty liitteessä I kuninkaallisessa asetuksessa 262/2011, 28. helmikuuta, jossa hyväksytään laatuvaatimukset juustoille ja sulatetuille juustoille. Kaiken juuston, jota myydään nimellä "Iberialainen", on oltava valmistettu tuoreesta maidosta seuraavissa suhteissa: enintään 50 % lehmänmaitoa, vähintään 15 % vuohenmaitoa ja vähintään 15 % lampaanmaitoa.
Portfolio (2)
Italia, Noci
...Caciocavallo on puolikypsä juusto, joka on valmistettu yksinomaan lehmänmaidosta ja muotoiltu perinteisesti käsin. Sen nimi "caciocavallo" juontaa juurensa siitä, että tätä tuotetta kypsytetään parina "hevosen selässä" puupalkkien päällä vähintään 45 päivän ajan. Se on intensiivisen keltainen, sillä on tahmea koostumus ja miellyttävä, hieman voimakas maku, joka on erinomainen nautittuna sellaisenaan tai leivän kanssa, myös grillattuna tai hyvän lasillisen apulialaisviinin kera.
Portfolio (10)
Espanja, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana puolikova artesano Mahón-Menorca D.O.P., valmistettu raakamaidosta ja 100 % luonnollisista ainesosista, ilman säilöntäaineita tai lisäaineita, ja kypsytetty mestarijuustontekijämme ja mestarijuuston kypsyttäjän toimesta. Aina kunnioittaen Menorcan saaren juustonvalmistusprosessia ja vuosituhansia kestäneitä kypsytystapoja. Kypsytetty 2–5 kuukautta, se on kiinteä, vaaleankeltainen juusto, jonka kuori on oranssi/ruskea, ja siinä on kehittyneitä maitomaisia makuja ja aromeja, joissa on tiettyjä vivahteita voista ja paahdetuista pähkinöistä, keskitason suussa kestävä.
Portfolio (3)
Italia, Dorgali
...Luonteenomainen juusto, joka on valmistettu yksinomaan kokonaisesta lampaanmaidosta, taaten voimakkaan ja hieman mausteisen maun, joka erottuu jokaisessa maistamisessa. Sen puolikypsä, tiivis ja puhtaan valkoinen massa on pakattu sylinterimäiseen muotoon, jossa on syötävä kuori, todistus muinaisesta taidosta ja huolellisesta yksityiskohtien huomioimisesta. Täydellinen antamaan tyylikästä ilmettä ruokiisi, yksinkertaisesta raastamisesta monimutkaisempien reseptien valmistamiseen.
Portfolio (10)
Liettua, Bajorai, Vilniaus R.
...Juusto, joka on tuotettu kahdella alueella, Friuli Venezia Giulia ja Veneto, lehmänmaidosta. Erottuu "vuorituotteena", sillä sen aromintensiteetti vaihtelee keskitasosta korkeaan kypsymisajan mukaan; tuore, vähintään 60 päivää, puolikypsä, vähintään 4 kuukautta, kypsä, vähintään 10 kuukautta ja ikääntynyt, vähintään 18 kuukautta. Kuori on ohut, sileä ja vaaleankeltainen, joka kovettuu ja tummuu...
Portfolio (10)
Italia, Squillace
... vientiä ulkomaille. Huipputuotteemme on edelleen PECORINO JUUSTO (tuore, puolikypsä ja kypsä), mutta meillä on myös muita tunnettuja tyypillisiä italialaisia tuotteita. Kaikki juustomme valmistetaan korkealaatuisesta ja aidosta maidosta.
Suositut maat tälle hakutermille