...Pähkinäkuivamakkara, yksi klassikoistamme!
Pähkinän rapsakkuuden ja makkaran pehmeyden yhdistelmä, todellinen voittajaduo!
Haluatko rapsakkuutta? Tämä makkara on juuri sinua varten, runsaasti kokonaisilla pähkinöillä täytetty.
Pieni +:
Pähkinäkuivamakkara sopii hyvin hedelmäisen tai makean valkoviinin kanssa, joka tuo esiin kaikki sen maut.
Ihana lisä juustotarjottimillesi!
Tuotenumero...
Tuoteperhe, joka on valmistettu puhtaimmassa vuoristohenkisessä perinteessä. Parhaista lihapalasta valmistettu Grande Tradition -tuotevalikoimamme on Batistoun osaamisen ydin.
KINKUT
Kinkkumme ovat peräisin yksinomaan tiukasti valituista ranskalaisista sioista ja ne perustuvat niin sanottuun "Parma"-pyöreään leikkuutapaan. Kohtuullisesti suolattuja ja käsin kuivatulla suolalla hierottuja, ne ku...
... kaikkien kuivatuotteidemme kanssa Maison de la PLV:n ja hintalappuja, jotka korostavat käsityövalmistustemme laktoosittomuutta ja gluteenittomuutta. Meitä on kuusi henkilöä valmistuksessa, työskentelemme perinteisesti.
...Valmistamme suurta kunnioitusta vanhan ajan makkaroiden ja kuivattujen makkaroiden perinteelle: luonnollinen suoli, tuore liha, ilman väriaineita, gluteeniton ja ilman lisättyjä nitriittejä.
Olemme elintarvikkeiden hankintakeskus, joka tarjoaa kuivia, tuoreita ja pakastettuja tuotteita, sekä erikoistunut 24 tunnin ateriapakettien "Meal Ready to Eat" - MRE suunnitteluun ja tuotantoon, sotilaallisiin ja humanitaarisiin tarkoituksiin.
Tarjontamme on erittäin monipuolinen, pystymme toimittamaan suuria määriä niin pakastettua kanaa, kasviöljyä, tomaattisosetta, säilykelihaa ja -kana, säil...
...210 grammaa puhdasta nautintoa jaettavaksi. Käsintehty metsäkaurisnakkeli, joka paljastaa alueen aitouden hienostuneiden puumaisien aromien ansiosta ja ilahduttaa kaikkia riistaliha-faneja. Tämä nakkeli on valmistettu metsäkauriin lihasta (70%) sekä Bigorren mustan sian lihasta ja rasvasta (30%).
...Haricots lingots alkuperä Ranskasta, ankankonfit (laadun vuoksi käytämme vain ankankinttua), sianliha jamakkara alkuperä Ranskasta, nahat, tomaatti, suola, pippuri, mausteet. SULFITEJA jälkiä.
KOKEN NEUVOT:
Aseta cassoulet saviastiaan niin, että makkarat jäävät näkyviin. Itse lisään siihen ½ lasillista vettä.
Anna sen paahtua uunissa samalla kun menen kellariini hakemaan Corbières- tai...
Teidän iloksenne Roger BODET, mestarimakkaravalmistaja, esittelee kaiken taitonsa ja asiantuntemuksensa laajan valikoiman kuivia makkaroita kautta. Luonnon suolistaan muotoillut makkarat asetetaan sitten kypsymissaliin, jossa niitä vähitellen nostetaan ihanteelliseen lämpötilaan, joka edistää makujen ja hyvien pinnan kukkien kehittymistä, mikä on tyypillistä hyvälle kuivalle makkaralle. Tämä on...
Olemme käsityöliha-alan valmistaja seitsemän sukupolven ajan. Meidän lihatuotteemme valmistetaan käsityönä joka viikko, jotta voimme taata tuotteidemme tuoreuden. Ilman säilöntäaineita tai väriaineita, ne tarjoavat alueemme makuja. Kuivattu lihatuote: härän makkara, rullattu rinta.....jne. Kypsennetyt lihatuotteet: päärynäjuusto, andouillettes, caillettes jne. Grillattavat: andouillettes, makkarat (chili, lampaan minttu, basilika jne.)...