Ranska, Carpentras
...Pähkinäkuivamakkara, yksi klassikoistamme! Pähkinän rapsakkuuden ja makkaran pehmeyden yhdistelmä, todellinen voittajaduo! Haluatko rapsakkuutta? Tämä makkara on juuri sinua varten, runsaasti kokonaisilla pähkinöillä täytetty. Pieni +: Pähkinäkuivamakkara sopii hyvin hedelmäisen tai makean valkoviinin kanssa, joka tuo esiin kaikki sen maut. Ihana lisä juustotarjottimillesi! Tuotenumero...
Portfolio (16)
Ranska, Auros
... kaikkien kuivatuotteidemme kanssa Maison de la PLV:n ja hintalappuja, jotka korostavat käsityövalmistustemme laktoosittomuutta ja gluteenittomuutta. Meitä on kuusi henkilöä valmistuksessa, työskentelemme perinteisesti.
Portfolio (31)
Ranska, Puget-Sur-Argens
Olemme elintarvikkeiden hankintakeskus, joka tarjoaa kuivia, tuoreita ja pakastettuja tuotteita, sekä erikoistunut 24 tunnin ateriapakettien "Meal Ready to Eat" - MRE suunnitteluun ja tuotantoon, sotilaallisiin ja humanitaarisiin tarkoituksiin. Tarjontamme on erittäin monipuolinen, pystymme toimittamaan suuria määriä niin pakastettua kanaa, kasviöljyä, tomaattisosetta, säilykelihaa ja -kana, säil...
Portfolio (8)
Ranska, LA ROCHETTE
...Valmistamme suurta kunnioitusta vanhan ajan makkaroiden ja kuivattujen makkaroiden perinteelle: luonnollinen suoli, tuore liha, ilman väriaineita, gluteeniton ja ilman lisättyjä nitriittejä.
Portfolio (1)
Ranska, Saint-André-Le-Puy
Tuoteperhe, joka on valmistettu puhtaimmassa vuoristohenkisessä perinteessä. Parhaista lihapalasta valmistettu Grande Tradition -tuotevalikoimamme on Batistoun osaamisen ydin. KINKUT Kinkkumme ovat peräisin yksinomaan tiukasti valituista ranskalaisista sioista ja ne perustuvat niin sanottuun "Parma"-pyöreään leikkuutapaan. Kohtuullisesti suolattuja ja käsin kuivatulla suolalla hierottuja, ne ku...
Portfolio (2)
Ranska, Saint-Etienne
Ranska, Lyon
...210 grammaa puhdasta nautintoa jaettavaksi. Käsintehty metsäkaurisnakkeli, joka paljastaa alueen aitouden hienostuneiden puumaisien aromien ansiosta ja ilahduttaa kaikkia riistaliha-faneja. Tämä nakkeli on valmistettu metsäkauriin lihasta (70%) sekä Bigorren mustan sian lihasta ja rasvasta (30%).
Portfolio (40)
Ranska, Castelnaudary
...Haricots lingots alkuperä Ranskasta, ankankonfit (laadun vuoksi käytämme vain ankankinttua), sianliha ja makkara alkuperä Ranskasta, nahat, tomaatti, suola, pippuri, mausteet. SULFITEJA jälkiä. KOKEN NEUVOT: Aseta cassoulet saviastiaan niin, että makkarat jäävät näkyviin. Itse lisään siihen ½ lasillista vettä. Anna sen paahtua uunissa samalla kun menen kellariini hakemaan Corbières- tai...
Portfolio (37)
Ranska, Pessac
...Makkarat, salamit, lonza, lampaan kinkku, vuohen kinkku, paikalliset erikoisuudet, guanciale, pancetta, raaka kinkku, coppa, Desulo kinkku, villisika, porcini-makkara, cannonau-salami, oliivi-salami...
Portfolio (8)
Ranska, Layrac
... tarpeisiinsa ja vaatimuksiinsa mukautettuja paloittelu tuotteita. Toimintatapamme antaa meille käsityöläisyrityksen joustavuuden, mikä on etu. Joita lihatuotteita: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Sauté de veau, Kylki Joita leikkeleitä: Maalaistyyppinen pate, Mustamakkara, Valkosipulimakkara, Chorizo, Toulousen makkara, Chipolatas, Merguez Marassén tuotteiden jäljitettävyys kattaa keinot, jotka on otettu käyttöön jokaisen tuotannon ja myynnin vaiheen seuraamiseksi, jotta voimme varmistaa hygieenisten olosuhteiden noudattamisen näiden vaiheiden aikana.
Ranska, Carquefou
... pekoni * Keitetty kylkipala Juhlaruoat: * Pateet: Ankanmaksapateet chanterelle-sienillä, porsaan poskipateet ankanmaksapaloilla chanterelle-sienillä, vasikan sydän pate morilleilla. * Vanhan ajan valkoinen verimakkara sienillä, maksalla, lohella, Saint-Jacques -simpukoilla Talvituotteet: * Vanhan ajan makkarat: Toulouse-makkara * Puolisuolatut: potka, rinta, olkapää * Vanhan ajan savustaminen...
Ranska, Montreuil Bellay
Teidän iloksenne Roger BODET, mestarimakkaravalmistaja, esittelee kaiken taitonsa ja asiantuntemuksensa laajan valikoiman kuivia makkaroita kautta. Luonnon suolistaan muotoillut makkarat asetetaan sitten kypsymissaliin, jossa niitä vähitellen nostetaan ihanteelliseen lämpötilaan, joka edistää makujen ja hyvien pinnan kukkien kehittymistä, mikä on tyypillistä hyvälle kuivalle makkaralle. Tämä on...
Ranska, Barbentane
Olemme käsityöliha-alan valmistaja seitsemän sukupolven ajan. Meidän lihatuotteemme valmistetaan käsityönä joka viikko, jotta voimme taata tuotteidemme tuoreuden. Ilman säilöntäaineita tai väriaineita, ne tarjoavat alueemme makuja. Kuivattu lihatuote: härän makkara, rullattu rinta.....jne. Kypsennetyt lihatuotteet: päärynäjuusto, andouillettes, caillettes jne. Grillattavat: andouillettes, makkarat (chili, lampaan minttu, basilika jne.)...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play