...Iberialainen Bellota -makkara duo, joka koostuu iberialaisesta Bellota -chorizosta ja iberialaisesta Bellota -salchichónista.
Sisältää 1 kpl Velita Iberico Bellota -chorizoa ja 1 kpl Velita Iberico Bellota -salchichónia.
Molemmat tuotteet ovat 100 % luonnollisia, ilman keinotekoisia lisäaineita, ja ne ovat kapeita ja erittäin ohuita.
Paino: 0,700 kg...
...Iberian Bellota -lihamme on syvän burgundinpunainen, jossa on helmiäisvalkoisia rasvavälejä, pehmeä ja samettinen rakenne, voimakas ja kestävä maku, sekä intensiivinen ja miellyttävä aromi. Hidas luonnollinen kuivausprosessi ja perheen kolmen sukupolven ajan käyttämä mausteseos, joka koostuu paprikasta ja luonnollisista mausteista, antavat Iberian Bellota -lihallemme vertaansa vailla olevan aromin.
...Tarjoamme sinulle uuden välipalikonseptin. Ne ovat nopeita ja helppoja valmistaa, täydellisiä naposteltaviksi. Voit nauttia niitä missä tahansa: kotona, työssä tai ulkona.
...Korkealaatuinen makkara, joka on valmistettu parhaista raaka-aineista, jalosta Iberian sianlihasta, jota on ruokittu luonnollisilla tuotteilla, kuten viljoilla ja yrteillä. Arvioitu paino per pala: 1 kg.
Paino: 0,4 kg...
...Tarjotaan: Kerillä tai putkessa (Jäykkä tai joustava).
Laatu: AAB, AB tai A.
Pituus: 80m ja 90m.
Se on ihanteellinen tuoreiden ja kypsytettyjen makkaroiden valmistukseen pienillä halkaisijoilla:
Frankfurt, makkara, chistorra.
Saatavilla on kahta pituutta kaikissa mitoissa (45 ja 80 metriä)
MITAT
18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
...Iberialainen lomo on tyypillinen espanjalainen makkara, joka muistuttaa vähärasvaista coppa-makkaraa, ja sen koostumus on hieno ja hieman mausteinen.
Cinco Jotas -merkin puhdas Bellota-lomo valmistetaan iberialaisen sian iliopsoas-lihaksesta, joka kasvatetaan puolivapaasti Iberian niemimaan laitumilla. Tänä aikana, joka tunnetaan nimellä "Montanera" (tämä on erityinen lihottamisvaihe, joka...
... asettaminen, täyttäminen, kuivaaminen ja kypsyttäminen.
Makkaroiden hyödyt
Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-siat tarjoavat meille lihaa.
Energia-arvo: 459 Kcal / 1920 KJ
Rasvat: 38.5 g
Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g
Hiilihydraatit: 2.1 g
Sokerit: 1.3 g
Proteiinit: 26 g
Suola: 1.2 g...
Olemme pieni perheyritys, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus, ja omistamme paljon aikaa tuotteidemme hoitamiseen ja hellimiseen sekä erinomaisen tuotteen tarjoamiseen asiakkaillemme. Iberico-tuotanto ja -valmistus. Guijuelon Iberico-makkaratja -kinkut. Iberico-kinkku. Guijuelon kinkku. Iberico-makkara. Guijuelon makkara. Tuore liha.
... viipaloitavaksi muotoiltuja kinkkuja ja paloja, kinkkupaloja, kinkkuja jne.). Valmistamme myös suolattuja lomoja sekä suolattuja ja kypsytettyjä lomo-päitä, ja muita makkara-tyyppejä, kuten secallona, salchichón pages, kypsytettyä longanizaa, fuet, kypsytettyä chorizoa, ja erilaisia tuoreita makkaroita (tuore longaniza, makkarat, tuore chorizo). Teemme viipaloituja tuotteita 100 gramman pakkauksissa kinkusta, palasta, suolatusta lomosta, suolatusta ja kypsytetystä lomo-päästä, chorizosta ja salchichónista. Kaikki tämä on nähtävissä verkkosivustollamme www.pjmayoral.com...