Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Iberialainen Bellota -makkara duo, joka koostuu iberialaisesta Bellota -chorizosta ja iberialaisesta Bellota -salchichónista. Sisältää 1 kpl Velita Iberico Bellota -chorizoa ja 1 kpl Velita Iberico Bellota -salchichónia. Molemmat tuotteet ovat 100 % luonnollisia, ilman keinotekoisia lisäaineita, ja ne ovat kapeita ja erittäin ohuita. Paino: 0,700 kg...
Portfolio (43)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
...AINEKSET: sianliha (89%), (alkuperä Espanja), vesi, suola, maitoproteiini, mausteet (sisältäen sinappia), dekstroosi, sokeri, stabilointiaineet (di- ja polyfosfaatteja), makuaine E621, antioksidantti (askorbiinihappo) ja säilöntäaine (natriumnitriitti). Luonnollisesti savustettu. Saattaa sisältää soijajäämiä.
Portfolio (28)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Iberian Bellota -lihamme on syvän burgundinpunainen, jossa on helmiäisvalkoisia rasvavälejä, pehmeä ja samettinen rakenne, voimakas ja kestävä maku, sekä intensiivinen ja miellyttävä aromi. Hidas luonnollinen kuivausprosessi ja perheen kolmen sukupolven ajan käyttämä mausteseos, joka koostuu paprikasta ja luonnollisista mausteista, antavat Iberian Bellota -lihallemme vertaansa vailla olevan aromin.
Portfolio (55)
Espanja, Granollers
...Tarjotaan: Kerillä tai putkessa (Jäykkä tai joustava). Laatu: AAB, AB tai A. Pituus: 80m ja 90m. Se on ihanteellinen tuoreiden ja kypsytettyjen makkaroiden valmistukseen pienillä halkaisijoilla: Frankfurt, makkara, chistorra. Saatavilla on kahta pituutta kaikissa mitoissa (45 ja 80 metriä) MITAT 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portfolio (6)
...Tarjoamme sinulle uuden välipalikonseptin. Ne ovat nopeita ja helppoja valmistaa, täydellisiä naposteltaviksi. Voit nauttia niitä missä tahansa: kotona, työssä tai ulkona.
Portfolio (9)
Espanja, Murcia
...Korkealaatuinen makkara, joka on valmistettu parhaista raaka-aineista, jalosta Iberian sianlihasta, jota on ruokittu luonnollisilla tuotteilla, kuten viljoilla ja yrteillä. Arvioitu paino per pala: 1 kg. Paino: 0,4 kg...
Portfolio (178)
Espanja, Cuarte De Huerva
...Iberialainen lomo on tyypillinen espanjalainen makkara, joka muistuttaa vähärasvaista coppa-makkaraa, ja sen koostumus on hieno ja hieman mausteinen. Cinco Jotas -merkin puhdas Bellota-lomo valmistetaan iberialaisen sian iliopsoas-lihaksesta, joka kasvatetaan puolivapaasti Iberian niemimaan laitumilla. Tänä aikana, joka tunnetaan nimellä "Montanera" (tämä on erityinen lihottamisvaihe, joka...
Portfolio (10)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
... asettaminen, täyttäminen, kuivaaminen ja kypsyttäminen. Makkaroiden hyödyt Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-siat tarjoavat meille lihaa. Energia-arvo: 459 Kcal / 1920 KJ Rasvat: 38.5 g Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g Hiilihydraatit: 2.1 g Sokerit: 1.3 g Proteiinit: 26 g Suola: 1.2 g...
Espanja, Peligros
...Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Longaniza fresca" tai "Salsicha fresca". Tuote soveltuu kaikenlaisiin lihoihin. Muoto: 4 kg:n pussi...
Espanja, Piedrahita-Ávila
Makkara- ja kinkkutehdas. Kinkut, luuttomat ja viipaloitu. Olkapäät, lanteet, makkarat ja Iberian sianliha.
Espanja, Lorca-Murcia
Käsityönä valmistettu, tuloksena Espanjan Levanten rikkaasta ja vanhasta makkaraperinteestä, teki näistä tuotteista viittauksen koko alueella.
Espanja, A Coruña
... valmistusohjeita. Näin ollen ne ansaitsevat asiakkaiden ja kuluttajien täydellisen luottamuksen. Tämän liiketoimintafilosofian ansiosta EMBUTIDOS OBRADOIRO on nykyään merkittävässä asemassa galicialaisten yritysten rankingissa alalla.
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Olemme pieni perheyritys, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus, ja omistamme paljon aikaa tuotteidemme hoitamiseen ja hellimiseen sekä erinomaisen tuotteen tarjoamiseen asiakkaillemme. Iberico-tuotanto ja -valmistus. Guijuelon Iberico-makkarat ja -kinkut. Iberico-kinkku. Guijuelon kinkku. Iberico-makkara. Guijuelon makkara. Tuore liha.
Espanja, Irura-Guipúzcoa
Espanja, Barbastro
... viipaloitavaksi muotoiltuja kinkkuja ja paloja, kinkkupaloja, kinkkuja jne.). Valmistamme myös suolattuja lomoja sekä suolattuja ja kypsytettyjä lomo-päitä, ja muita makkara-tyyppejä, kuten secallona, salchichón pages, kypsytettyä longanizaa, fuet, kypsytettyä chorizoa, ja erilaisia tuoreita makkaroita (tuore longaniza, makkarat, tuore chorizo). Teemme viipaloituja tuotteita 100 gramman pakkauksissa kinkusta, palasta, suolatusta lomosta, suolatusta ja kypsytetystä lomo-päästä, chorizosta ja salchichónista. Kaikki tämä on nähtävissä verkkosivustollamme www.pjmayoral.com...
Espanja, Motril-Granada
Espanja, GURB
PGI-merkinnällä varustettu makkaravalmistaja, joka sijaitsee Plana de Vicissä ja jolla on yli 100 vuoden kokemus alalta.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play