Ranska, Carpentras
...Pähkinäkuivamakkara, yksi klassikoistamme! Pähkinän rapsakkuuden ja makkaran pehmeyden yhdistelmä, todellinen voittajaduo! Haluatko rapsakkuutta? Tämä makkara on juuri sinua varten, runsaasti kokonaisilla pähkinöillä täytetty. Pieni +: Pähkinäkuivamakkara sopii hyvin hedelmäisen tai makean valkoviinin kanssa, joka tuo esiin kaikki sen maut. Ihana lisä juustotarjottimillesi! Tuotenumero...
Portfolio (16)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
...Iberialainen Bellota -makkara duo, joka koostuu iberialaisesta Bellota -chorizosta ja iberialaisesta Bellota -salchichónista. Sisältää 1 kpl Velita Iberico Bellota -chorizoa ja 1 kpl Velita Iberico Bellota -salchichónia. Molemmat tuotteet ovat 100 % luonnollisia, ilman keinotekoisia lisäaineita, ja ne ovat kapeita ja erittäin ohuita. Paino: 0,700 kg...
Portfolio (43)
Espanja, Montcada i Reixac-Barcelona
...AINEKSET: sianliha (89%), (alkuperä Espanja), vesi, suola, maitoproteiini, mausteet (sisältäen sinappia), dekstroosi, sokeri, stabilointiaineet (di- ja polyfosfaatteja), makuaine E621, antioksidantti (askorbiinihappo) ja säilöntäaine (natriumnitriitti). Luonnollisesti savustettu. Saattaa sisältää soijajäämiä.
Portfolio (28)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Iberian Bellota -lihamme on syvän burgundinpunainen, jossa on helmiäisvalkoisia rasvavälejä, pehmeä ja samettinen rakenne, voimakas ja kestävä maku, sekä intensiivinen ja miellyttävä aromi. Hidas luonnollinen kuivausprosessi ja perheen kolmen sukupolven ajan käyttämä mausteseos, joka koostuu paprikasta ja luonnollisista mausteista, antavat Iberian Bellota -lihallemme vertaansa vailla olevan aromin.
Portfolio (55)
...Tarjoamme sinulle uuden välipalikonseptin. Ne ovat nopeita ja helppoja valmistaa, täydellisiä naposteltaviksi. Voit nauttia niitä missä tahansa: kotona, työssä tai ulkona.
Portfolio (9)
Italia, Treviso
...PESO: 350 grammaa INGREDIENTTI: Italialaista halal-nautaa, suolaa, mausteita, chiliä, fenkolia, E252, E250. CARATTERISTICHE: laktoositon ja ilman muita maitotuotteita, gluteeniton ja ei GMO. CONFEZIONAMENTO: alipainepakattu, elintarvikemuovissa. SCADENZA: 6 kuukautta. CONSERVAZIONE: 4°C.
Portfolio (5)
Ranska, Saint-André-Le-Puy
Tuoteperhe, joka on valmistettu puhtaimmassa vuoristohenkisessä perinteessä. Parhaista lihapalasta valmistettu Grande Tradition -tuotevalikoimamme on Batistoun osaamisen ydin. KINKUT Kinkkumme ovat peräisin yksinomaan tiukasti valituista ranskalaisista sioista ja ne perustuvat niin sanottuun "Parma"-pyöreään leikkuutapaan. Kohtuullisesti suolattuja ja käsin kuivatulla suolalla hierottuja, ne ku...
Portfolio (2)
Ranska, Auros
... kaikkien kuivatuotteidemme kanssa Maison de la PLV:n ja hintalappuja, jotka korostavat käsityövalmistustemme laktoosittomuutta ja gluteenittomuutta. Meitä on kuusi henkilöä valmistuksessa, työskentelemme perinteisesti.
Portfolio (31)
Italia, Mesoraca
...Makkara on yksi suosituimmista lihatuotteista Italiassa, erityisesti Calabriassa, jossa se erottuu kirkkaan punaisesta väristään ja mausteisuudestaan. Se valmistetaan tiukasti sian olkapäästä ja pekonista, joihin lisätään rasvaa, kaikki hienonnetaan erikseen ja sitten sekoitetaan yhteen lisäämällä Calabrian lihatuotteille tyypillisiä mausteita, kuten pippuria, chilipippuria ja villifenkolia...
Portfolio (19)
Ranska, LA ROCHETTE
...Valmistamme suurta kunnioitusta vanhan ajan makkaroiden ja kuivattujen makkaroiden perinteelle: luonnollinen suoli, tuore liha, ilman väriaineita, gluteeniton ja ilman lisättyjä nitriittejä.
Portfolio (1)
Ranska, Puget-Sur-Argens
Olemme elintarvikkeiden hankintakeskus, joka tarjoaa kuivia, tuoreita ja pakastettuja tuotteita, sekä erikoistunut 24 tunnin ateriapakettien "Meal Ready to Eat" - MRE suunnitteluun ja tuotantoon, sotilaallisiin ja humanitaarisiin tarkoituksiin. Tarjontamme on erittäin monipuolinen, pystymme toimittamaan suuria määriä niin pakastettua kanaa, kasviöljyä, tomaattisosetta, säilykelihaa ja -kana, säil...
Portfolio (8)
Ranska, Saint-Etienne
Espanja, Murcia
...Korkealaatuinen makkara, joka on valmistettu parhaista raaka-aineista, jalosta Iberian sianlihasta, jota on ruokittu luonnollisilla tuotteilla, kuten viljoilla ja yrteillä. Arvioitu paino per pala: 1 kg. Paino: 0,4 kg...
Portfolio (178)
Saksa, Harsewinkel
OIKEIN HYVÄ KOLBASI – KANSSA TAI ILMAN LIHAA Me olemme Windau: Harsewinkelissä, Itä-Westfalenin sydämessä, tuotamme perinteisiä kinkkuja ja makkaraspesialiteetteja, jotka maistuvat yksinkertaisesti todella hyviltä – vuodesta 1976. Perheyrityksemme sydän on korkeasti koulutettu ja motivoitunut henkilöstömme tuotannossa, pakkaamisessa ja hallinnossa. Näin olemme huipputeknologinen yritys, joka men...
Portfolio (1)
Espanja, Granollers
...Tarjotaan: Kerillä tai putkessa (Jäykkä tai joustava). Laatu: AAB, AB tai A. Pituus: 80m ja 90m. Se on ihanteellinen tuoreiden ja kypsytettyjen makkaroiden valmistukseen pienillä halkaisijoilla: Frankfurt, makkara, chistorra. Saatavilla on kahta pituutta kaikissa mitoissa (45 ja 80 metriä) MITAT 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portfolio (6)
Espanja, Cuarte De Huerva
...Iberialainen lomo on tyypillinen espanjalainen makkara, joka muistuttaa vähärasvaista coppa-makkaraa, ja sen koostumus on hieno ja hieman mausteinen. Cinco Jotas -merkin puhdas Bellota-lomo valmistetaan iberialaisen sian iliopsoas-lihaksesta, joka kasvatetaan puolivapaasti Iberian niemimaan laitumilla. Tänä aikana, joka tunnetaan nimellä "Montanera" (tämä on erityinen lihottamisvaihe, joka...
Portfolio (10)
Saksa, Ssssss
Portfolio (1)
Ranska, Lyon
...210 grammaa puhdasta nautintoa jaettavaksi. Käsintehty metsäkaurisnakkeli, joka paljastaa alueen aitouden hienostuneiden puumaisien aromien ansiosta ja ilahduttaa kaikkia riistaliha-faneja. Tämä nakkeli on valmistettu metsäkauriin lihasta (70%) sekä Bigorren mustan sian lihasta ja rasvasta (30%).
Portfolio (40)
Itävalta, Schwarzach
...Itävaltalainen Premium Juusto- ja Makkaraliike. Alpen Sepp International. Taideteolliset juustot heinämilkistä. Tutustu itävaltalaisiin alppiruokatuotteisiin - vuorijuusto, alppijuusto, puolikova juusto, kuiva tai kova makkara.
Portfolio (1)
... pakastamattomista raaka-aineista. Tarjoamme asiakkaillemme monenlaisia tuotteita, jotka on valmistettu sekä tavallisista että harvinaisemmista ja eksklusiivisista lihalajeista, kuten riistasta ja vasikanlihasta. On tärkeää mainita, että tuotteemme ovat eksklusiivisia myös yhdestä näkökulmasta – ne sisältävät luonnollisia mausteita ja lisäaineita. Emme käytä mitään kiellettyjä lisäaineita ja pyrimme...
Espanja, Guijuelo (salamanca)
... asettaminen, täyttäminen, kuivaaminen ja kypsyttäminen. Makkaroiden hyödyt Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-siat tarjoavat meille lihaa. Energia-arvo: 459 Kcal / 1920 KJ Rasvat: 38.5 g Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g Hiilihydraatit: 2.1 g Sokerit: 1.3 g Proteiinit: 26 g Suola: 1.2 g...
Ranska, Pessac
...Makkarat, salamit, lonza, lampaan kinkku, vuohen kinkku, paikalliset erikoisuudet, guanciale, pancetta, raaka kinkku, coppa, Desulo kinkku, villisika, porcini-makkara, cannonau-salami, oliivi-salami...
Portfolio (8)
Ranska, Castelnaudary
...Haricots lingots alkuperä Ranskasta, ankankonfit (laadun vuoksi käytämme vain ankankinttua), sianliha ja makkara alkuperä Ranskasta, nahat, tomaatti, suola, pippuri, mausteet. SULFITEJA jälkiä. KOKEN NEUVOT: Aseta cassoulet saviastiaan niin, että makkarat jäävät näkyviin. Itse lisään siihen ½ lasillista vettä. Anna sen paahtua uunissa samalla kun menen kellariini hakemaan Corbières- tai...
Portfolio (37)
... voidaan siten hävittää ympäristöystävällisesti. Tätä pakkauskalvoa voidaan hankkia eri paperilaaduissa, joten voit valita sen täysin omien tarpeidesi mukaan. Houkuttelevalla yksilöllisellä painatuksella tuoreus välittyy myös ulospäin. Paperilaaduksi voidaan valita erilaisia laatua ja se voidaan painaa jopa viidellä värillä flexopainatuksella. Käyttökohteet - Makkara & liha - Juusto - Kala - Pikaruoka...
Portfolio (9)
Italia, Marmirolo
... teollisuusrakennukseen, joka on kunnostettu yhteisön ohjeiden mukaisesti. Vuodesta 1999 lähtien tuotanto- ja myyntirakennus on voinut hyödyntää tiloja ja laitteita, jotka täyttävät korkeat laatuvaatimukset. Toimistojen aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 08.00–12.00 ja 13.30–18.00. Myymälän aukioloajat ovat maanantaisin klo 15.30–19.30 ja tiistaista lauantaihin klo 09.00–12.30 ja 15.30–19.30.
Espanja, Piedrahita-Ávila
Makkara- ja kinkkutehdas. Kinkut, luuttomat ja viipaloitu. Olkapäät, lanteet, makkarat ja Iberian sianliha.
Ranska, Carquefou
... pekoni * Keitetty kylkipala Juhlaruoat: * Pateet: Ankanmaksapateet chanterelle-sienillä, porsaan poskipateet ankanmaksapaloilla chanterelle-sienillä, vasikan sydän pate morilleilla. * Vanhan ajan valkoinen verimakkara sienillä, maksalla, lohella, Saint-Jacques -simpukoilla Talvituotteet: * Vanhan ajan makkarat: Toulouse-makkara * Puolisuolatut: potka, rinta, olkapää * Vanhan ajan savustaminen...
... ja hyvä maku. "Tuotamme kestävästi tuoreesta, paikallisista teurastamoista saatavasta lihasta, ja saavutamme näin huippulaadun tuotteillemme. Kokeneena markkinatoimijana pystymme käsittelemään myös suuria tilauksia ongelmitta. Olitpa sitten laadukkaan makkaran ystävä, joka elää mottoa "vähemmän on enemmän", tai kaipaat hyviä vanhoja aikoja, jolloin makkara maistui oikeasti makkaralta - tulet...
Kreikka, KALAMATA
Perinteiset maalaissalamit ja suolatut lihat. Yli 70 vuoden perinne, kolme sukupolvea lihanjalostajia. Makkara appelsiinilla, kuivatuilla tomaateilla, purjolla, kanalla, naudanlihalla, keitettynä, suolattuna. 80 % - 85 % tuoretta lihaa, sianlihaa tai naudanlihaa tai kanaa, yrttejä, mausteita. Laatu, perinne, voimakas maku, aromi. Kaikissa tuotteissamme on tuoretta lihaa ja 100 % puhtaita raaka-aineita.
Suositut maat tälle hakutermille