Ranska, Layrac
... tarpeisiinsa ja vaatimuksiinsa mukautettuja paloittelu tuotteita. Toimintatapamme antaa meille käsityöläisyrityksen joustavuuden, mikä on etu. Joita lihatuotteita: Bourguignon, Entrecôte, Faux-filet, Bavette, Sauté de veau, Kylki Joita leikkeleitä: Maalaistyyppinen pate, Mustamakkara, Valkosipulimakkara, Chorizo, Toulousen makkara, Chipolatas, Merguez Marassén tuotteiden jäljitettävyys kattaa keinot, jotka on otettu käyttöön jokaisen tuotannon ja myynnin vaiheen seuraamiseksi, jotta voimme varmistaa hygieenisten olosuhteiden noudattamisen näiden vaiheiden aikana.
... ja hyvä maku. "Tuotamme kestävästi tuoreesta, paikallisista teurastamoista saatavasta lihasta, ja saavutamme näin huippulaadun tuotteillemme. Kokeneena markkinatoimijana pystymme käsittelemään myös suuria tilauksia ongelmitta. Olitpa sitten laadukkaan makkaran ystävä, joka elää mottoa "vähemmän on enemmän", tai kaipaat hyviä vanhoja aikoja, jolloin makkara maistui oikeasti makkaralta - tulet...
Kreikka, KALAMATA
Perinteiset maalaissalamit ja suolatut lihat. Yli 70 vuoden perinne, kolme sukupolvea lihanjalostajia. Makkara appelsiinilla, kuivatuilla tomaateilla, purjolla, kanalla, naudanlihalla, keitettynä, suolattuna. 80 % - 85 % tuoretta lihaa, sianlihaa tai naudanlihaa tai kanaa, yrttejä, mausteita. Laatu, perinne, voimakas maku, aromi. Kaikissa tuotteissamme on tuoretta lihaa ja 100 % puhtaita raaka-aineita.
Espanja, Piedrahita-Ávila
Makkara- ja kinkkutehdas. Kinkut, luuttomat ja viipaloitu. Olkapäät, lanteet, makkarat ja Iberian sianliha.
Ranska, Carquefou
... pekoni * Keitetty kylkipala Juhlaruoat: * Pateet: Ankanmaksapateet chanterelle-sienillä, porsaan poskipateet ankanmaksapaloilla chanterelle-sienillä, vasikan sydän pate morilleilla. * Vanhan ajan valkoinen verimakkara sienillä, maksalla, lohella, Saint-Jacques -simpukoilla Talvituotteet: * Vanhan ajan makkarat: Toulouse-makkara * Puolisuolatut: potka, rinta, olkapää * Vanhan ajan savustaminen...
Espanja, Lorca-Murcia
Käsityönä valmistettu, tuloksena Espanjan Levanten rikkaasta ja vanhasta makkaraperinteestä, teki näistä tuotteista viittauksen koko alueella.
Espanja, A Coruña
... valmistusohjeita. Näin ollen ne ansaitsevat asiakkaiden ja kuluttajien täydellisen luottamuksen. Tämän liiketoimintafilosofian ansiosta EMBUTIDOS OBRADOIRO on nykyään merkittävässä asemassa galicialaisten yritysten rankingissa alalla.
Italia, Crespina Lorenzana
Bernardini Gastone sijaitsee Crespina Lorenzanassa, Pisa maakunnassa, ja se on historiallinen brändi, joka on toiminut yli 150 vuotta korkealaatuisessa lihanjalostuksessa. Yritys tuottaa ja jakaa erittäin korkealaatuisia tuotteita, jotka on valmistettu perinteisellä taidolla ja huolella, kunnioittaen moderneja tuotantostandardeja ja käyttäen vain laadukkaita raaka-aineita, sekä maasta että merestä, jotka pystyvät tyydyttämään jopa vaativimmat makumieltymykset.
Italia, Spilinga
Perinteisiä ja käsityöläistekniikoita noudattava yritys pyrkii laajentamaan horisonttejaan, laajentamalla tarjontaa ja saavutettavia markkinoita jatkuvan ja säännöllisen tutkimus- ja kehitysprosessin ansiosta, jonka tavoitteena on pitkällä aikavälillä kaupallistaa omia tuotteitaan myös ulkomailla. Livasì on perheyritys, joka on syntynyt kolmannen sukupolven toiveesta.
Italia, Ginestreto-Pesaro
...tekevät jokaisesta tuotteesta äärimmäisen maukkaan ja herkullisen; sianlihan käsittelyperinne on kolmen sukupolven ikäinen. Markkinoiden huomioiminen, erityinen huolenpito laadusta ja kypsytyksestä, aitous sekä nopea ja tarkka palvelu ovat vahvuutemme.
Italia, Crosia
...Mirto Crosia 10/05/2013 Yrityksemme perustettiin vuonna 2006 tavoitteena tuoda pöydillenne todelliset maut ja tuoksut maastamme. Tämä on ollut mahdollista neljän pienen yrityksen yhteistyön ansiosta, jotka omalla alallaan ovat tuoneet yhteen laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, tarjotakseen asiakkaillemme erinomaisen palvelun yhdessä paketissa. Etsimme viejiä, jakelijoita, agenteja, jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä tohtori Forcinitiin alla olevaan numeroon. Puh. +390983030247 Mobiili +39 3339632970...
Ranska, Montreuil Bellay
Teidän iloksenne Roger BODET, mestarimakkaravalmistaja, esittelee kaiken taitonsa ja asiantuntemuksensa laajan valikoiman kuivia makkaroita kautta. Luonnon suolistaan muotoillut makkarat asetetaan sitten kypsymissaliin, jossa niitä vähitellen nostetaan ihanteelliseen lämpötilaan, joka edistää makujen ja hyvien pinnan kukkien kehittymistä, mikä on tyypillistä hyvälle kuivalle makkaralle. Tämä on...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... laatu on erinomainen, perustuen täysin luonnollisiin rehuihin. Koko tuotantoprosessi toteutetaan käsityöläislaboratoriossamme, tarkkaan tutkimukseen ja jatkuvaan kehitykseen perustuen, kunnioittaen perinteisen lihanjalostuksen taidetta, sen vakiintuneita ja havaittavissa olevia piirteitä. Lihatuotteemme lähetetään jakeluun ja kulutukseen tietoisina ja ylpeinä siitä, että tarjoamme kiistattoman laadukasta ja korkeaa kulinaarista perinnettä edustavaa ruokaa.
Belgia, Herstal
Legon-yhtiö on erikoistunut vähittäiskauppaan lihatuotteissa ja kuivamakkaroiden valmistuksessa. Tuotteet: bolognese, salami, foie piqué, puhdas sianlihamakkara (pähkinöillä tai ilman), Ardennin makkara, viikonlopun salami ja Goliath, Lutin- tai Picador-kuivamakkara, savustettu kuiva kaula, maatilan makkara.
Bulgaria, Haskovo
Vuonna 2011 teollisuus- ja tuotantosektorilla toimivilta ihmisiltä Eläinten tuotanto, Eläinten tuonti ja vienti Lihankäsittelylaitosten teurastamoiden käyttäjät, tuotanto, teurastus ja myynti, maataloustuotteiden valmistus, tuonti ja vienti Käsiteltyjen lihatuotteiden valmistus ja tukkumyynti. Makkara, paistiliha, pekoni, kuivaliha.
Portfolio (1)
Slovenia, Ljubljana
Tuore liha ja lihatuotteiden tuottaja. Perinteet vuodesta 1881. HACCP, ISO, IFS, Halal -sertifikaatit. GMO-vapaat tuotteet. Laaja tuoteportfolio: - Tuore liha (Makro- ja Mikrovalmiit tuotteet) - Emulgoidut lihatuotteet (Frankfurter-makkarat, Pariisilainen salami ...) - Keitetyt makkarat - Savustettu liha - Puolikuivatut lihatuotteet - Kuivat (käyneet) lihatuotteet - Säilykkeet (Pateet (kana...
...Teurastamo, Galvano-niminen norcineria, on vuodesta 1971 lähtien tarjonnut ensiluokkaisia käsityöläislampaita ja -lihoja, jotka ovat tulosta jatkuvasta vuoropuhelusta alan kasvattajien kanssa. Tästä syvästä työstä ja rakkaudesta syntyy erityinen valikoima korkealaatuisia käsityöläissalamia, kuten perinteisesti kypsytetty makkara, erilaiset salamit, herkulliset cacciatorinit, capocollo, culatello, lonza, pancetta ja paljon muuta. Tuotantoa, joka vie makumatkalle menneisiin aikoihin, jotta asiakkaiden ja heidän vieraidensa makunautintoja voitaisiin tyydyttää.
Belgia, Gent
... huoneenlämmössä. Pitkän säilyvyyden ja kätevän (yksittäisen) pakkauksen ansiosta tuotteet ovat ihanteellisia myytäväksi eri kanavissa: suurjakelu, tukkukauppa, myymälät, huoltoasemat, cash & carry, automaatit jne. Breughelillä on myös useita tuotteita, jotka sopivat paremmin kylmäkaappiin: (Knack) So-Si Frankfurterit, kuivat makkarat multipaketeissa ja Apero mini-maalaistalon makkarat. Tuotanto asiakkaan spesifikaatioiden mukaan ja yksityiset merkit ovat neuvoteltavissa. Breughel takaa ylimääräisen laadun ja erinomaisen, joustavan palvelun!
Porcs Qualité Ardenne (PQA) -osuuskunta sijaitsee Malmedyssä Belgian Ardenneilla. Tuotamme kolmea erilaista sianlihaa tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti, joita valvovat itsenäiset ja tunnustetut sertifiointielimet. PQA hallitsee koko prosessinsa: kasvatus, lihottaminen, kuljetus, teurastus, leikkaus, lihavalmisteet ja makkarat. Puolikas sika, tuore makkara, Ardennin kinkku ja Ardennin makkarat...
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Olemme pieni perheyritys, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus, ja omistamme paljon aikaa tuotteidemme hoitamiseen ja hellimiseen sekä erinomaisen tuotteen tarjoamiseen asiakkaillemme. Iberico-tuotanto ja -valmistus. Guijuelon Iberico-makkarat ja -kinkut. Iberico-kinkku. Guijuelon kinkku. Iberico-makkara. Guijuelon makkara. Tuore liha.
Espanja, Irura-Guipúzcoa
Espanja, Barbastro
... viipaloitavaksi muotoiltuja kinkkuja ja paloja, kinkkupaloja, kinkkuja jne.). Valmistamme myös suolattuja lomoja sekä suolattuja ja kypsytettyjä lomo-päitä, ja muita makkara-tyyppejä, kuten secallona, salchichón pages, kypsytettyä longanizaa, fuet, kypsytettyä chorizoa, ja erilaisia tuoreita makkaroita (tuore longaniza, makkarat, tuore chorizo). Teemme viipaloituja tuotteita 100 gramman pakkauksissa kinkusta, palasta, suolatusta lomosta, suolatusta ja kypsytetystä lomo-päästä, chorizosta ja salchichónista. Kaikki tämä on nähtävissä verkkosivustollamme www.pjmayoral.com...
Espanja, Motril-Granada
Alankomaat, Tilburg
... valmistettu. Uusien tekniikoiden ja pakkaustapojen ansiosta voimme nyt myös toimittaa tätä herkullista Brabantin makkara-leipää suoraan kotiin. Kaikki tilaukset, jotka on tehty keskiviikkona ennen klo 15.00, toimitetaan torstaina tai perjantaina koko Alankomaissa. Suuri nauttiminen pehmeällä G:llä voi nyt tapahtua joka viikonloppu! Tilaa nyt verkossa nämä herkulliset tuoreet makkara-leivät!
Saksa, Königsbach-Stein
Teurastamo Michael Fuchs oma teurastus, tuore makkara ilman gluteenia ja laktoosia, catering-palvelu, päivittäiset ateriat...
Espanja, GURB
PGI-merkinnällä varustettu makkaravalmistaja, joka sijaitsee Plana de Vicissä ja jolla on yli 100 vuoden kokemus alalta.
Italia, Ginestra Fiorentina
... vähittäiskauppaketjujen ja normaalin kaupan toimijoilta. Salumificio Lombardi erottuu kilpailijoistaan joustavuudellaan mukauttaa ja tuottaa räätälöityjä tuotteita erittäin lyhyessä ajassa, kiitos myös nuoren ja tehokkaan tiimin tuen, joka voi tarjota mielenkiintoisia palveluja. Salumificio Lombardi hyödyntää noin 1200 m²:n modernisoitua ja CE-standardien mukaisesti laajennettua tuotantotilaa. Yritys työllistää noin 15 henkilöä, ja sen vuosituotanto kasvaa jatkuvasti.
Meillä on todennäköisesti maailman paras karkea kotitekoinen makkara.
Sucuk, salam, makkara, kinkku ja lihapullat ovat erottamaton osa turkkilaista ruokakulttuuria ja aamiaisia. Tänään ne valmistetaan Çolakoğlun moderneissa tiloissa, ilman ihmiskosketusta, täydellisen hygienian ja laadun takuulla. 55 vuoden kokemuksella erikoistunut Çolakoğlu on luotettava valinta, kun puhutaan pöytään tuotavista lihatuotteista. Çolakoğlu Lihatuotteet perustettiin vuonna 1953 Seyit...
Ranska, Barbentane
Olemme käsityöliha-alan valmistaja seitsemän sukupolven ajan. Meidän lihatuotteemme valmistetaan käsityönä joka viikko, jotta voimme taata tuotteidemme tuoreuden. Ilman säilöntäaineita tai väriaineita, ne tarjoavat alueemme makuja. Kuivattu lihatuote: härän makkara, rullattu rinta.....jne. Kypsennetyt lihatuotteet: päärynäjuusto, andouillettes, caillettes jne. Grillattavat: andouillettes, makkarat (chili, lampaan minttu, basilika jne.)...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play