Valmistamme ja jaamme koko Ranskan ja Euroopan alueella valikoiman pakastettuja tuotteita, jotka ovat peräisin Réunionin gastronomiasta, kuten - bouchonit, nemit, samossat, samossataikinat, turskapyörykät, bonbonpimentit, kreolisausages ja savustetut makkarat, sarcive, savustettu vähärasvainen sianliha ja savustettu kana. Toimitukset hoitaa markkinajohtaja kylmäkuljetusalalla, jotta voimme taata...
Ranska, Sigoules
...Ankanlihan käsittely Ankkamakkaravalikoima Paistettu Kuivattu ja savustettu ankanrinta Maksat Foie gras'illa täytetyt ankanrinnat Raaka valikoima...
Ranska, Vibraye
Charcuterie FASSIER valmistaa tuotteita, jotka on kehitetty parhaiden charcuterie-perinteiden mukaisesti. Johtavat tuotteet: Jasnières-viinissä kypsennetty ykköshammas, savustettu valkosipulimakkara pyökki-puulla, käsin muotoiltu ykköshammas, paistettujen sipulien kanssa valmistettu mustamakkara.
Ranska, Boulogne Sur Mer
Ranska, Saint Maurice De Lignon
Ranska, Clohars Carnoët
Ranska, Chemilly Sur Yonne
Ranska, Saint André De Corcy
Ranska, Saint Barthélémy D'Anjou
Ranska, Épineau-Les-Voves
Ranska, Villefranche Sur Saône
Ranska, Chemilly Sur Yonne
Ranska, St Maurice De Lignon
Ranska, Vendin Le Vieil
Ranska, Bouchemaine
Ranska, Boulogne Sur Mer

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play