...GIN "Malt d'Orge" London Dry Gin
Tämä gin on erityinen, koska se on valmistettu ohramaltaasta ja katajanmarjoista, ja se on tuotettu Lot-et-Garonnessa.
Erittäin voimakas, se on samalla pehmeä, hedelmäinen, kukkainen, savustettu, kaakaon vivahteilla ja ripauksella kahvia, ja siinä on voimakas ohramaltaan luonne.
Se tislataan kolme kertaa kuparipannussa, jotta siitä saadaan lopulta poikkeuksellinen London Dry Gin, joka on ihanteellinen jäisenä tai cocktailissa.
...Kiinalainen musta tee, joka on savustettu mäntyjuurilla. Kirkas kupissa, erittäin aromaattinen, se sopii erinomaisesti suolaisten tai mausteisten ruokien kanssa.
Ainesosat: Musta tee
Tuoksu: Savustettu
Ihanteellinen hetki: Suosittelemme nauttimaan tätä teetä aamulla.
Suositeltu haudutusaika: Suosittelemme hauduttamaan sitä 3 minuuttia kiehuvassa vedessä, jonka lämpötila on 85°C - 90°C. Haudutuksen jälkeen se saa enemmän tai vähemmän tumman karamellinvärin.
...Nori, Porphyra umbilicalis, on punainen merilevä Aasian rannikolta. Siinä on tahmea rakenne ja erittäin mielenkiintoinen savustettu ja pyöreä maku, joka sopii erinomaisesti päällysteisiin, salaatteihin tai dippikastikkeisiin.
...“Mezcal” – Villikaktus – Espadin – 0,7 litran pullo
45% | espadin-kaktus
Alkuperä: San Luis del Río – Oaxaca – Meksiko
Tuottaja: Koch
Maisteluhuomiot:
Tuoksu: kuiva ja mineraalinen, hyvin kevyesti savustettu. Vihje sitruun mandariinia.
Maku: erittäin pehmeä maistettaessa ja äärimmäisen joustava rakenne. Mineraalinen puoli yhdistyy aluskasvillisuuden ja kurkkuveden makuihin. Jälkimaku on hieman suolainen.
Erittäin onnistunut espadin “mezcal”, joka on tyypillinen sen alkuperäalueelle.
Mezcal kuljetettu purjeilla Gallantilla vuonna 2023.
...Tutustu Papua-Uuden-Guinean vaniljatankoihin.
- Suuri Cru PAPUA.
- Suora tuottaja, sadonkorjuu 2022.
- Sen puumaiset vivahteet, savustettu maku.
- Tangot ovat 18 cm pitkiä.
- Toimitetaan tiiviissä ja uudelleenkäytettävässä pussissa.
Laatutakuut:
- Luokka "A1 ei halkeama"
- Jatkuva vanilliinipitoisuuden analyysi (1,6–2,2 %)
- Jatkuva vesipitoisuuden analyysi (25–30 %);
- Koko, terveelliset, joustavat ja täynnä olevat tangot;
- Jokaisen tuotetun erän jäljitettävyys ja laatuanalyysi;
- Pakattu huolellisesti Occitanien alueella.
...Suprême-hartsimme CBN (11%) / CBG (10%) / CBD (58%) on ihanteellinen, jos etsit rentouttavaa tuotetta, jossa on korkea vaikutus ja voimakas, räjähtävä maku. Maku on hieman maapohjainen, savustettu. Ulkonäöltään se on lähellä afganistanilaista, sen koostumus on hyvin rasvainen ja väri tumma ruskea.
Viite: HB0439
THC-pitoisuus: 0,23
CBD-pitoisuus: 57,05...
...100 % luomu mate.
Reilun kaupan tuote (sertifioitu FR-BIO-13)
Uniikki epäsuora kuivaus.
Luonnollinen maku – Ei savustettu.
Pehmeämpi, täydellinen mateen tutustumiseen.
Gluteeniton
Alkuperä: Misiones – Argentiina.
Aloita matesi tutustuminen tällä yerballa. Ota tauko ja nauti siitä perinteisessä kalabassissasi tai tee se teepallon kanssa tai kokeile luoda reseptejä tai cocktaileja!
...Raikas viini, hieman savustettu ja sitruksinen. Tämä on Tariquet "klassinen", mutta Balaran-tyylillä, eli itsenäiseltä viinintekijältä ja viinitarhoilta, jotka ovat siirtymässä luomuviljelyyn.
Tila: DOMAINE D'ESCAUSSES
Alue: GAILLAC
Seutu: LÄNSI-ETELÄ
Väri: Valkoinen
Rypäleet: Muscadelle – Sauvignon – Loin de l'Oeil
Viljelytapa: Luomusiirtymässä
Luonne: Kuiva
Tilavuus: 75cl
Vuosikerta: 2020...
...CBD-öljy 2,5% Kissoille - Savustettu Lohimaku auttaa lemmikkejäsi taistelemaan stressiä ja ahdistusta vastaan. Kissoille se parantaa lemmikkisi hyvinvointia.
... kuuman veren, seikkailuhenkisen ja vallankumouksellisen mielen mysteerin.
Värikäs, kupliva, puumainen, savustettu tuoksu
Kuba pyörryttää räjähtävien ja rytmikkäiden inkiväärin ja kardemumman nuottien saapumisella. Huimaus jatkuu, kun ylitetään vesijasmien roiskeet, ja saapuu rommin, tupakan ja vetiverin mystinen yhdistelmä juhlallisina nuotteina, runsaan, voimakkaan ja värikkään tuoksun muodossa.
Viite: CU00-50
Ean13: 3770007073358...
...La Niora on pieni, pyöreä ja punainen chili, joka on peräisin vuosittaisesta Capsicum annuum -kasvista. Siinä on herkullinen maku, erityinen, hieman savustettu. Se on mauste, joka muistuttaa paprikajauhetta.
Nioran käyttö ruoanlaitossa:
Tämä mauste sopii tomaattikastikkeisiin, munille, munakkaisiin, kalaan, riisiin, vaaleisiin lihoihin, vihanneksiin…
Nioran hyödyt:
Antioksidantteja, erinomainen A- ja C-vitamiinien lähde.
...Nikka Taketsuru Pure Malt on ehdottoman virkistävä. Hieman savustettu ja suolainen, se paljastaa myös eksoottisia, intensiivisesti hedelmäisiä, kukkaisia ja mausteisia vivahteita.
Tila: Uusi tuote
Maa: Japani
Tuotantoalue: Honshu - Miyagi
Nimitys: Viski
Vuosikerta: 2021
Alkoholi: 43°
Tilavuus: 70cl...
...Kapeat massiivipuurakenteet, aerodynaamiset linjat, Friends-kokoelma on saanut inspiraationsa puun oksista. Jokainen yksityiskohta osoittaa korkealaatuista puusepäntyötä.
Rakenne: Puu
Pinta: Savustettu ruskea lasi...
...KEITTIÖSSÄ: Makeapippurilla on monia käyttötarkoituksia keittiössä: kana, hampurilainen, kebab, munakkaat, savustettu lohi, erilaiset vartaat, avokadomousse... Makeapippuri on välttämätön mauste keittiössä.
HYÖDYT
Makeapippuri on rikas A-, C- ja E-vitamiineista. Se sisältää useita antioksidantteja. Kohtalaisessa maustamisessa ruokiin = Täynnä vitamiineja ja antioksidantteja.
... vivahteensa.
Meidän kellarimestarimme, Hervé Damoiseau, työskentelee huolellisesti toistaakseen jatkuvasti tämän hienon ja gourmet-sekoituksen aistinvaraisia ominaisuuksia.
MAISTAMISMUISTIO
Väri: amber
Tuoksu: BBQ-vivahteet, vanilja, kaneli ja appelsiinimarmeladi
Rakenne: kuiva
Maku: kuiva ja puumainen, mausteinen ja savustettu vivahde
Loppu: sitrushedelmät, savu ja karvas appelsiini.
... reseptinsä ansiosta se sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat huolissaan painostaan ja/tai terveydestään.
Tämä pannukakku on hyvin paistettu säilyvyyden vuoksi.
Sitä voi nauttia kylmänä voileipänä tai aamiaisella ja välipalana (voilla tai suklaalla, hillolla…), ja se voidaan täyttää lounaalla ja illallisella.
Ruokaidea:
Aterialle voit täyttää sen kaikella, mitä voit kuvitella:
- voi, gruyère-juusto, kinkku, muna,
- voi, savustettu lohi, sitruunamehu
- juusto, salaatti
- makkara
- savustettu pekoni
- pienten vihannesten kanssa...
..." 4.1% Alk: vaalea, katkera ja savustettu samaan aikaan! Kyllä, luit oikein. Savua, kuin Morteau-makkarassa. Monimutkainen olut, joka yllättää ja on saanut suuren suosion. - "Douce Fumée" 3.8% Alk: vaalea Session CRUE! Ei kypsennystä prosessissa. Toisin sanoen, ei katkeruutta, proteiini ei ole koaguloitunut. Siksi nimi, makea savu. ------ Nimisarja: Oluita, jotka ovat jatkuvassa kehityksessä...
... valmistaa itse makkarat, mehut, viinit ja siiderit, kuivatut hedelmät, kastikkeet ja säilykkeet, hillot, voi, juusto, jäätelö ja jogurtit, leipä, pizzat ja pastat, öljy, savustettu lohi jne.
TOM PRESS tarjoaa monia palveluja, kuten ilmaisen toimituksen yli 110€ tilauksille Ranskassa, toimituksen ympäri maailmaa, ei ylimääräistä maksua asiakaspalvelusta, ilmaisen paperikatalogin, 1 vuoden...
Olemme ranskalainen yritys, joka sijaitsee Île-de-Francessa. Toimitamme ravintoloille ja catering-yrityksille ympäri Ranskaa meren antimia.
- Tuoreet ja pakastetut kalat
- Äyriäiset
- Ravut
- Valmistetut tuotteet, kuten savustettu lohi jne.
Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.
... 2022 alkaen tarjoamme myös pakastettuja tuotteita, kuten:
- Tilapia
- Kapteeni
- Savustettu kana
- Pehmeä kana
- Barrakuda
- Chinchard
- Samosan lehdet
- Nemit
- jne.
Päivittäisten toimitusten ansiosta takaamme tuoreita tuotteita asiakkaillemme ympäri vuoden.
Simon-Dutriaux -laitokset, jotka sijaitsevat lähellä Lensiä Pas-de-Calais'ssa, ovat kahden yrityksen fuusion tulos; Simon, joka perustettiin vuonna 1886 ja joka alun perin erikoistui säilöttyihin tuotteisiin, sekä Dutriaux, joka perustettiin vuonna 1935 ja keskittyi kalojen savustamiseen. Liityimme Floridienne-ryhmään vuonna 2008. Tämä belgialainen ryhmä on nykyään johtava toimija Euroopassa ja ma...
LE COMPTOIR ALLEMAND on suurin saksalaisten tuotteiden alusta Ranskassa ja edustaa monia premium-saksalaisia brändejä. Maustekakut, savustettu speck tai saksalainen viski... Meiltä löytyy kaikkea, yli 10 000 tuotteen valikoimalla ja logistiikkakeskuksella Pariisin pohjoispuolella. Tiimimme on jatkuvasti valppaana tarjotakseen teille ainutlaatuisia ja Ranskasta vaikeasti löydettäviä tuotteita. Tehtävämme on tuoda pala Saksaa Ranskaan. Tutustu valikoimaamme suoraan myyntialustallamme: www.lecomptoirallemand.com.
Valmistamme ja jaamme koko Ranskan ja Euroopan alueella valikoiman pakastettuja tuotteita, jotka ovat peräisin Réunionin gastronomiasta, kuten - bouchonit, nemit, samossat, samossataikinat, turskapyörykät, bonbonpimentit, kreolisausages ja savustetut makkarat, sarcive, savustettu vähärasvainen sianliha ja savustettu kana. Toimitukset hoitaa markkinajohtaja kylmäkuljetusalalla, jotta voimme taata...
ARGIS GALAC'SEA tarjoaa meren antimia, kokonaisina tai jalostettuina, pakastettuina, kuten kaloja, äyriäisiä, nilviäisiä, simpukoita, savustettua kalaa, pääjalkaisia, sammakoita ja kypsennettyä kalaa kuutioina.
Le Fumoir de Provence, perheyritys jo kahden sukupolven ajan. Olemme savustettujen kalojen tuottajia, ilman väriaineita, säilöntäaineita tai lisäaineita. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita ja savustettuja kaloja. (tonnikala, lohi, miekkakala, taimen, boutargue, turska, katkaravut, osterit, simpukat, musta turska, siika, mustekalat, Välimeren meriahven, Välimeren dorado, meriahven ja paljon muuta...
Charcuterie FASSIER valmistaa tuotteita, jotka on kehitetty parhaiden charcuterie-perinteiden mukaisesti. Johtavat tuotteet: Jasnières-viinissä kypsennetty ykköshammas, savustettu valkosipulimakkara pyökki-puulla, käsin muotoiltu ykköshammas, paistettujen sipulien kanssa valmistettu mustamakkara.