Ranska, Saint-Bris-Le-Vineux
... kalkkipitoisista ja kivisistä alustoista. Viininvalmistus ja kypsytys Rypäleiden keruu täydellisessä kypsyydessä. Parhaiden terttujen valinta fotometrisen analyysin avulla sadonkorjuun vastaanotossa. Käyminen 15 päivän ajan. Pneumaattinen puristus laadun säilyttämiseksi. Mälolaktinen käyminen tynnyreissä. Kypsytys tynnyreissä (uudet tynnyrit ja 5 vuotta vanhat tynnyrit) 12 kuukauden ajan. Pullotus optimaaliseen aikaan ja viinin lepo ennen kaupallistamista. MAISTAMISMUISTIO Tämä kirsikanpunainen viini paljastaa monimutkaisen aromin. Tarjoilulämpötila: 16 - 18 °C...
Portfolio (60)
...Kypsytys: 6 kuukautta hienoissa sakkoissa. Pullotus helmikuussa 2023. Korkki Diam 3 merkitty. Maistelu: sen kirkas punainen väri tarjoaa sinertäviä ja kiiltäviä heijastuksia. Tuoksussa on todellinen trio mustikoiden, mausteiden ja maaston aromeista, joka vie Balagnen sydämeen. Suussa pyöreä ja eloisa, silkkiset tanniinit tukevat aromikokemuksia. Le Rouge Fraticello on luonteenomainen viini, jossa on tyypillisiä korsikalaisia rypälelajikkeiden aromeja, pehmeä ja hedelmäinen. Se sopii luonnollisesti yhteen korsikalaisen gastronomian erikoisuuksien, kuten Figatellu ja villisian haudutuksen, kanssa.
Portfolio (5)
Ranska, Monteux
ARSILAC, Monteuxissa sijaitseva yritys, on erikoistunut vuodesta 2006 teollisuusmateriaalien kaupankäyntiin, myyntiin ja välitykseen, erityisesti ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin säiliöihin, teräksisiin tai lasikuituisiin säiliöihin. Tutustu ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin 304 ja 316 säiliöihimme, jotka ovat ihanteellisia kaikkien nesteiden varastointiin ja/tai sekoittamise...
Portfolio (299)
Ranska, Auxerre
...{"Vinification":"Viininvalmistus\nMekaaninen sadonkorjuu. Täydellinen murskaus. Kylmä esikäyminen 3 päivää 10°C:ssa. Käyminen 14 päivää hallituissa lämpötiloissa 22°-26°C. Alhainen painepuristus (alle 1 bar). Kypsytys 8-12 kuukautta betonisäiliössä. Pullotus omassa tilassa. Pullokypsytys 2-3 kuukautta ennen myyntiä.\nPakkaus yksikköhinta, myydään 6 pullon laatikoissa, voit sekoittaa muiden tilan...
Portfolio (190)
Ranska, Lys Haut Layon
... pneumattinen puristus matalalla paineella. Kirkastaminen - Päivittäinen fermentoinnin seuranta - Lämpötilan hallinta 16 °C - Siirto - Suodatus. Pullotus ja kuohuminen troglodyyttisissä kellareissamme vähintään 12 kuukauden kypsytyksellä. Paine: 5-6 baaria. Maisteluhuomiot: Viehättävä, hieman amylaarinen tuoksu, raikas ja aromaattinen maku. Hienot ja elegantit kuplat. Yhdistelmät: Vouvray täydentää juhlahetkiäsi aperitiivina, mutta myös aterioita kalojen tai vaalean lihan kanssa Brut-tyylissä ja jälkiruokien kanssa.
Portfolio (43)
... löytää toteutuksensa crémantin valmistuksessa ja pullotuksessa. Meiltä löytyy myös tarvikkeita, kuten korkkeja, museletteja ja pullotuskapseleita. Ammattilaisemme yhdistävät osaamisen ja taidon tarjotakseen huolellista ja laadukasta työtä. Crémantin valmistus, viinien pullotus tilauksesta ja kotona viinitarhoille, osuuskunnille ja viinivälittäjille. HACCP-standardit. Matkustaminen ulkomaille: Espanja, Marokko, Englanti.
Ranska, Blanquefort
...pullotus- ja logistiikkakeskuksen ansiosta CASTEL FRERES tarjoaa teille korkealaatuisia tuotteita, jotka täyttävät vaativimmatkin vaatimukset. CASTEL FRERES on vastuullinen toimija taloudellisesti, sosiaalisesti ja ympäristöllisesti.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play