Italia, Orbassano
...Tämä suuri puolikuun muotoinen ravioli, joka on täytetty pinaatilla ja ricottalla, on suunniteltu tyydyttämään vaativimmatkin makuhermot ja se on myös suunniteltu tarjoamaan ihanteellinen suhde taikinan ja täytteen välillä. Taikinakuori ja sen suuret mitat voivat kietoa täytteen ilman, että se rikkoutuu kypsennyksen aikana. Täyte on makujen ja koostumusten sinfonia. Tuoreet pinaatit, kevyesti paistetut, ja korkealaatuinen, pehmeä ja kermaisa ricotta luovat täydellisen tasapainon keveyden ja maun välillä.
Portfolio (57)
...Ricotta- ja pinaattilasagne, jokaisen keittiön välttämättömyys, ovat klassisten ja kevyiden makujen ystävien suosikkeja. Ne valmistetaan parhaasta munapastasta perinteiden mukaan, ja ne viehättävät ricotan ja pinaatin aitoudella sekä yllättävät jokaisen raaka-aineen tuoreudella.
Portfolio (45)
Italia, Radicofani
...Ricotta on sivutuote, joka saadaan juuston valmistuksen jälkeen jäljelle jääneestä herasta. Pehmeämmän ja herkullisemman ricotan saamiseksi heraa rikastetaan lisäämällä tuoretta maitoa. Tuote saadaan kuumentamalla heraa noin 80 °C:seen ja se pakataan noin 2 kg:n lämpötiivistettyyn astiaan. Erinomainen nautittavaksi sellaisenaan sekä sokerin, suklaan, alkermesin ja muiden kanssa. Keittiössä voidaan valmistaa herkullisia jälkiruokia sekä maukkaita suolaisia ruokia, kuten ravioli ja cannelloni, jotka on täytetty ricotalla ja pinaatilla. Fuscellan paino noin 350 g.
Portfolio (48)
Italia, Giuliano
...Jauho "00", vesi, äitiyhdiste (luonnollinen hiiva, joka on valmistettu tyyppi 0 pehmeästä vehnäjauhosta jauheena, hiiva, maltaista viljajauhoa), suola, auringonkukkaöljy, oliiviöljy, tomaatti, mozzarella, munakoiso, ricotta, ekstra neitsytoliiviöljy.
Portfolio (129)
Italia, Dorgali
...Sardinian Ricottamme, tuote, jolla on poikkeuksellinen ravintoarvo ja maku. Se on valmistettu lampaanjuuston valmistuksen jälkeisestä herasta, ja se on kuivattu suolalla. Tämä ricotta on puolikova, tasainen ja valkoinen, ja sen maku on hieman suolainen. Se on juusto, joka yllättää monipuolisuudellaan: ihanteellinen niille, jotka noudattavat hallittua ruokavaliota matalan kaloripitoisuuden ja...
Portfolio (10)
Italia, Martina Franca
Pioggia Store on italialainen yritys, joka on johtava Puglian alueen perinteisten elintarvikkeiden tuotannossa ja jakelussa, keskittyen vientiin kansainvälisille markkinoille ja tukkumyyntiin. Huolellisen raaka-ainevalinnan ansiosta, jotka tulevat yksinomaan paikallisista viljelyksistä ja eläintarhoista, takaamme aitoja ja korkealaatuisia tuotteita. Tuotevalikoimamme sisältää tuoreita juustoja, ku...
Portfolio (29)
Ranska, Malataverne
...Ainesosat Taikin ainesosat pehmeävehnäjauho, durumvehnäjauho, munat (11,2 % valmiista tuotteesta), vesi. Täytteen ainesosat korppujauho (pehmeävehnäjauho, vesi, suola) ricotta (7,5 % valmiista tuotteesta) (heraa, kerma), palmuöljy, perunahiutaleet, hera, pinaatti (2 % valmiista tuotteesta), juusto (maito, suola, juustohappo, säilöntäaine lysozyymi), suola, auringonkukkaöljy, aromit, mausteet...
Portfolio (188)
Espanja, Malagón
...Käsintehdyt jälkiruoat: Juustokakut "La Manchega". Ricotta-juustokakut "Rustico". Luonnolliset juustokakut "Tarquessia de La-Mancha". Paistetut juustokakut "Limousse".
Portfolio (8)
100% Italia International Trade on yritys, jonka tarkoituksena on edistää kansainvälistä kauppaa. Yritys vie korkealaatuisia maataloustuotteita ja tuo maailmalle esiin Välimeren ruokavalion terveyshyötyjä, levittäen tuotteita kaupallistamisen kautta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi, kaupallisten suhteiden lisäksi, voidaan solmia kumppanuussopimuksia yhdistysten, viranomaisten tai yritysten kanssa...
Portfolio (10)
...Ricotta-kakut ovat erikoisuuksia perinteestämme. Valmistus Tuore ricotta kuivataan hyvin ja valutetaan jääkaapeissa, minkä jälkeen se sekoitetaan oikeassa sokeriprosentissa ja pakataan steriileihin ämpäreihin. Pakkaamisen jälkeen ämpärit viedään lämpötilan alennustunnelin sisään, jolloin sokerinen ricotta-kreemi saadaan muutamassa tunnissa -18 °C lämpötilaan ja säilytetään erityisissä tiloissa. Tämä prosessi mahdollistaa korkean laatutason saavuttamisen. Saatavilla seuraavissa pakkauksissa: 1,2 kg (yksittäispakkaus) ja 110 g:n yksittäiskakku (12 pakkauksessa).
Italia, S. Giovanni La Punta
BARBAGALLO DOLCIARIA ON VANHA KATANIALAINEN YRITYS, JONKA TARKOITUS ON VALMISTAA PERINTEISIÄ SISILIALAISIA KEKSEJÄ. AJAN KULUESSA, TUOTTEIDEN LISÄKSI, JOTKA OVAT VALIKOIMASSA, SE LISÄÄ CANNOLI-KUPPEJA. RESEPTI, JONKA ON SAATU VANHALTA LEIPURI-MESTARILTA, KÄYTTÄÄ VALITTUJA RAAKA-AINEITA JA SEURAA HUOLELLISTA MENETELMÄÄ, JOKA KUNNIOITTAA NIITÄ VAIHEITA, JOTKA VARMISTAVAT EHDOTTOMAN ERINOM...
Portfolio (1)
...Täytetyt paprikat juustolla 2.9 kg italialaisia tuotteita Marseillessa, Ranskassa Nämä herkulliset Croc'Ella-paprikat ovat täytettyjä juustolla ja niitä voi nauttia joko alkupalana tai pääruoan kanssa. Ne herättävät varmasti sekä sinun että vieraidesi makunystyrät. Ainesosat: Paprikat (38%), auringonkukkaöljy (37%), lampaan ricotta (18%) (pastöroitu lampaan hera, suola), etikka, suola, sokeri...
Portfolio (145)
Ranska, Marseille
...Italialaisten elintarvikkeiden tukkumyyjä. Italialaiset AOP-tuotteet. Suora tuonti Italiasta. Italialaisten juustojen jakelun asiantuntija: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP tai Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta tai mozzarella di bufala… Italialaisen lihatuotteen tukkumyyjä: tyypillinen italialainen lihatuote: Jambon San Daniele AOP, coppa, speck. Italialaisten...
Portfolio (9)
...Bufalajuuston Ricotta kuuluu maitotuoteteollisuuden historiaan ja perinteeseen, ja se on symboli maataloudestamme sekä eteläisen Italian alueiden erityispiirteistä. Bufalajuuston Ricotta DOP on tuore maitotuote, joten se ei kypsy, ja se saadaan aikaan bufalamaidon heraproteiinien lämpökoagulaatiolla. Tämä raaka-aine on peräisin Bufalajuuston valmistuksesta, ja se antaa tuotteelle erityisiä rakenteellisia ominaisuuksia, kuten kermaisuuden ja pehmeyden, posliinisen valkoisen värin sekä voimakkaita aistittavia ominaisuuksia, joita voidaan kuvata hienovaraisena maidon aromina ja makeutena.
Portfolio (2)
Italia, Mazara Del Vallo
...Ricotta- ja mantelikakku on pehmeä, kostea, murea, tuoksuva ja herkullinen jälkiruoka, ilman voita ja vähällä jauhoilla, se sulaa suussa!
Portfolio (8)
Italia, Brusaporto
...Mammamore tuorepastan herkullisuus, jossa on runsas ja maukas täyte. Kuten äidin tekemänä… rakkaudella! Saatavilla myös: Sienicasoncellit 250g Ricotta- ja yrttipanzerot 250g Juustoraviolit 250g Lihacasoncellit 250g Kylmäsavustetut raviolit 250g...
Portfolio (10)
Italia, Belpasso
Meillä on ilo esitellä teille Sicilian leivonnaisten ehdoton uutuus, innovatiivinen tuote, joka on tällä hetkellä ainutlaatuinen markkinoilla ja erityisyydessään ainutlaatuinen, joka ylittää tuoretuotteiden logistiikka- ja säilyvyysrajoitukset. Kyseessä on KIT, joka sisältää: sicilian cannolien kuoret, kuivattu ricotta, murskattu pistaasi, suklaahiput (oikein annosteltuna), pursotuspussi ja ohjeet...
Portfolio (1)
Nuova Commerciale Siciliana s.r.l. on jalostanut, kaupannut ja jakanut ruokaa ja viiniä vuodesta 1979. Viimeisten 35 vuoden aikana yritys on kehittänyt kattavan palveluvalikoiman, joka on räätälöity majoitus-, HORECA- ja ruoka- ja viinialan tarpeiden mukaan. Se suuntautuu ravintoloiden, herkkukauppojen ja paikallisten tuotteiden myymälöiden, pubien, hotellien, maalaistalojen, risteilyjen, supermar...
Vastaavat tuotteet
Sisilianjuusto
Sisilianjuusto
Portfolio (1)
Italia, Siano
... litraa maitoa) - 1 Mittalusikka, jossa on merkinnät ml 2,5-3-5-10-15. - 1 Lämpömittari -10 +110 °C - 4 Juustomuottia, joista saa 300/500 g juustoa kerrallaan. - 2 Ricotta- tai primosale-muottia, 200-300 g kerrallaan. Reseptikirja: Opas hyvän juuston valmistamiseen lyhyellä ja erittäin lyhyellä kypsymisajalla.
Italia, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, käsin valmistettu pasta filata ja mozzata saatavilla: Nodini, Treccia, paino myös asiakkaan pyynnöstä. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Täysin käsin valmistettu, pasta filata sisältää sisällä herkän sydämen stracciatellasta ja kermasta. Ricotta artigianale d'affioramento pelkästään lehmänmaidosta. Miellyttävän runsas ja kermaisa, erityisesti käytettäväksi keittiössä. Mascarpone: Erittäin tuore, pelkästään lehmänmaidon kermasta valmistettu, ilman säilöntäaineita.
Portfolio (7)
Italia, San Pietro Clarenza
...Sicilian tuoreiden tomaattien tuoksu, jota rikastaa erikseen paistettujen tuoreiden munakoisojen maku, on tyypillinen sicilialainen resepti, joka on luotu juhlistamaan Vincenzo Bellinin kuuluisaa teosta, La Norma. Ihanteellinen maustamaan annosta spagetteja, joka kannattaa viimeistellä raastetulla ricotta-salaatilla. AINEKSET: Kuutioitu tomaattimassa, extra-neitsytoliiviöljy, erikseen paistetut tuoreet munakoisot, tuore basilika, tuore valkosipuli, suola ja sokeri. Pakkaukset: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAANI GOURMET...
Portfolio (8)
Yhdistynyt kuningaskunta, Stoke On Trent Tunstall
...Maistelulaatikko sisältää: 2 pakettia tuoreita "Kinkkutortellineja" (250 g per paketti) 2 pakettia tuoreita "Ricotta- ja pinaattiravioleja" (250 g per paketti) 2 pakettia tuoreita "Liharavioleja" (250 g per paketti) 1 paketti tuoretta pastaa "Fusilli Calabresi" 500 g 1 paketti tuoretta pastaa "Scialatielli Caserecci" 500 g 1 paketti tuoretta munapastaa "Lasagne- ja Cannelloni-arkkeja" 500 g 1...
Portfolio (3)
Ranska, Grigny
PATRIGEL on vuodesta 1989 toiminut erikoisagentti, joka keskittyy vihannesten, mausteiden ja pakastettujen hedelmien kauppaan ja myyntiin. Kauppatoimistomme jakaa ja edustaa Ranskassa useita laadukkaita eurooppalaisia hedelmä- ja vihannestuottajia. Vahva kansainvälinen verkostomme hankkii tuotteet sertifioiduilta tuottajilta. Tuotteemme ovat tarkastettuja ja sertifioituja, sillä ne käyvät läpi sy...
Portfolio (93)
Italia, Noci
Ignalat-juustola on keskikokoinen perheyritys Puglian alueelta, joka on toiminut markkinoilla vuodesta 1948 ja erikoistunut maitotuotteiden valmistukseen käyttäen ainoastaan valikoitua puglialaista lehmänmaitoa. Ignalat tuottaa erilaisia maitotuotteita: tuoreita, savustettuja, kypsytettyjä sekä erilaisia tyypillisiä puglialaisia erikoisuuksia, kuten mozzarella nodino ja treccia, burrata, savustett...
Portfolio (10)
Italia, Sassano
...RICOTTA RAVIOLI AITOJEN AINESOSSA, KOTITEKOISENA, ILMAN LISÄAINEITA...
Portfolio (4)
...Italialainen teollisuus vuodelta 1962, läsnä Aversanon alueella, nyt kolmannessa sukupolvessa, ensimmäinen yritys, joka valmisti juustotehtaita bufalamaidon käsittelyyn, nyt läsnä Kampaniassa ja myös kansainvälisesti. Valmistamme koneita venyvälle juustolle - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, jogurtti jne. Lisäksi toteutamme asiakaskohtaisia ja räätälöityjä projekteja, joita tukee...
Portfolio (1)
Espanja, Geneto San Cristobal De La Laguna
Kuka me olemme Antica Compagnia Siciliana ERL SL on dynaaminen elintarvikealan yritys, joka sijaitsee Etna-tulivuoren juurella. Brändeillämme "Antica Compagnia Siciliana", "Mongibello Sicily GmbH", "Food of Sicily" ja "Mongibello Sicily Franchising" olemme onnistuneet yhdistämään perinteisen sicilialaisen keittiön taiteen huolelliseen huomioon asiakaskunnan hienostuneisiin tarpeisiin, sekä perinte...
Portfolio (6)
Italia, Eboli
...Vuonna 2022 perustettu "Caseificio Argiva S.r.l." syntyi vuosien varrella kerätyn kokemuksen ja ideoiden pohjalta, joita osakkaat ovat saaneet tukkukaupassa ja vähittäiskaupassa maitotuotteiden jakelussa. Toiminta sijaitsee laillisessa osoitteessa via Isca rotonda-strada statale 18-Eboli. "Caseificio Argiva S.r.l.":n liiketoimintana on maitotuotteiden valmistus (mozzarella, ricotta, scamorza); se...
Italia, Sonnino
... Mozzarella GmbH - Berliinin tehdas Kolmas tehdas, viimeisenä avattu, avattiin vuonna 2002 ja sijaitsee Berliinissä Saksassa: täällä valmistetaan luomulehmän mozzarella ja ricotta sekä lehmän mozzarella ja ricotta.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play