... grillaukseen, paistamiseen tai uunissa valmistamiseen. Tämän sisäfileen laatu ja mureus tarjoavat ensiluokkaisen gastronomisen kokemuksen, jota arvostavat iberialaisen lihan ystävät. Vapaana kasvatettu ja luonnollisesti ruokittu iberialainen sika tarjoaa jokaisessa suupalassa tunnistettavan maun ja rakenteen.
Portfolio (15)
Suomi, Turku
...Suurimmat herkulliset palat, joissa on miedompi maku, tämä premium-leikkaus on usein täydentynyt runsaskastikkeilla ja lisukkeilla. Ruoholla ruokittu naudanliha on yleisesti ottaen laihempaa kuin sen perinteinen vastine. Se on myös korkeampi tärkeissä ravintoaineissa, mukaan lukien antioksidantit, vitamiinit ja hyödyllinen rasva, jota kutsutaan konjugoiduksi linolihapoksi (CLA), joka on liitetty parantuneeseen immuniteettiin ja tulehdusta ehkäiseviin etuihin.
Portfolio (177)
Espanja, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Espanja, Guijuelo (salamanca)
Iberialihammas ja makkarat. Iberialaiset tuotteemme heijastavat ympäristöä, jossa ne syntyvät: dehesa, luonnon lahja, jossa eläimemme kasvavat ja kehittyvät tarjotakseen parhaat iberialaiset tuotteet. Castro y Gonzálezilla on ensisijaisena tavoitteena huolehtia ja kehittää tätä elämänlähdettä kestävästi, ja tiedämme, että jokainen puro, tammi, korkkitammi, tasanko ja lähde dehesassamme on olennai...
Portfolio (55)

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play