... hieman mineraalista. Vaikka tämä viini on kevytrakenteinen, tanniinit ovat melko jyrkkiä. Se on viini, jossa on voimakas jälkimaku, jossa sekoittuvat maut.
Omistajat: Jean Pierre & Philippe Rivière
Konsultti: Stéphane Derenoncourt
Sijainti: Sijaitsee Saint Emilionin kunnassa
Pinta-ala: 25 Ha
Maaperä: savi-kalkki, pääasiassa savi-hiekkaa, aliosalla aliosalla rautakruunua...
...Pinot Noir, Burgundin suurten punaviinien ikoninen rypäle.
ILMASTO
Dracy-le-Fortin kunnassa sijaitseva "Clos Jus" -ilmasto, joka on luokiteltu Premier Cru -tason viiniksi, on 6 hehtaarin ja 55 aarin kokoinen alue, joka on ympäröity muureilla. Viinimme saavat intensiivisyyden ja syvyyden, joka luonnehtii Givry 1er Cru "Clos Jus" -viiniämme, punaisesta savi-kalkkikivimaasta ja erittäin...
... kestää muutama vuosi rauhoittua. Tämä on saint-émilion asiantuntijoille, kalkkikivitasangon rakastajille. Ohjaaja Pascal Lucinin avustuksella Pourquet-Bécotin perheellä on ollut 2015 ja 2016 hienoin kaksinkertainen voitto cru-historian aikana, mikä on tulosta lisääntyneestä huomiosta yksityiskohtiin, sekä viinitarhassa että kellarissa.
Rypäleet: Merlot (70%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (15%)
Tuottaja: Pourquet-Bécot perhe Saint-Émilionissa (33330)
Muodot ja pakkaukset: Pullo (75cl) - Puulaatikko 12:lle - 2012...
...Historia: Dordognen vasemmalla rannalla sijaitsevat Duboisit ovat ylittäneet joen ja viljelevät viiniä Libournais'ssa kolmannessa sukupolvessa. He hallinnoivat neljää linnaa: Bozelle, Monbrun (AOC Pomerol), Clos du Roy (Lalande de Pomerol) ja Bel Air La Gravière (Saint Emilion Grand Cru).
Rypälesuhde: 85% Merlot, 15% Cabernet Sauvignon
Viininvalmistus: Tämä cuvée on peräisin Château'n parhaista...
DOMAINE GAEL MARTIN sijaitsee Saint-Véranissa ja on tuottanut useiden sukupolvien ajan valkoviinejä, punaviinejä ja Bourgognen kuohuviinejä. Perheyrityksemme kattaa nykyään 25 hehtaaria, jotka sijaitsevat strategisesti Mâconnais'n ja Beaujolais'n pohjoisosien kauneimmilla alueilla.
Tuotantomme koostuu vuosittain 80 000 - 100 000 pullosta, ja se jakautuu Bourgognen ja Beaujolais'n viinien kesken m...
...Le ClosSaint-Jean on osa Chassagne-Montrachet'n ensimmäisten crus -nimityksestä. Tällä upealla maaperällä Au Pied du Mont Chauve -tilan viini tarjoaa meille erittäin intensiivisen ja uskomattoman pitkän viinin. Sadonkorjuussa kerättyjen rypäleiden erinomainen kypsyys antaa tälle cuvée:lle voimakkaan ja monimutkaisen makuprofiilin, joka kehittyy sitrushedelmien ympärille, kun taas huolellinen...
...piirustusten ja mallien suojan. Olemme myös yksityishenkilöiden ja ammattilaisten käytettävissä pöytäkirjan laatimisessa.
Asemamme mahdollistaa myös julkisten huutokauppojen järjestämisen. Oikeudellisten tekniikoiden tuntemuksemme mahdollistaa meille täyden neuvontaroolin ja avun tarjoamisen sekä ammatillisella että yksityisellä tasolla.
Toimisto sijaitsee osoitteessa 6, rue du Clos René, Montpellierin keskustassa, Comédie-aukiota ja Saint-Roch-asemaa vastapäätä.
... Superieur, Château Barreyre: AOC Bordeaux Superieur, Château Laronde Desormes: AOC Bordeaux, Château de Terrefort-Lescalle: AOC BORDEAUX, Château du Moulin Noir: AOC Lussac Saint Emilion ja Montagne Saint Emilion.
LE CLOSSAINT-EMILION on yritys, joka on erikoistunut luksusetiketin painamiseen ja julkaisemiseen. LE CLOSSAINT-EMILION tarjoaa myös mahdollisuuden graafisen ja mainonnan suunnittelustudionsa kautta tietokoneavusteiseen mainonnan luomiseen, jotta voit laatia esittelymateriaaleja.
...Cuvelierin perhe omistaa Clos Fourtet'n (Saint-Emilionin Premier Grand Cru Classé), Château Poujeaux'n (AOC Moulis en Médoc), Grandes Murailles'n ja Côte de Balleau'n. Kaksi viimeistä tilaa ovat kaksi Grand Cru Classé'ta, jotka sijaitsevat Saint-Emilionissa.
Kun viinirypäleet kypsyvät, ne sisältävät sokereita. Nämä sokerit muuttuvat alkuperäisten hiivojen avulla alkoholiksi ja glyseroliksi, samalla tuottaen hiilidioksidia. Nämä hiivat ovat läsnä viinitarhoissa, rypäleissä ja antavat viinille sen erityisluonteen. Yhden asteen alkoholin tuottamiseksi tarvitaan noin 17 g sokeria litraa mehua kohti. Valkoviinien osalta rypäleet laitetaan suoraan puristime...