YOOKA Shilajit -kapselit ovat 100 % vegaaninen ravintolisä, joka valmistetaan käsityönä aidosta Shilajitista, jota kerätään 5100–5500 metrin korkeudesta Pakistanin Himalajalla.
Tämä Shilajit on rikas fulvohapoista (vähintään 70 %) ja yli 85 välttämättömästä mineraalista, kiitos luonnollisen auringossa kuivaamisen, joka kestää 45–60 päivää.
Toisin kuin teolliset menetelmät, kapselimme puhdistetaan 40 suodatuksen kautta, joissa käytetään nano-puhdistettuja suodattimia maksimaalisen puhtauden varmistamiseksi.
Kapselimme pakataan elintarvikelaatuisissa lasi- tai PET-astioissa laadun säilyttämiseksi.
Jokaisessa purkissa on 60 kapselia, mikä riittää kuukaudeksi, kun otat kaksi kapselia päivässä, yhden aamulla ja yhden illalla aterioiden jälkeen.
VIJAYA tarjoaa erilaisia kurpitsansiemenlajikkeita. VIJAYA:n kurpitsansiemen, alkuperä Euroopasta, erottuu tummanvihreällä värillään ja litteällä, soikealla muodollaan. Tämän valikoiman joukossa VIJAYA tarjoaa ranskalaista ja paikallista kurpitsansiemen.
VIJAYA:n kurpitsansiemen, lajike Shine Skin, on kotoisin Kiinasta. Se on "Grade AA" -siemen, joka tarkoittaa korkealaatuista siementä, joka on käynyt läpi valintaprosessin saadakseen lopulta kauniin tasaisen vihreän värin.
Erittäin ravitseva ja energinen, kurpitsansiemen on helppo käyttää.
Viite: 22331.4
Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Protoben VIJAYA -viikuna on kotoisin Turkista ja se on peräisin Good Food Foundation -biohankkeesta, joka on FairTSA:n sertifioima. Turkissa eri viikunat eroavat valmistustavastaan. Jokainen nimitys (Baglama, Lérida ja Protoben) viittaa ei niinkään viikunan lajikkeeseen, vaan sen valmistustapaan. Protoben-viikuna on hieman venytetty, jotta se saa kaarevia muotoja, jotka muistuttavat päärynää. Se asetellaan sitten vierekkäin muiden viikunoiden kanssa, päällekkäin. Sen runsas koko antaa sille ainutlaatuisen pehmeyden.
Viite: 10391
Pyöreä piparkakku kuorrutuksella. Sen resepti sisältää 21 % hunajaa. Se on täytetty vadelmalla (24 %). Esitetty 6 kappaleen rullassa, jokainen 25 g, yhteensä 150 g. Luomutuote.
Gâtinais'n hunaja (Ranska) pakattuna perinteiseen 1 kg pahvilaatikkoon. Se on monikukkahunaja, jossa on kermaista rakennetta, joka taipuu kiteytymään, ja sen intensiivisyys on mieto tai hieman korostunut. Sen väri vaihtelee valkoisesta vaalean meripihkan väriseen.
{"After harvesting, the peas are selected, cleaned and liquefied. The protein is extracted through a double separation process: the protein liquid is decanted and then purified. It is then dried, sieved, inspected and packed for shipment. Our organic pea protein powder has a protein content of at least 80%":"Sadonkorjuun jälkeen herneet valitaan, puhdistetaan ja nesteytetään. Proteiini uutetaan kaksivaiheisella erotteluprosessilla: proteiiniliuos dekantoidaan ja sitten puhdistetaan. Se kuivataan, seulotaan, tarkastetaan ja pakataan lähetystä varten. Meidän luomuherneproteiini jauheemme sisältää vähintään 80 % proteiinia.","How is Pea protein powder made?":"Miten herneproteiini jauhe valmistetaan?","What is pea protein powder?":"Mikä on herneproteiini jauhe?","Healthy properties Pea protein powder":"Terveelliset ominaisuudet herneproteiini jauheessa","Pea protein powder combines all the best of peas into a long lasting and easy to use …":"Herneproteiini jauhe yhdistää kaikki herneiden parhaat ominaisuudet pitkäkestoiseen ja helppokäyttöiseen ...","Peas, everyone knows peas: they are small, round and green. Most people like them and some people dislike them. The best known use of peas is in pea soup. But peas are also used as the basic raw material for the production of pea protein powder. A protein powder is full of protein. Athletes use protein powders to support their muscle building. Muscles need protein to develop and recover. And one of the most widely used plant protein sources is pea protein powder.":"Herneet, kaikki tuntevat herneet: ne ovat pieniä, pyöreitä ja vihreitä. Useimmat ihmiset pitävät niistä ja jotkut eivät. Tunnetuin käyttötapa herneille on hernekeitto. Mutta herneitä käytetään myös herneproteiini jauheen tuotannon perusraaka-aineena. Proteiinijauhe on täynnä proteiinia. Urheilijat käyttävät proteiinijauheita tukemaan lihasten rakentamista. Lihakset tarvitsevat proteiinia kehittyäkseen ja palautuakseen. Ja yksi käytetyimmistä kasviproteiinilähteistä on herneproteiini jauhe."}
Quinoa on Etelä-Amerikasta kotoisin oleva yrttikasvi, jota käytetään Italiassa myös riisin korvikkeena. Quinoa tulee luomuviljelmistä ja se on saatavilla valkoisena lajikkeena. Quinoa erottuu korkeasta proteiinipitoisuudestaan ja alhaisesta rasvapitoisuudestaan, mikä tekee siitä täydellisen ruoan, joka sopii vähäkalorisiin vegaanisiin ja kasvissyöjäruokavalioihin. Luomuquinoa on ravinteikasta: se sisältää kuituja, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja kuten magnesiumia, kaliumia ja rautaa sekä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Valkoinen quinoa maistuu neutraalimmalta verrattuna punaiseen tai mustaan quinoaan, joten se soveltuu erilaisiin valmistuksiin. Ennen luomuquinoan käyttöä on suositeltavaa huuhdella siemenet veden alla ja keittää niitä noin 10-12 minuuttia. Quinoan maistuvaksi saamiseksi on tärkeää paahdella siemeniä ennen keittoveden lisäämistä. Luomuquinoa on erinomainen risoton korvikkeena tai se voi olla pääraaka-aine salaatissanne.
Chili-paprika granulaatti
Chili-granulaatti valmistetaan chili-paprikoista. Chili-paprikat ovat alun perin kotoisin Etelä- ja Keski-Amerikasta. Chili-paprikoissa on ainetta nimeltä kapsaisiini, joka tekee paprikoista tulisia, joten mitä enemmän kapsaisiinia paprikassa on, sitä tulisempaa granulaatti on. Tulisuus mitataan SCU:ssa (Scoville-asteikolla). Tämä jauhe on SCU-arvoltaan 25000, joten se on keskitulisista.
Terveyshyödyt
Chili-paprikoilla on antibakteerisia ominaisuuksia, ja ne edistävät syljen tuotantoa sekä auttavat ruoansulatuksessa. Chili-paprikoissa on hyvä määrä A-vitamiinia. Ne sisältävät voimakkaita antioksidantteja, koska niissä on runsaasti C-vitamiinia.
Käyttö Chili Granulaatin
Kaikissa paprikoissa tulisuus tulee paremmin esiin kypsennettäessä, mutta kypsentäminen hävittää hienompia aromia. Lisää siis lopuksi.
Vijaya puolivalkaistu ruokosokeri on peräisin Brasiliasta. Toisin kuin valkoinen sokeri, puolivalkaistu ruokosokeri ei ole jalostettu ja säilyttää pienen osan melassista. Se säilyttää siis osan ruokosokerin yksinkertaisista hiilihydraateista ja mineraaleista. On kuitenkin syytä olla liioittelematta sen käyttöä ja nauttia sitä kohtuudella.
Viite:22411
Luomu hirssi on saanut viime aikoina uutta huomiota sen mielenkiintoisten ravinto-ominaisuuksien ja luonnollisen gluteenittomuuden ansiosta, mikä tekee siitä mahdollisen vaihtoehdon yleisemmille viljoille. Nykyään se on jäänyt vähemmälle käytölle ja korvattu lihalla. Sen tieteellinen nimi on panicum miliaceum, ja se kuuluu heinälajien perheeseen, ja se on kotoisin Itä-Aasiasta.
Hirssi on viljakasvi, jolla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja joka tarjoaa lukuisia etuja: se on rikas mineraaleista, kuten raudasta, magnesiumista, fosforista ja piistä. Se vahvistaa kynsiä ja hiuksia sekä tukee luiden ja hammaskiilteen terveyttä. Hirssin valmistaminen on hyvin yksinkertaista; se voidaan keittää kuin pasta. Keitetään vettä kiehuvaksi, lisätään haluttu määrä hirssiä ja annetaan kiehua tarvittava aika, joka yleensä ei ylitä 15-20 minuuttia.
Luonnon lahja
Mehiläispöly on täydellinen lahja luonnolta. Mehiläispölymme kerätään mehiläistarhaajien toimesta Espanjassa. Keräyksen jälkeen se kuivataan hellävaraisesti, jotta mahdollisimman monet ravintoaineet säilyvät. Mehiläispöly kasvaa kunnioittaen luontoa ja erityisesti mehiläisiä.
Mehiläiset sekoittavat nektaria pölyyn muodostaakseen palloja. Pölyssä on runsaasti ravintoaineita. Ne ovat pieniä, mutta niiden ravintoarvo on suuri. Ne sisältävät kasviproteiineja, vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja kaikki välttämättömät aminohapot. Lisäksi pölyssä on vähemmän sokereita kuin esimerkiksi hunajassa.
Resurssit
Mehiläispöly on polyfloraalista (monikukkaista) kasvilähtöistä, mikä tekee tästä pölystä korkealaatuista. Tämä on myös syy siihen, miksi jyvien väri vaihtelee. Pöly on peräisin yli 120 eri kasvilajista ja pölystä. Vain nämä mehiläispölyn tyypit voivat edistää tasapainoista ravintoprofiilia. Tämä mehiläispöly on 100 % luonnollista eikä sisällä lisäaineita...
Cordycepsin alkuperä
Cordyceps on sienigenera ja kuuluu Ophiocordyceps-geneeriin. Nimi Cordyceps tulee muinaiskreikasta ja tarkoittaa lepakkoa. Latinalaisessa merkityksessä se tarkoittaa päätä. Tämä sieni on loissieni ja kasvaa isäntäorganismissa kehittyäkseen. Cordycepsin isäntinä toimivat hyönteiset ja niveljalkaiset. Cordycepsia esiintyy yleisimmin kosteissa ympäristöissä.
Kiinassa Cordyceps on perinteisesti käytetty sieni, joka kasvaa 3000–5000 metrin korkeudessa Tiibetin ja Kiinan vuoristossa.
Cordyceps, josta tämä jauhe on valmistettu, kasvatetaan substraateilla, joten hyönteisiä ei tarvitse käyttää isäntinä. Jauhe on täynnä välttämättömiä aminohappoja sekä erilaisia vitamiineja ja mineraaleja.
Cordycepsin erityisominaisuudet
Cordycepsia käytetään laajalti urheilijoiden keskuudessa kestävyyden edistämiseksi. Lisäksi Cordyceps voi auttaa myös kolesterolin alentamisessa, tukea munuaisten ja maksan toimintaa sekä tukea sydän- ja verisuonijärjestelmää.
Käyttö
Cordysep…
Alkuperä
Sitruunaruohoksi, eli Serehiksi, tunnettu trooppinen kasvi on kotoisin Kaakkois-Aasiasta ja sillä on voimakas sitrushedelmän maku ja tuoksu. Yrttiä käytetään laajasti indonesialaisessa, thaimaalaisessa, surinamilaisessa ja vietnamilaisessa keittiössä. Tämä sitruunaruohojauhe tulee Egyptistä.
Käyttö
Jauhettua sitruunaruokoa (Cymbopogon citratus) käytetään laajasti keitoissa ja curryissa, mutta se maistuu myös erittäin hyvältä linnunlihalla, naudanlihalla ja kalalla. Siinä on raikas-hapan maku, joka tuo syvyyttä mausteisiin tai makeisiin ruokiin. Kasvin varsien kuivaaminen ja jauhaminen tuottaa pehmeää vihreää jauhetta. Jauhettu sitruunaruoko on tiiviimpää ja sillä on voimakkaampi maku kuin tuoreella sitruunaruoholla, joten ole varovainen jauheen määrän kanssa ja lisää sitä huolellisesti ruokaan.
Voit myös valmistaa teetä sitruunaruohosta. Curaçaolla tätä teetä on nautittu vuosikymmenten ajan. Se myös raikastaa hengitystäsi valtavasti!
Brokkoli
Brokkoli on vihannes, joka on sukua kukkakaalille. Sana brokkoli on italialaisen sanan 'broccolo' monikko. Broccolo tarkoittaa "kaalin kukkivaa kärkeä". Brokkoli juontaa juurensa primitiivisiin kulttuureihin, joita viljeltiin Rooman valtakunnassa, ja se on todennäköisesti parannettu keinotekoisen valinnan kautta Etelä-Italian niemimaalla tai Sisiliassa.
Brokkolijauheen tuotantoprosessi
Viljelyn jälkeen brokkolin hyviä ominaisuuksia tiivistetään ja käsitellään brokkolijauheeksi. Jauheella on tummanvihreä väri ja hieno, hieman pippurinen brokkolimaku.
Brokkolin terveelliset ominaisuudet
Brokkolilla on terveellisiä ominaisuuksia, jotka voivat tukea kehoa. Brokkoli sisältää suhteellisen suuren määrän kuituja, beetakaroteenia, kalsiumia ja C-vitamiinia; nämä ravintoaineet ovat tärkeitä kehon tukemiseksi sisältäpäin, kuten ruoansulatuksessa, c...
Korianteri (Coriandrum sativum)
Korianteri Heel kiemarm Biologinen VehGro:lta. Korianteri tunnetaan Alankomaissa myös nimellä ketoembar. Se on suosittu mauste intialaisessa, aasialaisessa, latinalaisessa amerikkalaisessa ja pohjoisafrikkalaisessa keittiössä. Tuoreen korianterin makua voidaan kiistellä. Todennäköisesti geenisi määrittävät, kuulutko korianterin ystäviin vai vihaajiin. Kuitenkin korianterin lehden vihaajat pitävät lähes kaikki korianterinsiemenen mausta! Ja se on hienoa, sillä korianteri on täynnä vitamiineja ja mineraaleja! Säilytä kuivassa ja pimeässä paikassa ja vältä suoraa auringonvaloa.
Erot Haverzemelenin, Havervlokkenin, Havermoutin ja Havermeelin välillä
Ero johtuu kauran käsittelyn asteesta. Haverzemelen valmistetaan kauran jyvän uloimmasta kerroksesta. Havervlokken ovat litistettyjä kauran jyviä, havermout on puolikkaita havervlokkeja ja havermeel on jauheeksi murskattua kauraa.
Havermeel Gluteeniton, ja hyvä korvike vehnäjauholle.
Soveltuvuudeltaan havermeelin suuri etu vehnäjauhoon verrattuna on se, että se on gluteeniton ja erittäin terveellinen.
Terveelliset ominaisuudet Havermeel Gluteeniton
Kaura sisältää runsaasti proteiineja ja rasvoja, jopa enemmän kuin muut viljat. Se sisältää myös antioksidantteja ja hyviä mineraaleja, kuten rautaa, magnesiumia ja sinkkiä sekä runsaasti B1-vitamiinia. Kaura kuidut voivat alentaa veren kolesterolitasoja. Kaura sisältää myös hieman öljyä, joka koostuu 80 %:sti tyydyttymättömistä rasvahapoista.
Maca, imperiumin lähde
Macaa voidaan oikeutetusti kutsua inkakansan "dopaukseksi": sen avulla voi rakentaa kokonaisen imperiumin. Maca on juurikasvi, joka kasvaa alun perin Perussa. Macaa viljeltiin pääasiassa karuilla alueilla, jotka osoittautuivat sopimattomiksi useimmille muille viljelykasveille.
Maca-viljely korkeilla korkeuksilla
Macaan erityispiirre on, että sitä viljellään yli 3 500 metrin korkeudessa. Inkojen soturit käyttivät tätä viljelykasvia tunteakseen itsensä vahvemmiksi. Sanotaan myös, että Maca estää ikääntymistä, lisää immuniteettia ja parantaa libidoa. Maca on näin ollen samanlainen kuin fenkoli.
Maca:n maku
Maca maistuu sekoitukselta pähkinöitä ja voikaramellia. Raaka Maca korostaa pähkinäistä makua, kun taas kuivattu Maca tuo esiin enemmän maanläheistä makua. Luomumaca-jauhetta on hyvä käyttää makuaineena, myös mehuissa, kaakaossa ja pähkinämaidossa.
Maca:n ominaisuudet
Maca-jauheen aktiiviset aineet sisältävät aminohappoja, jotka näyttelevät keskeistä roolia ...
VIJAYA auringonkukansiemen on kuorittu. Sitä voidaan käyttää raakana tai paahdettuna monissa kulinaarisissa valmisteluissa. Ja nyt VIJAYA tarjoaa sinulle Ranskassa paikallisesti kasvatettua siementä.
Reference:22301
Espanjalainen luomumetsä hunaja pakattuna 500 g lasipurkkiin. Se on monikukkainen hunaja, jolla on nestemäinen koostumus, joka kiteytyy ajan myötä. Sen intensiivisyys on voimakas. Sen väri vaihtelee meripihkasta tummanruskeaan.
Luonnollinen sekoitus, joka yhdistää hunajan pehmeyden piparmintun hyötyihin, jotka edistävät optimaalista rentoutumista. Luonnollinen sekoitus, joka yhdistää hunajan pehmeyden kurkuman hyötyihin, jotka tukevat nivelten terveyttä. Culture Miel on saanut tukea erikoistuneelta ravitsemustieteelliseltä laboratoriolta tämän valmistteen kehittämiseksi. Päivittäinen annostus tehokkuuden varmistamiseksi sekä terveysväitteet on merkitty etikettiin. Nautitaan kuumana tai kylmänä juomana tai muussa käytössä.