Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Pitkänomainen kinkku, jossa on tumma ja kulunut kaviot pitkien kävelyjen jälkeen maaseudulla. Sen rasvainen osa on helmiäisen sävyinen, ja tämän osan suhde palassa antaa meille mahdollisuuden nauttia pehmeästä ja miellyttävästä aromista. Vähintään 36 kuukauden kypsytysajan ja huolellisesti valittujen luonnollisten viljojen, heinän ja tammenterhojen ansiosta se on aina maku- ja laatutakuu.
Portfolio (55)
...Iberian sian 10 kuukautta vanhempi. Keskiosan soikea osa, joka on otettu lihan yläosasta. Kappale painaa 500–700 g. Iberian sian Presa on soikea ja mehukas leikkuu, joka saadaan yli 10 kuukautta vanhojen iberialaisten sikojen lihan yläosan keskiosasta. Tämä premium-leikku, jonka paino on noin 500–700 grammaa, erottuu intensiivisestä maustaan ja pehmeästä, mureasta koostumuksestaan, mikä tekee...
Portfolio (15)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Espanja, Badajoz
... linjassa kansallisten ja eurooppalaisten säädösten kanssa. Iberialaisia kinkkuja on monenlaisia, ja niiden erottaminen on olennaista laadun varmistamiseksi. Elige Tu Ibérico -palvelussa olemme kehittäneet erityisen merkintäjärjestelmän iberialaisille kinkuille, jonka avulla voit taata tuotteesi laadun. Järjestelmä koostuu neljästä tarrasta, jotka todistavat, että kinkku on iberialainen bellota, 100...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play