Simón Martín Guijuelo, S.L. on perheyritys, joka on yli sadan vuoden ajan valmistanut ja kypsyttänyt iberialaista kinkkua ja muita iberialaiseen sikoihin liittyviä tuotteita. Yritys on onnistunut yhdistämään perinteiset menetelmät edistyneimpään teknologiaan, sertifioimalla tilat Euroopan unionin vaatimusten mukaisiksi ja liittymällä Denominación de Origen Jamón de Guijuelo -nimitykseen sen perust...
Iberialihammas ja makkarat.
Iberialaiset tuotteemme heijastavat ympäristöä, jossa ne syntyvät: dehesa, luonnon lahja, jossa eläimemme kasvavat ja kehittyvät tarjotakseen parhaat iberialaiset tuotteet.
Castro y Gonzálezilla on ensisijaisena tavoitteena huolehtia ja kehittää tätä elämänlähdettä kestävästi, ja tiedämme, että jokainen puro, tammi, korkkitammi, tasanko ja lähde dehesassamme on olennai...
Olemme kinkkujen ja makkaratuotteiden valmistajia Teruelin maakunnassa, ja olemme tuottaneet käsityönä vuodesta 1898 lähtien. Seuraamme tiukkaa valmistusprosessia, jossa laatu on ensisijainen, jotta voimme saada aikaan erittäin erottuvan tuotteen. Tämän saavuttamiseksi perustamme toimintamme huolelliseen raaka-aineiden valintaan ja tiukkaan valmistusmenetelmään, jossa yhdistyvät perinteinen tietot...
...Iberialainen Bellota-kinkku käsin viipaloitu sertifioidun mestarileikkurin toimesta ja pakattu vakuumiin säilyttääkseen kaikki aromit ja maut.
Arvioitu paino: 100 g.
...Iberialainen sianlihan selkä. Tarjoamme sen tuoreena tai pakastettuna. Tyhjöpakattu 0,5 tai 1 kg pakkauksissa tai irtotavarana.
Sertifioitu iberialainen sianliha iberialaisen laatustandardin mukaan.
Niño Manuel on perheyritys, joka on erikoistunut iberian sianlihan tuotteiden kaupallistamiseen. Sijaitsemme Aracenassa, Aracena-vuoriston ja Picos de Aroche (Huelva) alueella, mikä mahdollistaa meille erinomaiset olosuhteet, jotta voimme saavuttaa tuotteidemme tunnistettavan ja jäljittelemättömän laadun. Niño Manuelilla iberialaiset tuotteemme valmistetaan iberian rotuisista sioista, jotka kasvat...
DOMPAL:issa meillä on paras valikoima kinkkuja ja makkaroita, iberialaista lihaa, ainutlaatuisia juustoja, AOVE-öljyä, viinejä sekä valikoituja kasvisten ja meren antimia säilykkeitä.
Jokainen tuotteemme on tulos huolellisesta valinnasta, jotta voimme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme.
Kuivatus- ja valmistuslaitoksemme sijaitsee Jabugossa (Huelva) ja pääkonttorimme Alcobendasissa (Madrid), j...
Yli puolen vuosisadan historian omaava Quesos Rocinante sijaitsee La-Manchan alueella Iberian niemimaalla ja on yksi Espanjan johtavista juustontuottajista.
Tarjoamme jokaiselle maidontyypille laajan valikoiman juustoja eri ikäluokissa: pehmeistä lampaanmaidosta valmistetuista juustoista reserva-juustoihin tai rosmariinilla päällystettyihin kuorijuustoihin; puhtaasta vuohenmaidosta valmistettuja ...
Olemme yritys, joka keskittyy elintarvikkeiden ja juomien vientiin ja tuontiin. Jakamme erilaisia alkuperämerkintöjä viineistä, tärkeimmistä Espanjasta ja Kanariansaarilta, joista osa on yksinoikeudella. Jakamme myös ekstra-neitsytoliiviöljyä ja auringonkukkaöljyä. Olutta. Energiajuomaa. Paperinenäliinoja. Vettä. Mehuja. Yms. Voimme tarjota näitä tuotteita, räätälöimällä jokaiselle asiakkaalle hei...
Uskomme Espanjassa valmistettujen tuotteiden laatuun, ja siksi haluamme jakaa niitä koko maailman kanssa.
Asturialaiset ovat ylpeitä vuohenjuustostaan, valencialaiset paellastaan, riojalaiset viinistään, mutta koko Espanja iloitsee, kun tuotteemme ja reseptimme ylittävät rajamme. Espanjalaisina olemme ylpeitä gastronomiastamme ja maamme tuotteiden monimuotoisuudesta.
Gourmet Corporation perustetti...
...Iberialainen Huippulaatuinen Liha.
Eroamme huolehtimalla kaikista tuotantoketjun vaiheista. Rodusta ja eläinten ruokinnasta meidän laidunmaillamme (dehesas) aina tuotteidemme valmistukseen ja lopulliseen jakeluun.
...Iberialainen lomo on tyypillinen espanjalainen makkara, joka muistuttaa vähärasvaista coppa-makkaraa, ja sen koostumus on hieno ja hieman mausteinen.
Cinco Jotas -merkin puhdas Bellota-lomo valmistetaan iberialaisen sian iliopsoas-lihaksesta, joka kasvatetaan puolivapaasti Iberian niemimaan laitumilla. Tänä aikana, joka tunnetaan nimellä "Montanera" (tämä on erityinen lihottamisvaihe, joka...
...Iberialainen juusto on puristettua juustoa, joka valmistetaan kolmen maidon seoksesta (lehmä, lammas ja vuohi). Real Decreto 262/2011, 28. helmikuuta, liitteen I kohdassa 4 määriteltyjen suhteiden mukaan kaikki juustot, joita myydään nimellä "Iberialainen", on valmistettava tuoreesta maidosta seuraavissa suhteissa: enintään 50 % lehmänmaitoa, vähintään 15 % vuohenmaitoa ja vähintään 15...
FISAN on perheyritys, jolla on pitkä historia (perustettu 1920, satavuotias yritys), joka on erikoistunut artisaanituotantoon Espanjan gastronomian tähtituotteesta, Iberico Bellota -kinkusta. Valmistamme myös monia muita Iberico-sian tuotteita, kuten embutidos (chorizo, lomo...) ja pakastettuja leikkeitä (pluma, secreto, presa...). Tarjoamme useita muotoja, jotta voimme mukauttaa tuotteen asiakkai...
...Iberialainen juusto on puristettua juustoa, joka valmistetaan kolmen maidon seoksesta (lehmä, lammas ja vuohi). Se on suosituin juusto Espanjassa, ja sen osalta noudatetaan 4. kohdassa esitettyjä suhteita, jotka on määritelty liitteessä I kuninkaallisessa asetuksessa 262/2011, 28. helmikuuta, jossa hyväksytään laatuvaatimukset juustoille ja sulatetuille juustoille. Kaiken juuston, jota myydään nimellä "Iberialainen", on oltava valmistettu tuoreesta maidosta seuraavissa suhteissa: enintään 50 % lehmänmaitoa, vähintään 15 % vuohenmaitoa ja vähintään 15 % lampaanmaitoa.
Diabaro Agentes Gourmet on espanjalainen kauppayritys. Meidän ideamme on tehdä espanjalaiset gourmet-tuotteet kaikille saataviksi. Pääpainomme on espanjalaisessa oliiviöljyssä. Eri alustoilla ja tietokannoissa läsnäolomme myötä valikoimaamme on lisätty myös muita tuotteita. Nykyään toimitamme oliiviöljyn lisäksi auringonkukkaöljyä, espanjalaisia kalatuotteita kuten marinoitua tonnikalaa, marinoitu...
BELLOTARI Espacio Ibérico on yrityksemme brändi, ja meillä on erikoisosaamista iberialaisten sianlihaproduktien myynnissä, kaupallistamisessa ja jakelussa sekä kaikissa niissä tuotteissa, jotka on valmistettu Extremaduran ja muiden Espanjan alueiden raaka-aineista. Olemme syntyneet selkeällä aikomuksella tarjota maksimaalista laatua tuotteissamme; tunnemme täydellisesti iberialaisten tuotteiden tu...
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen.
Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La Hogu...
... leikkaus), munuaiset, sian jalat (Trimmaus 80/20 pallea), kieli.
- Iberialainen liha; hylly, lapa, sian kylkiluut tai filee. Iberialainen sianliha: iberialainen rasva, jossa on nahka +3 (Iberialainen selkärasva nahka päällä), iberialainen rasva, jossa on nahka +4 (Iberialainen selkärasva nahka päällä), iberialainen rasva ilman nahkaa (Iberialainen selkärasva nahka pois), vatsa.
- Eläinperäisten tuotteiden toimittaja.