Espanja, Guijuelo (salamanca)
Iberialihammas ja makkarat. Iberialaiset tuotteemme heijastavat ympäristöä, jossa ne syntyvät: dehesa, luonnon lahja, jossa eläimemme kasvavat ja kehittyvät tarjotakseen parhaat iberialaiset tuotteet. Castro y Gonzálezilla on ensisijaisena tavoitteena huolehtia ja kehittää tätä elämänlähdettä kestävästi, ja tiedämme, että jokainen puro, tammi, korkkitammi, tasanko ja lähde dehesassamme on olennai...
Portfolio (55)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. on perheyritys, joka on yli sadan vuoden ajan valmistanut ja kypsyttänyt iberialaista kinkkua ja muita iberialaiseen sikoihin liittyviä tuotteita. Yritys on onnistunut yhdistämään perinteiset menetelmät edistyneimpään teknologiaan, sertifioimalla tilat Euroopan unionin vaatimusten mukaisiksi ja liittymällä Denominación de Origen Jamón de Guijuelo -nimitykseen sen perust...
Portfolio (43)
Espanja, Monroyo (teruel)
Olemme kinkkujen ja makkaratuotteiden valmistajia Teruelin maakunnassa, ja olemme tuottaneet käsityönä vuodesta 1898 lähtien. Seuraamme tiukkaa valmistusprosessia, jossa laatu on ensisijainen, jotta voimme saada aikaan erittäin erottuvan tuotteen. Tämän saavuttamiseksi perustamme toimintamme huolelliseen raaka-aineiden valintaan ja tiukkaan valmistusmenetelmään, jossa yhdistyvät perinteinen tietot...
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo (salamanca)
... suolakaapissa yhden päivän jokaiselta tuoreen palan kilolta, hallitussa lämpötilassa. Rotu: 50% Iberico Ravinto: Cebo Tunnus: Valkoinen Energiapitoisuus: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Rasvat: 26.3 g Tyydyttyneet rasvat: 9.7 g Hiilihydraatit: < 0,6 g Sokerit: < 0,5 g Proteiinit: 28.8 g Suola: 3.6 g...
...Iberialainen kenttähammas, joka on valmistettu puolivapaasti kasvatetuista iberialaisista sioista. Eläimen rotupuhdistus on 50 % iberialaista puhtaasta emosta. Sertifioidut laatupalat, jotka on valmistettu iberialaisen laatustandardin mukaan.
Portfolio (7)
Espanja, Madrid
Compañía La Iberica on yritys, joka on erikoistunut iberialaisten sianlihojen tuotantoon ja kaupankäyntiin eri pakkausmuodoissa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Olemme iberialaisten sianlihojen, kinkun, iberialaisen olkapään, iberialaisen lihan, riistalihojen kypsytettyjen makkaroiden ja muiden omien kypsytettyjen tuotteiden toimittajia. Työskentely parhaista raaka-aineista ja erittäin kokeneen henki...
Portfolio (3)
Espanja, Badajoz
Sikatuotanto, joka sijaitsee Länsi-Extremaduran alueella, Bellota-kinkun syntypaikassa. Meillä on oma laidunmaa, karjatalous, tehdas ja viinikellarit sekä "Valkoinen Huone", jossa on henkilökuntaa eri viipaloimiseen ja tyhjöpakkaamiseen tai inerttikaasulla pakkaamiseen. Tarjoamme valikoiman itse valmistettuja ja käsityönä tehtyjä iberialaisia tuotteita, kuten kinkkuja, olkapäitä ja puhtaita Bellot...
Portfolio (9)
Espanja, Alcobendas
...Iberialaisen Cebo de Campo -possun 50% iberialaisesta rodusta Tuote on peräisin yhdestä Iberian sian kahdesta lapaosasta, maustettuna korkealaatuisella suolalla ja paprikalla. Yksi vanhimmista ja arvostetuimmista makkaroista, joka tunnetaan erottuvasta maustaan, väristään, koostumuksestaan ja rasvasta. Intensiivinen maku. Erittäin suositeltava. Paino: 1 kg - 1,3 kg. Alkuperä: Salamanca...
Portfolio (10)
Espanja, Las Rozas
BELLOTARI Espacio Ibérico on yrityksemme brändi, ja meillä on erikoisosaamista iberialaisten sianlihaproduktien myynnissä, kaupallistamisessa ja jakelussa sekä kaikissa niissä tuotteissa, jotka on valmistettu Extremaduran ja muiden Espanjan alueiden raaka-aineista. Olemme syntyneet selkeällä aikomuksella tarjota maksimaalista laatua tuotteissamme; tunnemme täydellisesti iberialaisten tuotteiden tu...
Espanja, Talavera La Real (badajoz)
...Olemme karjankasvattajia, meillä on hyvä sika, josta saamme parhaat tuotteet. Seuraamme sikoja kasvatuksesta teurastukseen, mikä mahdollistaa erinomaisen kinkun, palan, lihan ja bellota-makkaroiden tarjoamisen. Erinomainen iberialainen sika, jota ruokitaan maalla, saa arvostuksen "Bellota 100% Ibérico" ja "cebo de campo". Meillä on yli 4 000 hehtaaria satoja vuosia vanhoja tammi-metsiä Extremadurassa, joissa valitsemme, kasvatamme ja ruokimme iberialaisia sikoja. Sian kasvatus ja seuranta tekevät tuotteistamme erinomaisia ja erottuvat laadultaan.
Espanja, Badajoz
... linjassa kansallisten ja eurooppalaisten säädösten kanssa. Iberialaisia kinkkuja on monenlaisia, ja niiden erottaminen on olennaista laadun varmistamiseksi. Elige Tu Ibérico -palvelussa olemme kehittäneet erityisen merkintäjärjestelmän iberialaisille kinkuille, jonka avulla voit taata tuotteesi laadun. Järjestelmä koostuu neljästä tarrasta, jotka todistavat, että kinkku on iberialainen bellota, 100...
Suositut maat tälle hakutermille