Espanja, Guijuelo (salamanca)
...Iberian Bellota -kinkku tunnistetaan sen pitkänomaisesta muodosta, jossa on tumma ja kulunut sorkka, tyypillinen kentällä liikkuville yksilöille. Siinä on intensiivinen ja kiiltävä väri, jossa on runsaasti valkoisia suonia rakenteessaan. Maistettaessa siitä erottuu voimakas ja kestävä aromi, jossa on vivahteita pähkinöistä ja maasta, mikä luo mehukkaan tasapainon suolaisuuden ja huolellisen kypsymisen välillä, yhdistettynä pitkään ja miellyttävään jälkimakuun. joka konkretisoi entisestään kokemusta, jonka tämä luonnon mestariteos tarjoaa kielelle.
Portfolio (55)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. on perheyritys, joka on yli sadan vuoden ajan valmistanut ja kypsyttänyt iberialaista kinkkua ja muita iberialaiseen sikoihin liittyviä tuotteita. Yritys on onnistunut yhdistämään perinteiset menetelmät edistyneimpään teknologiaan, sertifioimalla tilat Euroopan unionin vaatimusten mukaisiksi ja liittymällä Denominación de Origen Jamón de Guijuelo -nimitykseen sen perust...
Portfolio (43)
Espanja, Murcia
...Parannettu lihatuote, joka on valmistettu lihasta, joka vastaa lihasmassaa, jossa on luuta, jalkaa ja kavioita Iberian sian takapään puolikkaasta. Sika on ruokittu viljalla ja luonnonvaroilla, ja tuote on soveltuva ihmisten kulutukseen. Paino: 0,100 g...
Portfolio (178)
Espanja, Guijuelo
...Alta Gastronomía -tammiin ruokitun olkapään kinkku pursuaa intensiivistä makua ja niittyjen raikkautta. Sen voimakas väri ja aromi vievät meidät suoraan takaisin luonnolliseen kellariin, jossa olkapään kinkut ovat levänneet yli kolme ja puoli vuotta, valmiina ilahduttamaan vaativimpia makuja täydellisellä suolan vivahteellaan. Vain poikkeuksellisimmat palat luokitellaan Alta Gastronomía -tuotteiksi.
Portfolio (10)
Espanja, Cuarte De Huerva
...Iberialainen lomo on tyypillinen espanjalainen makkara, joka muistuttaa vähärasvaista coppa-makkaraa, ja sen koostumus on hieno ja hieman mausteinen. Cinco Jotas -merkin puhdas Bellota-lomo valmistetaan iberialaisen sian iliopsoas-lihaksesta, joka kasvatetaan puolivapaasti Iberian niemimaan laitumilla. Tänä aikana, joka tunnetaan nimellä "Montanera" (tämä on erityinen lihottamisvaihe, joka...
Portfolio (10)
Espanja, Las Rozas
Oleovid on espanjalainen yritys, joka keskittyy tuontiin ja vientiin. Meidän tehtävämme on löytää parhaat tarjoukset tuotteista, jotka edistävät ympäristömme ja yhteiskuntamme parantamista. Tavoitteemme on olla markkinoidemme kannattavin, tehokkain ja rakastetuin toimittaja, edistäen asiakkaidemme ja liikekumppaneidemme kehitystä. Olemme öljyjen, viinien ja kinkkujen toimittajia. Lisäksi pandem...
Espanja, Badajoz
...Vapaana kasvatettujen iberian sioista peräisin oleva kinkku, joka on ruokittu tammenterhoilla montanera-kauden aikana ja viimeistelty luonnollisilla rehuilla. Kinkut, joiden kypsytys on yli 24 kuukautta. Iberian maku edullisempaan hintaan.
Portfolio (9)
Espanja, Alcobendas
DOMPAL:issa meillä on paras valikoima kinkkuja ja makkaroita, iberialaista lihaa, ainutlaatuisia juustoja, AOVE-öljyä, viinejä sekä valikoituja kasvisten ja meren antimia säilykkeitä. Jokainen tuotteemme on tulos huolellisesta valinnasta, jotta voimme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme. Kuivatus- ja valmistuslaitoksemme sijaitsee Jabugossa (Huelva) ja pääkonttorimme Alcobendasissa (Madrid), j...
Portfolio (10)
Espanja, Guijuelo
...Korkealaatuinen Iberian Tammi-ruokittu Kinkku 100% Iberico, viipaloitu veitsellä ja pakattu vakuumiin. Toimitamme vain B2B, lisätietoja täältä: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimitoimitus: 25 pahvilaatikkoa (1.000 kpl). Hinta 25 pahvilaatikolle: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Espanja) Parasta ennen: 12 kuukautta valmistuspäivästä. Pahvilaatikon paino: 6,55 kg. Toimitusaika: neuvoteltavissa. KULJETUS: Jäähdytetty 5ºC.
Portfolio (2)
Espanja, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. on maatalousalan yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1986 osana kokonaisprojektia, joka kattaa koko ketjun porsastuotannosta teurastamoon, paloittelusaliin ja tuotteiden jalostukseen. Tämän projektin filosofia syntyi neljän kumppanin ideasta luoda lisäarvoa porsastuotannolle ja samalla luoda työpaikkoja, jotka auttavat kehittämään maaseutua. Nykyään Embutidos La Hogu...
Portfolio (34)
Espanja, Monroyo (teruel)
Olemme kinkkujen ja makkaratuotteiden valmistajia Teruelin maakunnassa, ja olemme tuottaneet käsityönä vuodesta 1898 lähtien. Seuraamme tiukkaa valmistusprosessia, jossa laatu on ensisijainen, jotta voimme saada aikaan erittäin erottuvan tuotteen. Tämän saavuttamiseksi perustamme toimintamme huolelliseen raaka-aineiden valintaan ja tiukkaan valmistusmenetelmään, jossa yhdistyvät perinteinen tietot...
Portfolio (43)
Espanja, Guijuelo-Salamanca
César Nieto on lihatuotteiden ja kinkkujen valmistaja, joka tarjoaa seuraavat tuotteet: Iberialaiset kypsytetyt: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Iberialaiset tuoreet: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de...
Espanja, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Olemme iberialaisten kinkkujen, bellota-makkaroiden ja viipaloitujen tuotteiden jakelijoita ja tukkukauppiaita. Bellota-makkarat - Viipaloidut tuotteet - Iberialainen bellota-lapa - Iberialainen olkapää.
Portfolio (14)
Espanja, Aracena
... kasvatetaan vapaasti ja luonnollisesti, ruokitaan Iberian niemimaan eri dehesa-alueiden ja niittyjen tarjoamilla resursseilla, jotka tunnetaan korkeasta laadustaan ​​ja tammenterhojen hedelmistä. Tämä tarkoittaa, että sioillemme annetaan erityistä huolenpitoa syntymästä loppuvaiheeseen ja ne kasvatetaan erityisesti meille ja makumme mukaan. Siojamme teurastetaan ja paloitetaan, hyödyntäen jokaisen osan...
Portfolio (3)
ufs.country_names.BR, Goiania
Olemme brasilialaisten osuuskuntien edustajia, ja meillä on kaupallisia suhteita 80 brasilialaisen osuuskunnan kanssa. Toisaalta työskentelemme myös osuuskuntien kanssa Intiassa, Bangladeshissa, Kazakstanissa, Etelä-Amerikassa, tietyissä Afrikan maissa ja muissa. Brasilian tuottajamme toimittavat miljoonia tonneja ICUMSA 45 -sokeria, GMO-soijaa ja ei-GMO-soijaa; GMO-maissia ja ei-GMO-maissia, rus...
Espanja, Guijuelo (salamanca)
VUODESTA 1983 Productos Cárnicos BRISA, S.L. on perheyritys, joka sijaitsee Guijuelossa, ja sillä on yli 35 vuoden kokemus korkealaatuisten iberialaisten tuotteiden valmistuksesta. Sen alkujuuret ulottuvat maaliskuuhun 1983, jolloin pieni tehdas, joka oli noin tuhat neliömetriä, avattiin Guijuelon keskustassa. Ensimmäisten tilojen rakennuspaikka oli vanha foie gras -tehdas, joka tunnettiin nimel...
Espanja, Madrid
Compañía La Iberica on yritys, joka on erikoistunut iberialaisten sianlihojen tuotantoon ja kaupankäyntiin eri pakkausmuodoissa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Olemme iberialaisten sianlihojen, kinkun, iberialaisen olkapään, iberialaisen lihan, riistalihojen kypsytettyjen makkaroiden ja muiden omien kypsytettyjen tuotteiden toimittajia. Työskentely parhaista raaka-aineista ja erittäin kokeneen henki...
Portfolio (3)
YRITYS, JOKA ON OMISTAUTUNUT FRESH IBÉRIALAISTEN SIKALIHAN, IBÉRIALAISEN KINKUN JA IBÉRIALAISTEN KURKKUJEN MYYNTIIN...
Espanja, Córdoba
Patio Romano -ravintola tarjoaa perintöä kahdesti, silmille ja kielelle. Suojassa Cordoban juutalaiskorttelin valkoisilla kaduilla, vain kolmekymmentä metriä Mezquitasta, Patio Romano -ravintola tarjoaa makupaloja keittiöstämme kaupungin historiallisessa keskustassa, joka julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 1994. Anna itsesi lumoutua andalusialaisen patiomme taikuudesta ja nauti ...
Espanja, Lebrija
Perheyritys, joka on toiminut yli kolmekymmentä vuotta Iberian sian jalostuksessa, valmistuksessa, varastoinnissa ja jakelussa. Viime vuosina olemme laajentaneet kansainvälisesti työskennellen kaikkien sianlihaan liittyvien tuotteiden parissa.
Espanja, Córdoba
JAMIVI-yritys, joka on erikoistunut iberian sian käsityötuotantoon, perustettiin 1970-luvulla tarkoituksena hyödyntää parhaat pähkinöillä ruokitut siat, joita kasvattavat heidän omistajansa, Escribano-perhe, joka tulee suurimmaksi osaksi maataloussektorilta. Los Pedrochesin alueen lempeä maisema ja ilmasto yhdistettynä hyvin tehdyn perinteeseen tekevät iberian sian luonnollisesta kasvatuksesta...
Espanja, Chipiona
...Endiivisalaatti, Mache-salaatti, Persiljat, Parsakaalit, Sipulit, Purjo, Munakoisot, Paprikat, Tomaatit, Porkkanat, Palsternakat... Kukat: Alliumit, Krysanteemit, Liljat... Valmistetut tuotteet: Oliiviöljyt, Sherryviinietikat, Oliivit, Anjoviset, Makrillit, Simput, Sardinit, Tonnikalat, Chorizot, Iberian kinkut, Juustot, Basilikat, Pippurit, Cayenne, Kaneli, Kumina, Neljä, Laakerinlehti, Timjami, Hunaja, Manzanilla, Sherry, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Kaikki tuotteemme ovat paikallista tuotantoa, valitsemme kumppanimme huolellisesti tarjotaksemme parhaat tuotteet Andalusiasta.
Elintarvikkeiden jakelu- ja vientiyritys, joka valmistaa erittäin korkealaatuisia käsintehtyjä tuotteita. Vientimme kattaa koko EU:n: Burgosin mustamakkara, Riojan chorizo (makea ja mausteinen), kypsytetyt lampaanjuustot, Wagyu-hampurilaiset, naudanlihahampurilaiset, Ribera del Dueron viinit, Riojan viinit.
Espanja, Dso Hermanas
Jamones Luna on aina panostanut iberialaisten sikojen laajamittaiseen kasvatukseen, eli täysin vapaana, tuhansien hehtaarien korkkipuiden ja tammien, huippujen, purojen, puhtaan ja raikkaan ilman keskellä, missä jokainen pähkinäpossukappale nauttii vähintään yhdestä hehtaarista maata ja huolellisesta ja herkullisesta ravinnosta, joka koostuu pähkinöistä, tuoreesta ruohoesta, tryffeleistä ja aromaa...
Espanja, Málaga
Iberialaisen kinkun ja Espanjan gourmet-tuotteiden verkkokauppa. - Iberialaiset kinkut ja hartiat - 5J-tuotteet - Lihatuotteet - luuttomat ja viipaloidut kinkut - Lisävarusteet - Kinkutelineet - Ammattiveitset - Oliiviöljy...
Espanja, Piedrahita-Ávila
Makkara- ja kinkkutehdas. Kinkut, luuttomat ja viipaloitu. Olkapäät, lanteet, makkarat ja Iberian sianliha.
Espanja, Medina De Las Torres
Olemme perheyritys, joka on aina ollut karjankasvattaja, ja olemme erikoistuneet lampaiden, sikojen ja nautakarjan tuotantoon laajassa järjestelmässä, jonka jälkeen eläimiä kaupataan eri vaiheissa sekä niiden jalostetuista tuotteista. Erikoisala ja päätoimintaamme on ollut yli 25 vuoden ajan Extremaduran iberialaisten sikojen tuotanto. Vuosisatojen ja sukupolvien ajan olemme keskittyneet iberialai...
Ranska, La Teste-De-Buch
Espanja, Torrelles De Llobregat (barcelona)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play