Italia, MILANO
...Monimutkainen tuoksu, ruusun, nahan, ja tervan vivahteita. Maku on kuiva, täyteläinen, harmoninen, samettinen, ruusuja, nahan vivahteita. Pitkäkestoinen jälkimaku. PAKKAUS 6 KPL 1 KPL = EURO 8,50 1 PAALLO 72 PAKKAUSTA 6 KPL MINIMI TILAUS 20 PAALLOA...
Portfolio (229)
Italia, Radicofani
...Se valmistetaan pelkästään lampaanmaidosta, ja se käsitellään noin 30/32 °C lämpötilassa. Tuloksena on valkoinen, hieman mureneva juusto, jonka maku on kuiva ja hienostunut. Kuorikäsittely tomaattikastikkeella antaa sille vieläkin erityisemmän maun. Tuotantoa on suunniteltu kahdessa eri koossa: ensimmäinen on noin 1,450 kg painoinen kulhojuusto; toinen on noin 1,900 kg painoinen suora juusto. Kypsytys kestää noin 60/70 päivää.
Portfolio (48)
...Rypälelajike: 100% Arneis. Viininvalmistus: käyminen ruostumattomassa teräksessä 18°C lämpötilassa 3 viikon ajan. Kypsytys: säilytys "sur lies" -menetelmällä ruostumattomassa teräksessä noin 8 kuukautta. Väri: vaaleankeltainen, hieman vihertävillä sävyillä. Tuoksu: hienostunut ja kukkainen, hedelmäisten vivahteiden rikas, joka muistuttaa omenaa ja kypsää päärynää. Maku: suolainen ja täyteläinen, pitkäkestoinen jälkimaku. Alkoholi: ±13,5% Ruokapari: erinomainen aperitiivina; sopii alkupaloihin, kevyisiin pääruokiin, kalapohjaisiin ruokiin ja vaaleisiin lihoihin. Tarjoa noin 8°C lämpötilassa.
Portfolio (10)
...Se on alueemme huippuosaamista ja ylpeytemme: käytämme siihen raskaita italialaisia sian reisiä, jotka suolataan käsin (kostea suola nahassa, kuiva suola lihassa). Kolmen viikon ajan kinkut imevät suolaa kosteassa (80%) ja viileässä ( +1 - +4 astetta) tilassa, minkä jälkeen ne lepäävät hitaasti kuivuen kolme kuukautta. Pesun jälkeen alkaa kypsytys. Nyt on meren ilman vuoro, joka on ennen laaksoon...
Portfolio (10)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play