Espanja, Guijuelo-Salamanca
... ruskeankeltainen ja rakenne on lyhyt ja kuiva. Maku on erittäin voimakas ja intensiivinen, suolapitoisuus korkea, hapokkaat vivahteet ja pippurimaiset happamat sävyt viittaavat syvään kypsymiseen. Alkuperä: Palencia Maitotyyppi: Koko ja raaka churra-lampaiden maito Valmistustyyppi: Entsymaattinen hyytyminen Juusto: Eläinperäinen juusto lechazosta Perhetyyppi: Kypsytetty puristettu massa, ei keitetty, homehtunut/huuhdeltu kuori Kypsytys: Kaksitoista - viisitoista kuukautta. ES: 70.22 MG/ES: 55% Ph: 5.3 CINa: 2%...
Portfolio (43)
Italia, MILANO
...Monimutkainen tuoksu, ruusun, nahan, ja tervan vivahteita. Maku on kuiva, täyteläinen, harmoninen, samettinen, ruusuja, nahan vivahteita. Pitkäkestoinen jälkimaku. PAKKAUS 6 KPL 1 KPL = EURO 8,50 1 PAALLO 72 PAKKAUSTA 6 KPL MINIMI TILAUS 20 PAALLOA...
Portfolio (229)
Italia, Radicofani
...Se valmistetaan pelkästään lampaanmaidosta, ja se käsitellään noin 30/32 °C lämpötilassa. Tuloksena on valkoinen, hieman mureneva juusto, jonka maku on kuiva ja hienostunut. Kuorikäsittely tomaattikastikkeella antaa sille vieläkin erityisemmän maun. Tuotantoa on suunniteltu kahdessa eri koossa: ensimmäinen on noin 1,450 kg painoinen kulhojuusto; toinen on noin 1,900 kg painoinen suora juusto. Kypsytys kestää noin 60/70 päivää.
Portfolio (48)
Ranska, Mazion
...CEPAGE : 70% MERLOT, 30% CABERNET ORIGINE DU RAISIN : 100% Domaine du MANOIR de la VALETTE, 40 km BORDEAUX'sta SOL : Savikalkki VINTAGE : 100% vuoden 2022 satoa METHODE : Kypsytys säiliössä ALCOOL : 12,5%<x<13 %Vol DOSAGE : Kuiva tyyppi PACKAGING : 750 ml pullo NOTES : Kirkas roseviini. Tuoksu muistuttaa punaisia hedelmiä sekä makua suussa. Vinkit : Sopii hyvin aperitiiviksi tai koko aterian ajan. Nautitaan 4-8 °C.
Portfolio (11)
Serbia, Ruma
...Mikä on lihan kuiva kypsennys? Liha (yleensä naudanliha) ensimmäisessä vaiheessa menettää kosteutta, mikä mahdollistaa erityisen mikroilmaston, joka syntyy Kuiva Kypsennys -koneessa. Kuiva kypsennysprosessi stimuloi tiettyjen sienilajien (homeiden) kasvua lihan ulkopinnalle. Tämä ei aiheuta pilaantumista, vaan lihan pinnalle muodostuu ulkoinen "ydin", joka leikataan pois lihan kypsentämisen...
Portfolio (8)
Ranska, Caudiès De Fenouillèdes
...{"Elaboration":"Tämä cuvée on käynyt terästankeissa ja kypsytetty saviastioissa, jotta kunnioitetaan maaperämme luonteenpiirteitä ja hedelmää. Kuuden kuukauden kypsytys hienoissa sakkoissa tuo hieman pyöreyttä tähän kuivaan Chardonnayhin.","Sol":"Rypäleet ovat peräisin Caudièsin liuskekivimäisiltä kukkuloilta.","Age des vignes":"istutus 80-luvun puolivälissä.","Appellation":"IGP Côtes Catalanes...
Portfolio (9)
Ranska, Saint-Loubes
...Raikas ja viehättävä viini. Syntynyt Sémillonin, Sauvignon Blancin ja Sauvignon Grisin sekoituksesta savi-hiekkaisilla maaperillä, tämä viini tarjoaa aromeja valkoisista, eksoottisista ja suolaisista hedelmistä. Uniikilla sinisellä pullollaan se viehättää katsetta ja kutsuu nauttimaan merenelävistä vanhan sataman terassilla. Väri: Valkoinen AOC: Bordeaux Blanc Sec Viinitarhat: Savi-hiekkaiset maaperät Viininvalmistus: Kypsytys hienoissa sakkoissa säiliössä 2 kuukautta...
Portfolio (21)
Ranska, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Bordeaux Blanc Assemblage : 60% Sauvignon - 20% Sémillon - 20% Muscadelle Potentiel de garde : Environ 3 ans Vinifications : Macerointi kuorineen Sauvignon Blanc- ja Muscadelle-rypäleille. Hidas ja lempeä pneumattinen puristus. Käyminen lämpötilasäädellyissä ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa matalissa lämpötiloissa. Kypsytys hienoissa sakkoissa pullotukseen asti. Proteiininen ja tartarinen stabilointi.
Portfolio (53)
...Rypälelajike: 100% Arneis. Viininvalmistus: käyminen ruostumattomassa teräksessä 18°C lämpötilassa 3 viikon ajan. Kypsytys: säilytys "sur lies" -menetelmällä ruostumattomassa teräksessä noin 8 kuukautta. Väri: vaaleankeltainen, hieman vihertävillä sävyillä. Tuoksu: hienostunut ja kukkainen, hedelmäisten vivahteiden rikas, joka muistuttaa omenaa ja kypsää päärynää. Maku: suolainen ja täyteläinen, pitkäkestoinen jälkimaku. Alkoholi: ±13,5% Ruokapari: erinomainen aperitiivina; sopii alkupaloihin, kevyisiin pääruokiin, kalapohjaisiin ruokiin ja vaaleisiin lihoihin. Tarjoa noin 8°C lämpötilassa.
Portfolio (10)
Slovenia, Ljubljana
... puristimella. Kypsytys 24 kuukautta tammitynnyreissä. Viini on suodattamaton ja pullotuksen yhteydessä lisättiin vain minimaalinen määrä sulfiitteja. Kypsymispotentiaali: 2020 - 2028. Ominaisuudet: Vaaleanpunaisen sävyt pitkän maceroinnin seurauksena. Tuoksu tarjoaa elegantin tasapainon punaisista hedelmistä ja vihjeen puumaisesta aromista. Maku on pyöreä, keskivahva, yrttisiä ja hedelmäisiä vivahteita. Ruokaparit: Sisältää tarpeeksi voimaa tukemaan kunnollista annosta. Ruokapari sopii myös parsapohjaisille ruoille, linnuille ja kermaisille kastikkeille. Tarjoilulämpötila: 12-16° C.
Portfolio (10)
Ranska, Lys Haut Layon
...Terroir: Savea ja hiekkaa sisältävä maaperä liuskekivillä Tilanne: Haut layon Viininvalmistus Alkoholi-fermentointi ja kypsytys tapahtuvat tynnyreissä vuoden ajan. Maistaminen 10-12°C Silmä: Keltainen Nenä: Hedelmällinen, hillomainen, aprikooseja Suussa: Keltaisten hedelmien aromit ja hillottujen hedelmien vivahteet Säilytyspotentiaali: 5 vuotta Tasapaino: Kuiva Ruoka- ja viiniparit: Kastikkeessa olevat kalat, kampasimpukat, vaaleat lihat ja kypsytetyt juustot. Amerikkalainen meriahven, kermakastikkeessa oleva hummeri ja valkokastikkeessa oleva kana. Leikkaus: Kaksois-Guyot Korkeus: 100-120 m...
Portfolio (43)
...Se on alueemme huippuosaamista ja ylpeytemme: käytämme siihen raskaita italialaisia sian reisiä, jotka suolataan käsin (kostea suola nahassa, kuiva suola lihassa). Kolmen viikon ajan kinkut imevät suolaa kosteassa (80%) ja viileässä ( +1 - +4 astetta) tilassa, minkä jälkeen ne lepäävät hitaasti kuivuen kolme kuukautta. Pesun jälkeen alkaa kypsytys. Nyt on meren ilman vuoro, joka on ennen laaksoon...
Portfolio (10)
Ranska, Brue Auriac
...{"VINIFICATION":"Viininvalmistus: Viinituotanto harkiten\nKylmä esikäyminen, Käyminen 18°C:ssa\nKäyminen ja kypsytys hiivassa tammitynnyreissä (228 L) 30% seoksesta (8 kuukautta)\nKypsytys hiivassa säiliössä 70% seoksesta (5 kuukautta)","CONSERVATION":"SÄILYTYS: Juotavaksi nyt tai 3-5 vuoden sisällä","NOTES DE DEGUSTATION":"MAISTAMISMUISTIO:\nTuoksu ilmentää herkullisia merkkejä sokeroiduista...
Portfolio (7)
... % Malbec -erä, jonka valmistus kestää 3-4 viikkoa kuumennuksen kanssa, ja kypsytys tapahtuu vain uusissa tammitynnyreissä vähintään 18 kuukautta. Lopuksi CHÂTEAU LE BREZEGUET tuottaa myös viiniä nuoremmista viiniköynnöksistä, nimeltään CHEMIN DE COMPOSTELLE. Käytetyt rypäleet ovat Malbec ja Merlot. Nämä ovat erittäin aromikkaita viinejä, jotka tarjoavat sekä punaisia että roseviinejä. Omistajien sitkeyden ansiosta nämä viinit saavat säännöllisesti palkintoja, ja tila kehittyy, kun vuonna 2015 otettiin haltuun 12 hehtaarin viinitarha CHÂTEAU GRAND CHÊNE.
Ranska, Laure-Minervois
... hedelmäisyydelle, Viognier samettisuudelle ja Roussanne. Ei puumaisia kypsytyksiä viineillemme, vaan kokonaislien kypsytys valkoisille (6 kuukautta) ja yli 6 viikon uuttaminen punaisille. Rypäleiden käsittely painovoimalla, rikkidioksidin vähentäminen. Viiniemme luonne: hedelmää, herkullisuutta, hallittuja ja silkkisiä tanniineja. Pullomme (visuaali): värikkäitä, ne muodostavat freskon, kun ne...
Portfolio (11)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play