Italia, Marmirolo
...W: 290 ÷ 310. Ammattimainen sekoitus pehmeitä vehnäjauhoja, ihanteellinen erittäin korkealle ja ilmavalle pizzareunalle. DOPPIAESSE saadaan osittain itäneiden jyvien jauhamisesta. Luonnollisten hyödyllisten entsyymien läsnäolo parantaa taikinan laatua: tuloksena on poikkeuksellisen kevyt ja helposti sulava pizza. DOPPIAESSE mahdollistaa uskomattomien tulosten saavuttamisen 10 % kevyemmillä erillä kuin keskimäärin. 25KG -10KG...
Portfolio (56)
... ominaispiirteet ovat hyvin tunnistettavissa. Lisäksi sitä käytetään usein raakana, mutta se on myös suosittu ainesosa ruoanlaitossa. Klassinen esimerkki on pizza, jossa sitä käytetään maustamaan, antaen sille erilaisen maun kuin tavallisesti.
Portfolio (10)
Italia, Acquaviva Picena
...UUSI TAPA OLLA KOKKI SUURESSA KEITTIÖSSÄ. RUOKAKULTTUURIN PERINNE, TAIDE JA INTOHIMO OVAT AINEKSET, JOILLA VALMISTAMME PUOLIVALMISTEET TEILLE. Olemme kehittäneet ainutlaatuisia kaavoja, jotka auttavat sinua säästämään arvokasta aikaa keittiössä, tinkimättä kuitenkaan ruokiesi mausta ja aitoudesta. Investoi laatuun ja luotettavuuteen. Valitse huippulaatu puolivalmisteidemme avulla ja löydä keino yksinkertaistaa työtäsi keittiössä ilman, että laatu kärsii. Ota meihin yhteyttä jo tänään selvittääksesi vaihtoehtomme ja miten voimme auttaa sinua erottumaan alallasi. Selaa katalogia ja löydä oma herkkusi.
Portfolio (3)
...Mozzarella Julienne/kuutioitu pizzalle, valmistettu pastöroidusta maidosta ja elävistä maitohappobakteereista AINEKSET: Pastöroitu lehmänmaito, suola, juoksute.
Portfolio (10)
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play