Ranska, Saint-Bris-Le-Vineux
... noin 10°C, se sopii erinomaisesti Caesar-salaatin, hunajagouda-juuston tai liège-tyylisen ruoan kanssa. Se on täydellinen kumppani sitruunalla maustetulle turskafileelle tai curry-kalkkunapadalle. Alue: Mâconnais Rypäle: Chardonnay...
Portfolio (60)
Italia, Pasturo
... useita kertoja, jotta gorgonzolalle tyypillisten homeiden kehittyminen ja vihreän värin (marmoroituminen) muodostuminen edistyy. Massa on yhtenäinen, heinänvärinen, ja siinä on runsaasti kirkkaan vihreitä homeita. Maku on voimakas ja mausteinen, tyypillinen. Keskipaino::12 kg Minimaalinen kypsytys: :90 päivää...
Portfolio (7)
Italia, Radicofani
... maun ja aromin, joka ehkä on tänä päivänä hieman unohtunut, ja canestrato voi olla siitä todiste. Sen kypsytys on vähintään 4 kuukautta, ja se voi olla saatavilla myös vakuumipakkauksessa koossa 1/2, 1/4, 1/8.
Portfolio (48)
Italia, Parma
La Greci Parma on historiallinen yritys "Food Valley" -alueella, joka on tunnettu tuoreiden ja pakastettujen elintarvikkeiden alalla, suuntautuen vähittäiskauppaan ja ravintola-alan ammattilaisiin. Se markkinoi Parmigiano Reggiano -juustoa, joka on kypsytetty yrityksen omissa Greci General Warehouses -varastoissa. Lisäksi se myy lihaa, joka on peräisin Parmassa sijaitsevista tiloista ja teurastett...
Portfolio (4)
Ranska, LANGEAIS
...Ruostumattomasta teräksestä valmistetut jalustat, joissa on vaihdettavat muovijalat, pitävät ikääntymis-, suolaus- ja kuivaustelineet paikoillaan ja ovat helppoja käsitellä vaunuillamme. Muovijalat on suunniteltu laajassa värivalikoimassa ja ne ovat saatavilla erikseen, jotta telineen jalustan käsittely ei vahingoita lattiaa. Käyttö: Juuston ikääntyminen Materiaalit: Ruostumaton teräs 304 ja 316 Lisävarusteet: Kuljetusvaunu ja matot Mitat: - Kaikki ikääntymistelineiden koot - Langat: 25, 31, 41, 45 tai 51 - Langanjohdon halkaisija: 2,4 mm...
Portfolio (68)
Espanja, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...Queso Quintana artesano añejo Mahón-Menorca D.O.P., valmistettu raakamaidosta ja 100 % luonnollisista ainesosista, ilman säilöntäaineita tai lisäaineita, ja kypsytetty mestarijuustontekijämme ja mestarijuuston kypsyttäjän toimesta. Aina kunnioittaen juuston valmistusprosessia ja Menorcan saaren vuosituhantisia kypsytysperinteitä. Yli 10 kuukauden kypsymisellä se on juusto, jonka ulkopinta on tummanruskea, hieman kovempi rakenne ja voimakkaat maut ja aromit, jotka jäävät mieleen suussa.
Portfolio (3)
B2C-verkkosivusto, joka myy gastronomisia erikoisuuksia Italian Food Valleysta koko Euroopassa, tuotettu valituista Emilia-Romagnan yrityksistä, jotka toimittavat tuotteita lähialueelta. Maistajamme ovat valinneet parhaat erikoisuudet perinteisestä Emilialaisesta mausta. Nämä ovat gastronomisia tuotteita, joita nautitaan päivittäin Food Valleyn pöydissä. Parmigiano Reggiano DOP tasangoilta, kukkul...
Portfolio (10)
...Tämä juuston varastointi-, kypsytys- ja kuljetusastia on erityisesti suunniteltu kalvokypsytettyjen juustojen käyttöön. Tämä järjestelmä edustaa täysin uutta lähestymistapaa kalvokypsytettyjen juustojen käsittelyyn.
Portfolio (5)
Espanja, La Seca-Valladolid
... jälkimaun. Suositellaan tarjoiltavaksi 8º-10º C:ssa. Sopii hyvin merenelävien, marinoitujen ruokien, kaikenlaisten riisiruokien ja puolikovan juuston kanssa. Lajike: Käynyt tynnyrissä Sato: 2015 Kypsytys: Valmistettu 100% verdejo-rypäleistä. Perinteinen prosessi...
Portfolio (12)
Italia, Codogno
... kypsytys, on pakko tapahtua alkuperäalueella; näin ollen vain maitoa ja italialaista perinnettä. Noin 32-34 kg painavan juustokappaleen valmistamiseen tarvitaan 500 litraa maitoa, joka saapuu juustolaan 1-2 tunnin kuluessa lypsystä. Maitoa annetaan levätä 12-18 tuntia, jolloin osa rasvasta nousee pintaan, ja muotti poistetaan, jotta puolirasvainen maito voi tuottaa erinomaisen pitkään kypsyvän juuston, säilyttäen tuoreen maidon maun.
Portfolio (4)
Ranska, Aboncourt-Gesincourt
... monipuolistumistaan mettonin valmistuksella cancoillottea varten ja Ranskan gruyère IGP:llä. Nykyään Pâturages Comtois on myös cancoillotten tuottaja. Hauts du Val de Saône -juustosuuskunta muuntaa vuosittain 35 miljoonaa litraa maitoa pehmeäksi juustoksi ja paistetuksi puristetuksi juustoksi. Osuuskunta vie 75 % pehmeän juuston tuotannostaan. Sen asiantuntemus mahdollistaa yli 3 500 tonnin pehmeiden...
Creusois-juustojen valmistaja. Perinteisten lehmänjuustojen valmistaja. Limousinin termisoitua maitoa käyttävän juuston tuottaja. Limousinin raakamaitojuustojen valmistaja. Creusois-juustot termisoidusta lehmänmaidosta. Limousinin juustojen valmistaja: Limouson perinteinen kypsytys, Limouson puhdas perinne. Limousin-juustojen valmistaja, jotka on muotoiltu kauhalla. Juustonvalmistaja, joka tekee camembert-juustoa ranskalaisille.
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play